naaaapıyısınııızzzzzzzzzzzzben bugün çok yoruldum dışarı çıktım git gel gitgel 2-3 kez epey yürüdm veee spora vakit kalmadı bugünnn yani sıkıştırsam olurdu belki amaçok da yürüdüm 1 güncük ara olsunnn naaaabaalımmmm ressmen vicdan azabı çektim yaaaaa ne güzel bir duygu TANRIMMMMMMMMMM şükürler olsunnn spor yapmayınca viccdan yapıyorum resmennnn inşallah hep bu azimde olurummmmm sporsuz olmeeyooorrrrr, ben şuan 58-59 kg lerdeyim ve boyum 1.60 ama pekçok firmada 36 giyebiliyorum elbette dar kalıplılarda zor ama orda da 38 olur yani aslında kilom için gayet iyi ve kesinlikle spor sayesinde çünkü sıkılaştırıyo ve yağlar gidiyo tartıda fazla da olsakk bedenimiz incelip sıkılaşıyo ama tabii kiii 52kg olmak istiyorum inşallah sabırla azimleee sağlıklı beslenmeylee ve sporrlaaaa görücemmm o günleri deeeee durrmak yokk yola devammmmm
Yoliciiimii 1 ay kadar önce canlı canlı gördüm bennn bizim durumumuz çok benziyo yani vücut tiplerimiz,yımışaklığımız falan ama tabii o 1.65 ben 1.60ama ben onu gördüğümde de söyledim sen nasıl 40 beden giyiyosun bence daha ince duruyosun diye ama yanımda pantolon aldı 40 beden ama biz buluştuktan sonradan beri spora ağırlık verdi ve bence şimdi fotodakilerden çok daha sıkı ve iyi durumdadırrr boy da çok önemli tabii ince gösteriyor ama göbeği falan kesinlikle az en büyük sorunu benim gibi basen-popo ve yımışaklık(benimbir de üst kol sorunum varr) ama dediğiniz gibi bence de abartı bişey yok ama zaten amaç yağ oranını minimuma düşürmek ve sıkı olmak yoliccim de bu yolda emin adımlarla ilerliyor sporlaaa azimleeee kurtulucazz inşallah tüm bu yımışaklıklardan fazla yağlardannn yolimm deeee ben deee isteyen herkesss de inşallahhhh
canım benim çok sağolll
walla hepinizi çok özledim yaa
ama artık biraz daha iyiyimm:)))))
hugocum yok canım kilo takıntım, kilo vermişim onu söylemek için öyle yazdım ama çok dengeli ve sağlıklı beslenemdim bu aralar
şimdi de akşam yemeği olarak 1 kase k-flakes yedim
çorba falan vardı ama canım istemedi nedense :)))
bi araştırayım bakalım diyetisyeni, inşallah bulurum da hazır gitmişken ölçüm yaptırırım :)))))
ama bana metomu hızlandırımış gibi geliyo, çünkü yediklerimi artırmama rağmen kilo almadım yani
ha tabi bazıları gibi pasta börek gırla gitmiyo tabi bende, anladın sen onu :))))))
pilatesle biraz sıkılaşayım, sana yeni fotolarımı gösterrirm o zaman
ayrıca senin için de çok sevindim, azminin karşılığını alıyosunn
hamile kaldığında da yağın az olduğu için fazla kilo almazsın zaten :)))
bu arada ben de geçen hastaneye gititğimde eczanede cilt analizi yaptırdım
kadın çok beğendi cildimi :))
ve kullandığım nemlendiriciyi söyleyince süper dedi, çok kalitelidir, göz kremini ve temizleyecini de alabiliyosan ondan al dedi ki kendisi başka bir markanın uzmanı ama kociş nerden biliyosun uzman olduğunu falan dedi, ama olmasa kendi markasını överdi dimi, benimkine iyi yorumlar yapmazdı
bide orda bi kız vardı, 6 aylık hamileymiş, maşallah doğru dürüst kilo almamış, bi karnı çıkmıştı öne doğru
uzman da sordu kaç aylık diye, 6 aylık deyince kız hiç kilo almamışsın dedi, kız da dikkat ediyorum dedi
ben de dedim kendi kendime, ben de öyle olucam inşallah o gün geldiğinde :))))
bu arada liste için de tşk ederim tatlımm
ayıptır sorması hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun tatlımm:97::97:
cimcimcik sporun küselyediklerine bişey demicem bakem diyetisyen ayarlar zaten :76:
selam kızlar 1 saat yürüyüş yaptım.15 dak uzay yürüyüşünde çalıştım.daha sonra eve kadar20 dak daha yürüdüm.ben banyo yaptım eşim de yemek yaptı.
