aaaaaaaaaaaaaaaaa internetim gidiyii boyuna,büssürrüü alıntı yapmıştım ama gitti hepsiiii
yolicim kilo vermişsin öyleyse çıkarıyom donlarıııı:92::92::92::92::92::92:
eswcim gelmişşşş,kız seni çok özledik valla hep sorduk birbiirmize ancakkkanneneden dolayı yoksun sandık,çok geçmiş olsunn mavi kebeleğimeeeeeeavatarından dolayı yaniiiii
ecrin zıbıttıkça zıbıtmışşş ona bişey demiyorum artıkkkkkk,şu ifade eder sanırım duygularımı
azcıkda bna fırça kayın vallla,akşam cipsleri götürdümmm,pis boğazzzz famir nolcakk,sanki ağzımın tadı varda cipsi yiyienceee bişey mi olduuuuu,tüüüüü banaaaaa:2:
cimiciimmmmmm ben fotolarını göremedim kızzzz:44:ayrıca kzınınada geçmiş olsuunn tatlımm,hasta olduğunda yada gündüz bize kızdığında benim kızda gece uykusunda (bilinç altı işte)şlaaaaaaaaaaaapppp diye bir yapıştırıyo valla neye uğradığımızı şaşırıyozzz heeeee,genelde de bana denk geliyooo canı sağolsunnnnnnn
neruşum yayınladığın amkaleyi okudumm haria bilgiler varr.ama şu spor günleri protein pek bana uygun değil gibi.ben hani hafta içi hep et tüketiyorum ya bu nedenle haftasonu et yemek istemiyorum ama spor günümde haftasonuu,haftasonu yediğim süt ve yumurta yeterli olurmu senceee,anammmmm yağ yakacaz diye uğraşırken kas kaybetmeyelimmmmm
kız niye eziyet olsun ki hem içini ince giycek kalın olursa terler tabee. ben org pamuk atletler alıyorum kızıma valla aşırı terleme olmiyyy:26::26: .cok tatlı oluyo peguenim diyorum ben yumusacık bişey zaten. ben kızıma alma kararım bi kere hastalandı ve bogazi hır hır dı çok korktuk bronşite falan cevırcek diye lalahtan gecti antibiyotikle ve 22 aylık ben bir kez kullndım ilaç allaha sükür ben briaz pinpirikimde kızıma . sen nerdesin canım bilmiyorum da biz konya karasal iklim ve gece ısı değişikliği cok fazla .
markete gittim alışveriş yaptım geldim limongillerin kafes temizliği vitaminli su değişimini yaptım dün vitamin verdim bugün mineral çözelti verdim. ev acık soğuk kaloriferler yanmıyo çok değil ama limoncuk üşümesin ısıtıcıyı çalıştırdım biraz. yemlerini tazeledim yumurta maması vercem bugün yumurta kaynatıyorum. birde oklava aldım ince olandan tünek yapıcam. oklavayı zımparalayıp kesip tünek yapıyorum plastik tünekler sağlıklı değil ayaklarını mantar yapabiliyor o yüzden bende ince oklavayı zımparalıyorum kesiyorum tünek olarak kullanıyorlar kafeste. yumacık kuluçkada 2. yumurtasını dün yumurtladı devamlı vitaminli mineralli su veriyorum dönüşümlü olarak yıpranıyorlar yumurtlama döneminde kolay değil kendi nekadar zaten birde yumurtluyor inşallah bu sefer bi bebeciği olurda bidaha yumurtlamaz valla kuluçka makinasına döndü ha bire yumurtlayacak bari bebişi olsunda yumrutlamaktan vazgeçsin bir süre
yolicim kilo vermişsin öyleyse çıkarıyom donlarıııı:92::92::92::92::92::92:
ayy süper bir bahaneymişşş. kızlar bahane arayanlara pepetininkini öneriyorum. mideme dokunuyo filan diyin boyrek filan verince size hahahaha
evet canım çok doğru motivasyonum su an için iyi ama insan ne oldu bilmek istiyo ben hayatımda hiç bu kadar zayıflamaya motive olmamıştım arkadeşlar börek vs veriyolar sana ayırdık diyolar paket yapıyolar ama ben yemiyorum dün yine arkadası gittim tatlı kısır vardı kırılmasın diye aldım ama kestim sadce bir lokma tatlı çok az güzel olmuş demek için 1 kaşık kısır aldım çorba kasığı ısrar edenler olursada midem ağrıyo bu gunlerde yiyemiyorum kusuru bakmayın lutfen yoksa yerdim biliyosun diyorum nasılll
ben de akşam başlayayım ona
annammm famirimm gelmişşş.. cozutukk ecrinn inn gozlerii yollara düstüydü gariiikısss sende mii annesinnnn:93: ayyy bi ben kaldımm millet ikinciyi doguruo yafff.. hepiniziii ve bebişleriniziii öpüorummm kıslarrrrrrr ennn ince noktamm bebişlerdirr dün sahile indigimiz kızların birininn bebişi vardıı.. hemide kısss.. hemide 1,5 yasında.. hemide o bi karıs boyuyla yürüodu.. ayy yirimm onunn popişinii.. bizimm yegen hasta olup duruoduu.. doktorr cocugunn üstündekileri söküp atmısı.. sen bu havada yelekk giyiyomusun dimiş?? yok dimis anacıgıı.. o zaman dimis cocuga nie eziyet edion dimişş.. o da senin gibi insann hava nasılsa öle giydirr dimişş.. cocugum olmadıgı içinn bilemiom tabi.. herkes bişi sölüoo.. cocuk o üsür giydir dio kimi kimi de kurtt mu cıkarttırcan dio..
