ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ben sadece 3 gündür biraz arrtırdım.ama benim 1 haftadır bu şekil gösteriyordu.zaten arttırmadan önce.ama bende c.tesi özel hastanede diyetisyene gideceğim.bir bir durumumu anlattım.gel ölçelim duruma göre diyet vereyim dedi bakalım gideceğim .verdiği diyete uyacağım yeterki kurtulayım bunlardan.
sende yapsana karnına faydası olur amam kardiyoda haftada 3 gün olacak sadece egzersiz değil bence sanada faydası olur
ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh ben sadece 3 gündür biraz arrtırdım.ama benim 1 haftadır bu şekil gösteriyordu.zaten arttırmadan önce.ama bende c.tesi özel hastanede diyetisyene gideceğim.bir bir durumumu anlattım.gel ölçelim duruma göre diyet vereyim dedi bakalım gideceğim .verdiği diyete uyacağım yeterki kurtulayım bunlardan.
yaparım inşallah :26:
öncede duymuştum bunu .
duştan çıkamayacam desenezaten bacaklarımı fırçalayıp yosun sabunu ile masaj yapıorum 5dk.bi 5 dk da göbüşe ayırrsam yarrım saat çıkmaıycam duştan
bence göbişine ağırlık ver karnım var diyordun göbeğine ağırlık ver o gitsin bacaklarıda halledersin
birde şu yanlış düşünce var sadece çok spor yaparak kas olmaz yani beslenmede çok önemli kas kütlesinin artması için protein hayvansal protein çok önemli
kasların çalışması için karbonhidrat kas kütlesinin artması içinde protein lazım.
o yüzden senin menülerinde 3 kaşık filan et yazıyodu zaten etli yemek oluyodu o da yani et miktarı azdısanırım yemeklerdeki yağ miktarı fazla olduğu içiin tıkıyodu seni o yüzden yiyemiyordun. neyse boşverelim artıkın hem diyetisyen ölçümde yapacakmış o zaman anlarız herşeyi
ama bak baştan anlaşalım yağ miktarın kaç olurssa olsun üzülmek yok tamammı. birde ağırlığı dert etmek yok amaç yağ oranını düşürmek öyle kiloluyum ağırım filan demek yok önemli olan yağ miktarı sadece
öğle yemeğim
1 kase kuskuslu çorba
5 kaşık kabak yemeği
2.5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık light yoort
1 kase limonlu salata
kandırıkçı tospik sen değilmişsin o
ben geldimmmm... tombul kelebbeeeemm bi anda eve gelince bi anda cıktımmm cok calısan ev hanımı taklidi yaptımm.. sonra da spora kactımm.. cok yorumdummmm... ama hepsini yapmayı basardımm..deli gibi acımm ne yicem ben simdi yaff:44::44:
kızlar giremiyorum kusura bakmayın kendi hastalığım canımdan etti beniii.
havalardan iyice mahfoldum sürekli kriz geçiriyorum.salıdan beri işe gidemiyorum bile.
şimdi astım alerji aşısı varmış ondan yaptıralım diyor kayınvalidem.
bende korkuyorum ya yan etkisi olur bişey olr diye
kızlar giremiyorum kusura bakmayın kendi hastalığım canımdan etti beniii.
havalardan iyice mahfoldum sürekli kriz geçiriyorum.salıdan beri işe gidemiyorum bile.
şimdi astım alerji aşısı varmış ondan yaptıralım diyor kayınvalidem.
bende korkuyorum ya yan etkisi olur bişey olr diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?