akşam yemeğim:
2-3 kaşık tavuk sote (dün bugün hep tavuk kısmetimde var)
kuru soğan 2 acı yeşil biber,nane maydanoz bir tutam,
2,5 dilim kepek ekmeği.
şimdide çay içiyorum.
hugocuk benim albümlerimde resimlerimi akledim.evde çektiğim pantolonum çok bol olmuştu o yüzden bacak kalınlığım tam olarak çıkmamış
gördüm canım benim. evet kilon var ancak verilemeyecek değil. karnında doğumdanda dolayı yağ var ancak gidecek elbette diyetisyene git kilocuklarını verirsin merak etme canım
sorun edilecek çok kilon yok verirsin ben kaç kilolar verdim ne halden ne hale geldim inan kendimi tanıyamıyorum bazen simam bile değişti bambaşka birisi oldum
gördüm canım benim. evet kilon var ancak verilemeyecek değil. karnında doğumdanda dolayı yağ var ancak gidecek elbette diyetisyene git kilocuklarını verirsin merak etme canım
sorun edilecek çok kilon yok verirsin ben kaç kilolar verdim ne halden ne hale geldim inan kendimi tanıyamıyorum bazen simam bile değişti bambaşka birisi oldum
canım benim etekli gri kıyafetli olan remim 64-65 kilolu halim.
kızz cozutuk neruş senin yağın azalmıştır kasın artmıştır benim gibi o kadar spora tabee doğal olarak ince gözükürsün kilona göreondandır
kilonu takma bak 65 kiloyum 2.5 kilo daha verdimmi daha aşarısını veremem zayıf oluyorum o zaman zaten ama ben 65 kilodan kas yapmazsam kilom düşerde ama 2 aydır kardiyoyla bile kasım artıyo o yüzden kilom sabit çıkıp duruyoama her ay görüntüde fark oluyo tabee.
o yüzden yağcıklarına bak kilom düşsün diye uğraşma hem 1 saat yürüyüş ideal kardiyodur nen daha napcan bide zafiyet geçir hastanelik ol bide bunla uğraşalım coxutuk kızım benim
kızz cozutuk benimde alt kolları bıngıl bıngıl yağdan değilmiş kilo vermeden çok yağ vermeden yumuşuyomuş. hadi diyelim senin yağın fazla bu kadar spor sağlıklı beslenmeye fazla olmaz ama diyelimki fazla eeee benimdemi fazla. kollarım ince alttan yumuşamış kilo işi bitsin toparlıcaz allahım ya spor delisi oldu yaabuyrunn ben cozutukkkk neruşşşşşşş işte evet mutlaka yağlar gidiyor yani innnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhh ama varr popo-basen kollar bıngıl bıngıl yağğğ belli yani benim yağ hala fazla vardır bi 7-8kg yağ bir de boyum kısa minaaaam onun da etkisi var çapım dar ondan da küçük beden giyiyorum belki:26: ama dediğine katılıyorum yağ oranı düşünce sendeki gibi,kilo belki 55 olacak ama verecek yağ kalmayacak ben de antebe gidince giderim belki diyetisyene:26::26: ama zaten 1saat spor yapıyoruuuum asla 1 satten fazla yapmadım hugocukcuğum 4 gün yapıyodum ama pazra kaçamkalrım dengelensn diye de 1 gün fazladan yapıyorum ama en fazla saat bazen 45dk 50dk yediklerime de dikakt diyorum biliyosun az yemem ben allah korusun zafiyet falan geçirmem inşallah da sanmıyorum yani meyvem,sütüm ekmeem etim herşeyimi yiyorum yaneeee sağoll canım benimmm valla spor aşkımı tetikledinnnn sayende cozutuk oldummmm:82::82::82::82:
canım benim etekli gri kıyafetli olan remim 64-65 kilolu halim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?