ablacım blackandwhitede var zaten verdim ama sanada atarım elbette ni dimek özelden atarım şimcik
hugocuk günlük kaç kalori alıyon
sende resimlerini koysanda baksak kız azcık motive oluruz
evet canım içsin tabii..idrar yolları iltihabından prostata kadar iyi geliyor..Allah şifalarını versin inşallah..İzmir Alsancak'ta özel bir hastanede film çeken doktor bu karışımı herkese söyleyeceğini,çok mantıklı olduğunu söylemişti..
bu zamana kadar hep 1600 kalorilikti ama yeni listem farklı ama kaç kalorilik bilmiyorum. canım benim eşim asla foto koymama izin vermiyor o yüzden koyamıyorum zaten koymayıda bilmiyorum ama bilsemde asla izin vermiyor p yüzden koyamıyorum canım yoksa tabee koyardım zevkle koyardım
benim eşimde asla izin vermez
ama eşim karışmasaydı bol bol çekip çekip koyardım kızlar nasılım fark varmı diye insanı motive ediyo tabiki ama şu var ben aynada bakıyorum kendime düzenli mesela bu sefer yağ verdiğimi anladım sırtımdaki yağlar gitti bu sefer düzleşti işte alt karında var biraz kıyafetten belli değil ama olsun o da gitsin diye uğraşıyorum. gerçi listeme henüz başlayamadım eşim izne ayrıldı filan düzenim bozuldu ama önümüzdeki hafta başlıycam yeni listeme artık. bol yeşilelmalı br diyet :86: yeşilelma diyeti gibi oldu
kızz sen benim tıkırımı görmedinmi bak ne yazıyı 83 yazıyo başlangıç şimdi ise 65 yazıyo ben verdimse sende veririsin
yüzünüzü karalayınn bişi belli olmas ki o zamann.. hatta kafanızı karalayın
neruşum makaleyi çok beyendim bizim devamlı anlattığımız şeyler insülin direnci psikolojik açlık spor konusundada çok güzel anlatmış devamlı bizimde tavsiyelerimiz spor konusunda bu şekilde zaten. spor konusunda okudum kendimi kıyasladım 14 kilo yağ verdim demekki yaptığım spor doğruymuş. makaledede dediği gibi spor yapıp yağlananda çok oluyo bunu biliyodum. o yüzden diyoruzya spor günlük 1 saat olsun sağlıklı eksiksiz beslenme yağ yakımı için şart filan diye hep konuşuyoruz zaten ne kadar önemliymiş bir kez daha öğrendik çok sağol. çok güzel bir makale ve herşey doğru özellikle spora yeni başlayanlar pek bilgisi olmayanlar napıcam diyenler filan okumalı bence. bende spor salonlarında 2 saat 3 saat spor yaptıran hocaların olduğunu biliyorum veya karnı var diye saatlerce mekik çektiriyorlar karnı çalıştırmak için ve karın çalışmak hem sıkıcı hemde zordur üstelik ve kişiyi bunaltır oysaki ne tek başına karın çalışmak karnı eritir nede tek başına kardiyo yapmak karnı tamamen yokeder bu yüzden kardiyo ve karın beraber çalışmak kurtulmak için gereklidir. egzersizde çok önemli kardiyoda çok önemli. mesela benimde yaşadığım spora alıştı vücut yağ vermiyordu durmuştu naptım ağırlıkla koştum yine yağ vermeye başladım. bu zzamana kadar kas kaybım hiç olmadı tabiki eksiksiz listemin olması ve spor konusunda azcık bişeyşer okuyup uzmanlara kulak vermemde çok etkili oldu. gerçi şuda var mesela hergün et yersin kas için acak bu senin için yeterlimi bu da çok önemli. herkesin yaptığı spora göre harcadığı kalori kaybettikleri farkldır aynı sürede aynı sporu yapan iki kişi bile farklı oranda kalori yakar bunda yaş cinsiyet meto hızı konsantrasyon çevre koşulları herşey etkiler sonuçta. ben kas kaybından çok korkmuyorum zira fazla zaten ancak mesela 1 ay diyet spor yapıp kardiyo yapıp ölçümlere gittiğimde tartı kilomun indiğini söylediği halde eğer o ay yağ veremezsem 1 ay uğraşıpta sadece kas kaybettiğimi öğrendiğimde elbette üzülürüm. ama mesela yağ verdim kasta vermiş olsam üzülmem fazla zaten. ama 1 ay emek verip yağ vermemek üzer beni.
