60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin kızzzzben senin yokluğunu aratmadım merak etme,arada senide anma adına alakasız mesajlar başlığı altında seriler yayınlıyorummmmm

kızzzzzzzzzz ecrin sana fıstık kiminsin dedikçe zıbıttın haaaaaaaaaaaaaakilo verirsen fıstık gibi olursun dedik dim,yiyip durma uyduruk uyduruk şeylerrrrrrr

kızzzzzzzzzz ecrin sana fıstık kiminsin dedikçe zıbıttın haaaaaaaaaaaaaakilo verirsen fıstık gibi olursun dedik dim,yiyip durma uyduruk uyduruk şeylerrrrrrr

nayırrrr napamıorummmmm nemedenn nduramıorummm... nn biş oldu bana.. yoksa yoksa hapı bıraktım die mi olduu.. biri didiydi kii bırakınca 24 kg aldım.. bende mi nöyle nolacagımm yogsa...

nayırrrr napamıorummmmm nemedenn nduramıorummm... nn biş oldu bana.. yoksa yoksa hapı bıraktım die mi olduu.. biri didiydi kii bırakınca 24 kg aldım.. bende mi nöyle nolacagımm yogsa...

valla ben orasını burasını bilmem,en son çekindiğin fotonu hatırla,pileden saklamaya çalıştığın göbeğini,bacaklarının iç tarafını,kollarınııı,gıdığını falaaaannnnnn:44:sen unuttukça hatırlatcam sana böleeeeo kadar spor yaptın niye hakkını vermiyosun güzel güzel beslen gitsin yağlar, tombul kelebeğinin yanında ceylan kimin ol olmamı yaniii

boşver tatlımm sen yine de düzelt benceee psikolojik olarak olumsuz etkileyebilir tıcker öyle oluncaa vücut da alayım bari ben der bak allah muhafaza

olabilir bende hemen değiştirdim inşallah bu sefer doğru olmuştur hedef kilo ile başlangıç kiloların yerini değiştirmişim

tombull kelebeeeemmm bana didi kii gecen günn.. cocukk istiomm benn.. ( normalde benn ölüyorumm o hiççç istemioo)) yok dedimm ben istemiorumm işim yok gücüm yok.. ben cok istiyorum dedi 54 kg ol yapalımm.. cok istiyorum istiyorumm dedi.. benn istemiorumm vazgectim didimm.. o da ben cok istiyorumm cünküü 54 kg olamıcaksın bi daha didi.. tomruk pasa dedimm gittikce kalınlasıon senn ... muhahaahahah die güldü bide.. odunaryus profesör.. sözde o gün zayıfflamaya kat ii kararr vermiştim amaa.. kör bogazım durmuo kiii:78::78::78::78:

eneeeeeeeee kız sen süpersinn heeeeeeeeeeeeee,hemen bırak diyetiiiiii:26::26:ay hiç miden yok ne küselllllll,ay bende çekineyim heryerinden pörtleyen halimi yaaaaa

üstümdeki pantolon bol geliyordu siyahlıda ayrıyetten kolumu kaldırarak çektim tikatini çekerim o yüzden göbüş görünmeyyo siyah olunca da belli deel o yüzden ben size açık renkli foto çekinem bari hehe

kız yoli sen 40 giydiğine emin misin,valli 36 ,hadi taş çatlasın 38 derim yaniiiiiiiiii,bayıldım bayıldımmmmmm

valla hayatım bence güzel görünüyosun,abartın yokk,ancak azcık daha sportif olsan çok daha hoş olursunnn,vallahi samimi diyirim heeeee,ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi böle deyince sende zıbıtıp bişeyler yemedeeee
devam et öyleyse

bizi mi kandırdın şimdi bizde boşuna imrendik göbiş yok diye
valla göbişin var mı yok mu bilmem ama süper gözüküyosun

kız yoli sen 40 giydiğine emin misin,valli 36 ,hadi taş çatlasın 38 derim yaniiiiiiiiii,bayıldım bayıldımmmmmm

çok güzel olmuşsun
hiç göze çarpan fazlalığında yok ay darısı bizim başımıza

sagolun bebiklerimmm ama daha çok yolum var

bende çok beyendim tebrikler çok güzel zayıflamışsın muckslar
bu arada önceki halinde tossun gibiymişsin topalağım benim :86:

ay kopardın beni yine hugoo hahahah hakikaten tosunmuşum deemüü yaa insan farketmiyo o kadar kilolu olduunu şimdi diyorum poff amma da şişkoymuşum gerçi hala öleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…