60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hee dur accuk yumrutlıyım o zaman hastasın diye elleşmediydim emme sen istedinnnn

Ttalım valla ben de makalenin yalancısıyımmm ayrıca bence senin hafta içi tükettiğin et hep yemeklerin içinde 2-3yk ve çok da yeterli olmayabilir. Şu okulun bitsin kendin evden sebze ve uygun miktarda et geitr bence o zaman hafta sonunu da ona göre ayarlarsın zaten haftanın 7 günü et yemek normal bak hugonun menülerine 7 gün et var bence hafta sonu da et yiyebilrisin çünkü hafta içi yediğin miktarlar da az zaten hafta içi akşamları et pek yemiyosun yeme de gündüzleri et olunca akşam yeme hafta sonu da günde 1 öğünü et olsun bence yani et dediysek tavuk-balık-kırmızı et anladın sennn yani haftanın herr günü 1 öğün portein yersin yumurta da hafta sonu 2 gün yersin bir de 1 gün hafta içi sabah, böylece hafta sonu da spor günlerinde portein almış olursun hafta sonu hangi saat spor yapıyorsan mesela öğlense sabah kahvaltıda yumurta spordan sonra da öğle yemeğinde portein yersin akşam yine sebze yersin o zaman olur bence ben mesel akşam üstü spor yapıyorum genelde o yüzden akşam protein yiyorum genelde ama hergün 1 öğün mutlaka yiyorum. Sen de iş yerindeki yemeğe göre 1 öğünü et olarak ayarla mutlaka hafta sonu da ye yani ama spor düzenli olmak şartıyla belki sen de az yiyosun gündüz öğünlerin çok da yeterli gelmiyo akşam ondan da atıştırıyosun belki:26: yani yemek olarak az olmayabilir toplamda ama içindeki protein yeterli gelmiyor olabilerrrrr

Son düzenleme:

canım benim kızda oturduğu yerde terliyor.zaten bu teri yüzünden sürekli hastalenıyor.yüm kıyafetleri pamuklusundan ama genede terliyor.benim eşimde senin kıza bir garezin mi var öldürecekmisin dedi bırakmadı.anlamıyoruz sürekli terliyor.bir daha doktora götürürsek sorarız artık neden kaynaklanıyor diy...bende bizim burdaki özel hastanedeki diyetisyeni aradım ücreti 25 tl miş.arayıp herşeyi sormuştum ücreti sormamıştım ama şimdi arayıp sordum.söylediler.gideceğim valla kaç para olursa ne yapalım.

senin şu kuşları sevmen yok mu canım yaa oklavadan tüneklik yapmış kuşçuklarınaaa Anne şefkati gibi şu hayvan sevgisi valla bende yolime kıyamam mamasına karınca sarmış karınca yer de karnı agrır diye ödüm patladı hemen mama kaplarının yerini değiştirdim

yolicim kilo vermişsin öyleyse çıkarıyom donlarıııı:92::92::92::92::92::92:

kız dur çıkarma donları sütyenleri devlet dairesi orası başın derde girer
sagol bebeem ama sende cipis mipis yiyon ı ıh olmadııı .. valla dün akşam bende direkt kursa gittim ama kursa gitmeden ofiste protein bazlı bi akşam yimee yemiştim aralarda eccük badem yidim akşam eve gidince de şekersiz kakaolu süt içtim çok dengeli olduu valla kendimle gurur duydum umarım hep böle olur

ayy süper bir bahaneymişşş. kızlar bahane arayanlara pepetininkini öneriyorum. mideme dokunuyo filan diyin boyrek filan verince size hahahaha

ben de akşam başlayayım ona

sagolasın tatlım inşalla gider neden olmasın bak o kadar inat etti gidicekkk 63 ü de görücem inşallah ki onun altı benim hiç görmediim kilolar olacak
başla tabii daha ne bekliyorsun bide sadece 25 dk

