herkeze günaydınlar aa bugün kimsecikler yok.neyse durumumu anlatayım dün iş çıkışına yakın sanki yine panik atak tekrarlayacak gibi oldu hemşire odasına girdim nefes terapisini yaptım.sonra arkadaşımdan tatlı kurabiye aldım onu yedim bir tane çünkü birden gözlerim kararıp başım dönüyo düşecek gibi oluyorum ama tatlı bişey yiyince geçiyo.zaten gizli şekerden yada kan şekerimin düşmesinden şüpheleniyorum baktırmam lazım bi an önce .neyse akşam eve gittim bu arada panik atak heycanları sürüyo çok değil ama az kendi kendimi telkin ediyorum sürekli annemlerde yemek yedim
1 kepçe yoğurt çorbası
yoğurt
kabak yemeği
sonra komşu çaya çağırdı.2 bardak şekersiz çay içtim bardağı koydum koltuğa oyurdum bende tekrar gözl kararması baş dönmesi hemen koltuğa uzandım komşuya dedim lokum vardı komşuda biliyorum önceden bi tane getirirmisin getirdi onu yedim.biraz uzandıktan sonra kalktım ama panik atak heycanları devam.eşimde işyerinin arabasını almaya gitmişti çabuk gel dedim eşim olunca biraz rahatlıyorum sonra eşim geldi tv baktık kafamı dağıttım sonra yattık.sabah normal kalktım arkadaşlar beni arabayla aldılar börek yemeye gittik 3 kk büyüklüğünde börek yedim.şu anda kendi kendimi telkin etmeye devam sanki bişey olacakmış gibi hissediyorum hep.panik atağı yenicem eninde sonunda yeniiiiceeemmmmmmmm.
kızlar ben bugün çok uykusuzum kızım sabaha kadar uyumadı felaket öksürüyordu.ağlayıp durdu karnım ağrıyor boğazım ağrıyor diyip duruyordu.sürekli gece üztünü açıyor.biz kapatıyoruz.kızıyor uyku sersemi kalkıp bize yumruğu sallayıptekrardan uyyor.en sonunda üşüttü.allahım ya bu çocuklar hasta olmasın başka birşey istemem.
bugün biraz da ders çalışacağım aranıza bu aralar fazla katılamayacağım.fırsat buldukça dinlenmek için mola verdiğimde artık bakarım.
tşk ederim canımmm
evet bugün daha iyiyim, az bi ağrım var ama o katlanılmayacak bişi değil :))))))
sagolasın tatlımm22 nisanda 64.7 gösterdikten sonra hep 65 lerde seyrediyordu o kadar sinir olmuştum kiiii
sonunda kırdım galiba metocukun direncini.. start it up'a başladım hemmen sonuç aldımm bu akşam aynen divammmm
Merhaba kızlar
Ofise geldim yüklemem vardı evrakları hazırladım geçmişe baktım veee güzel bir haberle geldim
22 nisandan beri kıpırdamayan tartı çarşamba günü 64.4 ü veeee bu sabah ta 64.0 gösterdi
sagolasın tatlımm22 nisanda 64.7 gösterdikten sonra hep 65 lerde seyrediyordu o kadar sinir olmuştum kiiii
sonunda kırdım galiba metocukun direncini.. start it up'a başladım hemmen sonuç aldımm bu akşam aynen divammmm
Merhaba kızlar
Ofise geldim yüklemem vardı evrakları hazırladım geçmişe baktım veee güzel bir haberle geldim
22 nisandan beri kıpırdamayan tartı çarşamba günü 64.4 ü veeee bu sabah ta 64.0 gösterdi
nerudamm sporla ilgili olan benimm kafamı karıstırdı yaaa... bende cok acıkıyorum yiyiyorum sonraa.. hugomun didigi gibi fazla mı gelio acaba.. :97::97:
Merhaba kızlar
yolican süpersin yaMerhaba kızlar
canım benim almak istedim kaç defa babsı bırakmadı alma dedi .keşke dinlemeseydim de alsaydım.ama yelek pikri iyiymiş.benim kızda hiç dara gelmiyor.çok fazla terliyor.ne yapsam ki acaba...nugişcim gecmiş olsun canım benim canın sıkma yeniceksin tabiki
