60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoo tok karnına git bence önemli olan zaten yağ miktarı canım. çok çıksada üzülcek bişey yok bak bana yüzde 36 idi 7 ay önce şimdi ise yüzde 22.5 oldu dediklerine uyarsan sorun olmaz ama listeye tam uymak önemli aralarda kaçamaklar olsada sorun değil ama 2 haftada bir kaçamak yaparsan sonuçlar daha güzel olur mesela ben 5 ay filan düzenli uydum hiç kaçamak yapmadım sonrasında yapmaya başladım ama rahatlıkla oldu elbette çok kilo verince dahada vermek isteyince ooluyo kaçamak
dediğim gibi üzülmek yok yağlar gidecek listeni paylaşırsın bizle ama listeden daha az yemek yok sonra az yiyince duruyo verilmiyo zaten diyetisyeninle konuşursun o anlatır sana kaçamak yaptığındada muhakkak söyle diyetisyenine şun yedim şunu yaptım diye. sporunada uy zaten yağ miktarına göre konuşuruz yine bakalım kardiyomu öncelikli olacak yoksa pilatesmi öncelikli oacak

canım benim çok geçmiş olsun.benimde alarjim var polen ve yeşile.her sabah evden kıkmadan burnumdan damla sıkıyorum.bğazımdan da bir hap çekiyorum.yoksa ASLA ÇIKAMAM.BUGÜNDE SIKMAYI UNUTTUM HAPŞIRMAKTAN MAHVOLDUM.BEYNİM BURNUMDAN FIRLAYACAK GİBİ.ben göğüs hastalıklarından test yaptırmıştım.benim herşeye alarjim çıkmıştı ileri derecede.
neyim eksik hügocum de bakim bana
nugiye dedimki aynı pozdandan bende veripp yayınlıcam burda sizde iki resim arasındaki 25 farkı bulacaksınızzz25ten fazlaaa fark bulmayın heeeeeeee:26:

canım benim ya süpersin

amann emekli ossunn daha ii.. genclere yer acılsınn bak herkes atama beklio.. o da gezer tozarr onunn için de ii napcak 60 yasına kadar calıscak mıı.. allah mecbur etmesin tabi o ayrıda sonucta emekli maası alcakk yine..

geçmiş olsun canım bence doktora sor sonra yaptır eğer mahsuru yoksada yaptır bende zaturre aşısı yaptırmıştım tam 1 hafta ateş yaptı grip gibi oldum ama sonra geçti etkisi

loxi nirde yoksa metosunu şaşırtmak için sana verdiği akılları uyguluyorda önüne ne gelirse tıkınıyormu

evet haklısın hatta hergün yediklerimi yazıyordum gidince götürüp göstereyeyim.oda bana sen çok sağlıklısın iyisin dermiş.ozaman ne yapacağım.öyle olunca diyette vermiyorlar.inşallah öyle birşey yapmaz ya.yoksa valla bu defa oturur hıçkıra hıçkıra ağlarım .eşimin işi erken biterse kızı o alacak bende 1 saat yüüryüş yapacağım.yarında pilatesim var zaten.

amann emekli ossunn daha ii.. genclere yer acılsınn bak herkes atama beklio.. o da gezer tozarr onunn için de ii napcak 60 yasına kadar calıscak mıı.. allah mecbur etmesin tabi o ayrıda sonucta emekli maası alcakk yine..

vaala hiç öle demiyolar canımm biliyomusun,yoklukta yani teknolojinin omadığı zmanlarda iş yerinde çok sıkıntı çktik şimdi sefa sürme hakkımız diyolar vallaşu kadar yıl hizmet ettim ben bu kuruma diyo,sanki babasının hayrına ediyooo,çatır çatır yyiyon paraları ama

ara öğünümü daha doğrusu öğünlerimi yedim.:

yarım dilim k.ekmek,
1 bardak form çayı,
1 elma,
4-5 fıstık.ben bu fıstıkları kızıma götüreyim burda olunca yiyiyorum ben.
250 ml.su içtim

sanmam orası özel hastane hem diyetisyen yağ oranına göre konuşur kas durumuna bakar ona göre konuşur. yağın ideal olsa bile mesela yüzde 20 ile 27 arası normal kabul ediliyorya mesela normal değerde olsa bile sen dersin ben en düşük seviyeye düşürmek istiyorum dersin o zaman ona göre veriri listeni bak benimde normal ama ben en düşük istiyorum ve veriyorlar liste sanada veririler sonuçta sen istiyorsun bunu

inşallah canım benim ya.sen urfa kadınlarını erkeklerini gör hepsi kilolular 70 kğ onlar için çok az bir kilo mesela onlarla aynı kafada değilse inşallah memnun kalırım.çok genç bir doktor faydası dokunur inşallah.

sizin oranın yemekleri epey ağır kalorili kilolu olmaları normal. köşe başı dürüm kebapçılar yeter valla

edisonumm garibim mezarından cıkıp gelsin o vakit.. ben lamba içinn o kadar emek harcadımm mum ısıklarında bunlar spotların altında yayılıo deyuu.. hırs işte .. insanın içine bi girdimi kemirip durur. zaten emeklilikk yasını düsürselerr işsizlik de hafifler.. masada uyukluo adam yaslılıktan hala ögretmenlik yapıoo.. e gencler nolcakk evlenemioo cocukk yapamıoo yasayamıoo.. onlar yaslılıklarını yasasınn gencler gencligini kullansınn.. yazıkk cok yazıkk..

bi daha öyle diyene senin bu edison örneğini vercem valla süperrr

biz en fazla 5 dlm yiyoruz canım
buna arada yenne diyet büskivleri,makarna,pilav ve şehriyeli çorbalarıda ekliyoruz toplamda 5 dlmi geçmiyoruz.
ona göre bugun artık karbonhidrat tüketme

ben çorbaları eklemiorum ammaaa:26::26: pilav milav ekliorum benm çorbalarıda eklesem 7-8 dlim edio kıısss fambıkkk.
ozman burdan benm meto iyi çalışıo sonucunu çıkarabilrmiyiz küü...(şımardım ben sanki, amanııııınnn çok tehlikeli şımarmayım ben sakınnnn)ben hep öle yaptım baştn beeeeerrriii:26: biliodum ama bilerek öle yaptım.

biz en fazla 5 dlm yiyoruz canım
buna arada yenne diyet büskivleri,makarna,pilav ve şehriyeli çorbalarıda ekliyoruz toplamda 5 dlmi geçmiyoruz.
ona göre bugun artık karbonhidrat tüketme

ama ben aksamleyinn domatesli biberli bulgur pilavı yapacaktımmmmm neyse ucusundan alırım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…