60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok haklısın
diyetisyeni bulmak çok önemli
ban benim ankarada gittiğim ölçüm yapıyodu ama bana bişi tavsiye etmedi desem yeridir para vermeyince
keşke oraya gelebilsem ama bu imkansız (

istanbula da gidemem, çalışıyorum çünkü, o da çok zahmetli olur bana

pzt için konya akademi hastanesinde gonca hanım varmış, çok iyi yorumlar okudum onun hakkında, kocişe de sölicem, tamam derse ona gideyim diyorum

normalde doluymuş ama araya alabiliriz dediler şehir dışından geldiğimi söyleyince

bakalım belki ona giderim pzt günü
çok merak ediyorum çünkü son durumu, bide bana neler tavsiye edecek tabiki bunu da merak ediyorummm

bu arada kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinizi öptüm kocamannn, afiyet olsun şyimdiden sizlere de

söööözzzzzz tombulll kelebbemi de böle anlatıomm sanırsın kendi sülünn... gece 12 de bana laff yetiştirirrken koca bi tabakk pilavv yidii.. pantolonunn üstünden salıo göbeee yakında sehpaya koycakk..

benimki de öyle valla göbeeni masaya koyacak yakında yimekte bi kaşık kendine bi kaşık ona yedirçek yimeee 106 kiloyu gördü valla boy 184 :26::26::26:
bi istanbula girsin onu da sokucam diyete inşalla beni görüp gaza gelir yaa kilo çok tehlikeli bişi :26::26:

neruşumm dadlu papatisimm terbikk koyuyorum beybiiiii :92::92:

Acanım bizim kurumda şeflik sınavı yapılacak ve bunun için şartlarımız şunlar
() Şef kadrosuna atanabilmek için aşağıdaki şartlar aranır;

En az iki yıllık yüksekokul mezunu olmak,

Sınav tarihi itibariyle Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Memur, Dava Takip Memuru, Satın Alma Memuru, Veznedar, Tahsildar, Santral Memuru, Teknisyen, Hemşire ve Fotoğrafçı unvanlı kadrolarda ayrı ayrı veya toplam en az iki (2) yıl görev yapmış olmak kaydıyla, yüksekokul mezunları için dört (4) yıl, orta öğrenim mezunları için sekiz (8) yıl hizmeti bulunmak,

Yapılacak görevde yükselme sınavında başarılı olmak.
şimdi ben kurumda 3 yıl çalıştım,kurumdan önecede 526 gün özelde çalıştım.budurumda ben 4 yıllık hizmeti doldurmuş kabul edilirmiyim.çalışılan günlerimin memeuriyetime sayılması için dilekçe verdim.
yönetmelikte hizmet süresinin tanımışöyle yapılmış:Hizmet süresi: 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesi çerçevesinde; Kurumda çalışılan süreler ile genel ve katma bütçeli idareler, mahalli idareler, kamu kurum ve kuruluşlarında fiilen çalışılan süreler, resmi veya özel müesseseler ve meslekleriyle ilgili serbest çalışılan süreler ile muvazzaf askerlikte geçen süreleri ifade eder.
68. madde ise şöyle Derece Yükselmesinin Usul ve Şartları:

Madde 68- (Değişik: 31.7.1970- 1327/28 md.; 23.12.1972- KHK 2/1 md.; 30.5.1974- KHK 12/1 md.;

değiştirilerek kabul: 15.5.1975- 1897/1 md.; 12.2.1982- 2595/5 md.)

A) Derece yükselmesi yapılabilmesi için:

a) (Değişik: 26.6.1984- KHK 241/4 md. Üst derecelerden boş bir kadronun bulunması,

b) Derecesi içinde en az 3 yıl ve bu derecenin 3 üncü kademesinde 1 yıl bulunmuş,

c) Kadronun tahsis edildiği görev için öngörülen nitelikleri elde etmiş,

d) Sicil bakımından üst derecelere yükselebilecek nitelikte bulunduğunun saptanmış,

olması şarttır.

