60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda ben de bugün çok üzülüyordum neden bu kollarım yumuşadı iyice diye canım sıkıldı

sıkıldım birsürü kol hareketi yaptımmm

ahanda ben de bugün çok üzülüyordum neden bu kollarım yumuşadı iyice diye canım sıkıldı

sıkıldım birsürü kol hareketi yaptımmm

tatlım ben 2 yıl kol çalıştım kollarım kaslıdır iyidir yanlız işte arka kol hep ihmal ettim kilo verince kollarımda sadece arka kolda yumuşama oldu gerçi belli değil ama üst kol kaslı oolunca arka kol yumuşak hoş olmuyor ama diyetten sonra yine çalışcam şimdi sana özelden kol göğüs çalışma evde rahatlıkla yapacağın egzersizler vericem bu egzersizleri birer kiloluk cola şişelerine su doldurup haftada 2 gün yaparsan tek tek hepsini kolların toplanır canım

rımbıdı rımbıdı rımbıdı rımmm rımmmmmm savulunnn uleyyyyyyyyyyyynn tutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn getirin koşu bandınıııııııııı kimse tutmasın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cozutukkkk neeeruşş cozutukkk

kollarr popolarr cozutukkkkkk

cozuutuk neeruşşş cozutukkkkk

her bir yaaaanıııı cozutukkkk

kış kış yağlarrr kış kışşş

yallah yağlarrr yallahhhhhh

deli kızım benim ya seviyorum seni

hoşgeldin beyazinci ablacım nasılsın blackandwhite nasıl iyimi selamlarımı söyle çabucak iyileşip dönsün aramıza

çok teşekkürler hugocukkk

nabersiniz tombilerim,

ohh bu akşam ne güzel kaynatmışsınız hee ama ben yoktum yeni geldim eve rusça kursunun ilk günüydü dolayısı ile spor yoktu napalım artık telafi edicez

Ayy nasıl farketmiş ne güzel olmuşsun gerçekten sende basen filan hiçbişide yok maşallah

Ecüş tatlım basen var aslında ama siyah olduu için farkedilmiyo bide giysiler pek oturan cinsten değil yaniii var da görünmez basen hahahha

kız yoliiiiiiii...acaip fark var valla incecik olmuşsun süper valla devam durmak yok yola devammm...süpersin bacımm

kalançom canımcım çok teşekkür edeirm evet fark var ama dediin gibi devammm diyorum çünkü o resim bir ay önceki resim daha benim yogun spora yeni başladıım zamanlar ben size daa güncel bişi çekicem durun
umarım kıssçelerimi motive etmişimdir

bencede yolicim çok güzel olmuş gençleşmiş sanki pek çıtır olmuş maşallah
darısı isteyen herkesin başına olsun

valla hugocum gençleştim farkettiysen omuz kemiklerim ortaya çıktı ne kadar seskkü bayıldım yeni halima hele yaz gelsin incecik kıyafetlerle arzı endamm edicek bi bakan bi daa bakıcak kocca gobuşşlu kociş çatlicak incelmeye çalışcak inşalla

yolanda sen çok sıkılaşmışsın demekki hiç kilonu göstermiyosun maşşallah

canımm şimdi daha iyi bu bir ay önceki hallerim

her akşam spor yapmaktan canı çıkıyo sıkılaşmazmı hiç yoli doli

canımm kursum vardı anca geldim ama şimdi de yatacam malumyarın iş var

ben de spor yapmak istemiyom karnım ağrıyor(regl oldum:84::84::84::84:)

yoli öyle gördüm ya bir yandan da yapmak istiyommm

ama ne yapacağımı bilmiyommm

oleeey işte yapmak istediim buydu siz kızçelerimi spora ve saglıklı beslenmeye motive etmek

canım seni merak etmez miyim ettik tabi hatta kızlarla da nerde diye sorduk bi ara online olmuşsun ama yazmadn gitmişsin msn ye de girmedin meraklandık ama iyi olmana sevindim tatlım. başına gelenlerden dolayı da geçmiş olsun diyorum

nasıl geçti canım rusça kursun??

yeni resimlerini bekliyoruz o zamn merakla

bugün spor yapmayacaktım seni gördüm kalktım yaptım

evet yoli dolinin hakkını yiyemem her kşam sporunu yaptı ve resimlerindende gördüğünüz üzere çok güzel zayıfladı herkese örnek bi arkadaşımız sporsuz olmuyor hepimiz biliyoruz anladık artık

valla ilk bölümde sudan çıkmış balık gibi oldum bişi anlamadım harfleri çözemiyorum öylece bakıyorum çok komikti halim
ikinci yarıda açıldım mojna nazdrovyaaa filan hahahhahha çok çalışmam gerekli ama çookk

ayy bak buna çok sevindim afferim benim kardeşimeee yap kız bak spora bagımlı olaaksın ben yarından itibaren aynen devammmm
resimleri en kısa zamanda çekicem canım inşallahh
haydi iyi geceler ben kaçanzi yatanzi

sagol hügommm valla senin sayendeee
neruşla beni acayip motive ettin biz her gece deli gibi sporanzi ama bu işin üstadı sensin asla hakkını yiyemeyiz

hoşgeldin beyazinci ablacım nasılsın blackandwhite nasıl iyimi selamlarımı söyle çabucak iyileşip dönsün aramıza

teşekkürler Hugocuğum hoşbuldum blackandwite da sizlere çok selam söylüyor..
Buarada fırsat bulup bir türlü yazamadım sana ben 7 tane böbrek taşı düşürdüm çaresini bir tek has zeytinyağı ve limon ile bulabildim..
1kg zeytinyağının içine 10 tane limon sıkılıp karıştırılıyor ve sabah kalkıp,akşam yatıncaya kadar aç karna başlanacak 1 ile 8 yemek kaşığı arası içilecek..Babanın böbrek taşı olduğunu yazmıştın ameliyat olmadan mutlaka denesin....12-20 gün içinde ameliyatlık bir durum bile kalmayabilir,çünkü taşı katman katman eritiyor..Acil şifalar dilerim Herkese Allah iyilik, sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…