yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kır tak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.
selam gençler birazdan spor salonuna gideceğim. regl oldum ama 1 damlacık. peh. adam bi mallık var üzerimde. bi tuhaf baş ağrısı filan:S sonra da falcıya gidicez arkadaşla. işimiz fala kaldı sanki hah! :86:
allah kahretmesin yaa! çok kızıyorum böyle şeylere yemin ederim. üzülme sakın. gidip de bişeyler yeme yedikten sonra pişman olucaksın çünkü :26: kıyamam sana
gülüm benim kulak asmak istemiyorum ama ne yapayım bu günlerde canım sıkıltı taktım bu kilo meselesini kafama şimdi kim ne derse üzülüyorum.ama verirken kim ne derse takmıyordum göreceksiniz diyiyordum.evet bir yarın olsun akla kara çıkacakcanım ne saçma sözler bunlar. ne demek irisin. kas oranın iyidir iri gözükürsün kaldıki fazl yağlarında gittimi tamamdır.. çökük çelimsiz olacağına iri ol. biz boşunaöı kas deyip duruyoruz yani. hem kendide kiloluymuş sen verdikçe kıskanmıştır. hem mademki o kadar biliyo ise kendi zayıflasın. sanada kızcam şimdi burda öğrendin herşeyi niye kulak asıyorsun öyle insanlara. gideceksin diyetisyene öğreneceksin kasını yağını listeni verecek uyacaksın sporda yapacaksın tamamdır. öyle insanlara kulak asarsan ben kızarım hee
canım benim kızın yanında umursamaz takmaz bir tavır takındım .onuda azıcık bozdum ama oralı bile olmadı.diyiyorki hafta sonu balıklı göle gideli oranın lahmacunları güzel biraz yeriz.sonra kaleye çıkar eritiriz.bende beni kale kurtarmaz ben senin gibi değilim fazlalıklarım fazla spor yapmam lazım gelemem dedim.halen ısrar ediyor.bende başkasına sözüm var dedim.ya manyak beni okadar bozmuş birde onunla gezmeyemi gideceğim.üffffff ya.bütün deliler beni buluyor.şimdi gitti aynadan kendime baktım gerçekten irimiyim diye yok iri felan değilim.zayıflasam bu yağlar gitse azıcık sporlada sıkılaşsam fıstık olurum da ama nezaman.
ayyyyyyyy laf yetiştirmekten söylemeyi unutuuummmmm ben de 600gr daha vermişimmmmmmm tam 58 olduuuummmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92: slım ın 6-start ıt uppp tam gazz devammmmmmmmmmmmmmmm gidecek bu fazla yağlarınnn kiloların hepsiii innnnnnnnnnnnnnşallahhhh hepberaber kurtuluciiizzzz cicişlerimmmmmmm
canım benimvalla kime çektircem fotoyu mesele o bide o kadar uzun zaman şişkoydum ki açık renk bişiyim kalmamış he dar gelen bir gömleem vardı onunla çekineyim kocişte güler şimdi bana napsam bi yolunu bulcam
hee o kadar uzun zaman girmessen mevzular olur kaçırırsın hehehecanımcım bu slim in six pack diye bir egzersiz videosu paketi bildiim kadarı ile içinde sırası ile ikişer hafta yapılacak
start it up
ramp it up
burn it up videoları var
ayrıeten istersen 12 dk karın hareketleri videosu var ki ben onu bir ayı aşkın zamandır neruşla yapıyoruz çok faydasını gördük hem karnımız güçlendi kas olaraktan hep eccükte olsa toparlandı yaglar göbüş çevresinde toplandı sıra onları eritmeye geldi ama erimeleri ve oradaki yag hücrelerinin tamamen kaybolması bir yılı buluyormuş ossun zaman nasılsa geçiyor yaparık
Acanım bizim kurumda şeflik sınavı yapılacak ve bunun için şartlarımız şunlar
() Şef kadrosuna atanabilmek için aşağıdaki şartlar aranır;
En az iki yıllık yüksekokul mezunu olmak,
Sınav tarihi itibariyle Bilgisayar İşletmeni, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Memur, Dava Takip Memuru, Satın Alma Memuru, Veznedar, Tahsildar, Santral Memuru, Teknisyen, Hemşire ve Fotoğrafçı unvanlı kadrolarda ayrı ayrı veya toplam en az iki (2) yıl görev yapmış olmak kaydıyla, yüksekokul mezunları için dört (4) yıl, orta öğrenim mezunları için sekiz (8) yıl hizmeti bulunmak,
Yapılacak görevde yükselme sınavında başarılı olmak.
