60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım benimmm

merak etmez olur muyuz seni, bugün daha yeni geçtin aklımdan:26::26:

Yaklaşık 5 dakika sonra ezan okunacak ve yemeğimi yiyeceğim..6 kaşık kereviz kökünden ibaret yemeğim,salatam ve ekmeğim var menüde..vede bol bol suuuu...

bana diyetisyen hep ızgara sebze çorba veriodu hiç baklagil vermemişti o yzden bilmiyorum :S

benimki 4 kaşık verdi baklagili. sebze yemeğini ilk başlar 6 kaşık verdi sonraki kilo verdikçe 8 kaşığa çıkardı şimdi son kontrolde 5 kaşık oldu. baklagil ölçüm fiks 4 kaşık konservede baklagile giriyo bende ancak konserve değilse o zaman sebze ölçüsü. mesela ben yazdan buzluğuma barbunya atmıştım çok severim kışın çok çıkarıp yedim ama sebze ölçüsünde yedim çünkü ben haşarlekn içine şeker atmıyorum. ancak mesela marketten aldımsa o zaman baklagil olarak yiyorum yani konserve oluncada baklagil oluyo hazır konservelerde içinde şeker oluyo katkı maddesi oluyo o yüzden pek hazır almam genelde mevsimlik sebzeleri yedim hep ben. ama nohut kuru fasulye kuru börülce filan bunları 4 kaşık yedim baklagil olduğu için

Son düzenleme:

anladım canım.ben uzun süre devam etmemiştim 1 ay falan gitmiştim sonrada hep o bir aydaki menülerle verdim kilolarımı.sanırım ilk zamanlar olduğu için ızgara ve sebze ağırlı menüler verdi bana.(hızlı başlangıç için, motive olmam için belki)
canım çok barbunya istedi bugün :) o zmn ben 5-6 kaşık falan yiyebilirim.mecbur konserve tabi. iyice yıkar süzerim artık.

canım hep aynı listeye vücut alışıyo ve kilo veremiyosun o yüzden her ay benim listem değişiyo spordada değişiklikler uyguluyorum bak şimdi daha yeni değişti listem benim onu vereyim sana incele

yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek

öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek

1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma

akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek

ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli

spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı

neruşş kız bizde seni özlüyoruz hep aramızda ol istiyoruz ama işte o zaman kömürün mamasını kim alacak demi ama para kazanman lazım kömürcük için
bu aşkam spor yappmasan olmazmı yoli doliyede dicem bu akşam yapmayın sohpet edelim burda bak benim gibi spor deilsi biri diyorki bugüncük izin verin kendinize

ben de spor yapmak istemiyom karnım ağrıyor(regl oldum:84::84::84::84:)

yoli öyle gördüm ya bir yandan da yapmak istiyommm

ama ne yapacağımı bilmiyommm

akşam ki menüm:
4 kaşık çorba
3 çatal makarna
2 kaşık ıspanak

öğlen ve arada bişey yiyemedim yolda olduğum için

şimdide yurttayım bunlar vardı yemekte

vee

2 saat yürüyüş yaptım

Son düzenleme:
hah işte bnde tam bu şekilde yaptım hep :) arada bi çorba ekledim bide.
şimdi şöle baklagilli menemenli makarnalı menüler falan arıyorum et yemekten çok sıkıldım

maşşallah yürüyüşlerinin devamını dilerim :))

