60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok iyi yapmışsın böyle bi az bi çok dengesiz oluyodu şimdi daha iyi olur bence

sende yapsana karnına faydası olur amam kardiyoda haftada 3 gün olacak sadece egzersiz değil bence sanada faydası olur

yaparım inşallah :26:
öncede duymuştum bunu .
duştan çıkamayacam desene zaten bacaklarımı fırçalayıp yosun sabunu ile masaj yapıorum 5dk.bi 5 dk da göbüşe ayırrsam yarrım saat çıkmaıycam duştan

birde şu yanlış düşünce var sadece çok spor yaparak kas olmaz yani beslenmede çok önemli kas kütlesinin artması için protein hayvansal protein çok önemli
kasların çalışması için karbonhidrat kas kütlesinin artması içinde protein lazım.
o yüzden senin menülerinde 3 kaşık filan et yazıyodu zaten etli yemek oluyodu o da yani et miktarı azdısanırım yemeklerdeki yağ miktarı fazla olduğu içiin tıkıyodu seni o yüzden yiyemiyordun. neyse boşverelim artıkın hem diyetisyen ölçümde yapacakmış o zaman anlarız herşeyi
ama bak baştan anlaşalım yağ miktarın kaç olurssa olsun üzülmek yok tamammı. birde ağırlığı dert etmek yok amaç yağ oranını düşürmek öyle kiloluyum ağırım filan demek yok önemli olan yağ miktarı sadece

bence göbişine ağırlık ver karnım var diyordun göbeğine ağırlık ver o gitsin bacaklarıda halledersin

bence göbişine ağırlık ver karnım var diyordun göbeğine ağırlık ver o gitsin bacaklarıda halledersin

öle yapmaya başladım zaten hem göbüş hem bacak popomda selülitler var onları ve göbüşü halletcem inş.karın ve kalça hareketlerine başladım zaten pazartesiden beri slim in 6 yapıorum + karın videoları yapıorum.
birazda masajlarla desteklerim inşalaahhh

öğle yemeğim

1 kase kuskuslu çorba
5 kaşık kabak yemeği
2.5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık light yoort
1 kase limonlu salata

belkide haklısın.bakacağım bir gideyimde.acaba aç karnınamı gitsem kahvaltımı yapsam birşey olurmu ki.yağ çok olsada üzülmeyeceğim belki biraz üzülürüm.:26::26: dahada azimleneceğim inşallah ne ye derse onu yiyeceğim bir bakayım ne diyecek çokmerak ediyorum ya...

kızlar giremiyorum kusura bakmayın kendi hastalığım canımdan etti beniii.
havalardan iyice mahfoldum sürekli kriz geçiriyorum.salıdan beri işe gidemiyorum bile.
şimdi astım alerji aşısı varmış ondan yaptıralım diyor kayınvalidem.
bende korkuyorum ya yan etkisi olur bişey olr diye

ben geldimmmm... tombul kelebbeeeemm bi anda eve gelince bi anda cıktımmm cok calısan ev hanımı taklidi yaptımm.. sonra da spora kactımm.. cok yorumdummmm... ama hepsini yapmayı basardımm.. deli gibi acımm ne yicem ben simdi yaff:44::44:

ecrinn çok tatlısın yaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım,
herkes çok akıl verirde dra danışmadan kendin karar verme,hatta 1 dra değil birkaç dr git bencee,öpüyorum seni

az önce topicler arası sörffff yaptımmm
en kalabalık,en aktiff topic bizimki hee,msj beğenem rekoruda bizde

merhaba ben yıllarca alerji tedavisi gördüm. alerji aşısı yaklaşık 3,5 sene kadar sürdü. senin vucüdunda hassasiyet gösteren alerjenleri zayıflatıp sana geri veriyor ama bu uzun vadeli bir iş. herhangi bir yan etkisi yok tavsiye ederim. biran önce göğüs hastalıkları uzmanına git, doktorun gerekli testleri yapıp alerji aşını belirler. etkisini kısa sürede görmeye başlarsın. bu forumda doktor adı yazmamda sakınca var mı bilmiyorum... yoksa izmirliysen sana bir doktor önerebilirim... ihmal etme...

benim 45lik plak emeklilik dilekçesini vermeyi düşünüyooooooyaptığı hatayı kendine yedirememiştee,ben didim fesatlık etme eden bulur dedim (içimden dedim tabi bunları,eee bide sizde didimm,bide eşime dedimmmmmm,bideeeeeeeeeee loxiye didimm,bi ona dimedim galibaaa:44:)
neyse bakalım kınamıyim ben yinedeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…