60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esw cim dun hugoya sormuşşun ya diyetisyen konyada diye ben konyadasın sandım canım ama benim diyetisyenim ezgi toptaş gecen sene 13 kilo vermiştim. çarşamba perşembe form güzellik merkezinde çalışıyor. baska çalışmıyor yuksek lisans yapıyomus. ben 1. sinif okuttugum için hafta içi gidemiyorum hafta sonuda o yok. önerırım git mutlaka telini verirm istersen görüsürsün canm

evet canım bende mesela tartıda vermemiş gözüküyorum eğer diyetisyene gitmeseydim pes edip bırakabilirdim insan kilo verdiğini doğru yolda olduğunu görmek istiyor tabikide. ben her ay kontrolde yağ verdiğimi görünce çok motive oluyroum şimdi idealim ama amacım en düşük yağ seviyesine sahip olmak kilom ne olursa olsun sorun değil kas artışı oluyo ve kiloo artıyo ama önemli olan yağdır. insan 70 kiloda olur ama yağı en düşük seviyede olur süper gözükür kilo vermeye ihtiyacı yoktur o yüzden yağ vermek önemlidir fiziği bozan yağdır zaten kas fiziği güzelleştirir. birde tabiki motivasyon için hem ne kadarlık nasıl bir diyet yapmak lazım filan kişiye göre değişir filan bu önemlidir ve diyetisyenle beraber yürütmek bence en iyiisidir ancak sağölıklı beslenme ve sporlada olur ancak sabredeceksin spor yapıyorum diyet yapıyorum tatlı yok şeker yok kilo vermiyorum diye üzülmeyecek pes etmeyeceksin vücuduna bakacaksın yağ vermişsindir kas yapmışsındır kilo aynı kalır hatta artabilir buna dikkat edeceksin
ama ben mesela ne oldu ne bitti bilmek istediğimden gidiyorum artık yoksa kilo işini hallettim zaten ama yinede kalan yağların gitmesii için yeni bir lste daha uygulayacağım yeni listeme başlayacağım

uyku tulumu iyimi canım terletmezmi mesela ev sıcak olsa bile giydirince terletmezmi bebeği. azcık öğrenelim bizde

bu arada start it up ta benim sporda yaptıgım egzersizleri yaptırıolarr.. hemen hemen aynıı.. simdi izledim de

gitmese daha iyiydi ama ben kilo vermek istemiyorum artık
üzerimdeki pantaln 38 beden olmasına rağmen resmen şlvar gibi duruyo üstümde

canım maşallah naptın sen öyle
ama dengeli yemediğin için bu krizlere girmişsin bence

neyse bugünden itibaren dengele bari

bu arada sen izmirlimisin, çiğdem diyosun da ondan sorddum :)))))))))

cnm benm bsk nın çok iyi bir hastane olduğunu sölüolar hep. hatta orda kuzenimn arkadaşı çalışıodu ben bi kuzenimi arayım hala orda mı çalışıo öle ise sorayım ona istersen hani iyimi diyetsyen fln die?
birde başkent hastanesi çok iyi biraz pahalı olabilr ama hep ankara üni.nin hocaları fln var.bide oraya sor istersen bide tel.da sorarasın zaten yağ ölçümü yapılıomu die?

aaaaaaaaaaaaaaaaa internetim gidiyii boyuna,büssürrüü alıntı yapmıştım ama gitti hepsiiii
yolicim kilo vermişsin öyleyse çıkarıyom donlarıııı:92::92::92::92::92::92:
eswcim gelmişşşş,kız seni çok özledik valla hep sorduk birbiirmize ancakkkanneneden dolayı yoksun sandık,çok geçmiş olsunn mavi kebeleğimeeeeeeavatarından dolayı yaniiiii
ecrin zıbıttıkça zıbıtmışşş ona bişey demiyorum artıkkkkkk,şu ifade eder sanırım duygularımı
azcıkda bna fırça kayın vallla,akşam cipsleri götürdümmm,pis boğazzzz famir nolcakk,sanki ağzımın tadı varda cipsi yiyienceee bişey mi olduuuuu,tüüüüü banaaaaa:2:
cimiciimmmmmm ben fotolarını göremedim kızzzz:44:ayrıca kzınınada geçmiş olsuunn tatlımm,hasta olduğunda yada gündüz bize kızdığında benim kızda gece uykusunda (bilinç altı işte)şlaaaaaaaaaaaapppp diye bir yapıştırıyo valla neye uğradığımızı şaşırıyozzz heeeee,genelde de bana denk geliyooo canı sağolsunnnnnnn

