60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de tartının ne gösterdiği çok önemli değil bazı insanlar var kiloca hafif ama kilosundan fazla gösteriyor

mesela halam 54 kilo ben 65 ben ondan zayıf duruyorum. vücut oranlarıyla da alakalı onun göbüşü benimkiden fazla düşünün ikimiz de etekte 38-40 giyiyoruz ama aramızda 10 kilo fark var

ayıptır sorması hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun tatlımm:97::97:

ayıptır sorması hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun tatlımm:97::97:

yok canım niye ayıp olsun

nemlendiricim skin ceuticals daily moisture, karma ciltler için

kadın dediki bu amerikada üretiliyomuş ve krem bi kez sürüldüğünde etkisi 3 gün gidiyomuş, içinde %30 oranında a vitamini varmış ki temsilcisi olduğu markada bile bu oran %5miş, gece kremi kullanmana gerek yok dedi

bide göz balmını ve cilk temizleyicisini tavsiye etti bana ama onlar şimdilik başka markalardan var, bitince alıcam inşallan biraz tuzlu çünkü fiyatları

selam kızlar 1 saat yürüyüş yaptım.15 dak uzay yürüyüşünde çalıştım.daha sonra eve kadar20 dak daha yürüdüm.ben banyo yaptım eşim de yemek yaptı.

akşam yemeğim:

2-3 kaşık tavuk sote (dün bugün hep tavuk kısmetimde var)
kuru soğan 2 acı yeşil biber,nane maydanoz bir tutam,
2,5 dilim kepek ekmeği.

şimdide çay içiyorum.

kızz cozutuk neruş senin yağın azalmıştır kasın artmıştır benim gibi o kadar spora tabee doğal olarak ince gözükürsün kilona göre ondandır
kilonu takma bak 65 kiloyum 2.5 kilo daha verdimmi daha aşarısını veremem zayıf oluyorum o zaman zaten ama ben 65 kilodan kas yapmazsam kilom düşerde ama 2 aydır kardiyoyla bile kasım artıyo o yüzden kilom sabit çıkıp duruyo ama her ay görüntüde fark oluyo tabee.
o yüzden yağcıklarına bak kilom düşsün diye uğraşma hem 1 saat yürüyüş ideal kardiyodur nen daha napcan bide zafiyet geçir hastanelik ol bide bunla uğraşalım coxutuk kızım benim

dayanamadım sporumu yaptım da geldim

40 dk ama zor dayandım

çünkü karnım ağrıyorrr:84::84::84::84:

afiyet olsun canım benimmm:81:

hugocuk benim albümlerimde resimlerimi akledim.evde çektiğim pantolonum çok bol olmuştu o yüzden bacak kalınlığım tam olarak çıkmamış

gördüm canım benim. evet kilon var ancak verilemeyecek değil. karnında doğumdanda dolayı yağ var ancak gidecek elbette diyetisyene git kilocuklarını verirsin merak etme canım
sorun edilecek çok kilon yok verirsin ben kaç kilolar verdim ne halden ne hale geldim inan kendimi tanıyamıyorum bazen simam bile değişti bambaşka birisi oldum

ben de tam onu diyecektim burdayz kızzz:81::81:

sporunu yeni bitirdim soluklanıyorumm

süt istedi canım süt kalmamış evde yaaa

hugocuk çok haklı verilmeyecek bir kilo yok ortada

gayet de iyi gidiyorsun:81::81: diyetisyen ve spor la birlikte gidecek hepsi inşallahhhh

canım benim etekli gri kıyafetli olan remim 64-65 kilolu halim.

dün akşam eşimin telefonunda bişeye bakıyodu gülmeye başladı ne oldu dedim teli gösterdi bana geçen yaz tatile gitmiştik tatildeki resimlerim unutmuşuz. kalyonda suyun içinde resimlerim var. sankim kutup ayısı suya girmiş gülmekten öldük. eşime dedim sil resimleri bidaha görmek istemiyorum dedim sildi aslında silemk istemedi domuşuk topsik tossun tombalak hallerinden bana hatıra dedi emme sildirdim ben

buyrunn ben cozutukkkk neruşşşşşşş işte evet mutlaka yağlar gidiyor yani innnnnnnnnnnnnnnnnnnşallahhhhh ama varr popo-basen kollar bıngıl bıngıl yağğğ belli yani benim yağ hala fazla vardır bi 7-8kg yağ bir de boyum kısa minaaaam onun da etkisi var çapım dar ondan da küçük beden giyiyorum belki:26: ama dediğine katılıyorum yağ oranı düşünce sendeki gibi,kilo belki 55 olacak ama verecek yağ kalmayacak ben de antebe gidince giderim belki diyetisyene:26::26: ama zaten 1saat spor yapıyoruuuum asla 1 satten fazla yapmadım hugocukcuğum 4 gün yapıyodum ama pazra kaçamkalrım dengelensn diye de 1 gün fazladan yapıyorum ama en fazla saat bazen 45dk 50dk yediklerime de dikakt diyorum biliyosun az yemem ben allah korusun zafiyet falan geçirmem inşallah da sanmıyorum yani meyvem,sütüm ekmeem etim herşeyimi yiyorum yaneeee sağoll canım benimmm valla spor aşkımı tetikledinnnn sayende cozutuk oldummmm:82::82::82::82:

kızz cozutuk benimde alt kolları bıngıl bıngıl yağdan değilmiş kilo vermeden çok yağ vermeden yumuşuyomuş. hadi diyelim senin yağın fazla bu kadar spor sağlıklı beslenmeye fazla olmaz ama diyelimki fazla eeee benimdemi fazla. kollarım ince alttan yumuşamış kilo işi bitsin toparlıcaz allahım ya spor delisi oldu yaa durdurulamıyor biri neruşu durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…