B) (Değişik: 4.5.1984- KHK 199/1 md.; 26.6.1984- KHK 241/4 md.) Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı hariç,

sınıfların 1,2,3 ve 4 üncü derecelerindeki kadrolarına, derece yükselmesindeki süre kaydı aranmaksızın,

atanmasındaki usule göre daha aşağıdaki derecelerden atama yapılabilir.

Ancak, bu şekilde bir atamanın yapılabilmesi için ilgilinin;

a) 1 inci dereceli görevlerden ek göstergesi 6501 ve daha yukarıda olanlar için en az 12 yıl,

b) 1 ve 2 nci derece görevlerden ek göstergesi 650’den1 az olanlar için en az 10 yıl,

c) 3 ve 4 üncü dereceli görevler için en az 8 yıl,

(Ek Fıkra: 26.8.1993- KHK 501/1 md.; iptal: Anayasa Mahkemesinin 6.10.1993 tarih ve E.1993/32,

K.1993/32 sayılı Kararı ile)

(Değişik: 27.6.1989- KHK 375/7 md.) 8.6.1984 tarih ve 217 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci

maddesi kapsamına dahil kurumlarda fiilen çalışmış olması ve yüksek öğrenim görmüş bulunması şarttır.

Ancak dört yıldan daha az süreli yüksek öğrenim görenler için yukarıdaki sürelere ikişer yıl ilave edilir.

Yasama Organı Üyeliğinde, Kanunlarla kurulan fonlarda, muvazzaf askerlikte ve okul devresi dahil yedek

subaylıkta ve uluslararası kuruluşlarda geçen sürelerin tamamı ile yüksek öğrenim gördükten sonra özel

kurumlarda veya serbest olarak çalıştıkları sürenin 6 yılı geçmemek üzere 3/4'ü yukarıdaki sürelerin

hesabında dikkate alınır.

Bu bent hükümlerine göre atananlar atandıkları kadronun aylık (Ek gösterge dahil) ve diğer haklarından

yararlanırlar. Bu suretle üst dereceye atananların bu kadrolarda geçirdikleri her yıl kademe ilerlemesi ve her

"3" yıl derece yükselmesi sayılmak suretiyle kazanılmış hak ve emeklilik keseneğine esas aylık

derecelerinin yükselmesinde göz önüne alınır. Ancak atandıkları kadro aylıkları, başka görevlere atanma

halinde kazanılmış hak sayılmaz.
sence ben sınava başvurabilirmiyimmm

proteinle ilgili olanı gördüm ancak msjı nası silcemi bulamadım :44:ne didindi kiiii

he proteini didim deeee mesaj silmeyi de biliyodum ama şuan kutumda hiçmesaj yok deneyip san anlatamıyorum sağda bir kutucuk vardı önce mesajı seçip sonra o kutucuktan sili seçiyodun sanırımmm uzun zamandır hiç özel mesaj almamış mıyım nee kutum bomboooşşşşşhepsi de silinmiş ben silmediydim zöellikle sakladıkalrım avrdı ama hepsi gitmişşş

dadluu papatissssgüzelmişşş

Son düzenleme:

e keser ne kız öleeeeeeeeeee
ulen iyice korku tüneline döndü he buraa,biri kara kara yarasaları yapar biri balta koyarrrrrr
teprikler bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

neruşum benimde öle olmuş ama 50 sınırını da doldurdunuz diyiriiirrrr

şimdi şöyleee oluyooooorrrr yağları kesip atıyorummm o manaaadaa kolarrı basenleri falan kesicemmmm vuraa vuraa kopartıcammmmm