Canım bence bu yaptıkların çokk normal çünkü az ve yetersiz bir kahvaltıdan sonra 1 saat boll aktiviteli spor olunca acıkmışsıın ve zaten birkez acıkınca ve yiyince arkası da çorap söküğü gibi geliyor, bak o yazıyı dikaktle okursan spor yapılan günler özellikle protein alınması gerektiği belirtilmiş senin spordan önce çok çok güzel bir kahvaltı yapıp, 1-2 saat sonrasında spora başlaman lazım. Bu kahvaltıda yumurta, peynir, ekmek boll yeşillik salatalık domates olabilir mesela sonra eve geldiğinde de madem acıkmış oluyosun o zamn da yine spordan sonra da protein ağırlıklı güzel bir öğle yemeği olabilir ızgara et-balık ay da tavuk yanında 1 dilim ekmek güzel bir salata biraz yoğurt belki sonra ara öğünde meyve süt olabilir akşam da yine bir dilim ekmek güzel bir sebze yemeği... bence düzenini bu şekilde oturtman lazım sabaj sebze çorbası ve ekmek sporda sana yetmez poretin alman güzel bir kahvaltı yapman lazım bence ve spor sonrası öğlen de yine protein alman lazım hatta spor olan günler ara öğünde meyve olarak mus yiyebilirsin bence ama bu 1-2 gün böyle sonra hoop eski düzen olurs aolmaz düzenli olarak böyle beslenmen lazım hafatad 3 gün sabahalrı yumurta her öğlen et-tavuk-balık akşam sebze mesela...ben genelde akşam üstü spor yaptığımdan genelde akşam portein yiyorum öğlen sebze yerim ama sen sabah spor yapıyosun bak o makalede de yazıyor spor sonrarı porteinli bir öğün olalıdiye sabah da sağlam bir kahvaltı olursa bence bu coxutmaların hiçbiri olmazzz.Tabiii diğer tecrübelia rkadaşlar da önerilerde bulunurlar ama ben bu şekilde düşünüyorumm

walla canım çok iyi olur
50 lira dediler ücrete ama kadın ölçüm yapılıyodu galiba falan dedi, en azından bunu bi sorsan ölçüm yapmıyolursa hiç gerek yok yani
şimdi de akademi hastanesiini aradım, orası da 50 liraymış, 1 seans 1 kontrol şeklindeymiş, sanırım tek sefer ücret ödeniyo :)))

evet esw cimm izmirliyimmmm

çiğdem demenden belli zaten :))))
ben de aydınlıyımda, bizim dışımızda çiğdem diyen yok sanırım :))

bide simite gevrek diyen :))))))))

uyku tulumu iyimi canım terletmezmi mesela ev sıcak olsa bile giydirince terletmezmi bebeği. azcık öğrenelim bizde

aynen öyle acayip etrletiyoo,benim kzım oturduğu yerde bile acayip terlediği için uyku tulumu giydirip yatırdığımda su içinde kalkıyooohasta olmasın diye çocuğa eziyet etmeninde bir manası yokkk,aça aça açmamamyı öğrenecek napalımmm

evde olursa yersin görmemen lazım nugger dondurma diyosun demi evde ne işi var evde olmazsa kriz anında görmez ve yemezsin öneri

evet canım çok doğru motivasyonum su an için iyi ama insan ne oldu bilmek istiyo ben hayatımda hiç bu kadar zayıflamaya motive olmamıştım arkadeşlar börek vs veriyolar sana ayırdık diyolar paket yapıyolar ama ben yemiyorum dün yine arkadası gittim tatlı kısır vardı kırılmasın diye aldım ama kestim sadce bir lokma tatlı çok az güzel olmuş demek için 1 kaşık kısır aldım çorba kasığı ısrar edenler olursada midem ağrıyo bu gunlerde yiyemiyorum kusuru bakmayın lutfen yoksa yerdim biliyosun diyorum nasılll

canım içine pamuklu bir zıbın atletler varya onu giydir altınada ince bir pantolon pijama üstüne uyku tulumu. zaten kaloriferli evlerde terlememek imkansız biz bile terliyoruz yani önemli olan sabah değistirmek gece terliyo bazen ama soğumuyo tulum yuzunden zaten ondan hastalanmıyo. ben iyice anladımmm teri ustünde kurumuycak sabahki ter olur oyundan sonraki ter olur ne olursa pamuk bez koycan o alcak yada değiştircen