senin özele bişey atcammm şimdiii,yakalaaaaa
eswcim gördünmü blmem ama sana yazmıştım ve ön görüşme yapar
ben de akşam başlayayım ona
senin şu kuşları sevmen yok mu canım yaa oklavadan tüneklik yapmış kuşçuklarınaaaAnne şefkati gibi şu hayvan sevgisi valla bende yolime kıyamam mamasına karınca sarmış karınca yer de karnı agrır diye ödüm patladı hemen mama kaplarının yerini değiştirdim
kız dur çıkarma donları sütyenleri devlet dairesi orası başın derde girer
sagol bebeem ama sende cipis mipis yiyon ı ıh olmadııı .. valla dün akşam bende direkt kursa gittim ama kursa gitmeden ofiste protein bazlı bi akşam yimee yemiştim aralarda eccük badem yidim akşam eve gidince de şekersiz kakaolu süt içtim çok dengeli olduu valla kendimle gurur duydum umarım hep böle olur
ayy süper bir bahaneymişşş. kızlar bahane arayanlara pepetininkini öneriyorum. mideme dokunuyo filan diyin boyrek filan verince size hahahaha
ben senle konuşmuyommmmmmmmmmmm
psikoljik baskı yöntemiiiiiihepimiz seferber olduk azcuk kilo ver deyüüüü,gitmiş gece gece neler yimişşşş
kukicim başkenti de aradım şimdi
mayıs sonuna randevu veriyolarmış
bide önce dahiliyecinin sevk etmesi gerekiyomuş
dahiliye doktoru beni görse kovar sanırım :))))))
bide gidemem zaten mayıs sonunda falan
hiç te bilem küsemesssinn rahatt bırakmammmface olsa dürterdimm ama burda nasıl bırakmamm bilmiomm tutamıomm kendimi bebem yaff.. gozümm döndü resmenn.. kötü ccukk oldumm bennn.. ıhh bana
annammm famirimm gelmişşş.. cozutukk ecrinn inn gozlerii yollara düstüydü gariiikısss sende mii annesinnnn:93: ayyy bi ben kaldımm millet ikinciyi doguruo yafff.. hepiniziii ve bebişleriniziii öpüorummm kıslarrrrrrr ennn ince noktamm bebişlerdirr dün sahile indigimiz kızların birininn bebişi vardıı.. hemide kısss.. hemide 1,5 yasında.. hemide o bi karıs boyuyla yürüodu.. ayy yirimm onunn popişinii.. bizimm yegen hasta olup duruoduu.. doktorr cocugunn üstündekileri söküp atmısı.. sen bu havada yelekk giyiyomusun dimiş?? yok dimis anacıgıı.. o zaman dimis cocuga nie eziyet edion dimişş.. o da senin gibi insann hava nasılsa öle giydirr dimişş.. cocugum olmadıgı içinn bilemiom tabi.. herkes bişi sölüoo.. cocuk o üsür giydir dio kimi kimi de kurtt mu cıkarttırcan dio..
o zaman didiklerimizi yapcan söz müüüü
menülerini sağlam yapp,sporunuda ihmal etme,yorgun düşmezsin ve abur cuburda yemezsinnn,utandır kızzz kocanııııı
Allah Allah 50 msj olmuşş,silmem gereken mesajlarıda göremiyommm,nerden silcez bu mesajlara nerden gircez ayollll,offff yollayamadımmmmmmmmmmmmmmm,
aman yollaaaaaaaaaaaaaaaesiiiiiiiiiyede yollaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amacımdan saptım yine
ayyyyyyyyyyy duygulandırıyosun beniiiiiiiiiiiiiiiiiicanımm benimmmm bu emekler karşılıklı ben sana söylediğim her sözde kendimi de motive ediyorummmm herşey sağlıklı fıtt birer fıstık olmamız için ve hepberaber olucazzzzzz inşallahhhhh
kızz cozutuk ecrinim palazlanan ecrinim yirim seni
kız nescafe içme diyorum olmaz diyosun doğru dürüst yemiyosun hep olmadık şeyler bak diyetisyene git sporu günde 1 saatten fazla yapma dayanamazsın. nefret edersin bidaha yapmak istemezsin
ve kardiyo yap yağğların erisin birgün kardiyo diğer gün egzersiz olsun. neruşun makalesini okudunsa anlarsın ne demek istediğimi. çok spor yapayım çabuk gider diye bişey yok. düzenli ideal saatlerde olsun. ama diyetisyene git yağına kasına bakılsın bir canım tamammmı.
kızzzzzzzzzzzzz fambikuss mesajımı gördün müüüüüüü sayfaaaaaaa 1-2 sayfa önce
canım benimcanım benim walla ben de sizi özledim yaa
evde olmama rağmen bağlantı olmayınca girememiştim yinee(
ama artık aranızdayım
ee hadi belkliyoruz o zaman beyaz kıyafetli fotolarını
ya bide bu start it up rump it up ne yaa
yeni icatler mı çıkardınız nen ben yokken?
walla ben de öyle diyodum
zaten şimdi öyle demem lazım
o ağrıyı çekmektense yemem daha iyi sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?