canım neruşum çok teşekkürler üzerimde çok emegin var inkar edemem

pepiiiii sagol tatlım çok teşekkür ederim. ayy ne güzel kocişte farketmiş daha da incelcen artık daha da bayılcak sana

sagolun canlarım benim uzun zamandır iyi haber veremiyorum ohh be nihayet esw cim yeniden aramızda olman çok güzel kızarayı açma hee resimler için de teşekkürler de siyahla ı ıh bişi çıkmamış beyaz bişiyle koyecem yakında yagcıklarımı iyi görün diyee

sagol canım benimm çok teşekkürler artık senin gibi inceliyoruz yavaş yavaş
canım start it up tan sonra ramp it up geliyor neruşta araştırmış bilgin olsun
[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyy duygulandırıyosun beniiiiiiiiiiiiiiiiiicanımm benimmmm bu emekler karşılıklı ben sana söylediğim her sözde kendimi de motive ediyorummmmherşey sağlıklı fıtt birer fıstık olmamız için ve hepberaber olucazzzzzz inşallahhhhh

ben senle konuşmuyommmmmmmmmmmm

psikoljik baskı yöntemiiiiiihepimiz seferber olduk azcuk kilo ver deyüüüü,gitmiş gece gece neler yimişşşş

senin özele bişey atcammm şimdiii,yakalaaaaa

hoooooooooop yakaladım dicem de daha göndermemişsinkineeee

eswcim gördünmü blmem ama sana yazmıştım ve ön görüşme yapar

yok canım görmemiştim ama ben h.içi gidememki
bu sefer ekstra bi durum
diş için gidicem konyaya
ama isterdim gitmeyi
çok tşk ederim tatlım

ben de akşam başlayayım ona

sagolasın tatlım inşalla gider neden olmasın bak o kadar inat etti gidicekkk 63 ü de görücem inşallah ki onun altı benim hiç görmediim kilolar olacak
başla tabii daha ne bekliyorsun bide sadece 25 dk

canım neruşum çok teşekkürler üzerimde çok emegin var inkar edemem

pepiiiii sagol tatlım çok teşekkür ederim. ayy ne güzel kocişte farketmiş daha da incelcen artık daha da bayılcak sana

sagolun canlarım benim uzun zamandır iyi haber veremiyorum ohh be nihayet esw cim yeniden aramızda olman çok güzel kızarayı açma hee resimler için de teşekkürler de siyahla ı ıh bişi çıkmamış beyaz bişiyle koyecem yakında yagcıklarımı iyi görün diyee

sagol canım benimm çok teşekkürler artık senin gibi inceliyoruz yavaş yavaş
canım start it up tan sonra ramp it up geliyor neruşta araştırmış bilgin olsun
[/QUOTE]

canım benim walla ben de sizi özledim yaa
evde olmama rağmen bağlantı olmayınca girememiştim yinee (
ama artık aranızdayım
ee hadi belkliyoruz o zaman beyaz kıyafetli fotolarını

ya bide bu start it up rump it up ne yaa
yeni icatler mı çıkardınız nen ben yokken?

walla ben de öyle diyodum
zaten şimdi öyle demem lazım
o ağrıyı çekmektense yemem daha iyi sanırım :)))

ben senle konuşmuyommmmmmmmmmmm

psikoljik baskı yöntemiiiiiihepimiz seferber olduk azcuk kilo ver deyüüüü,gitmiş gece gece neler yimişşşş

hiç te bilem küsemesssinn rahatt bırakmammm face olsa dürterdimm ama burda nasıl bırakmamm bilmiomm tutamıomm kendimi bebem yaff.. gozümm döndü resmenn.. kötü ccukk oldumm bennn.. ıhh bana

kukicim başkenti de aradım şimdi
mayıs sonuna randevu veriyolarmış
bide önce dahiliyecinin sevk etmesi gerekiyomuş

dahiliye doktoru beni görse kovar sanırım :))))))