şimdi ben kurumda 3 yıl çalıştım,kurumdan önecede 526 gün özelde çalıştım.budurumda ben 4 yıllık hizmeti doldurmuş kabul edilirmiyim.çalışılan günlerimin memeuriyetime sayılması için dilekçe verdim.
yönetmelikte hizmet süresinin tanımışöyle yapılmış:Hizmet süresi: 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesi çerçevesinde; Kurumda çalışılan süreler ile genel ve katma bütçeli idareler, mahalli idareler, kamu kurum ve kuruluşlarında fiilen çalışılan süreler, resmi veya özel müesseseler ve meslekleriyle ilgili serbest çalışılan süreler ile muvazzaf askerlikte geçen süreleri ifade eder.
68. madde ise şöyle Derece Yükselmesinin Usul ve Şartları:
Madde 68- (Değişik: 31.7.1970- 1327/28 md.; 23.12.1972- KHK 2/1 md.; 30.5.1974- KHK 12/1 md.;
değiştirilerek kabul: 15.5.1975- 1897/1 md.; 12.2.1982- 2595/5 md.)
A) Derece yükselmesi yapılabilmesi için:
a) (Değişik: 26.6.1984- KHK 241/4 md.Üst derecelerden boş bir kadronun bulunması,
b) Derecesi içinde en az 3 yıl ve bu derecenin 3 üncü kademesinde 1 yıl bulunmuş,
c) Kadronun tahsis edildiği görev için öngörülen nitelikleri elde etmiş,
d) Sicil bakımından üst derecelere yükselebilecek nitelikte bulunduğunun saptanmış,
olması şarttır.
B) (Değişik: 4.5.1984- KHK 199/1 md.; 26.6.1984- KHK 241/4 md.) Eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı hariç,
sınıfların 1,2,3 ve 4 üncü derecelerindeki kadrolarına, derece yükselmesindeki süre kaydı aranmaksızın,
atanmasındaki usule göre daha aşağıdaki derecelerden atama yapılabilir.
Ancak, bu şekilde bir atamanın yapılabilmesi için ilgilinin;
a) 1 inci dereceli görevlerden ek göstergesi 6501 ve daha yukarıda olanlar için en az 12 yıl,
b) 1 ve 2 nci derece görevlerden ek göstergesi 650’den1 az olanlar için en az 10 yıl,
c) 3 ve 4 üncü dereceli görevler için en az 8 yıl,
(Ek Fıkra: 26.8.1993- KHK 501/1 md.; iptal: Anayasa Mahkemesinin 6.10.1993 tarih ve E.1993/32,
K.1993/32 sayılı Kararı ile)
(Değişik: 27.6.1989- KHK 375/7 md.) 8.6.1984 tarih ve 217 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci
maddesi kapsamına dahil kurumlarda fiilen çalışmış olması ve yüksek öğrenim görmüş bulunması şarttır.
Ancak dört yıldan daha az süreli yüksek öğrenim görenler için yukarıdaki sürelere ikişer yıl ilave edilir.
Yasama Organı Üyeliğinde, Kanunlarla kurulan fonlarda, muvazzaf askerlikte ve okul devresi dahil yedek
subaylıkta ve uluslararası kuruluşlarda geçen sürelerin tamamı ile yüksek öğrenim gördükten sonra özel
kurumlarda veya serbest olarak çalıştıkları sürenin 6 yılı geçmemek üzere 3/4'ü yukarıdaki sürelerin
hesabında dikkate alınır.
