60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar öğle yemeğimi yedim

1 kase terbiyeli erişte çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek.

birazdan çıkıcam çarşıya gidicem

öptüm hepinizi kızlar

afiyet osssunnnnnnnn canımmmmm
famicannn afiyet olsun canım hiç konuşmuyon benle ama

pepeti üzülme canım fambık zaten genelde kimseyle konuşmaz hep ortaya yazar kim üstüne alırsa alıyo artıkım konuşursada lafı oturtuverir haa

şu an 62.5 kiloyum yaklaşık 2 hafta önce kalori diyetine başladım.Umarım birbirimizi motive eder,kolaylıkla fazlalıklarımızı veririz.Bugün yediklerim ve yiyeceklerim.
2011-05-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Burçak Yulaflı Bisküvi 24 GRAM 115.68
[2] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7
[3] Hurma 2 ADET 30
[4] Knorr Çabuk Çorba (Ezogelin) 1 ADET 75
[5] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7
[6] Fırında Kabak Mücver 1 porsiyon 180
[7] Burçak Yulaflı Bisküvi 40 GRAM 192.8
Toplam : 694.88 kal.

uşgeldin ama listende et yok süt yok meyve az
böyle olursa kas kaybın olur daha sağlıklı seçimler yapsan daha iyi olur

hocukcuuuuukkkkk napıosun bebişşşim?
ben 2 gündür yoktuum.naptın sen çizelgen sanki kaymış sağa doğruuu görmedim sanmaa..
neler oldu diyetsyen kontrolünü anlatsana

uşgeldin ama listende et yok süt yok meyve az
böyle olursa kas kaybın olur daha sağlıklı seçimler yapsan daha iyi olur

Teşekkür ederim canım bugünlük böyle oldu,akşam mutlaka yoğurt yerim.Sporda az çok yapıyorum.Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
hocukcuuuuukkkkk napıosun bebişşşim?
ben 2 gündür yoktuum.naptın sen çizelgen sanki kaymış sağa doğruuu görmedim sanmaa..
neler oldu diyetsyen kontrolünü anlatsana

küsel şeyler oldu hee çizelge sağa doğru yampiri gidiyii yağ oranım yüzde 22 buçuğa indi çok şükür dur kendime madalya verem
işte şimdi sağlıklıyım artıkın kilo filan kalmadı ama ben yine istediöm liste evrdi yüzde 20 istiyorumya listemi yeniledi. birde eşit miktarda biberiyr yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp göbeğe kabak lifiyle masaj yapılcak hergün banyoda 5 dakika sonra sıcak suyla yıkancak sonra soğuk su tutulcak
böylece kan dolaşımı hızlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…