60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebriklerrrrrrr canım benimmmmmmmm:81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::92:

enee papatis mi yazmışım bak sen ben patatis dimek istemiştim

hımmm ben bilerek ööle yazdın saıdydımmmm ama öyle de çok sevimli olmuşş bundan sonraa papatis olsun muuu hacııııııııııııııııı:86::86::86::86::86:

canım benim inşallah tez vakitte iyleşirsin.
:92::92::92::92:salla salla donları
:92::92::92:

ayy kızlar ya iş yerinde sorun yaşadım insanlar ne kadar iki yüzlü bir kez daha anlamış oldum neyse öğle menüm

tavada az yagda yapılmış patatesli tavuk
domates salatalık
1 dilim börek yedim

sebzeli köffteee(terbiyeli ve içinde 7 adet top köfte vardı)
salata(domates,salatalık,biberli)
1 dlm kepek eppeeğeee(kızım öyle der ekmeğe)

kemal paşa tatlısı vardı aldım,eşime götürecektim amannnn ben bunu netcem şerbetli şerbetli dedim geri bıraktımmm

Son düzenleme:
afiyet olsun canım benim çok olmamış gayet iyi bence...

ayy kızlar ya iş yerinde sorun yaşadım insanlar ne kadar iki yüzlü bir kez daha anlamış oldum neyse öğle menüm

domates salatalık
1 dilim börek yedim

boşver kız takma hem öyle iyidir hep aynı yüzle karşılaşmazsın değişik değişik yüzler görürsün :86:

çok iyi yapmışsın teprikler :92: sonra derya gibi eşin olmaz demi ama

afiyet olsun canım benim.tebrik ederim.tatlı girmemiş sofrana.

domates salatalık
1 dilim börek yedim

afiyet olsun canım benim.ne olduki kız ne yaptılarda seni yüzdüler...döveriz ha el birliğiyle.kızdırmasınlar bizi

kızlar bugün yemek listemi yazamamıştım

şimdi yazayım

kalkınca yarım litre su

1 kuru kayısı

kahvaltı;

*şekersiz yeşil çay

*1 kk peynir

*bir salatalık

*bir dilim kepek ekmeği

ara öğün

*2 altın çilek

*2 kuru kayısı

öğle yemeğim;

*yarın kase mercimek çorbası

*2 yk pilv

*2 yk patlıcam oturtma

*2 yk zeytinyağlı mantar

*2 yk yoğurt

*ekmek yok

neruda şu slim in 6 egzersizlerinin herbirini kaç gün yapıyorsunuz

canım 3 video var her birini, 6 gün yap 1 gün dinlen 6 gün yap bu şekilde toplam 2 hafta yapmak gerekiyormuş işte toplam 6 hafta oleeyoorr.

start ıt up

ramb ıt up

burn ıt up

ama biz yoliyle bu start ıt up 25dk olduğundan öncesinde 15dk falan ısınma(koşu bandı-eliptik) ve start ıt up sonunda da 10dk ekstra karın videosunu yapıyoruz yine o da aynı slım ın 6 serisinden karın egzersileri videosu ama mesela ramb ıt up a geçince ekstra bişeye gerek yok çünkü zaten 50dk civarı ve epey hareketli öncen ısınma ve sonrasında karına gerek yok zaten içinde hepsi var.

afiyet olsun fambıkk.allahım yarabbim ya kendini beslediği yetmiyo gibi bide işyerinin yemekleriyle kocasını besliyo tabi canım evde tatlı falan yemek memek yapmayın işyerinden götürürsün azucuk tutumlu ol hem sen zaten o tatlıyı alsaydın eşine gitmezdi o mıncık pnçık ederek baklava gibi yerdin iyi olmuş almadığın

afiyet olsun canım benim..

benim şu kurs bitsin benim sonra ben de ona başlayayım

ilk 2 mil leslie yapar sonra videoyu yaparım güzel olur

mayısın 13 ünden sonra başlayayım:82::82::82::82::82::82:

eferimmmmmm afiyet olsun bebikkkk

hımmmmmmm afiyet olsun cicimmm ama bence kahvaltın daha sağlam olmalı yumurta olabilir yumurta yoksa peynir daha fazla olabilir, öğlen de mantardan daha çok yiyebilirmişsin bence toplamda 5-6yk yiyoruz hani oturtma etli ama ondaki etten nolucak hepsi 2yk zaten

sabah karnım çok ağrıyordum o yüzden onu zor yedim

normalde yerim ama yiyemedim yumurta

öğlen de çok doydum yiyemedim fazla

yazmayı unutmuşum bir de salata vardı 4 yk kadar:81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…