Bu bent hükümlerine göre atananlar atandıkları kadronun aylık (Ek gösterge dahil) ve diğer haklarından
yararlanırlar. Bu suretle üst dereceye atananların bu kadrolarda geçirdikleri her yıl kademe ilerlemesi ve her
"3" yıl derece yükselmesi sayılmak suretiyle kazanılmış hak ve emeklilik keseneğine esas aylık
derecelerinin yükselmesinde göz önüne alınır. Ancak atandıkları kadro aylıkları, başka görevlere atanma
halinde kazanılmış hak sayılmaz.
sence ben sınava başvurabilirmiyimmm
canım benim kızın yanında umursamaz takmaz bir tavır takındım .onuda azıcık bozdum ama oralı bile olmadı.diyiyorki hafta sonu balıklı göle gideli oranın lahmacunları güzel biraz yeriz.sonra kaleye çıkar eritiriz.bende beni kale kurtarmaz ben senin gibi değilim fazlalıklarım fazla spor yapmam lazım gelemem dedim.halen ısrar ediyor.bende başkasına sözüm var dedim.ya manyak beni okadar bozmuş birde onunla gezmeyemi gideceğim.üffffff ya.bütün deliler beni buluyor.şimdi gitti aynadan kendime baktım gerçekten irimiyim diye yok iri felan değilim.zayıflasam bu yağlar gitse azıcık sporlada sıkılaşsam fıstık olurum da ama nezaman.
selam gençler birazdan spor salonuna gideceğim. regl oldum ama 1 damlacık. peh. adam bi mallık var üzerimde. bi tuhaf baş ağrısı filan:S sonra da falcıya gidicez arkadaşla. işimiz fala kaldı sanki hah! :86:
yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kır tak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.
etinizi butunuzu yerim sizin hammmm
ben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx
esw ciim kuzenimi aradım 2 kere çıkmadı.bsk yı sorcaktım cnm ama soramadım.
pepeti sen beyşehirdesin dimi cnm konyalımısın? ne kadar zmandır ordasın?
katzi seni daha fazla aramızda görmek istiyoruz bize daha fazla vakit ayırmalısın gündüzleri
afiyet olsun fambıkk.allahım yarabbim ya kendini beslediği yetmiyo gibi bide işyerinin yemekleriyle kocasını besliyotabi canım evde tatlı falan yemek memek yapmayın işyerinden götürürsün azucuk tutumlu ol hem sen zaten o tatlıyı alsaydın eşine gitmezdi o mıncık pnçık ederek baklava gibi yerdin iyi olmuş almadığın
evet biraz komplekli ama kompleklerini benim üzerimde denemesin fena olurCanım benim yaaa sen hiç takma zaten halinden belli neden söylediği asıl bence onun için üzülelim allah bilir ne kompleksleri var da sana bunları söylüyo boşver kuzum sen doğru bildiğinden şaşma.
serserii manyakkkkkkkkkk
canım benim afiyet olsun....öğle yemeeeeeeaaaam
1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
6 kaşık etli bakla yemeği
2 yk light yoort
1.5 dilim tam buğday ekmeği
ohh allah a şükür doymak ne güzel bir duyguu
esw ciiim sana yazdım gördünmüü kuzenimi aradım çıkmadı bsk yı sorcaktım soramadım
tamam canım sağolasın
ya kociş de boşver ankaraya gidince gidersin, niye şimdi ona para vercen diyoo(((((
ay canım kıyamam ya
walla sinir oldum arkadaşına
onu yumrutlamak istedim birden
o kendine baksın
92 kiloymuş ve hala lahmacun derdinde
yesin yesin de fil olsun emi, hıh
sen de hiiiiiiiiiiiç üzülme
bak ne güzel kilolar verdin
takma kafana
yarın da ak koyun kara koyun çıkacak nasılsa ama inşallah güzel sonuçlarla dönersin tatlım
bu arada neruuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana da yolla nen, aman eksik kalırım sonra biyerlerim şişer, mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?