60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizin oranın yemekleri epey ağır kalorili kilolu olmaları normal. köşe başı dürüm kebapçılar yeter valla

evet çok agır ama ben evde çok yağsız yaparım yemeklerimi.ayrıca yemekhanemizinkilerde çok ağır olmuyor.ama akrabalara gidince allahım herşey yağ ve salça içinde yüzüyor.hiç böyle şeylere dikkat etmezler.sadece lezzeti yerinde olsun yeter.mesela bizim buralarda tepsi ekmek fırınına gönderme vardır.ne olursa olsun.ben patatesleri 1 yemek kaşığı yağla yağlar tebsiye koyarım onlar 1 su bardağı yağla.yağsız lezzetsiz oluyormuş.

alışkanlık işte canım insan neye alışırsa o lezzetli geliyor sende o yemeklere alışsaydın zaten zorlanırdın

1 kocca elmaaaa

herkes nerde yaaaaa
nugi,hügo,neruş,yoli,ycl nerdesinizzzzzzzzzz beaaaaaa:84:

neruş iş için dışarı çıktı şeker benim de işlerim yoğun akşam kurstan önce işlerimi halletmeye çalışıyorum ve sizi de okumaya gayret ediyorum bebik

Ben geldim...
Ama geçmişi okumaya vaktim yok malesef.. siz de bol bol kaynatmışsınızdır..
Hemen geç kalmış öğle yemeğimi yazayım
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 pt kıvırcık salata
1 domates

ara 1 fincan yeşil çay
10 fındık

maşallah herkes tam gaz devam. ben bu sabah tartıldım 65 kilo geldim. ama regl olmak üzereyim onun da etkisi olabilir. dün hafif azcık olur gibi oldum ama bugün bişey yok.
kahvaltıda 25gr light peynir-6 light zeytin-2 dilim uno denge light- domates-salatalık
ara 1yeşil elma
dün malesef biraz kaçamak yaptım. misafirim vardı ellerinde torbalarla gelmişler.. 1 çay bardağı sulandırılmış kola içtim. diyetteyim vs vs dedim ama dinletemedim surat yaptılar filan. yemek zorunda kaldım biraz. keşke insanlar bu konuda biraz daha duyarlı olsalar

canım benim hoş geldin.çok haklısın anlayış çok önemli...afiyet olsun.
canım benima afiyet olsunda pekte birşey yememişsin.
alışkanlık işte canım insan neye alışırsa o lezzetli geliyor sende o yemeklere alışsaydın zaten zorlanırdın

evet valla öyle gerçekten öyle ben 1996-2002 yılları arasında vede 2007 yılından beridir urfadayım ama alışamadım bir türlü yemeklerine onlar gibi yeseydim asla veremezdim.çok zor olurdu dedğin gibi.

slm ben geldim
sabah kahvaltıda
1 dilim kepekli ekmek
2 bardak açık çay
az yağlı omlet
2 tane zeytin
1 tane az yağlı beyaz peynir bol domates salatalık
paltesimi yaptım
ara yeşil çay bir tane active
yarım ince kek
bir tane orta türk kahve
öğle yemeği yiyemedim malesef vaktim olmadı

canım arada kaçamak olur ama sen yinede cola içme 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacının 100 katı fazla şeker var ve bunu yağ olarak depoluyo vücut o yüzden bidaha cola içme tavsiyem hem bence çok sağlıksız hiçbir faydası yok

şaka bi yana bi kaç gündür giremiyorum. ve özlemişim sizleri gerçekten. ctesi-ptesi-salı-çarş hep spor salonuna gittim. salı günü yüzdüm bir de. ama bugün gidemedim. hem geç uyandım hem de dün spor salonundan cıktım hava bir bozuldu soğuğu yedim çok fena. biraz dinleniyim bugün dedim. cuma-ctesi yine gidicem. ilaçlardan dolayı metabolizmamın yavasladıgını söyledim antrenöre. bana özel güzel bi program yazdı. hızlandıralım bakalım metabolizmanı dedi. 2-3 hafta bu programı uygulayalım. verim alabilrsek bu yolda ilerleriz ama verim alamazsak başka bi yol deneriz artık dedi. bu yaz bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok çok güzel bi elbise gördüm onun 36ya da 38 bedenini alıp koyucam dolabıma.. baktıkça kilo verme hevesim alevlensin o elbiseye sığmak için daha çok uğraşayım diye birazdan form çayımı içerim sonra duş alıp okula giderim artık.

canım aslında diyette olduğunu söylemiyecektin çaktırmadan yapıcan diyetini ki böyle ısrarlara maruz kalmayasın diyetteyim diyince millette anlamsız bi ısrar oluyo malesef

Son düzenleme:

ay evet tatlım. o yuzden yarım cay bardağı kola koyup üstüne çaktırmadan su ekledim işte

özlettin kız kendini. senin egzantrik mesajların olmayınca eksik oluyo
evet ne yazık ki insanlar çok anlayışsız o yüzden ben kimseyle görüşmüyorum deeermiişim

özlettin kız kendini. senin egzantrik mesajların olmayınca eksik oluyo
evet ne yazık ki insanlar çok anlayışsız o yüzden ben kimseyle görüşmüyorum deeermiişim

ay insanlar cidden bi acaip ya... hele ev arkadaşımı boğasım geliyor artık. sağlıklı beslenme ve yaşamla ilgili 2kitap almıştım. başladı laf sokup dalga geçmeye. ulan sana mı kaldı derdi hayret bişey ya.. destek olucagı yerde köstek oluyo zürafa bacaklı sr*tük:95::95:

saatte 5 e geliyor.bugünde mesaim bitiyor bakalım artıkın.eşimin işi bitmiş mi acaba diye aradım yarım saatlik işi kalmış ben kuzumu alıp paka gidene kadar eşimde gelir ohhhhhhhhh sporumu yaprım misler gibi...

bizde seni çok özledik kız alıştık sana bidaha yok olma. loxiyide özledik çok senide

sen çok yaşa emi. yaa sen o kitapları göstermesene o zürafaya ala alaaa
canını sıktırıyorsun bilmesin kilo vermeye çalıştıını kimseye bişi deme valla millet kilo verme diye engellemeye çalışıyor çok saçma ama öyle

ya odama giriyo :26: bakınıyo filan ortalığa görüyo ister istemez odamda ne varsa. zaten artık söylemiycem kimseye kilo verdikten sonra bikinili poz veririm akılları başlarına gelir:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…