60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım zıbıtmam merak etme ben göbüş kalça ve basenlerimi ayrıyetten odun bacaklarımı iyi biliyorum her gün onlarla beraberim çünküm

bizi mi kandırdın şimdi bizde boşuna imrendik göbiş yok diye
valla göbişin var mı yok mu bilmem ama süper gözüküyosun

sagol canım süper olan sizin gözünüz valla ne diyim ben size şimdiki resimleri paylaşiim açık renk bişiler giyip.. teee .. yok kii pek... o kadar tombuldum ki tüm gardrobumu siyahlarla doldurmuşum

evet canım insan anlamıyo o zamanlar sonradan zayıfladıkça ne kadar kiloluymuş anlıyo o zaman. bende 5 kilo versem yetecekti :86:

kız yoliiiiiiii...acaip fark var valla incecik olmuşsun süper valla devam durmak yok yola devammm...süpersin bacımm

bencede yolicim çok güzel olmuş gençleşmiş sanki pek çıtır olmuş maşallah
darısı isteyen herkesin başına olsun

herkese merhabalar
umarım herkes iyidir kilolar verilmiştir

beni merak edenler oldu mu bilmiyorum, özelimde bişi yok ama bu kadar sayfayı da okuyamıcam
geçen hafta çok yoğundum, sonra 20lik dişim iltihaplandı, onla uğraştım,pzt doktora gidicem çektirmeye

pzt günü de şiddetli bi böbrek ağrısı başladı
pzt doktora gittim öğleden sonra röntgen çekildi. doktor taştan şüphelendi

salı tekrar doktora gittim hem ultrason çekildi, hem endoskopi yaptırdım

ultrasonda bişi çıkmadı taş falan ama endoskopide midemde bi sürü ülser çıktı (
3 gündür raporluydum, yarın işe gidicem
günde 7-8 tane ilaç içiyorum ama karın ağrılarım geçmedi malesef
kramplar şeklinde geldiğinde çok kötü oluyorum, resmen kıvrandırıyo beni (

modemde sorun olduğu için nete de giremedim evde olmama rağmen, 3 gündür spor da yapmıyorum zaten

ama kilo almadım, kilom aynı
ne güzel pilatese başlamıştım ama yarım kaldı yine
inşallah yarın yapmayı planlıyorum

tatlım merak etmez olurmuyuz hiç elbette merak ettik. ben sana özelden mesajda attım bir hafta önce.
çok geçmiş olsun canım hatta merak ediyoduk kızlarlada konuştuk hatta dedim annesi hastaydı hastaneye yatacaktı zaturre olmuş belki onun yanındadır annesiyle ilgileniyodur dedik. hiç seni unuturmuyuz tatlım çok özledik

esw cim çok geçmiş olsun cnm benmm.dikkat et kendine aman.

kızlar akşam yemeğimi yazıp çıkıcam kociş gelir şimdi

1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
2 kaşık kabak yemeği
4 kaşık etli bakla yemeği
2kaşık light yoort
1 /2 dilim tam bğday ekmeği
bol lmonlu salata
2 tane kavun

yarın görüşmek üzere öpüldünüzzz

canım mesaj gelmemiş bana
yok annem iyi çok şükür
3 gün kaldı hastanede sonra çıktı
walla ben de sizi özledim yaa
ama dikkat etmeye devam ettim yediğime içtiğime
zaten geçen hafta dişimin ağrısından çok fazla bişi yiyemedim
bu hafta da midemin ağrısından yiyemedim

hatta sabah 2 bardak su içtikten sonra ve üzerimde pijamalarla 55,5 kilo geldim, sanırım 10 gündür kilo verdim biraz

kukicim çok sağol tatlımm

Tatlımmm yaaa çokçok geçmiş olsunnnnn çokk merak ettik seni hep konuştuk aramızda esw nerde diye...annenle ilgilendiğini düşündükk meğer se hastalıklarla boğuşuyormuşsun çok geçmiş olsun canım benim inşallah biran önce sağlığına kavuşursunnnn

canım çok teşekkür ederimm
ya özelde bişi görmeyince öyle düşündüm ben de
walla hepsi üst üste geldi önce diş, sonra karın, ne oldu ben de anlamadımm

pzt konyaya gidip çektircem dişimi

hatta bulursam öngürşmenin ücretsiz olduğu bi diyetsiyen, yağ kas oranımı da ölçtürmek istiyorum

hugoo bana yardım et
ben çok fazla nete giremiyorum şu aralar, bulmama yardım et diyetisyennn

evet ya hiç merak etmez olurmuyuz kaç aydır burda dostluk kurduk hayatı paylaştık beraber elbette biri gidince merak ediyoruz özlüyoruz. ben aslında geçen hafta özelinden eswye mesaj attım dedim girerse mesajımı alır cevap yazar diyodum ama ulaşmamışmı ne olmuş anlamadım ama yolladım.. hatta famirde nerde bu kız diyodu dedim ona annesi hastaydı onun yanında olabilir yakında gelir dedim. eswcik onu unuttuk sanmış deli kız ya hiç unuturmuyuz

tatlım burda olsan kolay artık burda tüm diyetisyenlerle ahbap olduk kilolar sayesindede işte başka yerde bilmem. hatta diyetisyenimede sordum o da var arkadaşlarım ama devlet hastanelerinde ve işlerini nasıl yaparlar bilmiyorum demişti. devlet hastanelerinde ölçüm yapmıyorlar sana ölçüm yapan diyetisyen lazım

bak daha öncede dedim kilon yok senin sadece sporla daha güzel ve kilonu korumak için uğraşman lazım. o yüzden artık kilo takıntından kurtul lütfen. ya ben sana özelden mesaj attım eminim hatta o yüzden diyodumki esw forma girince nasılsa mesajımı görürde cevaplar yazmadığına göre foruma girmiyodur dedim belkide silinmiştir bilmiyorum ama yolladım eminim.
bu arada bikaç gün önce diyetisyen randevum vardı yağ oranım en sonunda yüzde 22.5 buçuğa düştü hatta diyetisyenim bile nihayet bir hastamın yağ oranını yüzde 22.5 e düşürdüm dedi o da çok sevindi. şimdi yeni liste verdi bebek düşünüyoruz işte hamile kalana kadar devam etcem yağ oranı yüzde 20 istiyorum 2.5 kilo kaldı inşallah yüzde 21 e düşse rahat nefes alıcam listemde yenilendi tamamen değişti

Son düzenleme:
kızlaaar zeytinyağlı, az havuçlu barbunya yemeği diyet için uygun mudur? (yanında yeşil salata ve iki kaşık yoğurtla)

akşam yemeğimi yedim de geldim neler mi yedimmm(5 te yiyoruz akşam yemeğini)

*1 tane kabak dolması

*2 pt salata

*2 yk yoğurt

*ekmek yok

ara öğün olarak

*3 kuru kayısı

* bir buçuk muz tarçınlı(regl oldum tatlı krizine girdim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…