60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugommmm

bana link attığın site ne güzel öyle

bölgesel egzersşzlerine baktıydım biraz:81::81::81::81:

ablacım nasıl yaptın anlatırmısın minnettar kalırım sana babam şeker hastası olduğu için ameliyatlarıda zorlu geçiyo nasıl yapıcaz anlatırsan hemen başlar babamda

hugomm bi el bana da yaff.. bak bebişş yapcamm 1 seneye..zayıflamam lazımm. ne yesem yarıo valla.. her gün bi saat sporumu yapıom.. 2 litre su içmeyede calısıom ama....:97:

ablacım nasıl yaptın anlatırmısın minnettar kalırım sana babam şeker hastası olduğu için ameliyatlarıda zorlu geçiyo nasıl yapıcaz anlatırsan hemen başlar babamda

Tabiki anlatırım Hugocuğum ne demek tatlım
1 kg has zeytinyağının içine 10 tane limon sıkılıp, çırpılacak..1 şişe yada kavonozun içine konulabilir..sabah kalktığında aç karna olmak üzere başlayacak, gece yatıncaya kadar diğer içtikleri aç tok farketmez günde en az 8 yemek kaşığı içecek..buna 15-20 gün devam etsin canım

hugomm bi el bana da yaff.. bak bebişş yapcamm 1 seneye..zayıflamam lazımm. ne yesem yarıo valla.. her gün bi saat sporumu yapıom.. 2 litre su içmeyede calısıom ama....:97:

ben de senle aynı dertten muzdaribim yaaa

sen yine 1 yıl sonra yapacaksın nasip olursa 1-2 ay içinde düşünüyoruz biz :84::84::84::84:

ne kadar versem kardır diye düşünüp spora ağırlık vermeye karar verdim

hergün yapacağım inş. 40'ar dakika

ne güzel olur şu önümdeki iki ay içinde 6 kilo versemmm

bitek işten cekiniom valla yoksa cok istiom ben ama.. bebişş palazlanana kadar okul biter.. öyle düsündümm.. kilomu halledersemm genc anne olmak istiyorumm.. sıkalımm kendimizii dicem ama ben sıkamıom ki kendimi:78::78:

şimdi aradım babamı söyledim ablacım çok sağol. aslında şöyle oldu babamda taş çıtı geçen sene doktor ameliyat dedi ameliyat oldu kapalı ameliyat oldu ancak ameliyatı sorunlu geçti taş kırılmamış çok zor oldu şeker hastası olduğu için ameliyattan sonrada şekeri çıktı çok korktuk. 4 saat ameliyat 6 saatte bitti bekledik gelmiyo endişelendik tabiki sonra arkama bir döndümki babamı getiriyorlar abla o anı o saniyeyi unutmam mümkün değil o an sanki inan yaşlandım duvara yaslandığımı hatırlıyorum o kadar sonrası hep etrafta uğultu vardı hiçbişey bilmiyorum
şimdi şu olmuş malesef doktor taş büyük olduğu için kırarak aldığı için malesef taş kırıntıları kalmış ve iltihap yapıyomuş malesef bu da hasta ediyo babamı ve 2 taşı varmış birini almış diğeri kalmış doktor hatası anlayacağın hem şimdi bir taşı duruyo diğerininde kırıntıları var rahatsız eden iltihap yapan. taşı eritip düşürüyorsa bu o zaman taş kırıntılarınıda düşürür inşallah ne dersin

yae sende ne orjinal laflar var yaw palazlanana kadar ha karnım ağrıdı gülmekten
hımm bundan sonra senin yediklerini ekstra kontrol ve sporunuda öyle yaparız

inci ablacım bu karışım acaba safra kesesi taşınıda düşürürmüki annemdede safra kesesinde taş çıkmış 3 tane ağrıyo diyodu annemde onu aldıracak sanırımda faydası olursa o da içsin demi

yae sende ne orjinal laflar var yaw palazlanana kadar ha karnım ağrıdı gülmekten
hımm bundan sonra senin yediklerini ekstra kontrol ve sporunuda öyle yaparız

saol balımm yaa... onu da alelade yazmıstım valla güldürmek diildi amacımm gülün gülünn gülmekte kalori harcatıomuss.. hemm güldükce genc kalırızz ben hep sölerim size böle laflarr.. benimm türkcem böle cünkümm zayıflat sen benii de o zamnn daha bi neseli olurumm bakk

kızlar burası 7 -24 açık herhal
yav sizin uykunuz gelmedi mi hugocuk ne zaman açsam burdasın kız gecede sen kesin rüyanda burayı görüyondur
güzel valla her zaman aktif burası ben çok sevdim burayı

kızlar burası 7 -24 açık herhal
yav sizin uykunuz gelmedi mi hugocuk ne zaman açsam burdasın kız gecede sen kesin rüyanda burayı görüyondur
güzel valla her zaman aktif burası ben çok sevdim burayı

aakşamları burda olmam genelde ben bikaç günlük böyle genelde gündüz hep burdayım

kızz sen benim tıkırımı görmedinmi bak ne yazıyı 83 yazıyo başlangıç şimdi ise 65 yazıyo ben verdimse sende veririsin

evet canım içsin tabii..idrar yolları iltihabından prostata kadar iyi geliyor..Allah şifalarını versin inşallah..İzmir Alsancak'ta özel bir hastanede film çeken doktor bu karışımı herkese söyleyeceğini,çok mantıklı olduğunu söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…