60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugişcim gecmiş olsun canım benim canın sıkma yeniceksin tabiki

canım bnim kızmımda hiç örtmez ustünü uyku tulumu al ben öle hallettım ve kesinlikle uyku tulumunu giymezsede yelekle yatırırm ve öneririm yelekle yatsın yeleksiz yada tulumsuz yatarsa üstünü actığı ıçın kesin hastalanır

sagolasın tatlımm 22 nisanda 64.7 gösterdikten sonra hep 65 lerde seyrediyordu o kadar sinir olmuştum kiiii
sonunda kırdım galiba metocukun direncini.. start it up'a başladım hemmen sonuç aldımm bu akşam aynen divammmm

slim in 6 miydi onun bir parcası mı start it up? bende onu mu yapsam acep.. anamm napcagımı da sasırdım özel diyetisyene gideyim dedim.. 200 istedi:44: hastahane dede bana ölcüm falan yapmadılar ki adam bi klasik kan tahlili yapıp gönderdi..

tebriklerrrrrr canımmmmmmmmm

darısı bizim başımızaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::81:

ben de acaba bugün başlasam mı acaba diye düşünüyrodumm

ben de akşam başlayayım ona

guzummmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrr süperizzz maşallah bizee hepimizeee hepberaber tümm fazla yağlardan kilolardan kurtulucazz inşallahhh sabırlaaaaa azimleeeeee gidecek bu fazlalıkalrın hepsiiiiiiiiiiiiii:92::92::92::92::92::92::92::92:

Bende de haberler varrrrrr azzzzzzzzzzzz sonraaa

nerudamm sporla ilgili olan benimm kafamı karıstırdı yaaa... bende cok acıkıyorum yiyiyorum sonraa.. hugomun didigi gibi fazla mı gelio acaba.. :97::97:

Canım benim aslında yazıda herşeyi çok güzel anlatmış spordan önce-sonra ne yemek lazım, nekadar spor yapmak lazım,ne zaman yapmak lazım herrşeyi çok güzel ve detaylı anlatmış bence.O yüzden öncelikle

1- tüm gün yediklerinin yaz ve bizimle de paylaş (içtiklerin sproun-kaçta yaptığın da dahil)

2- sporunu gözden geçir haftada kaç gün nekadar neler yapıyosun öncesinde sonrasında neler yiyiosun, kendini nasıl hissediyosun?

Bunları tespit ettikten sonra bence makalede yazılanalra göre yaptığın yanlışları ya da eksiklerini tespit edebilirsin.

Mesela belki yediklerin az geliyor sporun da yoğunsa yetmiyor yediklerin acıkıyosun:26: pekçok şey olabilir hiçbirimiz uzman değiliz ama hugonun bu konuda tecrübesi oldukça fazla e pekçoğumuz da 5-6 aydır spor yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz elimizden geldiğince tespitlerde bulunmaya çalışır; elbette en güzeli diyetisyene gitmek ama spor konusunda bence bu yazıdan çok faydalanabiliriz bence öncelikle tam listeni yaz ve o yazıya göre eksiklerini yanlışlarını tespit edelim

:92::92::92::92::92: yolicim terikler canım inşallh istediğine ulaşırsın resilmerinide beğendim bence çok iyisin

eşim bana sabah dediki belin inceldi göbüş gitti hadi devam kelebemm dedi

kahvaltım maydonoz kürümmm:18::18::18:
1tk tahin pekmez
1çk lor peynir
1 domates
1 salatalık

ara light sut -yeşil çay bırazdan simdiye kadar 700 ml su içtimm

nugya canım öncelikle geçmiş olsun panik atak krizlerin hangi ortamlarda oluyor kesin tanısı var mı durumunun.

cicim canım kızına acil şifalar diliyorum

günaydddddııııın kızlaaaaaarrr
anaaaaam ne kaynatmılsınız kııızzz
2 saattir geçmiş okuorum vallaaa

özet geçiorum hemen
yoliiiiiciiiim tebrk ederim canım donlar sütyenler senini için sallanıoorrr:92::92::92::93::93:

fambık nugii ve cimcime kızna geçmiş olsunnnn...
inşallah çabucak iileşrsiniz.

