afiyet olsun pepeti.2 dilim ye canım bişey olmaz akşam bir dilim yada hiç yemezsin
kabak artık baharın yemeğğ dünden kaldı benim ylc de kabak yazmıştı kukicim inşallh yaratanımız herkesin gönlune göre versinnayy inaşşalaahh cnm bende çok istiorum inşallah Allaaaaah ım inşallah.
afiyet olsun bebişim bende de kabak var öğlene
ar öğüncüğümmm
2 çilek
2 yeni dünya
1 kupa kakaolu süt
ben de biraz daha zayıflayayım haziran gibi hamile kalmak istiyorum nasipse
kaç yıllık evlisin sen??
öğlen yemeğim
1 kepçe tel şehriye çorbası
1 kepçe barbunya
salata(evden gatirdim)
1 dilim kepek ekmeği
bi öğretmen için en uygun tarih haziranda hamile kalıp mart gibi doğurmak bi daha ki eylule bebek kendine geliyo accık 7-8 aylık oluyo bende nasip olursaseneye 2 bebişi haziranda yapıcam. sağlıklı sıhhatlı inşallh ooyy cok tatlılar yaaa
2 dlm kepek ekmeği(biri normal kalılıkta,diğeri ondan biraz inceydi)
4 yk tavuk döner
domates,biber
200 ml ayrann
offffffffffffff çok şiştimmmm heee,reglim ya üstüne ttaluu iyi giderdi ancakk kuru meyve getirmemişim malesefff nese artıkkk
Kızlar geldim ben....
dün arkadaşıma gitmiştim o yüzden nete giremedim.
bugün de kendimi dışarı atasım var
dün arkadaşımda çayın yanında pazı haşlaması yedim domates - salatalık
o da karşımda kuru pasta + yaş pasta yidiiiiiii
bu arada kilo vermiş olduğumu söyledi.
çok belli oluyormuş
e tabi eve geldim akşam eşime yaptığım pudingten canım çekti
bir güzel dayanamadım ve yedim... olsun hiçde pişman değilim
sabah ta yine eşime yaptığım börekten 1 dilimcik yedim yine pişman değilim .....
Kışlıkları kaldırdım . montları - botları boyadım temizledim kaldırdım.
ve malesef bugün hiç ara yapmadım çünkü canım hiçbir şey çekmedi..
yok cnm şakasına diorum benben de biraz daha zayıflayayım haziran gibi hamile kalmak istiyorum nasipse
kaç yıllık evlisin sen??
famicannn afiyet olsun canım hiç konuşmuyon benle ama
evet mikim gördügün üsre bütün vücutunu bana siper ettii gobeeemi sakladıı.. yaa obez gibi degilim ama kiloluyum yinede.. cünkü 14 kg aldımm.. 26 dan 29 bedene cıktımm.. mikilerin arkasına saklanıom böle işteeama popomu mikim de saklayamıo
sağolasın canım,inşallah bıkmadan usanmadan yaparım..
ama şimdi yok
o zaman sen zaten epey bi inceymişsin canım yaa
bıkmak yok nursenacım bıkmak yokkk
ilk hafta çok zorlanırsın ama sonra alışırsın ve bırakamazsın inan bana
afiyet olsun topişş,şu kepçeleri bir kaşık ölçüsü ile yazamadın gitti heeeeeeeee
valla canım sen spora başlayana kadar zatii fazlalığın kalmayacakkızlarrrrrr günaydınlarr bi an yanlış topikteyim sandım değişik isimleri görünceama sonra bi baktımki famir ve ycl yi gördüm cimcimede yazmış didim sonra doğru topikcimcime akşamı anlat kız merak ettim ne ler yapmış eşin karşılığında sen neler ettin bakalım. ya kızlar bide ne diyecem size şu kellogslar varya ben fena dadandım yaff buna akşam eve gidince hemen bir yada iki yk kayıtom kaseye üstüne soğuk süt karıştırıp yiyom kötümü oluyo acaba zararı olurmuki :44:fambınn çerez işine dönecek bu neyse akşam menü ve sabah menü bu arada ben akşamları artıkım doymadan kalkıyom uzun süredir ama genede tık yok spor spor spor sporrrrrrrrrrrrrr bi başlayabilsem çok iyi olcek valla
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
pırasa yemeği(5-6 yk)
ara öğün bir elma
sabah
1 bardak ılık su
domates-salatalık
1 kk peynir
2 tane zeytin
2 dilim taneli ekmekmiişşşş adı
yarım yumurta
dereotu maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?