kızz cozutuk benimde alt kolları bıngıl bıngıl yağdan değilmiş kilo vermeden çok yağ vermeden yumuşuyomuş. hadi diyelim senin yağın fazla bu kadar spor sağlıklı beslenmeye fazla olmaz ama diyelimki fazla eeee benimdemi fazla. kollarım ince alttan yumuşamış kilo işi bitsin toparlıcaz allahım ya spor delisi oldu yaadurdurulamıyor biri neruşu durdursun
ahanda ben de bugün çok üzülüyordum neden bu kollarım yumuşadı iyice diye canım sıkıldı
sıkıldım birsürü kol hareketi yaptımmm
kızz cozutuk benimde alt kolları bıngıl bıngıl yağdan değilmiş kilo vermeden çok yağ vermeden yumuşuyomuş. hadi diyelim senin yağın fazla bu kadar spor sağlıklı beslenmeye fazla olmaz ama diyelimki fazla eeee benimdemi fazla. kollarım ince alttan yumuşamış kilo işi bitsin toparlıcaz allahım ya spor delisi oldu yaadurdurulamıyor biri neruşu durdursun
rımbıdı rımbıdı rımbıdı rımmm rımmmmmm savulunnn uleyyyyyyyyyyyynn tutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnngetirin koşu bandınıııııııııı kimse tutmasın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cozutukkkk neeeruşş cozutukkk
kollarr popolarr cozutukkkkkk
cozuutuk neeruşşş cozutukkkkk
her bir yaaaanıııı cozutukkkk
kış kış yağlarrr kış kışşş
yallah yağlarrr yallahhhhhh
tatlım ben 2 yıl kol çalıştım kollarım kaslıdır iyidir yanlız işte arka kol hep ihmal ettim kilo verince kollarımda sadece arka kolda yumuşama oldu gerçi belli değil ama üst kol kaslı oolunca arka kol yumuşak hoş olmuyorama diyetten sonra yine çalışcam şimdi sana özelden kol göğüs çalışma evde rahatlıkla yapacağın egzersizler vericem bu egzersizleri birer kiloluk cola şişelerine su doldurup haftada 2 gün yaparsan tek tek hepsini kolların toplanır canım
çok geçmiş olsun ya.inşallah çabucak iyleşirde ikinizide aramızda görürüz.
inşallah güzelim yakın zamanda aranıza tamamen katılırız..1-2 gün daha gelen giden olur..buarada ben 67 kilo oldum
Ayy nasıl farketmiş ne güzel olmuşsun gerçekten sende basen filan hiçbişide yok maşallah
kız yoliiiiiiii...acaip fark var valla incecik olmuşsun süpervalla devam durmak yok yola devammm... süpersin bacımm
bencede yolicim çok güzel olmuş gençleşmiş sanki pek çıtır olmuş maşallah
darısı isteyen herkesin başına olsun
yolanda sen çok sıkılaşmışsın demekki hiç kilonu göstermiyosun maşşallah
her akşam spor yapmaktan canı çıkıyo sıkılaşmazmı hiç yoli doli
neruşş kız bizde seni özlüyoruz hep aramızda ol istiyoruz ama işte o zaman kömürün mamasını kim alacak demi ama para kazanman lazım kömürcük için
bu aşkam spor yappmasan olmazmı yoli doliyede dicem bu akşam yapmayın sohpet edelim burda bak benim gibi spor deilsi biri diyorki bugüncük izin verin kendinize
ben de spor yapmak istemiyom karnım ağrıyor(regl oldum:84::84::84::84:)
yoli öyle gördüm ya bir yandan da yapmak istiyommm
ama ne yapacağımı bilmiyommm
dün akşam eşimin telefonunda bişeye bakıyodu gülmeye başladı ne oldu dedim teli gösterdi bana geçen yaz tatile gitmiştik tatildeki resimlerim unutmuşuz. kalyonda suyun içinde resimlerim var. sankim kutup ayısı suya girmişgülmekten öldük. eşime dedim sil resimleri bidaha görmek istemiyorum dedim sildi aslında silemk istemedi domuşuk topsik tossun tombalak hallerinden bana hatıra dedi emme sildirdim ben
