60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim geçmiş olsun.ya nasıl bir hastalıktır bu anlamış değilim.benim bir arkadaşımdada verdı yıllarca tedavi gördü.böyle durumlarda o hep dışarı atar alış veriş yapr ne istiyorsa onu yapar rahatlardı.bazende temiz hava almak için parka yürüyüşe giderdi.kendimi daha iyi hissediyorum diyiyordu.ama senin farklıymış sende tatlı istiyorsun.allah inşallah tez vakit şifasını verir gülüm benim.

canım benim afiyet olsun.böyle karnın acıktığı zaman 1 çay kaşığı ile hazırlanmış süt iç yada kakaolu çok etkisi oluyor tok tutuyor.

Canım benim çok geçmiş olsun.
bu aralar mı acaba atak yaptı panik atağın ?
bahar da depresyon atak yapıyor bende öyle malesef ....

süpersin ya kabahatinide bilirmişcanım benim afiyet olsun.cips dışında gerisi bence süper.

günaydın kızlar ikinizede çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

cok gecmiş olsun cnm yaaa... kimseye vermesin allah. bende mekan degişikligi oldugu zaman oluyo.. ilk olarak da anneannemin cenazesini gördügümde baslamıstııı.. aylarca uyuyamadımm.. hatta enseme bir agrı girmişti gece can enseden cıkar muhabbetine aglaya aglaya helak oldumm.. resmen nefesiminn kesildigini hissediodumm.. töbe allah ımm gecti cok sükürr.. gelmişş gecmişş olsunn. cnmm.. evin içinde kalmaa cok.

bu arada günaydın kızlarrr.. kahvaltıı etmedim henüzzz.. sekersiz nescafe içiyorumm.. tombul kelebbeeemm i işe göndereyimm.. geliorumm

kızlar ben bugün çok uykusuzum kızım sabaha kadar uyumadı felaket öksürüyordu.ağlayıp durdu karnım ağrıyor boğazım ağrıyor diyip duruyordu.sürekli gece üztünü açıyor.biz kapatıyoruz.kızıyor uyku sersemi kalkıp bize yumruğu sallayıptekrardan uyyor.en sonunda üşüttü.allahım ya bu çocuklar hasta olmasın başka birşey istemem.

bugün biraz da ders çalışacağım aranıza bu aralar fazla katılamayacağım.fırsat buldukça dinlenmek için mola verdiğimde artık bakarım.

Günaydın kızlarrr ve afiyet olsun hepinizeee...
Ay bugün çok heyecanlıyım yağ ölçümüm yapılacak kım bılır kac kg yag cıkıcak ?
Dün akşam;
1kepçe mercimek yemeği
2yk yogurt
6 tane minik köfte (2 veya 3 normal köfte eder) canım ekmek yemek ıstemedı, yemedım...
Sabah;
1 buyuk kase nesfit yagsız sütle
2 tane çilek
2 tane kuru kayısı
Şimdi de limonlu y.çayımı içtimmm

Son düzenleme:
Canım benim çok geçmiş olsun.
bu aralar mı acaba atak yaptı panik atağın ?
bahar da depresyon atak yapıyor bende öyle malesef ....

canımm nügümmm çok geçmiş olsun hayatım
nilmısranın da dediği gibi galiba bahar panik ataklarını artırıyor dikkat et kendine sevildiini de bil birtanemm

herkese günaydınlarr

ben de haftanın son gününde işe geldim
hafta başından beri doktordu hastalıktı gelemediydim zati doğru dürüst :))

nugicim ve famircim geçmiş olsun kızlar, inşallah bi an önce düzelirsiniz

cimcimecim senin de kızına geçmiş olsun tatlımmm, bi an önce iyileşir umarım

nilmısracım bi ara bende de olduydu o iştah patlaması ama geçti, sen de sıkma canını, yakında düzelirsin

bu arada sağlıksız bi biçimde kilo vermişim hastalıklar yüzünden
sabah 54,5 çıktım ama kendimi öyle hissetmiyorum nedense, bu akşam karnım ağrımazsa pilaaaates yapıcimmm :))))))

sabah kahvaltımı yazayım hemencik

1 bardak hugo çayı
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minnak salatalık
1kivi
2 çk bal yidim

