Eki Görüntüle 190474 Eki Görüntüle 190472 Eki Görüntüle 190473 Eki Görüntüle 190471
kızlar kotlu olan 73-75 kilo halim
siyahlarda 1 ay önceki halim :44::44::44:
herkese merhabalar
umarım herkes iyidir kilolar verilmiştir
beni merak edenler oldu mu bilmiyorum, özelimde bişi yok ama bu kadar sayfayı da okuyamıcam
geçen hafta çok yoğundum, sonra 20lik dişim iltihaplandı, onla uğraştım,pzt doktora gidicem çektirmeye
pzt günü de şiddetli bi böbrek ağrısı başladı
pzt doktora gittim öğleden sonra röntgen çekildi. doktor taştan şüphelendi
salı tekrar doktora gittim hem ultrason çekildi, hem endoskopi yaptırdım
ultrasonda bişi çıkmadı taş falan ama endoskopide midemde bi sürü ülser çıktı(
3 gündür raporluydum, yarın işe gidicem
günde 7-8 tane ilaç içiyorum ama karın ağrılarım geçmedi malesef
kramplar şeklinde geldiğinde çok kötü oluyorum, resmen kıvrandırıyo beni(
modemde sorun olduğu için nete de giremedim evde olmama rağmen, 3 gündür spor da yapmıyorum zaten
ama kilo almadım, kilom aynı
ne güzel pilatese başlamıştım ama yarım kaldı yine
inşallah yarın yapmayı planlıyorum
yolanda sen çok sıkılaşmışsın demekki hiç kilonu göstermiyosun maşşallah
diyette baklagil yenmezmi
bana diyetisyen hep ızgara sebze çorba veriodu hiç baklagil vermemişti o yzden bilmiyorum :S
benimki 4 kaşık verdi baklagili. sebze yemeğini ilk başlar 6 kaşık verdi sonraki kilo verdikçe 8 kaşığa çıkardı şimdi son kontrolde 5 kaşık oldu. baklagil ölçüm fiks 4 kaşık konservede baklagile giriyo bende ancak konserve değilse o zaman sebze ölçüsü. mesela ben yazdan buzluğuma barbunya atmıştım çok severim kışın çok çıkarıp yedim ama sebze ölçüsünde yedim çünkü ben haşarlekn içine şeker atmıyorum. ancak mesela marketten aldımsa o zaman baklagil olarak yiyorum yani konserve oluncada baklagil oluyo hazır konservelerde içinde şeker oluyo katkı maddesi oluyo o yüzden pek hazır almam genelde mevsimlik sebzeleri yedim hep ben. ama nohut kuru fasulye kuru börülce filan bunları 4 kaşık yedim baklagil olduğu için
anladım canım.ben uzun süre devam etmemiştim 1 ay falan gitmiştim sonrada hep o bir aydaki menülerle verdim kilolarımı.sanırım ilk zamanlar olduğu için ızgara ve sebze ağırlı menüler verdi bana.(hızlı başlangıç için, motive olmam için belki)
canım çok barbunya istedi bugün :) o zmn ben 5-6 kaşık falan yiyebilirim.mecbur konserve tabi. iyice yıkar süzerim artık.
her akşam spor yapmaktan canı çıkıyo sıkılaşmazmı hiç yoli doli
hah işte bnde tam bu şekilde yaptım hep :) arada bi çorba ekledim bide.canım hep aynı listeye vücut alışıyo ve kilo veremiyosun o yüzden her ay benim listem değişiyo spordada değişiklikler uyguluyorum bak şimdi daha yeni değişti listem benim onu vereyim sana incele
yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek
öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek
1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma
akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli
spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı
akşam ki menüm:
4 kaşık çorba
3 çatal makarna
2 kaşık ıspanak
öğlen ve arada bişey yiyemedim yolda olduğum için
şimdide yurttayım bunlar vardı yemekte
vee
2 saat yürüyüş yaptım
hugocuk spor yapmayalım dedi ve gitti
ben sporumu yapmaya gidiyommm:81::81::81::81::81:
çok geçmiş olsun canım benimmm
merak etmez olur muyuz seni, bugün daha yeni geçtin aklımdan:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?