kahvaltımı yazayım
sporumu yapıcımm

1 kupa şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği
2 yk light yoort,
2 tk pekmez
2 zeytn,
2 kk peynir çeşitleri
salatalık
köy biberi
taze nane
dere otu

şimdik slim in 6 serisinin son start it up ını yapıcam inş. haftaya burn it up a geçicem.

yolican süpersin ya tebrik ederim canım benim.:92::92::92::92::92:
canım benim almak istedim kaç defa babsı bırakmadı alma dedi .keşke dinlemeseydim de alsaydım.ama yelek pikri iyiymiş.benim kızda hiç dara gelmiyor.çok fazla terliyor.ne yapsam ki acaba...
geçmiş olsun canım allah şifa versin kzına
teşekkür ederim canım benim.inşallah.
canım benim afiyet olsun ayrıca tekrar geçmiş olsun.sağlıksız bir şekilde gitmişte olsa yinede verilen bir kilo var tebrik ederim.:92::92:

canım benim ya bende senin kadar heyecanlıyım yarın gideceğim bende.allahım inşallah fazla yağım yoktur.inşallah seninde yoktur.afiyet olsun bu arada.neruşun yayınladığı yazıları okuyordumda sporda bence benim çok yanlışım varmış.işten çıkınca yürüyüşe ve pilatese gidiyorum.belki ondan faydasını görmedim.belki bende yağ depoladım üff ya öyleyse.çok üzülürüm ozamna .ama yarın bir olsun.ölçümlerimi yaptırıp listemi yapıp tekrardan sanki yeniden başlar gibi başlayacağım pes etmek yo.55-54 kilo olmalıyım sonuçta kaç ay geçerse geçsin artık geren neyse yapacağım.

kızlar ne diycem keşke diyetisyene en başında gitseymişim tartıda gr gr azalıyorum ve yağ gittiğini umuyorum en azından emin olur motivasyonum artardı pişmanım martta gitmedigime.

ben geçen sene 13 kilo vermiştim diyet ve yurumeyle aylık 70tl verıyodum 4 ay gittimdi . kasım ayında da kalan 8-10 kilomu verim diye karar verdim o diyetisyenim ayrılınca baska birine gittim o da iyiydi ama miktarı bana bırakıyordu ben ayarlayamadım ve 160 tl bosa gittiydi. sonrada herşeyi biliyorum gitmiycem bosuna para diye gitmemiştim. bide 15 gunde gitmek gerekiyorya ben ilçedeyim zor oluyodu.

hugocum tıp fakultesine gidiyomus ya bende tıpa gidecem varmış yağ ölcumude inşallah bu kez daha hızlı ve duzenli olcak bence imkan olan diyetisyene gitsin mutlaka ecrinn cim sende git bence gitmiyosan tabi

canımmm benimm çooookkk tebrik ederim
devamı da gelir inşallah, sağlıklı bi şekilde gider kilocuklarınnn

bu arada ben de gördüm senin fotolarını, maşallahın varmış kız ama şimdi acaip fark etmişsin, aynen devam :))))))))

esw geçmiş olsun canım sende mi konyadasın canım

yok canım değilim ama hastaneye gidicem diş için konyaya

devlet miydi gittiğin hastane, onlar öyle ya, bi alet alıp koyamıyolar galiba devlet hastanelerine

gerçi ben geçen baktım netten de o aletlerin fiyatları da bi hayli uçuk ama her ilde olmasa bile büyük illerde olmalı bence

ben de biraz önce konya bsk hastanesini aradım, konyaya gidince ölçüm yaptırayım bari dedim hazır gitmişken ama 50 lira dediler, ankarada ücretsiz yapıyolar öngörüşme adı altında, ben de ne yapsam bilemedim, kadın bana sizi muayene edeceği için ücretli falan dedi, ankaradaki beni muayene etmediydi ama, yaptıkların doğru falan demişti sadece yediklerimi artırmamı önermişti, sizce napim gidiyimmi?

bide kukiiiiiiiiiiiiiii sen ne dersin bi konyalı olarak, bsk iyi midir?