canım bnim kızmımda hiç örtmez ustünü uyku tulumu al ben öle hallettım ve kesinlikle uyku tulumunu giymezsede yelekle yatırırm ve öneririm yelekle yatsın yeleksiz yada tulumsuz yatarsa üstünü actığı ıçın kesin hastalanır
teşekkür ederim canım benim.inşallah.geçmiş olsun canım allah şifa versin kzına
canım benim afiyet olsun ayrıca tekrar geçmiş olsun.sağlıksız bir şekilde gitmişte olsa yinede verilen bir kilo var tebrik ederim.herkese günaydınlarr
ben de haftanın son gününde işe geldim
hafta başından beri doktordu hastalıktı gelemediydim zati doğru dürüst :))
nugicim ve famircim geçmiş olsun kızlar, inşallah bi an önce düzelirsiniz
cimcimecim senin de kızına geçmiş olsun tatlımmm, bi an önce iyileşir umarım
nilmısracım bi ara bende de olduydu o iştah patlaması ama geçti, sen de sıkma canını, yakında düzelirsin
bu arada sağlıksız bi biçimde kilo vermişim hastalıklar yüzünden
sabah 54,5 çıktım ama kendimi öyle hissetmiyorum nedense, bu akşam karnım ağrımazsa pilaaaates yapıcimmm :))))))
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
1 bardak hugo çayı
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 minnak salatalık
1kivi
2 çk bal yidim
üstüne ilaçlarımı içtim, günde 7 tane ilaç içiyorum yaa, şurup hariç((
Günaydın kızlarrr ve afiyet olsun hepinizeee...
Ay bugün çok heyecanlıyım yağ ölçümüm yapılacak kım bılır kac kg yag cıkıcak ?
Dün akşam;
1kepçe mercimek yemeği
2yk yogurt
6 tane minik köfte (2 veya 3 normal köfte eder) canım ekmek yemek ıstemedı, yemedım...
Sabah;
1 buyuk kase nesfit yagsız sütle
2 tane çilek
2 tane kuru kayısı
Şimdi de limonlu y.çayımı içtimmm
Merhaba kızlar
esw geçmiş olsun canım sende mi konyadasın canım
slim in 6 miydi onun bir parcası mı start it up? bende onu mu yapsam acep.. anamm napcagımı da sasırdımözel diyetisyene gideyim dedim.. 200 istedi:44: hastahane dede bana ölcüm falan yapmadılar ki adam bi klasik kan tahlili yapıp gönderdi..
Canım benim aslında yazıda herşeyi çok güzel anlatmış spordan önce-sonra ne yemek lazım, nekadar spor yapmak lazım,ne zaman yapmak lazım herrşeyi çok güzel ve detaylı anlatmış bence.O yüzden öncelikle
1- tüm gün yediklerinin yaz ve bizimle de paylaş (içtiklerin sproun-kaçta yaptığın da dahil)
2- sporunu gözden geçir haftada kaç gün nekadar neler yapıyosun öncesinde sonrasında neler yiyiosun, kendini nasıl hissediyosun?
Bunları tespit ettikten sonra bence makalede yazılanalra göre yaptığın yanlışları ya da eksiklerini tespit edebilirsin.
Mesela belki yediklerin az geliyor sporun da yoğunsa yetmiyor yediklerin acıkıyosun:26: pekçok şey olabilir hiçbirimiz uzman değiliz ama hugonun bu konuda tecrübesi oldukça fazla e pekçoğumuz da 5-6 aydır spor yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz elimizden geldiğince tespitlerde bulunmaya çalışır; elbette en güzeli diyetisyene gitmek ama spor konusunda bence bu yazıdan çok faydalanabiliriz bence öncelikle tam listeni yaz ve o yazıya göre eksiklerini yanlışlarını tespit edelim
ben de acaba bugün başlasam mı acaba diye düşünüyrodumm
ben de akşam başlayayım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?