60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sevndiimm canımmm benim.tebrk ederimmemek verdin ve hakettin bende verdm sana madalya allll hatta kupaaa

Hepinize afiyet olsun...Ben de öğlen yemeğimi yedim,
Yine börülce salatası (yerken farkettım yağ koymayı unutmusum )
1 dlm denge ekmek
8 tane küçük köfte ama toplasan 3 köfte eder veya etmez o kdar küçük...
1 ayran...

ojjjjjjjgeldinnnnnn hugo çıturuuuuuuuuuuuuu ben de madalya vericem çok içimden geldiii guuuııııyyyzzzzzzzzzzzzz

bugün çok şükür yemeğe benzer şeyler var listende
hadi afiyet olsun bakemmmm

hugo benim başarımı gördün mü tikerıma baksana herkes verirken ben alıyorum.bende ödül hakediyorum bence

Evettt şükürler olsun yoliicaannnnnn inşallahh bundan sonra kalanlardan da kurtuluppp sağlıkla fit bir şekilde bilinçli minnaklarolarak devam edicez hayatımızaaa

evett
çok kısa bi msj oldu ama öyleee napim

tebrik ediyorum seni ara ara sana bakmak için giriyorum senin adona çok sevindim

hugo benim başarımı gördün mü tikerıma baksana herkes verirken ben alıyorum.bende ödül hakediyorum bence

yaw o değilde tıkırının maşallahı var valla yarasalı filan çok orjinal nirden aklına geldiyse
bak şimcik sana daha öncede dedim yine diyorum
bazı zamanlar çok az yiyorsun dengeni bunlar bozuyo. az yiyince metabolizman yavaşlıyo sonra zaten o zamnalar az yiyosun dedim canım istemiyo dedim az yemeye alıştırdın kendini o zamanlar şimdi iştahın açıldı tabee o zamana göre fazla yiyosun.
neyse artık öyle bi az bi çok yemek yok bundan sonra kendine bir liste belirle. şu kadar günlük sebze şu kadar et şu kadar meyve diye belirle bunu dışına çıkma arada ödül günlerin olur sporda olsun devamlı bak verirsin.
ben az yemedim hiç ama herkeste gördükü hep yağ verdim hiç kas vermedim demekki neymiş az yicez aç kalcaz diye durum yok doğal katkısız beslenme ve spor ve zaman. bak yağım yüzde 36 dan yüzden 22,5 e düştü. bu bir kadın için çok güzel bir rakamdır ve zaten yağ miktarının ideal olarak ne kadar olmalı biliyoruz değilmi. az yemek yok sağlıksız kaçamak yok eksik beslenme yok spor var kaçamaktan korkmak yok

evet hügocum doğru diyirrrr,hügomu dinleyin zayıflayınnnnn
bak ben dinledim avatarımdaki gibi oldummmmmhügocum nasılımm ama pek güzelim dimi gıyzzzzzzzzzzz

evet hügocum doğru diyirrrr,hügomu dinleyin zayıflayınnnnn
bak ben dinledim avatarımdaki gibi oldummmmmhügocum nasılımm ama pek güzelim dimi gıyzzzzzzzzzzz

famircan avatarındaki fahriye evcen deel mii kaaa

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ben sadece 3 gündür biraz arrtırdım.ama benim 1 haftadır bu şekil gösteriyordu.zaten arttırmadan önce.ama bende c.tesi özel hastanede diyetisyene gideceğim.bir bir durumumu anlattım.gel ölçelim duruma göre diyet vereyim dedi bakalım gideceğim .verdiği diyete uyacağım yeterki kurtulayım bunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…