Son düzenleme:
cimcimecim canım panik atak herkezde farklı oluyor ama genelde kalp ritmi hızlanıyor sonrasında insanlar değişik değişik şeyley yapıyo yada oluyo kişiden kişiye değişiyo yani.bende kalp ritmim hızlanıyo ve birden hemen bişey olacak mış gibi kalbim cız cız ediyo yani sürekli korku içinde oluyorum bişey olacak gibi ama bu panik atağın kitabını okuyorum ben.dün kalp ritmim hızlanmadı ama sanki birşeyler olacakmış gibi korku vardı cız yaptı hep kalbim.tatlı yememinde sebebi akşam birden bire otururken gözlerim karardı ve başım dönmeye başladı hemen uzandım koltuğa tatlı bişey yiyince rahatlıyorum sanki yada uzandığım için öyle bilemiyorum.zaten yarın gidiyorum yarın doktora görüştüm gizli şeker ve kan şekerimi ölçtüreceğim çünkü bu durum bende farklı zamanlarda 4-5 kere oldu bakalım ne çıkacak sonuçlar.
Canım benim çok geçmiş olsun.
bu aralar mı acaba atak yaptı panik atağın ?
bahar da depresyon atak yapıyor bende öyle malesef ....

sağolasın canım hayır canım bu aralar değil yani zamanı yok bunun bi anda oluyor ilk olduğu zaman geçen ekim ayında ilk oldu birde mart ayında oldu.

diyetisyen çok uygunmuş valla fiyatı sonuçları çok merak ediyorumm

evet canım valla diyetteyim yemiyorum desen bi kat daha ısrar ediyolar sonrada aksam yemezsin ,aman bunda bisi yok be derler

neruş senide tebrik ediyorum canım inşallh bende bi görseydim 58 i:92::92::92::92::92::92::92:

canımmmm pepikooom inşallahhh tatlım hepberaber görürüz daha nice giden kilolarımızı ve arkalarından çıkarır sallarız donları sütyenleriiii

kukicim başkenti de aradım şimdi
mayıs sonuna randevu veriyolarmış
bide önce dahiliyecinin sevk etmesi gerekiyomuş

dahiliye doktoru beni görse kovar sanırım :))))))

bide gidemem zaten mayıs sonunda falan
bebişim evet başkent biraz geç verio randevu öle bi sorun var ben spor yapmaya gitmiştim sen de gtimişsin kuzi yi arayım şimdide bi sorayım bsk yı msj atarım sana.

kıssss ecrinnnn bak içimdeki çocuk sevgimi kaldırma yinezaten zor tutuom kendimi çocuk yapmamk için(o nası bişi oluosa)
yani bende eşimde çok sevioruz çocukları ama daha çok yeni evliyiz ve benim bi işim yokkk:84::84::84::84:yani anlıycaan çocukmocuk sırası deil.ammmaa öle datluuuu sıpacıklar görüorum orda burda deliriorum resmen.bebek mağazalarının önünden geçemiorum resmen. durum çok vahimmm

teprikkk ediorumm bebişimm sallıorum donları sütyenleriiii senin içüüüünnn:92::92::92::92::92:

bu aradaaaaaa

25 dk.start it up yaptıııııımmm

8 dk.karın videosu yaptııııııımm

15 dk. pilates yaptııııımmm.hundrend bile yaptım top la bile yuvarlnadım ben topum ve göbüşüm üçümüz yuvarlandık yerde

şimdiiiiikk duşa gidiorummm.sonra kakaolu süt ümle karşınızda oliiicciiiimmm

kukuletam dikkat ediyorumda hergün pilates egzersiz filan yapıyosun iyi çok güzelde sankim sen hiç kardiyo yapmıyosun gibi geliyo bana göbişindeki yağlar kardiyo olmadan nasıl ericek. yoksa yapıyosunda benmi kaçırıyorum acaba :26:

enee papatis mi yazmışım bak sen ben patatis dimek istemiştim

Öğle yemeğimi yedim...
Sözde salata yicektim ama canım ıstemedı veeee
burda bı yerden menu soledım ama cok yaglıydı yaaa
1 kase erişteli y. mercimekli çorba(eriştelerını yememeye calıstım bıraktım)
3yk bulgur
Tas kebabımsı bişi 4yk fılanda ondan ama suyunu yemedım
Bi de ekmek hiç yemedim
Bi de ayran...
Çok mu olmuş?
Bugün bi de kılo yag su kas olcumum var ya yemedım yemedım bısı bugün yıyesım tuttu :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…