sizin oranın yemekleri epey ağır kalorili kilolu olmaları normal. köşe başı dürüm kebapçılar yeter valla
evet çok agır ama ben evde çok yağsız yaparım yemeklerimi.ayrıca yemekhanemizinkilerde çok ağır olmuyor.ama akrabalara gidince allahım herşey yağ ve salça içinde yüzüyor.hiç böyle şeylere dikkat etmezler.sadece lezzeti yerinde olsun yeter.mesela bizim buralarda tepsi ekmek fırınına gönderme vardır.ne olursa olsun.ben patatesleri 1 yemek kaşığı yağla yağlar tebsiye koyarım onlar 1 su bardağı yağla.yağsız lezzetsiz oluyormuş.
1 kocca elmaaaa
herkes nerde yaaaaa
nugi,hügo,neruş,yoli,ycl nerdesinizzzzzzzzzz beaaaaaa:84:
canım benim hoş geldin.çok haklısın anlayış çok önemli...afiyet olsun.maşallah herkes tam gaz devam. ben bu sabah tartıldım 65 kilo geldim. ama regl olmak üzereyim onun da etkisi olabilir. dün hafif azcık olur gibi oldum ama bugün bişey yok.
kahvaltıda 25gr light peynir-6 light zeytin-2 dilim uno denge light- domates-salatalık
ara 1yeşil elma
dün malesef biraz kaçamak yaptım. misafirim vardı ellerinde torbalarla gelmişler.. 1 çay bardağı sulandırılmış kola içtim. diyetteyim vs vs dedim ama dinletemedim surat yaptılar filan. yemek zorunda kaldım biraz. keşke insanlar bu konuda biraz daha duyarlı olsalar
canım benima afiyet olsunda pekte birşey yememişsin.Ben geldim...
Ama geçmişi okumaya vaktim yok malesef.. siz de bol bol kaynatmışsınızdır..
Hemen geç kalmış öğle yemeğimi yazayım
1 dilim denge ekmek
2 kk beyaz peynir
1 pt kıvırcık salata
1 domates
ara 1 fincan yeşil çay
10 fındık
alışkanlık işte canım insan neye alışırsa o lezzetli geliyor sende o yemeklere alışsaydın zaten zorlanırdın
maşallah herkes tam gaz devam. ben bu sabah tartıldım 65 kilo geldim. ama regl olmak üzereyim onun da etkisi olabilir. dün hafif azcık olur gibi oldum ama bugün bişey yok.
kahvaltıda 25gr light peynir-6 light zeytin-2 dilim uno denge light- domates-salatalık
ara 1yeşil elma
dün malesef biraz kaçamak yaptım. misafirim vardı ellerinde torbalarla gelmişler.. 1 çay bardağı sulandırılmış kola içtim. diyetteyim vs vs dedim ama dinletemedim surat yaptılar filan. yemek zorunda kaldım biraz. keşke insanlar bu konuda biraz daha duyarlı olsalar
maşallah herkes tam gaz devam. ben bu sabah tartıldım 65 kilo geldim. ama regl olmak üzereyim onun da etkisi olabilir. dün hafif azcık olur gibi oldum ama bugün bişey yok.
ara 1yeşil elma
canım arada kaçamak olur ama sen yinede cola içme 1 bardak colada günlük şeker ihtiyacının 100 katı fazla şeker var ve bunu yağ olarak depoluyo vücut o yüzden bidaha cola içme tavsiyem hem bence çok sağlıksız hiçbir faydası yok
ara 1yeşil elma
özlettin kız kendini. senin egzantrik mesajların olmayınca eksik oluyo
evet ne yazık ki insanlar çok anlayışsız o yüzden ben kimseyle görüşmüyorum deeermiişim
[/COLOR]
canım aslında diyette olduğunu söylemiyecektin çaktırmadan yapıcan diyetini ki böyle ısrarlara maruz kalmayasın diyetteyim diyince millette anlamsız bi ısrar oluyo malesef
şaka bi yana bi kaç gündür giremiyorum. ve özlemişim sizleri gerçekten. ctesi-ptesi-salı-çarş hep spor salonuna gittim. salı günü yüzdüm bir de. ama bugün gidemedim. hem geç uyandım hem de dün spor salonundan cıktım hava bir bozuldu soğuğu yedim çok fena. biraz dinleniyim bugün dedim. cuma-ctesi yine gidicem. ilaçlardan dolayı metabolizmamın yavasladıgını söyledim antrenöre. bana özel güzel bi program yazdı. hızlandıralım bakalım metabolizmanı dedi. 2-3 hafta bu programı uygulayalım. verim alabilrsek bu yolda ilerleriz ama verim alamazsak başka bi yol deneriz artık dedi. bu yaz bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yokçok güzel bi elbise gördüm onun 36ya da 38 bedenini alıp koyucam dolabıma.. baktıkça kilo verme hevesim alevlensin o elbiseye sığmak için daha çok uğraşayım diye birazdan form çayımı içerim sonra duş alıp okula giderim artık.
ay insanlar cidden bi acaip ya... hele ev arkadaşımı boğasım geliyor artık. sağlıklı beslenme ve yaşamla ilgili 2kitap almıştım. başladı laf sokup dalga geçmeye. ulan sana mı kaldı derdi hayret bişey ya.. destek olucagı yerde köstek oluyo zürafa bacaklı sr*tük:95::95:
sen çok yaşa emi. yaa sen o kitapları göstermesene o zürafaya ala alaaa
canını sıktırıyorsun bilmesin kilo vermeye çalıştıını kimseye bişi deme valla millet kilo verme diye engellemeye çalışıyor çok saçma ama öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?