çok sevindim kızının iyi olduğunu ve giden bir kiloya
tebriklerrrr:92::92::92::92::81::81:
ablacım nasıl yaptın anlatırmısın minnettar kalırım sana babam şeker hastası olduğu için ameliyatlarıda zorlu geçiyo nasıl yapıcaz anlatırsan hemen başlar babamdateşekkürler Hugocuğum hoşbuldumblackandwite da sizlere çok selam söylüyor..
Buarada fırsat bulup bir türlü yazamadım sana ben 7 tane böbrek taşı düşürdüm çaresini bir tek has zeytinyağı ve limon ile bulabildim..
1kg zeytinyağının içine 10 tane limon sıkılıp karıştırılıyor ve sabah kalkıp,akşam yatıncaya kadar aç karna başlanacak 1 ile 8 yemek kaşığı arası içilecek..Babanın böbrek taşı olduğunu yazmıştın ameliyat olmadan mutlaka denesin....12-20 gün içinde ameliyatlık bir durum bile kalmayabilir,çünkü taşı katman katman eritiyor..Acil şifalar dilerimHerkese Allah iyilik, sağlık versin
hugommmm
bana link attığın site ne güzel öyle
bölgesel egzersşzlerine baktıydım biraz:81::81::81::81:
tebrikler inci ablaaa:92::92::92:[/B][/COLOR]
ablacım nasıl yaptın anlatırmısın minnettar kalırım sana babam şeker hastası olduğu için ameliyatlarıda zorlu geçiyo nasıl yapıcaz anlatırsan hemen başlar babamda
hugomm bi el bana da yaff.. bak bebişş yapcamm 1 seneye..zayıflamam lazımm. ne yesem yarıo valla.. her gün bi saat sporumu yapıom.. 2 litre su içmeyede calısıom ama....:97:
evet canım sporcu sitesi. profesyonel sporcular vücut geliştirenlerin sitesi ben çok okudum böyle siteler zaten spor bilgimde burdan geliyor :86:
ben de senle aynı dertten muzdaribim yaaa
sen yine 1 yıl sonra yapacaksın nasip olursa 1-2 ay içinde düşünüyoruz biz :84::84::84::84:
ne kadar versem kardır diye düşünüp spora ağırlık vermeye karar verdim
hergün yapacağım inş. 40'ar dakika
ne güzel olur şu önümdeki iki ay içinde 6 kilo versemmm
Tabiki anlatırım Hugocuğum ne demek tatlım
1 kg has zeytinyağının içine 10 tane limon sıkılıp, çırpılacak..1 şişe yada kavonozun içine konulabilir..sabah kalktığında aç karna olmak üzere başlayacak, gece yatıncaya kadar diğer içtikleri aç tok farketmez günde en az 8 yemek kaşığı içecek..buna 15-20 gün devam etsin canım
canım blackandwhite yada bana daa atarsan linki seviniriz
bitek işten cekiniom valla yoksa cok istiom ben ama.. bebişş palazlanana kadar okul biter.. öyle düsündümm.. kilomu halledersemm genc anne olmak istiyorumm..sıkalımm kendimizii dicem ama ben sıkamıom ki kendimi:78::78:
yae sende ne orjinal laflar var yawpalazlanana kadar ha karnım ağrıdı gülmekten
hımm bundan sonra senin yediklerini ekstra kontrol ve sporunuda öyle yaparız
kızlar burası 7 -24 açık herhal
yav sizin uykunuz gelmedi mi hugocuk ne zaman açsam burdasın kız gecede sen kesin rüyanda burayı görüyondur
güzel valla her zaman aktif burası ben çok sevdim burayı
saol balımm yaa... onu da alelade yazmıstım valla güldürmek diildi amacımmgülün gülünn gülmekte kalori harcatıomuss.. hemm güldükce genc kalırızz ben hep sölerim size böle laflarr.. benimm türkcem böle cünkümm zayıflat sen benii de o zamnn daha bi neseli olurumm bakk
inci ablacım bu karışım acaba safra kesesi taşınıda düşürürmüki annemdede safra kesesinde taş çıkmış 3 tane ağrıyo diyodu annemde onu aldıracak sanırımda faydası olursa o da içsin demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?