ayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
enee papatis mi yazmışım bak sen ben patatis dimek istemiştim
canım benim inşallah tez vakitte iyleşirsin.cimcimecim canım panik atak herkezde farklı oluyor ama genelde kalp ritmi hızlanıyor sonrasında insanlar değişik değişik şeyley yapıyo yada oluyo kişiden kişiye değişiyo yani.bende kalp ritmim hızlanıyo ve birden hemen bişey olacak mış gibi kalbim cız cız ediyo yani sürekli korku içinde oluyorum bişey olacak gibi ama bu panik atağın kitabını okuyorum ben.dün kalp ritmim hızlanmadı ama sanki birşeyler olacakmış gibi korku vardı cız yaptı hep kalbim.tatlı yememinde sebebi akşam birden bire otururken gözlerim karardı ve başım dönmeye başladı hemen uzandım koltuğa tatlı bişey yiyince rahatlıyorum sanki yada uzandığım için öyle bilemiyorum.zaten yarın gidiyorum yarın doktora görüştüm gizli şeker ve kan şekerimi ölçtüreceğim çünkü bu durum bende farklı zamanlarda 4-5 kere oldu bakalım ne çıkacak sonuçlar.
sağolasın canım hayır canım bu aralar değil yani zamanı yok bunun bi anda oluyor ilk olduğu zaman geçen ekim ayında ilk oldu birde mart ayında oldu.
:92::92::92::92:salla salla donlarıayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
hımmm ben bilerek ööle yazdın saıdydımmmm ama öyle de çok sevimli olmuşşbundan sonraa papatis olsun muuu hacııııııııııııııııı:86::86::86::86::86:
hımmm ben bilerek ööle yazdın saıdydımmmm ama öyle de çok sevimli olmuşşbundan sonraa papatis olsun muuu hacııııııııııııııııı:86::86::86::86::86:
afiyet olsun canım benim çok olmamış gayet iyi bence...Öğle yemeğimi yedim...
Sözde salata yicektim ama canım ıstemedı veeee
burda bı yerden menu soledım ama cok yaglıydı yaaa
1 kase erişteli y. mercimekli çorba(eriştelerını yememeye calıstım bıraktım)
3yk bulgur
Tas kebabımsı bişi 4yk fılanda ondan ama suyunu yemedım
Bi de ekmek hiç yemedim
Bi de ayran...
Çok mu olmuş?
Bugün bi de kılo yag su kas olcumum var ya yemedım yemedım bısı bugün yıyesım tuttu :78:
tebriklerrrrrrr canım benimmmmmmmm:81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::92:
ayy kızlar ya iş yerinde sorun yaşadım insanlar ne kadar iki yüzlü bir kez daha anlamış oldum neyse öğle menüm
tavada az yagda yapılmış patatesli tavuk
domates salatalık
1 dilim börek yedim
sebzeli köffteee(terbiyeli ve içinde 7 adet top köfte vardı)
salata(domates,salatalık,biberli)
1 dlm kepek eppeeğeee(kızım öyle der ekmeğe)
kemal paşa tatlısı vardı aldım,eşime götürecektim amannnn ben bunu netcem şerbetli şerbetli dedim geri bıraktımmm
afiyet olsun canım benim.tebrik ederim.tatlı girmemiş sofrana.sebzeli köffteee(terbiyeli ve içinde 7 adet top köfte vardı)
kemal paşa tatlısı vardı aldım,eşime götürecektim amannnn ben bunu netcem şerbetli şerbetli dedim geri bıraktımmm
ayy kızlar ya iş yerinde sorun yaşadım insanlar ne kadar iki yüzlü bir kez daha anlamış oldum neyse öğle menüm
tavada az yagda yapılmış patatesli tavuk
domates salatalık
1 dilim börek yedim
neruda şu slim in 6 egzersizlerinin herbirini kaç gün yapıyorsunuz
kızlar bugün yemek listemi yazamamıştım
şimdi yazayım
kalkınca yarım litre su
1 kuru kayısı
kahvaltı;
*şekersiz yeşil çay
*1 kk peynir
*bir salatalık
*bir dilim kepek ekmeği
ara öğün
*2 altın çilek
*2 kuru kayısı
öğle yemeğim;
*yarın kase mercimek çorbası
*2 yk pilv
*2 yk patlıcam oturtma
*2 yk zeytinyağlı mantar
*2 yk yoğurt
*ekmek yok
canım 3 video var her birini, 6 gün yap 1 gün dinlen 6 gün yap bu şekilde toplam 2 hafta yapmak gerekiyormuş işte toplam 6 hafta oleeyoorr.
start ıt up
ramb ıt up
burn ıt up
ama biz yoliyle bu start ıt up 25dk olduğundan öncesinde 15dk falan ısınma(koşu bandı-eliptik) ve start ıt up sonunda da 10dk ekstra karın videosunu yapıyoruz yine o da aynı slım ın 6 serisinden karın egzersileri videosu ama mesela ramb ıt up a geçince ekstra bişeye gerek yok çünkü zaten 50dk civarı ve epey hareketli öncen ısınma ve sonrasında karına gerek yok zaten içinde hepsi var.
kızlar bugün yemek listemi yazamamıştım
şimdi yazayım
kalkınca yarım litre su
1 kuru kayısı
kahvaltı;
*şekersiz yeşil çay
*1 kk peynir
*bir salatalık
*bir dilim kepek ekmeği
ara öğün
*2 altın çilek
*2 kuru kayısı
öğle yemeğim;
*yarın kase mercimek çorbası
*2 yk pilv
*2 yk patlıcam oturtma
*2 yk zeytinyağlı mantar
*2 yk yoğurt
*ekmek yok
benim şu kurs bitsin benim sonra ben de ona başlayayım
ilk 2 mil leslie yapar sonra videoyu yaparım güzel olur
mayısın 13 ünden sonra başlayayım:82::82::82::82::82::82:
eferimmmmmmafiyet olsun bebikkkk
hımmmmmmm afiyet olsun cicimmm ama bence kahvaltın daha sağlam olmalı yumurta olabilir yumurta yoksa peynir daha fazla olabilir, öğlen de mantardan daha çok yiyebilirmişsin bencetoplamda 5-6yk yiyoruz hani oturtma etli ama ondaki etten nolucak hepsi 2yk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?