60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğimi yedim de geldim

*5 yk tavuk-patates yemeği

*3yk bulgur pilavı

*2yk light yoğurt

*ekmek yok

afiyet olsun pepeti.2 dilim ye canım bişey olmaz akşam bir dilim yada hiç yemezsin

bende öğle dusundum canım sabah 2 öğle 2 aksamda 1 yada 0

ayy inaşşalaahh cnm bende çok istiorum inşallah Allaaaaah ım inşallah.

afiyet olsun bebişim bende de kabak var öğlene
kabak artık baharın yemeğğ dünden kaldı benim ylc de kabak yazmıştı kukicim inşallh yaratanımız herkesin gönlune göre versinn

ar öğüncüğümmm

2 çilek
2 yeni dünya
1 kupa kakaolu süt

yok yeni dünyaa malta eriği o daha havalı hem burda kızlar diyodu bune ya dıyodum bi baktım yılların yeni dünyası olmuş malta eriği

Son düzenleme:
ben de biraz daha zayıflayayım haziran gibi hamile kalmak istiyorum nasipse

kaç yıllık evlisin sen??

bi öğretmen için en uygun tarih haziranda hamile kalıp mart gibi doğurmak bi daha ki eylule bebek kendine geliyo accık 7-8 aylık oluyo bende nasip olursa seneye 2 bebişi haziranda yapıcam. sağlıklı sıhhatlı inşallh ooyy cok tatlılar yaaa

2 dlm kepek ekmeği(biri normal kalılıkta,diğeri ondan biraz inceydi)
4 yk tavuk döner
domates,biber
200 ml ayrann

offffffffffffff çok şiştimmmm heee,reglim ya üstüne ttaluu iyi giderdi ancakk kuru meyve getirmemişim malesefff nese artıkkk

Kızlar geldim ben....
dün arkadaşıma gitmiştim o yüzden nete giremedim.
bugün de kendimi dışarı atasım var

dün arkadaşımda çayın yanında pazı haşlaması yedim domates - salatalık
o da karşımda kuru pasta + yaş pasta yidiiiiiii

bu arada kilo vermiş olduğumu söyledi.
çok belli oluyormuş

e tabi eve geldim akşam eşime yaptığım pudingten canım çekti
bir güzel dayanamadım ve yedim... olsun hiçde pişman değilim
sabah ta yine eşime yaptığım börekten 1 dilimcik yedim yine pişman değilim .....

Kışlıkları kaldırdım . montları - botları boyadım temizledim kaldırdım.
ve malesef bugün hiç ara yapmadım çünkü canım hiçbir şey çekmedi..

bizde öyle düşünüyoruz da nasip bakalım inşallahhh

doktora gideceğim tavsiye almak için folik asit falan kullanmak lazımmış galiba

famicannn afiyet olsun canım hiç konuşmuyon benle ama

biri bana zayıflamışşın deyince ben hemen kacamak yapıyorum farkettim senin bir sucun yok tüm suç arkadaşının zayıflamışşın demeseydi sende puding yemiycektin hemde iki gündür

öğle arası saçıma fön çektirmeye gidecektim ama üşendim gitmedim yaa,hastayım ya bide dakilarca sıra bekle orda otur saçın yapılırkenn valla hiç gözüm kesmedi,nese artıkkkböyle gezmeye devamm

öğleden sonra pek aranızda olamicim sanırımmm,karşımdaki 45lik plak işle ilgili hata yapmışş,öğleden sonra başkana onu itiraf etmeye gidecez beraber:44:yalnız bırakmayalım dedikk:44:kıyamet kopacak sanıırmmm,ve ardından da iş yoğunluğu yaşanacak dolayısıylaaaa:44:yine cezasını biz çekecez yanii
benim kilolarımla uğraşacağına aklını işe verse böle olmazdı dimi amanese aman kınmayalım başımıza gelir mazallahhhh

ben de biraz daha zayıflayayım haziran gibi hamile kalmak istiyorum nasipse

kaç yıllık evlisin sen??
yok cnm şakasına diorum ben daha yeni evliyim 9 ay oldu evleneli.çocuk çok sevioruz eşimde bende ama daha vakti var bi atanayım 1 yıl bekleyeyim stajerliğim kalksın. sonra memleketime doğru tayin iseyim ondan sonra bebiş inş. bi 2 yıl içerisinde inşallah dielim.bende hamile kalacağımda biraz daha zayıflayacağım inşallah. bi 3-4 kilo daha.

pepeti doğru sölüosun cnm bi tanıdık da öle yapmıştı .haziran hamile kalıp mart nisan gibi doğum yaptı çok iyi oldu. bende öle düşünüorum inş.

selem ben geldim yemeğimi yedim..

1 avuç içi kadar ince tavuk göğsü,
1 kepçe çorba,
1 dilim k.ekmek,
1 bardak çay...

yemekte patates salatası vede sütlaçta vardı yemedim.

gelince arkadaşın ısrarıyla davete katıldım.herkes tatlıları baklavaları börekleri götürürken.ben ne yaptım.2 elma aldım.bir avuç dolusu antep fıstığı aldım.15 tane kırıp yedim.gerisi çekmecemde dsha sonrası için saklandı.1 tatlı kaşığı kadar da antep katmeri ağzıma atı verdim kendilerini çok severim de.kerkes benim tabağıma bakıp güldü.şaka gibilerdi ya.bu ne diyiyorlar.kız tatlı yesene pasta yesene diyiyorlardı.ama akibetimi düşününce yanlış olacağını düşündüm ben almayayım dedim vede çıktım.millet meyveleri görmüyordu bile.

o zaman sen zaten epey bi inceymişsin canım yaa

sağolasın canım,inşallah bıkmadan usanmadan yaparım..

bıkmak yok nursenacım bıkmak yokkk
ilk hafta çok zorlanırsın ama sonra alışırsın ve bırakamazsın inan bana

valla canım sen spora başlayana kadar zatii fazlalığın kalmayacak o zamanda spora gerek kalmayacak bi türlü başlayamıyosun kızcam artıkın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…