naaaapıyısınııızzzzzzzzzzzz ben bugün çok yoruldum dışarı çıktım git gel gitgel 2-3 kez epey yürüdm veee spora vakit kalmadı bugünnn yani sıkıştırsam olurdu belki amaçok da yürüdüm 1 güncük ara olsunnn naaaabaalımmmmressmen vicdan azabı çektim yaaaaa ne güzel bir duygu TANRIMMMMMMMMMM şükürler olsunnn spor yapmayınca viccdan yapıyorum resmennnninşallah hep bu azimde olurummmmm sporsuz olmeeyooorrrrr, ben şuan 58-59 kg lerdeyim ve boyum 1.60 ama pekçok firmada 36 giyebiliyorum elbette dar kalıplılarda zor ama orda da 38 olur yani aslında kilom için gayet iyi ve kesinlikle spor sayesinde çünkü sıkılaştırıyo ve yağlar gidiyo tartıda fazla da olsakk bedenimiz incelip sıkılaşıyo ama tabii kiii 52kg olmak istiyorum inşallah sabırla azimleee sağlıklı beslenmeylee ve sporrlaaaa görücemmm o günleri deeeeedurrmak yokk yola devammmmm

Yoliciiimii 1 ay kadar önce canlı canlı gördüm bennn bizim durumumuz çok benziyo yani vücut tiplerimiz,yımışaklığımız falan ama tabii o 1.65 ben 1.60 ama ben onu gördüğümde de söyledim sen nasıl 40 beden giyiyosun bence daha ince duruyosun diye ama yanımda pantolon aldı 40 beden ama biz buluştuktan sonradan beri spora ağırlık verdi ve bence şimdi fotodakilerden çok daha sıkı ve iyi durumdadırrr boy da çok önemli tabii ince gösteriyor ama göbeği falan kesinlikle az en büyük sorunu benim gibi basen-popo ve yımışaklık(benimbir de üst kol sorunum varr) ama dediğiniz gibi bence de abartı bişey yok ama zaten amaç yağ oranını minimuma düşürmek ve sıkı olmak yoliccim de bu yolda emin adımlarla ilerliyor sporlaaa azimleeee kurtulucazz inşallah tüm bu yımışaklıklardan fazla yağlardannn yolimm deeee ben deee isteyen herkesss de inşallahhhh

çok geçmiş olsun canım benimmm

merak etmez olur muyuz seni, bugün daha yeni geçtin aklımdan:26::26:

canım benim çok sağolll
walla hepinizi çok özledim yaa
ama artık biraz daha iyiyimm:)))))

hugocum yok canım kilo takıntım, kilo vermişim onu söylemek için öyle yazdım ama çok dengeli ve sağlıklı beslenemdim bu aralar

şimdi de akşam yemeği olarak 1 kase k-flakes yedim

çorba falan vardı ama canım istemedi nedense :)))

bi araştırayım bakalım diyetisyeni, inşallah bulurum da hazır gitmişken ölçüm yaptırırım :)))))

ama bana metomu hızlandırımış gibi geliyo, çünkü yediklerimi artırmama rağmen kilo almadım yani

ha tabi bazıları gibi pasta börek gırla gitmiyo tabi bende, anladın sen onu :))))))

pilatesle biraz sıkılaşayım, sana yeni fotolarımı gösterrirm o zaman

ayrıca senin için de çok sevindim, azminin karşılığını alıyosunn

hamile kaldığında da yağın az olduğu için fazla kilo almazsın zaten :)))

bu arada ben de geçen hastaneye gititğimde eczanede cilt analizi yaptırdım
kadın çok beğendi cildimi :))

ve kullandığım nemlendiriciyi söyleyince süper dedi, çok kalitelidir, göz kremini ve temizleyecini de alabiliyosan ondan al dedi ki kendisi başka bir markanın uzmanı ama kociş nerden biliyosun uzman olduğunu falan dedi, ama olmasa kendi markasını överdi dimi, benimkine iyi yorumlar yapmazdı

bide orda bi kız vardı, 6 aylık hamileymiş, maşallah doğru dürüst kilo almamış, bi karnı çıkmıştı öne doğru

uzman da sordu kaç aylık diye, 6 aylık deyince kız hiç kilo almamışsın dedi, kız da dikkat ediyorum dedi

ben de dedim kendi kendime, ben de öyle olucam inşallah o gün geldiğinde :))))

bu arada liste için de tşk ederim tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…