60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısa bir badi giydim belim açılıyo arkadan limonda gelmiş ayaklarıyla pat pat belime vuruyo belimde dolanıyo inmiyo üzerimden yaramaz şey

ya odama giriyo :26: bakınıyo filan ortalığa görüyo ister istemez odamda ne varsa. zaten artık söylemiycem kimseye kilo verdikten sonra bikinili poz veririm akılları başlarına gelir:86:

hadi bakalım güzelim inşallah olursun.birde milleti inandırmak zorunda değiliz yada hesp vermek.biz onların yediğine giydiğine karışıyormuyuz.rejimdeyim diyince bir dünya laf sokmaktan başka.takma kafana tam gaz ileri.

kızlar şekerler ben hazırlanıyorum yavaş yavaş çıkacağım.akşam eşimden kapabilirsen neti aranızda olacağım.birde 64-65 kg ken çekilmiş resmimi vede bu geçen pazar çektiğim resmimi koyacağım bakalım fark varmı.ne dersiniz.iyi akşamlar bay.:79::79::79::79::79::79::79::79:

ara öğüncüğümm

1 kupa tarçınlı karanfili tane karabiberli demleme yeşilçay
2 kuru kayısı
2 kuru incir
2 fınduk
3 badem
5 antep fıstığı

kuru yemiş nezmandır yemiodum yiim dedim ...:44:

kızlar farkındamısınız nugiş hep öğleden sonraları sessizce kayboluveriyor sonrada açıklama yapmadan geri geliyor sanki hep burdaymış gibi

kızlar farkındamısınız nugiş hep öğleden sonraları sessizce kayboluveriyor sonrada açıklama yapmadan geri geliyor sanki hep burdaymış gibi

Karnımın iyiden iyiye acıktığını hissetmeye başladım,dahada 2.5 saat var..havada bianda kapandı,içim daraldı..

bugünn bütün günn ne yedimm,,

sabahh 2 kepce corba 2 dilim ekmekk
arada bişi yiyemedim nescafe içtim
öglenn 3 dilimm ekmekkk yanında 1 domates ve pıcık salca yedim pıcık ta tereyag yedimm:78::78:
yetmedii bi tatlı istegi bi tatlı istegi cup dondurma yedim gördügüme göre 111 calori imiş.:78::78:

evde yicek bişi bulamadım cnmm bişi istemedii.. iyiki istemedi toplamda 8 dilim ekmek yemiş gibi oldumm
:78::78::78: aradabide 6 tane cilek yedimmmm

ben zayıflayamıcam galiba:95::95::44::44:

Son düzenleme:
ya odama giriyo :26: bakınıyo filan ortalığa görüyo ister istemez odamda ne varsa. zaten artık söylemiycem kimseye kilo verdikten sonra bikinili poz veririm akılları başlarına gelir:86:

ama aaa sende hakediyorsun neden sokuyorsun ki odana ? orası senin özel alanın değil mi yahuuu

en başta
yani en başta seçerken tickerlerı yazıo orda evlenme çocuk kilo alma verme vs. sen almayı seçmişlsin yani gaining weight . aslında losing weight olcaktı.baştan yap cnm.

aslında böyle mi kalsaydı nasıl olsa ben kilo almayı daha iyi beceriyorum

sağol canım

selam kızlar
nerdeyse 1 sene oldu kilo vermeye çalışıyorum 1 senedir :)
artık canıma tak etti :S kalan kilolarımı vermek için normal yiyip,abartmadan yiyip, yağları asgari kullanıp, herşeyden yiyerek sadece sporla kilo vermeye karar verdim. inşallah işe yarar..

bişi sorucam zeytinyağlı barbunya yemeği diyet için uygun mudur? havuçda var içinde. konserve olanlardan yapıcam.

Son düzenleme:
az önce topicler arası sörffff yaptımmm
en kalabalık,en aktiff topic bizimki hee,msj beğenem rekoruda bizde

Ben bu kalabalığa bu ara pek katkıda bulunamıyorum maaleseffff çünkü işlerim biraz yooonnn yani tabii bu maddi açıdan iyi bişey çokkşükür ama valla sizi de çok özlüyorummm laflar kaçıyor yetiştiremiyorummm içimm gidiyooo beni unutmayınnn özleyinnn birasss taaammm mııııı

aslında böyle mi kalsaydı nasıl olsa ben kilo almayı daha iyi beceriyorum

sağol canım

boşver tatlımm sen yine de düzelt benceee psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir tıcker öyle oluncaa vücut da alayım bari ben der bak allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…