diyetisyenim spor konusunda çok iyi olduğumu söylüyor. genelde ona gelenler tamam çok kilo verende olmuş ancak yağ miktarları fazla. daha çok kas vermiş oluyorlar bunda diyetisyenin verdiği listeye uymamak kontrole yakın zamanda deli gibi spora saldırmakta ver. ben şuna gerçekten tecrübelerimden inanıyorum 1 saat kardiyo okey en güzeli ama daha fazlasının kas yaktırdığıa inanıyorum ve ertesi günde kas kaybındanda yorgunluk halsizlik vitamin kaybı oluyo bidahaki spora derman kalmıyo. illa 2 saat spor yapmak istiyorum diyenler önce 1 saat yapacak mesela sabahtan ve akşamda isterlerse 1 saaat yapacaklar ama bu bile çok yorucu olur heleki diyetteyiz yediklerimiz kısıtlı ve sporu karşılamaz o yüzden bu şekilde en fazla 1 ay götürülür daha fazla yapamaz kişi yorar. istek kalmaz. hem çok enerji harcandığı için tabee vücut karşılamak istiyo vitamin kaybını filan bu sefer iştah açılıyo karbonhidrat yetersiz geliyo insanın canı sürekli bişeyler çekiyo kendini tumasıda zor oluyo mutsuzluk oluyo. sporda bilinçli olmak çok önemli makaleden bikez daha öğrendik herkes okumalı bu makaleyi yanlışlarını öğrenip düzeltir bu makale ile
günaydın canlarım:
geçmişe şöyle bir baktım.nerundanın engin bilgilerinden okudum.gerçekten çok faydalı bilgiler...
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
1 adet yağda yımurta,
4 zeytin,
1 tatlı k.peynir
2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
herkeze günaydınlar aa bugün kimsecikler yok.neyse durumumu anlatayım dün iş çıkışına yakın sanki yine panik atak tekrarlayacak gibi oldu hemşire odasına girdim nefes terapisini yaptım.sonra arkadaşımdan tatlı kurabiye aldım onu yedim bir tane çünkü birden gözlerim kararıp başım dönüyo düşecek gibi oluyorum ama tatlı bişey yiyince geçiyo.zaten gizli şekerden yada kan şekerimin düşmesinden şüpheleniyorum baktırmam lazım bi an önce .neyse akşam eve gittim bu arada panik atak heycanları sürüyo çok değil ama az kendi kendimi telkin ediyorum sürekli annemlerde yemek yedim
1 kepçe yoğurt çorbası
yoğurt
kabak yemeği
sonra komşu çaya çağırdı.2 bardak şekersiz çay içtim bardağı koydum koltuğa oyurdum bende tekrar gözl kararması baş dönmesi hemen koltuğa uzandım komşuya dedim lokum vardı komşuda biliyorum önceden bi tane getirirmisin getirdi onu yedim.biraz uzandıktan sonra kalktım ama panik atak heycanları devam.eşimde işyerinin arabasını almaya gitmişti çabuk gel dedim eşim olunca biraz rahatlıyorum sonra eşim geldi tv baktık kafamı dağıttım sonra yattık.sabah normal kalktım arkadaşlar beni arabayla aldılar börek yemeye gittik 3 kk büyüklüğünde börek yedim.şu anda kendi kendimi telkin etmeye devam sanki bişey olacakmış gibi hissediyorum hep.panik atağı yenicem eninde sonunda yeniiiiceeemmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?