valla hayatım bence güzel görünüyosun,abartın yokk,ancak azcık daha sportif olsan çok daha hoş olursunnn,vallahi samimi diyirim heeeee,ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi böle deyince sende zıbıtıp bişeyler yemedeeee
devam et öyleyse
bizi mi kandırdın şimdibizde boşuna imrendik göbiş yok diye
valla göbişin var mı yok mu bilmem ama süper gözüküyosun
evet canım insan anlamıyo o zamanlar sonradan zayıfladıkça ne kadar kiloluymuş anlıyo o zaman. bende 5 kilo versem yetecekti
sagolun bebiklerimmm ama daha çok yolum var
ay kopardın beni yine hugoo hahahahhakikaten tosunmuşum deemüü yaa insan farketmiyo o kadar kilolu olduunu şimdi diyorum poff amma da şişkoymuşum gerçi hala öleyim
Eki Görüntüle 190474 Eki Görüntüle 190472 Eki Görüntüle 190473 Eki Görüntüle 190471
kızlar kotlu olan 73-75 kilo halim
siyahlarda 1 ay önceki halim :44::44::44:
üstümdeki pantolon bol geliyordu siyahlıda ayrıyetten kolumu kaldırarak çektim tikatini çekerim o yüzden göbüş görünmeyyo siyah olunca da belli deel o yüzden ben size açık renkli foto çekinem bari hehe
herkese merhabalar
umarım herkes iyidir kilolar verilmiştir
beni merak edenler oldu mu bilmiyorum, özelimde bişi yok ama bu kadar sayfayı da okuyamıcam
geçen hafta çok yoğundum, sonra 20lik dişim iltihaplandı, onla uğraştım,pzt doktora gidicem çektirmeye
pzt günü de şiddetli bi böbrek ağrısı başladı
pzt doktora gittim öğleden sonra röntgen çekildi. doktor taştan şüphelendi
salı tekrar doktora gittim hem ultrason çekildi, hem endoskopi yaptırdım
ultrasonda bişi çıkmadı taş falan ama endoskopide midemde bi sürü ülser çıktı(
3 gündür raporluydum, yarın işe gidicem
günde 7-8 tane ilaç içiyorum ama karın ağrılarım geçmedi malesef
kramplar şeklinde geldiğinde çok kötü oluyorum, resmen kıvrandırıyo beni(
modemde sorun olduğu için nete de giremedim evde olmama rağmen, 3 gündür spor da yapmıyorum zaten
ama kilo almadım, kilom aynı
ne güzel pilatese başlamıştım ama yarım kaldı yine
inşallah yarın yapmayı planlıyorum
tatlım merak etmez olurmuyuz hiç elbette merak ettik. ben sana özelden mesajda attım bir hafta önce.
çok geçmiş olsun canım hatta merak ediyoduk kızlarlada konuştuk hatta dedim annesi hastaydı hastaneye yatacaktı zaturre olmuş belki onun yanındadır annesiyle ilgileniyodur dedik. hiç seni unuturmuyuz tatlım çok özledik
herkese merhabalar
umarım herkes iyidir kilolar verilmiştir
beni merak edenler oldu mu bilmiyorum, özelimde bişi yok ama bu kadar sayfayı da okuyamıcam
geçen hafta çok yoğundum, sonra 20lik dişim iltihaplandı, onla uğraştım,pzt doktora gidicem çektirmeye
pzt günü de şiddetli bi böbrek ağrısı başladı
pzt doktora gittim öğleden sonra röntgen çekildi. doktor taştan şüphelendi
salı tekrar doktora gittim hem ultrason çekildi, hem endoskopi yaptırdım
ultrasonda bişi çıkmadı taş falan ama endoskopide midemde bi sürü ülser çıktı(
3 gündür raporluydum, yarın işe gidicem
günde 7-8 tane ilaç içiyorum ama karın ağrılarım geçmedi malesef
kramplar şeklinde geldiğinde çok kötü oluyorum, resmen kıvrandırıyo beni(
modemde sorun olduğu için nete de giremedim evde olmama rağmen, 3 gündür spor da yapmıyorum zaten
ama kilo almadım, kilom aynı
ne güzel pilatese başlamıştım ama yarım kaldı yine
inşallah yarın yapmayı planlıyorum
Tatlımmm yaaa çokçok geçmiş olsunnnnnçokk merak ettik seni hep konuştuk aramızda esw nerde diye...annenle ilgilendiğini düşündükk meğer se hastalıklarla boğuşuyormuşsun çok geçmiş olsun canım benim inşallah biran önce sağlığına kavuşursunnnn
Tatlımmm yaaa çokçok geçmiş olsunnnnnçokk merak ettik seni hep konuştuk aramızda esw nerde diye...annenle ilgilendiğini düşündükk meğer se hastalıklarla boğuşuyormuşsun çok geçmiş olsun canım benim inşallah biran önce sağlığına kavuşursunnnn
tatlım burda olsan kolay artık burda tüm diyetisyenlerle ahbap olduk kilolar sayesindedecanım çok teşekkür ederimm
ya özelde bişi görmeyince öyle düşündüm ben de
walla hepsi üst üste geldi önce diş, sonra karın, ne oldu ben de anlamadımm
pzt konyaya gidip çektircem dişimi
hatta bulursam öngürşmenin ücretsiz olduğu bi diyetsiyen, yağ kas oranımı da ölçtürmek istiyorum
hugoo bana yardım et
ben çok fazla nete giremiyorum şu aralar, bulmama yardım et diyetisyennn
canım mesaj gelmemiş bana
yok annem iyi çok şükür
3 gün kaldı hastanede sonra çıktı
walla ben de sizi özledim yaa
ama dikkat etmeye devam ettim yediğime içtiğime
zaten geçen hafta dişimin ağrısından çok fazla bişi yiyemedim
bu hafta da midemin ağrısından yiyemedim
hatta sabah 2 bardak su içtikten sonra ve üzerimde pijamalarla 55,5 kilo geldim, sanırım 10 gündür kilo verdim biraz
kukicim çok sağol tatlımm
evet az yağlı sebze yemeğinin her çeşidi uygundur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?