kukuletam dikkat ediyorumda hergün pilates egzersiz filan yapıyosun iyi çok güzelde sankim sen hiç kardiyo yapmıyosun gibi geliyo banagöbişindeki yağlar kardiyo olmadan nasıl ericek. yoksa yapıyosunda benmi kaçırıyorum acaba :26:
hogom kuşum bebişimpazartesi slim in 6 salı pilates çarşamba slim in 6 perşembe pilates cuma slim in 6 yapıorum.
slim in 6 zaten kardio gibi,gibi deil kardio çok güzel terletio ve tempolu.slim yaptığım günler 8 dk karın videosu+ 15 dk flnda pilates egzerszileri yapıorum işte böle bebek
3 hafta slim yapıcam bu şeklde 3 hafta sonra memlekte gidcem inş. gelincede havalr ısınmış olucak dışarda yüryüşe başlıcam. ozmanda bi gün yürüyüş bi pilates yapıcam inş.nasıl sence ?:44:
bu arada farkettim üst karnımda zaten yağ olmayınca karnım sertleşmeye başlamış.alt karında oluo oluo ben biliorum olcak o da.
ohh duşumuda aldım geldim
1 kırmızı elma
1 kupa kakaolu süt içtim
başımı döndürdünkardiyo gibi dedin bi orasını anladım kardiyo ise tamam. alt karın biliyisin bendede var ama yağım
düşerse o da gider
kızlar öğle yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası(fambık kız ben gene saymadım kaç yemek kaşığı yapıyo diye)
3 yk pirinç pilavı
salata
bir tane tavuk but
şimdi geçmişe gitmek istiyom ben birazcık okuyem bakem bi
nugya canım öncelikle geçmiş olsun panik atak krizlerin hangi ortamlarda oluyor kesin tanısı var mı durumunun.
canım belli bir ortamı yok heran yani beklenmedik zamanda bianda çıkıyo ortaya.psikolağa gidicem günümü bekliyorum işte terapi görmem lazımmış .yani ilaç kullanmak istemediğim için terapiyle atlatıcam inşallah
demek istedimki slim zaten kardio bende haftada 3 gün slim arada kalan günlerde pilates yapıorumm.slim yaptığım gün 15 dk.flnda pilates egzersizleri yapıorum.
3 hafta slim yapıcam bu şeklde.
3 hafta sonra memlekete gidicem .gelincede dışarda yürüyş 3 gün diğer günler pilates bebişim böle işte anladınmı?
canım 3 video var her birini, 6 gün yap 1 gün dinlen 6 gün yap bu şekilde toplam 2 hafta yapmak gerekiyormuş işte toplam 6 hafta oleeyoorr.
start ıt up
ramb ıt up
burn ıt up
ama biz yoliyle bu start ıt up 25dk olduğundan öncesinde 15dk falan ısınma(koşu bandı-eliptik) ve start ıt up sonunda da 10dk ekstra karın videosunu yapıyoruz yine o da aynı slım ın 6 serisinden karın egzersileri videosu ama mesela ramb ıt up a geçince ekstra bişeye gerek yok çünkü zaten 50dk civarı ve epey hareketli öncen ısınma ve sonrasında karına gerek yok zaten içinde hepsi var.
[ı]canım linkleri bana atarmısın bi :26::26::26:[/ı]
canım linkleri bana atarmısın bi :26::26::26:
boşver kız takma hem öyle iyidir hep aynı yüzle karşılaşmazsın değişik değişik yüzler görürsün:86:
teşekkür ederim canımmm
yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kır tak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?