üstüne ilaçlarımı içtim, günde 7 tane ilaç içiyorum yaa, şurup hariç ((

kızlar aman bu yazı gözünüzden kaçmasın tekrar tekrar okuyun çok güzel bir yazı ve hereşyi özetliyor. spora rağmen yağlanmanın olabileceğini ve doğru spor yapmak doğru beslenmenin ne kadar önemli olduuğunu vurguluyor aman dikkatli okuyun bşir ömür işimize yarayacak bilgiler var

geçmiş olsun canım allah şifa versin kzına

bu arada günaydın kızlarrr.. kahvaltıı etmedim henüzzz.. sekersiz nescafe içiyorumm.. tombul kelebbeeemm i işe göndereyimm.. geliorumm

dıttttttttt birinci yanlış nescafeden uzak dur şekersiz olsada yağ atılımını güçleştiriyormuş. onun yerine şekersiz türk kahvesi ekspresso filtre kahve olur ama

dıttttttttt birinci yanlış nescafeden uzak dur şekersiz olsada yağ atılımını güçleştiriyormuş. onun yerine şekersiz türk kahvesi ekspresso filtre kahve olur ama

yaa gercekten mii ??? benn baska kahve içemem kiii bi tek latteyi seviodumm ayrıcaa o da artıkk cok sekerli gelio midemi bulandırıo içemiorumm elimde bi tekk nescafem kaldı:97::97: bide sabah nescafe içincee wc sorunum olmuo

Son düzenleme:

Evet hugocukcuuum ben de gece biraz bakınıyodum bu yazıyı görünce çok hoşuma gitti bence de yeni gelen kafasında soru işaretleri olan arakadaşlar başta olmak üzere hepimizin okuması gereken bir yazı ve çok doğru noktalara değinmişşşş herekese tavsiye ediyorummmm

Tatlım ben de nette buldum yazıyı çok beğendim çok doğru tespitler varrr sizlerle de paylaşmak istedimmmm afiyet olsun bu arada

Afiyet olsun tatlımmmm nilcim bence sen de menünü bikaç gün tam liste yaz bir bakalım belki eksik kalıyor yetmiyor sana böyle bir açlık sorunu yaşıyosun gerçi havalrdan da bir iştah açılması oluyor ama listen yeterli olursa bence daha az yaşarsın bu sorunu gerçi biz de uzman değiliz ama yine de hani belirli yenmesi gereken şeyler vardır ya belki onlar eksik kalıyor :26::26:

Nugimmmm çok geçmiş olsun bitaneciğimmm bol bol nefes egzersizi yap canım benim açık havada olmaya çalış fırsat buldukça bence de mevsimsel bir tetikleme de var ama atlatıcaksın inşallah kuzummm herzaman yanındayızzzz:13:

Kuzuciiiim geçmiş olsunnnnn yaaa inşallah iyilerşirsin bir an önceee kahvaltın çokk güzelll,akşamkileri de görmeyelim hadii hastasınnn :86::86: ama iyileşir iyileşmezz sporlar başlıyooor ve listeni de düzenliyceksin zatennnn herşey daha güzel devam edecek inşallahhh canım benimm

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ölçümde ve dee afiyet olsunnn

Günaydın cicimmm daha iyisindir umarımm kahvaltın da çok güzel afiyet olsun

geçmiş olsun fambukum

tşk ederim canımmm
evet bugün daha iyiyim, az bi ağrım var ama o katlanılmayacak bişi değil :))))))

Merhaba kızlar
Ofise geldim yüklemem vardı evrakları hazırladım geçmişe baktım veee güzel bir haberle geldim

22 nisandan beri kıpırdamayan tartı çarşamba günü 64.4 ü veeee bu sabah ta 64.0 gösterdi

nerudamm sporla ilgili olan benimm kafamı karıstırdı yaaa... bende cok acıkıyorum yiyiyorum sonraa.. hugomun didigi gibi fazla mı gelio acaba.. :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…