off off havanı kırdımdeniz kenarından midye kabukları topluyorum sonra onları havanda dövüp limongillerin kumuna karıştırıyorum. kuşların dişleri yokya midye kırıntıları midelerinde diş görevi görüyor. limon kıtır kıtır yer havan seramikti döverken kırıldı
eswcim sen özele git kıy paraya tıp fakülteleri filan iyi ama işlemler uzun sürüyo. çok geç zamana randevu veriyorlar birsürü tahlil filan. ben ilk baş tıp fakültesine ücretli muhaneye gittim 150 lira verdim ordan tahliller yapıldı bikaç gün sürdü sonrasında diyetisyen çok dolu olduğu için geçe randevu vereceklerdi ama ücretli çıktığım dahiliye doktoru rica etti böylelikle çıkabildim ve düzenli aldılar yoksa ilk önce ücretsiz çıksam en erken 3 ay sonraya randevu vereceklerdi. önce bi parayı bayıldım anlayacağın. sana tavsiyem ölçüm cihazı olan özel bir diyetisyene git ilk muhayene ücretini ver sonrasında kontrollerde ücret daha düşük oluyo pek çok arkadaş 50 lira filan veriyormuş ayda bir kez. ankarada böyle diyetisyen vardır düzenli gidersin aslında şu yağ durumunu bilsek sorun yok kilon fiziğin iyi ama daha önceki diyetisyen kas vermişsin yağın az dediği için kafa karıştırıyor eğer yağın fazla ise kasında zamanla artacağı için kilolu olma riskin var önemli olan zaten yağ durumunu bilmek. en güzeli diyetisyen canım kıy paraya git onların ölçüm cihazları kaliteli oluyor
aslında paraya kıy git istanbula haluk saçaklıya görün derim istersen ara sor ücretlerini ilk zaman belki yüksek olur ama daha sonraları düşük alırlar. hem illa her ay gitmene gerek yok 3 ayda bir çağırıyorlarmış gelişmeleri telefonla takip ediyorlarmış ama pahalıdır elbette. çok ünlü bir diyetisyen. valal çık gel buraya canım ben ilgilenirim senle benim diyetisyene çıkarız zaten çok değil alacağı para gelişmeleride telefonla takip eder ne diyeyimki çok zor yani ben bu diyetisyenşi bulana kadar saçma sapan diyetisyenlerle görüştüm. çoğu para hırsı var. zayıflama hapı çayı veriyorlar varmı böyle şey. didem hanıma bile dedim bakın çok iyi bir diyetisyensiniz tüm hastalarınız sağlıklı çok yağ veriyo büyük şehirde olsanız paraya para demezsiniz burda ücretsiz yapıyosunuz dedim o da bana parada gözüm yok dedi gerçektende öyle. para pulla işi yok maaşını alıyo sadece ve nasıl kalabalık her gelen hastaya en az yarım saat ayırıyo heleki ilk gelenlere 1 saat ayırıyo tanımaya nasılkilo almış filan anlamaya çalışıyo çocukluktan itibaren herşeyi sorguluyorç valla ilk gitmemde bendeki sorunu buldu. hatta hiç unutmam dedi sorunu buldum çözcem zayıf olcaksın dedi. benim kilo tabi 83 ü bulmuş ümitsizce inşallah dedim. diyetlerimin devamı gelmiyo en uzun 1 ay dayanabildim bozup bozup yine başlıyorum senelerce böyle oldum dedim güldü artık merak etme sorunu bulduk bak nasıl yağların gidecek ince olacaksın bidaha kilo almayacaksın dedi hakikaten dediği herşey çıktı. 7 ay oldu çok verdim değiştim herşey değişti yeme düzenim değişti istesem bile eskisi gibi yiyemem artık. kiloda almam kendide diyor sorunu çözdük arada çok kaçırsanda sürekli böyle olmaz değiştin diyo hakikaten öyle mesela çok yesemde bikaç gün oluyo sonra hemen düzenime dönüyorum bu düzene alıştımya öyle eskisi gibi yiyemiyorum zaten. zararlı kilo yapan sağlıksız şeyleri ise hiç yiyemiyorum
söööözzzzzztombulll kelebbemi de böle anlatıomm sanırsın kendi sülünn... gece 12 de bana laff yetiştirirrken koca bi tabakk pilavv yidii.. pantolonunn üstünden salıo göbeee yakında sehpaya koycakk..
ayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
proteinle ilgili olanı gördüm ancak msjı nası silcemi bulamadım :44:ne didindi kiiii
benimki de öyle valla göbeeni masaya koyacak yakında yimekte bi kaşık kendine bi kaşık ona yedirçekyimeee 106 kiloyu gördü valla boy 184 :26::26::26:
bi istanbula girsin onu da sokucam diyete inşalla beni görüp gaza gelir yaa kilo çok tehlikeli bişi :26::26:
neruşumm dadlu papatisimm terbikk koyuyorum beybiiiii:92::92:
ayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
he proteini didim deeee mesaj silmeyi de biliyodum ama şuan kutumda hiçmesaj yok deneyip san anlatamıyorumsağda bir kutucuk vardı önce mesajı seçip sonra o kutucuktan sili seçiyodun sanırımmm uzun zamandır hiç özel mesaj almamış mıyım nee kutum bomboooşşşşş hepsi de silinmiş ben silmediydim zöellikle sakladıkalrım avrdı ama hepsi gitmişşş
dadluu papatissss güzelmişşş
e keser ne kız öleeeeeeeeeee
ulen iyice korku tüneline döndü he buraa,biri kara kara yarasaları yapar biri balta koyarrrrrr
teprikler bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92: :92::92::92::92: :92::92::92::92:
cimcimecim canım panik atak herkezde farklı oluyor ama genelde kalp ritmi hızlanıyor sonrasında insanlar değişik değişik şeyley yapıyo yada oluyo kişiden kişiye değişiyo yani.bende kalp ritmim hızlanıyo ve birden hemen bişey olacak mış gibi kalbim cız cız ediyo yani sürekli korku içinde oluyorum bişey olacak gibi ama bu panik atağın kitabını okuyorum ben.dün kalp ritmim hızlanmadı ama sanki birşeyler olacakmış gibi korku vardı cız yaptı hep kalbim.tatlı yememinde sebebi akşam birden bire otururken gözlerim karardı ve başım dönmeye başladı hemen uzandım koltuğa tatlı bişey yiyince rahatlıyorum sanki yada uzandığım için öyle bilemiyorum.zaten yarın gidiyorum yarın doktora görüştüm gizli şeker ve kan şekerimi ölçtüreceğim çünkü bu durum bende farklı zamanlarda 4-5 kere oldu bakalım ne çıkacak sonuçlar.canım benim geçmiş olsun.ya nasıl bir hastalıktır bu anlamış değilim.benim bir arkadaşımdada verdı yıllarca tedavi gördü.böyle durumlarda o hep dışarı atar alış veriş yapr ne istiyorsa onu yapar rahatlardı.bazende temiz hava almak için parka yürüyüşe giderdi.kendimi daha iyi hissediyorum diyiyordu.ama senin farklıymış sende tatlı istiyorsun.allah inşallah tez vakit şifasını verir gülüm benim.
canım benim afiyet olsun.böyle karnın acıktığı zaman 1 çay kaşığı ile hazırlanmış süt iç yada kakaolu çok etkisi oluyor tok tutuyor.
Canım benim çok geçmiş olsun.
bu aralar mı acaba atak yaptı panik atağın ?
bahar da depresyon atak yapıyor bende öyle malesef ....
neruşum benimde öle olmuş ama 50 sınırını da doldurdunuz diyiriiirrrr
diyetisyen çok uygunmuş valla fiyatı sonuçları çok merak ediyorummcanım benim kızda oturduğu yerde terliyor.zaten bu teri yüzünden sürekli hastalenıyor.yüm kıyafetleri pamuklusundan ama genede terliyor.benim eşimde senin kıza bir garezin mi var öldürecekmisin dedi bırakmadı.anlamıyoruz sürekli terliyor.bir daha doktora götürürsek sorarız artık neden kaynaklanıyor diy...bende bizim burdaki özel hastanedeki diyetisyeni aradım ücreti 25 tl miş.arayıp herşeyi sormuştum ücreti sormamıştım ama şimdi arayıp sordum.söylediler.gideceğim valla kaç para olursa ne yapalım.
