60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öğle yemeğim
1.5 kepçe mercimek çorbası(fambık kız ben gene saymadım kaç yemek kaşığı yapıyo diye)
3 yk pirinç pilavı
salata
bir tane tavuk but
şimdi geçmişe gitmek istiyom ben birazcık okuyem bakem bi

hogom kuşum bebişim pazartesi slim in 6 salı pilates çarşamba slim in 6 perşembe pilates cuma slim in 6 yapıorum.
slim in 6 zaten kardio gibi,gibi deil kardio çok güzel terletio ve tempolu.slim yaptığım günler 8 dk karın videosu+ 15 dk flnda pilates egzerszileri yapıorum işte böle bebek

3 hafta slim yapıcam bu şeklde 3 hafta sonra memlekte gidcem inş. gelincede havalr ısınmış olucak dışarda yüryüşe başlıcam. ozmanda bi gün yürüyüş bi pilates yapıcam inş.nasıl sence ?:44:
bu arada farkettim üst karnımda zaten yağ olmayınca karnım sertleşmeye başlamış.alt karında oluo oluo ben biliorum olcak o da.

ohh duşumuda aldım geldim

1 kırmızı elma
1 kupa kakaolu süt içtim

Merhaba kızlar..
Yine cuma, evdeyim ve yine açım...
Bu çocukla bişiler yapmak hergeçen gün daha zor oluyooo,
daha da zorlaşacak korkarım ki..
Sabah kahvaltım herzamanki gibiydi ama
ne ara yaptım, ne öğle yemeği yiyebildim..
Açlıktan öleceğim az sonra..
Neyse öptüm sizi.
kaçamaksız bir haftasonu dilerim hepimize....

başımı döndürdün kardiyo gibi dedin bi orasını anladım kardiyo ise tamam. alt karın biliyisin bendede var ama yağım düşerse o da gider

başımı döndürdün kardiyo gibi dedin bi orasını anladım kardiyo ise tamam. alt karın biliyisin bendede var ama yağım
düşerse o da gider

demek istedimki slim zaten kardio bende haftada 3 gün slim arada kalan günlerde pilates yapıorumm.slim yaptığım gün 15 dk.flnda pilates egzersizleri yapıorum.
3 hafta slim yapıcam bu şeklde.
3 hafta sonra memlekete gidicem .gelincede dışarda yürüyş 3 gün diğer günler pilates bebişim böle işte anladınmı?

heeee anladım :86:

canım linkleri bana atarmısın bi :26::26::26:

esw ciim kuzenimi aradım 2 kere çıkmadı.bsk yı sorcaktım cnm ama soramadım.

pepeti sen beyşehirdesin dimi cnm konyalımısın? ne kadar zmandır ordasın?

yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kırtak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.

Son düzenleme:
selam gençler birazdan spor salonuna gideceğim. regl oldum ama 1 damlacık. peh. adam bi mallık var üzerimde. bi tuhaf baş ağrısı filan:S sonra da falcıya gidicez arkadaşla. işimiz fala kaldı sanki hah! :86:

allah kahretmesin yaa! çok kızıyorum böyle şeylere yemin ederim. üzülme sakın. gidip de bişeyler yeme yedikten sonra pişman olucaksın çünkü :26: kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…