afiyet osssunnnnnnnn canımmmmm2 dlm kepek ekmeği(biri normal kalılıkta,diğeri ondan biraz inceydi)
4 yk tavuk döner
domates,biber
200 ml ayrann
offffffffffffff çok şiştimmmm heee,reglim ya üstüne ttaluu iyi giderdi ancakk kuru meyve getirmemişim malesefff nese artıkkk
famicannn afiyet olsun canım hiç konuşmuyon benle ama
kızlarrrr ben makyaj yapma kursuna gitmek istiyorummm,yani şöyle 1 haftalık falan olanlardannn,var mı öyle kurslar haberi olan var mııı
valla canım sen spora başlayana kadar zatii fazlalığın kalmayacako zamanda spora gerek kalmayacak bi türlü başlayamıyosun kızcam artıkın hee
Kızlar öğle yemeğimi yedim
1 kase terbiyeli erişte çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek.
birazdan çıkıcam çarşıya gidicem
öptüm hepinizi kızlar
Kızlar öğle yemeğimi yedim
1 kase terbiyeli erişte çorbası
4-5 kaşık ıspanak kavurması üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek.
birazdan çıkıcam çarşıya gidicem
öptüm hepinizi kızlar
doğru diyon valla bu gidişle başlıyamayacağım galiba kız valla başlıyayım artıkın şu spora yaffff
şu an 62.5 kiloyum yaklaşık 2 hafta önce kalori diyetine başladım.Umarım birbirimizi motive eder,kolaylıkla fazlalıklarımızı veririz.Bugün yediklerim ve yiyeceklerim.
2011-05-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Burçak Yulaflı Bisküvi 24 GRAM 115.68
[2] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7
[3] Hurma 2 ADET 30
[4] Knorr Çabuk Çorba (Ezogelin) 1 ADET 75
[5] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7
[6] Fırında Kabak Mücver 1 porsiyon 180
[7] Burçak Yulaflı Bisküvi 40 GRAM 192.8
Toplam : 694.88 kal.
bugün nerdeyse antalyaya geliyordum valla ama olmadı eşim gitti ben kaldım
depresyondayım
bir bilseniz ne haldeyim
veremedim de aldım.
ben şimdi ne yapayım
kayboldu hayalciklerim
ne olacak bu halim:
depresyondayım.:QUOTE]
süperr çok sevindim yecalee kardeşimmm
bende de kilo iken göbekyoktu şimdi pörtt göbek delii çevresinde simit var ay ne komik demem ki o kadar kiloluymuşum ki bel oyulunca göbek kaldı
aynı bennnnnnn
lütfen benimmmm leğen kıvamındaki göbüşümü unutmayınnn
benim deeee popommm hala kocaannn ayrıca şusivri basenlerimm de çok inatçııı ama ben onlardan daha inatçıyımmmmm gidecekkk tümm fazlalıklarrr,
baban sana kültür fizik dedikçe sen onu fındıkfıstık anlıyordun her halde
neyse ki şimdi dogru yolu bulduk neruşummm bende akşam 11 lerde ekmekarası domates ekmek yiyip üzerine bir güzel yatıp uyurdum sora neden 73 kg oldum derdim cahil çocukluk işteee
neyse şimdi bilinçliyiz bu harika
Evettt şükürler olsun yoliicaannnnnn inşallahh bundan sonra kalanlardan da kurtuluppp sağlıkla fit bir şekilde bilinçli minnaklarolarak devam edicez hayatımızaaa
benim babamda derdi kız kültür fizik yap diyeeeegazeteyi al eline sık sık,elleri kuvvetlensin der heppp,ahh ahhh dinelmezsek böle olur işte
dinlemedim aaaahhhhhh ah bu kafam ahhhhhhhhh
biri bana zayıflamışşın deyince ben hemen kacamak yapıyorum farkettim senin bir sucun yok tüm suç arkadaşının zayıflamışşın demeseydi sende puding yemiycektin hemde iki gündür
evet mümkünse kimse demesin yani biz zayıflayalım ama deesinler bir şımarıklık çöküyooooo
selem ben geldim yemeğimi yedim..
1 avuç içi kadar ince tavuk göğsü,
1 kepçe çorba,
1 dilim k.ekmek,
1 bardak çay...
yemekte patates salatası vede sütlaçta vardı yemedim.
gelince arkadaşın ısrarıyla davete katıldım.herkes tatlıları baklavaları börekleri götürürken.ben ne yaptım. elma aldım.bir avuç dolusu antep fıstığı aldım.15 tane kırıp yedim.gerisi çekmecemde dsha sonrası için saklandı.1 tatlı kaşığı kadar da antep katmeri ağzıma atı verdim kendilerini çok severim de.kerkes benim tabağıma bakıp güldü.şaka gibilerdi ya.bu ne diyiyorlar.kız tatlı yesene pasta yesene diyiyorlardı.ama akibetimi düşününce yanlış olacağını düşündüm ben almayayım dedim vede çıktım.millet meyveleri görmüyordu bile.
afferin kız cimcimikk süppersinnn bacuuuuuuuuuuuummmm
ayrıca katmeri ben de pek severimmmmm:86::86::86::86:
uşgeldinama listende et yok süt yok meyve az
böyle olursa kas kaybın olur daha sağlıklı seçimler yapsan daha iyi olur
şimdi bir abi var bana dediki bie rahatsızlığın mı var neden birşey alıp yemedin.yersen bende fazla var sana vereyim çekindiysen söyle dedi.depresyondayım
bir bilseniz ne haldeyim
veremedim de aldım.
ben şimdi ne yapayım
kayboldu hayalciklerim
ne olacak bu halim:
depresyondayım.:QUOTE]
aynı bennnnnnn
benim deeee popommm hala kocaannn ayrıca şusivri basenlerimm de çok inatçııı ama ben onlardan daha inatçıyımmmmm gidecekkk tümm fazlalıklarrr,
Evettt şükürler olsun yoliicaannnnnn inşallahh bundan sonra kalanlardan da kurtuluppp sağlıkla fit bir şekilde bilinçli minnaklarolarak devam edicez hayatımızaaa
dinlemedim aaaahhhhhh ah bu kafam ahhhhhhhhh
evet mümkünse kimse demesin yani biz zayıflayalım ama deesinler bir şımarıklık çöküyooooo
afferin kız cimcimikk süppersinnn bacuuuuuuuuuuuummmm
ayrıca katmeri ben de pek severimmmmm:86::86::86::86:yok canım neden çekineyim çekinsem onlarıda almazdım.maksat ne demişler davet ettiğin yere erinme edilmediğin yere görünme.geldim maksat güzellik olsın diye...
öylemiii keşke gelseydin guzum ya .hayırmı eşin neden buraya geliiiii.iş içinmi
yok motor almak içingeliyo delüü
hocukcuuuuukkkkk napıosun bebişşşim?
ben 2 gündür yoktuum.naptın sen çizelgen sanki kaymış sağa doğruuugörmedim sanmaa..
neler oldu diyetsyen kontrolünü anlatsana
bi kuru pastel boya veya suluboya getir ben sana öğreteyim nasıl makyaj yapılırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?