bide gidemem zaten mayıs sonunda falan

eswcim sen özele git kıy paraya tıp fakülteleri filan iyi ama işlemler uzun sürüyo. çok geç zamana randevu veriyorlar birsürü tahlil filan. ben ilk baş tıp fakültesine ücretli muhaneye gittim 150 lira verdim ordan tahliller yapıldı bikaç gün sürdü sonrasında diyetisyen çok dolu olduğu için geçe randevu vereceklerdi ama ücretli çıktığım dahiliye doktoru rica etti böylelikle çıkabildim ve düzenli aldılar yoksa ilk önce ücretsiz çıksam en erken 3 ay sonraya randevu vereceklerdi. önce bi parayı bayıldım anlayacağın. sana tavsiyem ölçüm cihazı olan özel bir diyetisyene git ilk muhayene ücretini ver sonrasında kontrollerde ücret daha düşük oluyo pek çok arkadaş 50 lira filan veriyormuş ayda bir kez. ankarada böyle diyetisyen vardır düzenli gidersin aslında şu yağ durumunu bilsek sorun yok kilon fiziğin iyi ama daha önceki diyetisyen kas vermişsin yağın az dediği için kafa karıştırıyor eğer yağın fazla ise kasında zamanla artacağı için kilolu olma riskin var önemli olan zaten yağ durumunu bilmek. en güzeli diyetisyen canım kıy paraya git onların ölçüm cihazları kaliteli oluyor
aslında paraya kıy git istanbula haluk saçaklıya görün derim istersen ara sor ücretlerini ilk zaman belki yüksek olur ama daha sonraları düşük alırlar. hem illa her ay gitmene gerek yok 3 ayda bir çağırıyorlarmış gelişmeleri telefonla takip ediyorlarmış ama pahalıdır elbette. çok ünlü bir diyetisyen. valal çık gel buraya canım ben ilgilenirim senle benim diyetisyene çıkarız zaten çok değil alacağı para gelişmeleride telefonla takip eder ne diyeyimki çok zor yani ben bu diyetisyenşi bulana kadar saçma sapan diyetisyenlerle görüştüm. çoğu para hırsı var. zayıflama hapı çayı veriyorlar varmı böyle şey. didem hanıma bile dedim bakın çok iyi bir diyetisyensiniz tüm hastalarınız sağlıklı çok yağ veriyo büyük şehirde olsanız paraya para demezsiniz burda ücretsiz yapıyosunuz dedim o da bana parada gözüm yok dedi gerçektende öyle. para pulla işi yok maaşını alıyo sadece ve nasıl kalabalık her gelen hastaya en az yarım saat ayırıyo heleki ilk gelenlere 1 saat ayırıyo tanımaya nasılkilo almış filan anlamaya çalışıyo çocukluktan itibaren herşeyi sorguluyorç valla ilk gitmemde bendeki sorunu buldu. hatta hiç unutmam dedi sorunu buldum çözcem zayıf olcaksın dedi. benim kilo tabi 83 ü bulmuş ümitsizce inşallah dedim. diyetlerimin devamı gelmiyo en uzun 1 ay dayanabildim bozup bozup yine başlıyorum senelerce böyle oldum dedim güldü artık merak etme sorunu bulduk bak nasıl yağların gidecek ince olacaksın bidaha kilo almayacaksın dedi hakikaten dediği herşey çıktı. 7 ay oldu çok verdim değiştim herşey değişti yeme düzenim değişti istesem bile eskisi gibi yiyemem artık. kiloda almam kendide diyor sorunu çözdük arada çok kaçırsanda sürekli böyle olmaz değiştin diyo hakikaten öyle mesela çok yesemde bikaç gün oluyo sonra hemen düzenime dönüyorum bu düzene alıştımya öyle eskisi gibi yiyemiyorum zaten. zararlı kilo yapan sağlıksız şeyleri ise hiç yiyemiyorum