neruşum yayınladığın amkaleyi okudumm haria bilgiler varr.ama şu spor günleri protein pek bana uygun değil gibi.ben hani hafta içi hep et tüketiyorum ya bu nedenle haftasonu et yemek istemiyorum ama spor günümde haftasonuu,haftasonu yediğim süt ve yumurta yeterli olurmu senceee,anammmmm yağ yakacaz diye uğraşırken kas kaybetmeyelimmmmm

kukicim başkenti de aradım şimdi
mayıs sonuna randevu veriyolarmış
bide önce dahiliyecinin sevk etmesi gerekiyomuş

dahiliye doktoru beni görse kovar sanırım :))))))

bide gidemem zaten mayıs sonunda falan

kız niye eziyet olsun ki hem içini ince giycek kalın olursa terler tabee. ben org pamuk atletler alıyorum kızıma valla aşırı terleme olmiyyy:26::26: .cok tatlı oluyo peguenim diyorum ben yumusacık bişey zaten. ben kızıma alma kararım bi kere hastalandı ve bogazi hır hır dı çok korktuk bronşite falan cevırcek diye lalahtan gecti antibiyotikle ve 22 aylık ben bir kez kullndım ilaç allaha sükür ben briaz pinpirikimde kızıma . sen nerdesin canım bilmiyorum da biz konya karasal iklim ve gece ısı değişikliği cok fazla .

Son düzenleme:

eswcim gördünmü blmem ama sana yazmıştım ve ön görüşme yapar

ben de akşam başlayayım ona[/QUOTE]

sagolasın tatlım inşalla gider neden olmasın bak o kadar inat etti gidicekkk 63 ü de görücem inşallah ki onun altı benim hiç görmediim kilolar olacak
başla tabii daha ne bekliyorsun bide sadece 25 dk

canım neruşum çok teşekkürler üzerimde çok emegin var inkar edemem

yolicim terikler canım inşallh istediğine ulaşırsın resilmerinide beğendim bence çok iyisin

eşim bana sabah dediki belin inceldi göbüş gitti hadi devam kelebemm dedi

pepiiiii sagol tatlım çok teşekkür ederim. ayy ne güzel kocişte farketmiş daha da incelcen artık daha da bayılcak sana

Tebrik ederim canım benim...
yolanda tebrik edrim canım:92::92::92::92:
yolican süpersin ya tebrik ederim canım benim.:92::92::92::92::92:

sagolun canlarım benim uzun zamandır iyi haber veremiyorum ohh be nihayet esw cim yeniden aramızda olman çok güzel kızarayı açma hee resimler için de teşekkürler de siyahla ı ıh bişi çıkmamış beyaz bişiyle koyecem yakında yagcıklarımı iyi görün diyee

yoliiiiiciiiim tebrk ederim canım donlar sütyenler senini için sallanıoorrr:92::92::92::93::93:

şimdik slim in 6 serisinin son start it up ını yapıcam inş. haftaya burn it up a geçicem.

sagol canım benimm çok teşekkürler artık senin gibi inceliyoruz yavaş yavaş
canım start it up tan sonra ramp it up geliyor neruşta araştırmış bilgin olsun

annammm famirimm gelmişşş.. cozutukk ecrinn inn gozlerii yollara düstüydü gariii kısss sende mii annesinnnn:93: ayyy bi ben kaldımm millet ikinciyi doguruo yafff.. hepiniziii ve bebişleriniziii öpüorummm kıslarrrrrrr ennn ince noktamm bebişlerdirr dün sahile indigimiz kızların birininn bebişi vardıı.. hemide kısss.. hemide 1,5 yasında.. hemide o bi karıs boyuyla yürüodu.. ayy yirimm onunn popişinii.. bizimm yegen hasta olup duruoduu.. doktorr cocugunn üstündekileri söküp atmısı.. sen bu havada yelekk giyiyomusun dimiş?? yok dimis anacıgıı.. o zaman dimis cocuga nie eziyet edion dimişş.. o da senin gibi insann hava nasılsa öle giydirr dimişş.. cocugum olmadıgı içinn bilemiom tabi.. herkes bişi sölüoo.. cocuk o üsür giydir dio kimi kimi de kurtt mu cıkarttırcan dio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…