dün sana bütün günn nelerr yedigimi anlatayıımm utana utana:78: dün cozuttum resmennn yaa doymak bilmedimm.. regl min son günüydüü hepp tatlı krizlerim gelir o gün..ama dünn yemekk begenemedim ve sacma sapan seyler yedimm:

sabahh sbze corbası yaptımm tanelerini süzdümm nedense ondan tam 2 kase içtim
yanında da 2 dilim ekmek yedimm..

bir tane elma cayı içtim sekersiz..(baska hatırlamıyorumm beynimde öldü bu arada:))

spora gittimm.. 1 saatim tamm orda gectii.. 9 alet 9 egzersiz olmak üzre 3 tur tamamladımm.. sonra 7 dk bisiklet yaptım orta hızda.. 30 mekikk 30 twist 20 içbacak yaptımm.. sonrada köpek egzersilerimi yaptımm( 20 ki yana , 20ki öne arkaya, 10 alt karın , 20 ki capraz, 20 araya mekik) ve esneme...

eve geldimm ölüyorumm aclıktann.. evde hazırda bişi yoktu gözüm döndüü 3 dilim ekmek yedimm pncık biber salcası ve tereyag ile..

1 saat sonra 6 tane cilek yedimm..

aksam yemegindede 2 sk semizotu yemegi, 1 sk domatesli bulgur pilavı yedim

daha da devam edio utandım iice..

sahile indik kızlarlaa.. 2 avuc cigdem 5 badem yedimm.. 3 kücük sekersiz cayy bir büyük elma cayı içtim.

gece 12 de tatlı krizim geldii.. muz içinn delirebilirdimm.. elime gectii.. nugger yedimm.. kocişimm bi kızdıı.. askımm bişiler oluo sana bakk.. psikolojin bozuldu bence dedi.. bişi cıkmadı normalmişimm dedimm.. normal mii bu beni yicen utanmasan didi.. :78: eskiden tek pideyi yiyemiodun didi.. gece 12 de nugger mı yenir dedii.. 236 calorimişş.. huyun suyun deişti senin dedi.. heme yatmıyım die 1,5 saat daha oturdumm bi de maden suyu içtim.. :78::78::78::78:

markete gittim alışveriş yaptım geldim limongillerin kafes temizliği vitaminli su değişimini yaptım dün vitamin verdim bugün mineral çözelti verdim. ev acık soğuk kaloriferler yanmıyo çok değil ama limoncuk üşümesin ısıtıcıyı çalıştırdım biraz. yemlerini tazeledim yumurta maması vercem bugün yumurta kaynatıyorum. birde oklava aldım ince olandan tünek yapıcam. oklavayı zımparalayıp kesip tünek yapıyorum plastik tünekler sağlıklı değil ayaklarını mantar yapabiliyor o yüzden bende ince oklavayı zımparalıyorum kesiyorum tünek olarak kullanıyorlar kafeste. yumacık kuluçkada 2. yumurtasını dün yumurtladı devamlı vitaminli mineralli su veriyorum dönüşümlü olarak yıpranıyorlar yumurtlama döneminde kolay değil kendi nekadar zaten birde yumurtluyor inşallah bu sefer bi bebeciği olurda bidaha yumurtlamaz valla kuluçka makinasına döndü ha bire yumurtlayacak bari bebişi olsunda yumrutlamaktan vazgeçsin bir süre

canım terlesin pamuklu seyler giydir mutlaka yalağini giydir uyut üzerini ört açarsada yelek koruyor. terlersede sabah degiştir canım. gercekten çok faydasını görceksin. uyku tulumu geniş rahat benim ki sıkılıyo ben uyuyunca giydiriyorum ve sabah ilk işi onu çıkartmak oluyo ben bebekliğinden beri ulku tulumu kullunıyorum

evvveeeeeeeeeeeeettttt slım ın 6-start ıt uppp bence de mıhhteşemmmmmm aynen devam yolimmmmm yakarııızz bu yağlarıı yakarııııızzzzzzz

ben de acaba bugün başlasam mı acaba diye düşünüyrodumm

ben de akşam başlayayım ona

eveettt başlaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…