Allah Allah 50 msj olmuşş,silmem gereken mesajlarıda göremiyommm,nerden silcez bu mesajlara nerden gircez ayollll,offff yollayamadımmmmmmmmmmmmmmm,
aman yollaaaaaaaaaaaaaaaesiiiiiiiiiyede yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amacımdan saptım yine

Ara öğün; 2 kuru kayısı yedim...
Ama acıktım ben bugun erkenden ya
Erken yicem sanırım...evden de bişi getiremedim... tavuklu salata söylerim bi de ayran artık napıyım

hiç te bilem küsemesssinn rahatt bırakmammm face olsa dürterdimm ama burda nasıl bırakmamm bilmiomm tutamıomm kendimi bebem yaff.. gozümm döndü resmenn.. kötü ccukk oldumm bennn.. ıhh bana

o zaman didiklerimizi yapcan söz müüüü
menülerini sağlam yapp,sporunuda ihmal etme,yorgun düşmezsin ve abur cuburda yemezsinnn,utandır kızzz kocanııııı

kızz cozutuk ecrinim palazlanan ecrinim yirim seni
kız nescafe içme diyorum olmaz diyosun doğru dürüst yemiyosun hep olmadık şeyler bak diyetisyene git sporu günde 1 saatten fazla yapma dayanamazsın. nefret edersin bidaha yapmak istemezsin
ve kardiyo yap yağğların erisin birgün kardiyo diğer gün egzersiz olsun. neruşun makalesini okudunsa anlarsın ne demek istediğimi. çok spor yapayım çabuk gider diye bişey yok. düzenli ideal saatlerde olsun. ama diyetisyene git yağına kasına bakılsın bir canım tamammmı.

off off havanı kırdım deniz kenarından midye kabukları topluyorum sonra onları havanda dövüp limongillerin kumuna karıştırıyorum. kuşların dişleri yokya midye kırıntıları midelerinde diş görevi görüyor. limon kıtır kıtır yer havan seramikti döverken kırıldı

o zaman didiklerimizi yapcan söz müüüü
menülerini sağlam yapp,sporunuda ihmal etme,yorgun düşmezsin ve abur cuburda yemezsinnn,utandır kızzz kocanııııı

söööözzzzzz tombulll kelebbemi de böle anlatıomm sanırsın kendi sülünn... gece 12 de bana laff yetiştirirrken koca bi tabakk pilavv yidii.. pantolonunn üstünden salıo göbeee yakında sehpaya koycakk..

kızzzzzzzzzzzzz fambikuss mesajımı gördün müüüüüüü sayfaaaaaaa 1-2 sayfa önce

duygulu neruşum benimmm ne güzel motiveleşiyoruz kız. bu da ne yahu iyi ce tozuttum hahahha

gell senide bi öpemmm gellll kıss 200 lira yaff.. valla para mara kalmadıı masarff hiçç bitmioo.. evlilikk zormuss neyse bi 200 de kendimm içinn tırtıklayım barii napimm

ayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm

canım benim valla kime çektircem fotoyu mesele o bide o kadar uzun zaman şişkoydum ki açık renk bişiyim kalmamış he dar gelen bir gömleem vardı onunla çekineyim kocişte güler şimdi bana napsam bi yolunu bulcam
hee o kadar uzun zaman girmessen mevzular olur kaçırırsın hehehe canımcım bu slim in six pack diye bir egzersiz videosu paketi bildiim kadarı ile içinde sırası ile ikişer hafta yapılacak
start it up
ramp it up
burn it up videoları var
ayrıeten istersen 12 dk karın hareketleri videosu var ki ben onu bir ayı aşkın zamandır neruşla yapıyoruz çok faydasını gördük hem karnımız güçlendi kas olaraktan hep eccükte olsa toparlandı yaglar göbüş çevresinde toplandı sıra onları eritmeye geldi ama erimeleri ve oradaki yag hücrelerinin tamamen kaybolması bir yılı buluyormuş ossun zaman nasılsa geçiyor yaparık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…