herkese merhabalar
umarım herkes iyidir kilolar verilmiştir
beni merak edenler oldu mu bilmiyorum, özelimde bişi yok ama bu kadar sayfayı da okuyamıcam
geçen hafta çok yoğundum, sonra 20lik dişim iltihaplandı, onla uğraştım,pzt doktora gidicem çektirmeye
pzt günü de şiddetli bi böbrek ağrısı başladı
pzt doktora gittim öğleden sonra röntgen çekildi. doktor taştan şüphelendi
salı tekrar doktora gittim hem ultrason çekildi, hem endoskopi yaptırdım
ultrasonda bişi çıkmadı taş falan ama endoskopide midemde bi sürü ülser çıktı(
3 gündür raporluydum, yarın işe gidicem
günde 7-8 tane ilaç içiyorum ama karın ağrılarım geçmedi malesef
kramplar şeklinde geldiğinde çok kötü oluyorum, resmen kıvrandırıyo beni(
modemde sorun olduğu için nete de giremedim evde olmama rağmen, 3 gündür spor da yapmıyorum zaten
ama kilo almadım, kilom aynı
ne güzel pilatese başlamıştım ama yarım kaldı yine
inşallah yarın yapmayı planlıyorum
inşallah güzelim yakın zamanda aranıza tamamen katılırız..1-2 gün daha gelen giden olur..buarada ben 67 kilo oldum:21:
nabersiniz tombilerim,
ohh bu akşam ne güzel kaynatmışsınız hee ama ben yoktum yeni geldim eve rusça kursunun ilk günüydü dolayısı ile spor yoktu napalım artık telafi edicez
Ecüş tatlım basen var aslında ama siyah olduu için farkedilmiyo bide giysiler pek oturan cinsten değil yaniii var da görünmez basen hahahha
kalançom canımcım çok teşekkür edeirm evet fark var ama dediin gibi devammm diyorum çünkü o resim bir ay önceki resim daha benim yogun spora yeni başladıım zamanlar ben size daa güncel bişi çekicem durun
umarım kıssçelerimi motive etmişimdir
valla hugocum gençleştim farkettiysen omuz kemiklerim ortaya çıktı ne kadar seskkü bayıldım yeni halima hele yaz gelsin incecik kıyafetlerle arzı endamm edicek bi bakan bi daa bakıcak kocca gobuşşlu kociş çatlicak incelmeye çalışcak inşalla
canımm şimdi daha iyi bu bir ay önceki hallerim
canımm kursum vardı anca geldim ama şimdi de yatacam malumyarın iş var
oleeey işte yapmak istediim buydu siz kızçelerimi spora ve saglıklı beslenmeye motive etmek
canım seni merak etmez miyim ettik tabi hatta kızlarla da nerde diye sorduk bi ara online olmuşsun ama yazmadn gitmişsin msn ye de girmedin meraklandık ama iyi olmana sevindim tatlım. başına gelenlerden dolayı da geçmiş olsun diyorum
tebrikler inci ablaaa:92::92::92:[/B][/COLOR]
nasıl geçti canım rusça kursun??
yeni resimlerini bekliyoruz o zamn merakla
bugün spor yapmayacaktım seni gördüm kalktım yaptım
nasıl geçti canım rusça kursun??
yeni resimlerini bekliyoruz o zamn merakla
bugün spor yapmayacaktım seni gördüm kalktım yaptım
evet yoli dolinin hakkını yiyemem her kşam sporunu yaptı ve resimlerindende gördüğünüz üzere çok güzel zayıfladı herkese örnek bi arkadaşımız sporsuz olmuyor hepimiz biliyoruz anladık artık
hoşgeldin beyazinci ablacım nasılsın blackandwhite nasıl iyimi selamlarımı söyle çabucak iyileşip dönsün aramıza
hugocuk sağolcanım ben de cok sevindim ama buraya gelinceye kadar düzenli pilatesimi yapıyordum burda fırsat bulup yapamadım gelen giden oluyor.. belki daha iyi olurdu hayırlısıowww inci ablam kilo vermiş sallayalım donlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?