senin şu kuşları sevmen yok mu canım yaa oklavadan tüneklik yapmış kuşçuklarınaaaAnne şefkati gibi şu hayvan sevgisi valla bende yolime kıyamam mamasına karınca sarmış karınca yer de karnı agrır diye ödüm patladı hemen mama kaplarının yerini değiştirdim
kız dur çıkarma donları sütyenleri devlet dairesi orası başın derde girer
sagol bebeem ama sende cipis mipis yiyon ı ıh olmadııı .. valla dün akşam bende direkt kursa gittim ama kursa gitmeden ofiste protein bazlı bi akşam yimee yemiştim aralarda eccük badem yidim akşam eve gidince de şekersiz kakaolu süt içtim çok dengeli olduu valla kendimle gurur duydum umarım hep böle olur
ayy süper bir bahaneymişşş. kızlar bahane arayanlara pepetininkini öneriyorum. mideme dokunuyo filan diyin boyrek filan verince size hahahaha
canım benimvalla kime çektircem fotoyu mesele o bide o kadar uzun zaman şişkoydum ki açık renk bişiyim kalmamış he dar gelen bir gömleem vardı onunla çekineyim kocişte güler şimdi bana napsam bi yolunu bulcam
hee o kadar uzun zaman girmessen mevzular olur kaçırırsın hehehecanımcım bu slim in six pack diye bir egzersiz videosu paketi bildiim kadarı ile içinde sırası ile ikişer hafta yapılacak
start it up
ramp it up
burn it up videoları var
ayrıeten istersen 12 dk karın hareketleri videosu var ki ben onu bir ayı aşkın zamandır neruşla yapıyoruz çok faydasını gördük hem karnımız güçlendi kas olaraktan hep eccükte olsa toparlandı yaglar göbüş çevresinde toplandı sıra onları eritmeye geldi ama erimeleri ve oradaki yag hücrelerinin tamamen kaybolması bir yılı buluyormuş ossun zaman nasılsa geçiyor yaparık
diyetisyen çok uygunmuş valla fiyatı sonuçları çok merak ediyorumm
evet canım valla diyetteyim yemiyorum desen bi kat daha ısrar ediyolar sonrada aksam yemezsin ,aman bunda bisi yok be derler
neruş senide tebrik ediyorum canım inşallh bende bi görseydim 58 i:92::92::92::92::92::92::92:
bebişim evet başkent biraz geç verio randevu öle bi sorun var ben spor yapmaya gitmiştim sen de gtimişsin kuzi yi arayım şimdide bi sorayım bsk yı msj atarım sana.kukicim başkenti de aradım şimdi
mayıs sonuna randevu veriyolarmış
bide önce dahiliyecinin sevk etmesi gerekiyomuş
dahiliye doktoru beni görse kovar sanırım :))))))
bide gidemem zaten mayıs sonunda falan
annammm famirimm gelmişşş.. cozutukk ecrinn inn gozlerii yollara düstüydü gariiikısss sende mii annesinnnn:93: ayyy bi ben kaldımm millet ikinciyi doguruo yafff.. hepiniziii ve bebişleriniziii öpüorummm kıslarrrrrrr ennn ince noktamm bebişlerdirr dün sahile indigimiz kızların birininn bebişi vardıı.. hemide kısss.. hemide 1,5 yasında.. hemide o bi karıs boyuyla yürüodu.. ayy yirimm onunn popişinii.. bizimm yegen hasta olup duruoduu.. doktorr cocugunn üstündekileri söküp atmısı.. sen bu havada yelekk giyiyomusun dimiş?? yok dimis anacıgıı.. o zaman dimis cocuga nie eziyet edion dimişş.. o da senin gibi insann hava nasılsa öle giydirr dimişş.. cocugum olmadıgı içinn bilemiom tabi.. herkes bişi sölüoo.. cocuk o üsür giydir dio kimi kimi de kurtt mu cıkarttırcan dio..
teprikkk ediorumm bebişimm sallıorum donları sütyenleriiii senin içüüüünnnayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
kukuletam dikkat ediyorumda hergün pilates egzersiz filan yapıyosun iyi çok güzelde sankim sen hiç kardiyo yapmıyosun gibi geliyo banabu aradaaaaaa
25 dk.start it up yaptıııııımmm
8 dk.karın videosu yaptııııııımm
15 dk. pilates yaptııııımmm.hundrend bile yaptım top la bile yuvarlnadım ben topum ve göbüşüm üçümüz yuvarlandık yerde
şimdiiiiikk duşa gidiorummm.sonra kakaolu süt ümle karşınızda oliiicciiiimmm
e keser ne kız öleeeeeeeeeee
ulen iyice korku tüneline döndü he buraa,biri kara kara yarasaları yapar biri balta koyarrrrrr
teprikler bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :92::92::92::92::92: :92::92::92::92: :92::92::92::92:
he proteini didim deeee mesaj silmeyi de biliyodum ama şuan kutumda hiçmesaj yok deneyip san anlatamıyorumsağda bir kutucuk vardı önce mesajı seçip sonra o kutucuktan sili seçiyodun sanırımmm uzun zamandır hiç özel mesaj almamış mıyım nee kutum bomboooşşşşş hepsi de silinmiş ben silmediydim zöellikle sakladıkalrım avrdı ama hepsi gitmişşş
dadluu papatissss güzelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?