60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim babamda derdi kız kültür fizik yap diyeeeegazeteyi al eline sık sık,elleri kuvvetlensin der heppp,ahh ahhh dinelmezsek böle olur işte

kızlar herkese afiyet olsun.bizim burda gene davet var ama ben yemekhaneye gideceğim bahtıma ne çıkarsa:26: artık ondan yerim.

kıss ne maharattmıss onlarda her gün davet hergün davett... adresi ver ben gelem yiyem bariii.. sıkıldımm ot cöp yemektenn.. aksam lahmacunda yiyemedim zatii.. ızgara köfteye talim ettik yinee.. pop corn da yiyemedimmm kocişimm dalga gecmesin diee...

Emin ol patates gbi popoşa istemezdn ama
Neyse ıncelıcez oyle dusunelım senın bacaklar bnm de popiş

inşallah atanırsın canım benim Puan kaç hangi bölüm

saol cnm inşallah.
ingilizce öğretmeniyim cnm geçen yıl mezun oldum.74.319 puanım var.
aralıkta sözleşmeli için tercih yapsaydım gidiodum ama hep doğuve doğu karadeniz di bütün iller bende doğu görevinden muafım öle olunca doğuya gitmek istemedim ama inşallah bu atama da olur.puanım tutuo ama inşallah tercih hatası fln yapmam da atanırım.:26:

atanırsın o zaman canım ya puanın iyi bence
sen istanbuldaydın değil mi dua edelim de istanbulda güzel yerlerde birsürü okul açılsın inşallahhhhhhh

25.-30 dk pilates yaptım eflatun topum göbeğim ve ben yuvarlandık yerlerdeeee
iyioldu oohhhh rahatladım.

fambııııııııııııııık:84::84::84:

ben aynen öleyim işte hamile gibi kendim ince göbüşüm kocman.bide çok tuhaf göbek deliğine kadar dümdüz göbek deliğinden aşağısı dışarıya doğru kocaman bir D şekli

amma gideceeekkkkkk gi-de-cek kafaya koydum 1 yılda olsa 2 yılda olsa gidecek bu göbekkkk

aa sevgili kukicim ne yapcan atama bekleyip sevgili basbakanımız yabancı öğretmenler alcak ya
sen evinde otur
3 de çocuk doğur

istanbulda nerdesinn???

okulla açılınca zeytinburnu, kağıthane, ümraniyedeki okulları biliyom yardımcı olurum tercihlerinde
kozyatağındayım cnm.iyi olur valla kılavuz bi yayınlansın bilgi laırım senden de. saol cnm

aa sevgili kukicim ne yapcan atama bekleyip sevgili basbakanımız yabancı öğretmenler alcak ya
sen evinde otur
3 de çocuk doğur

ayyy evet cnm. öle ama o ithal öğretmenler le türk ingilizce öğretmenleri beraber girecekmiş sınıfa .yani bi sınıfta bir türk bir yabancı ingilizce öğretmeni olcak. saçma bir uygulama ama naparsın işte.tek başına girse o yabancı öğretmen zaten çocuklarla anlaşmazki... arada bir tercüman lazım o da bizzz
hayırlısı olsun ne dielim.
ben bi atanayım zaten ilk işim çocuk yapmak olcak sanırsam:44:

şaka bi yana kuki cimmm

inşallh öğretmen olurrsun atanırsın bol bol proje hazırlayıp yurtdişina gidersin okuldaki ingilizceci arkadaşım sayesinde ilk yılımda almanyaya gitmiştik. bu bilindiği için gittiğin okulda hemen hocam bir proje yapalım diyolar

öğle yemeğim 5 kaşık kabak 200gr yoort 1 salatalık dereotu nane maydonoz 2 dilim kepek ekmeği

ya uno kepikli alıydım normalde simdei fırından aldım kepekli ama 1 dilim çok az geliyo ya 2 dilm yedim ondan bugun kac gr bu diycem adama

öğlen yemeğim
1 kepçe tel şehriye çorbası
1 kepçe barbunya
salata(evden gatirdim)
1 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun pepeti.2 dilim ye canım bişey olmaz akşam bir dilim yada hiç yemezsin

ayy inaşşalaahh cnm bende çok istiorum inşallah Allaaaaah ım inşallah.

afiyet olsun bebişim bende de kabak var öğlene

ben de biraz daha zayıflayayım haziran gibi hamile kalmak istiyorum nasipse

kaç yıllık evlisin sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…