60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne saçma sözler bunlar. ne demek irisin. kas oranın iyidir iri gözükürsün kaldıki fazl yağlarında gittimi tamamdır.. çökük çelimsiz olacağına iri ol. biz boşunaöı kas deyip duruyoruz yani. hem kendide kiloluymuş sen verdikçe kıskanmıştır. hem mademki o kadar biliyo ise kendi zayıflasın. sanada kızcam şimdi burda öğrendin herşeyi niye kulak asıyorsun öyle insanlara. gideceksin diyetisyene öğreneceksin kasını yağını listeni verecek uyacaksın sporda yapacaksın tamamdır. öyle insanlara kulak asarsan ben kızarım hee

selam gençler birazdan spor salonuna gideceğim. regl oldum ama 1 damlacık. peh. adam bi mallık var üzerimde. bi tuhaf baş ağrısı filan:S sonra da falcıya gidicez arkadaşla. işimiz fala kaldı sanki hah! :86:

deli bu kız bee
sevimli delüü

allah kahretmesin yaa! çok kızıyorum böyle şeylere yemin ederim. üzülme sakın. gidip de bişeyler yeme yedikten sonra pişman olucaksın çünkü :26: kıyamam sana

canım benim kızın yanında umursamaz takmaz bir tavır takındım .onuda azıcık bozdum ama oralı bile olmadı.diyiyorki hafta sonu balıklı göle gideli oranın lahmacunları güzel biraz yeriz.sonra kaleye çıkar eritiriz.bende beni kale kurtarmaz ben senin gibi değilim fazlalıklarım fazla spor yapmam lazım gelemem dedim.halen ısrar ediyor.bende başkasına sözüm var dedim.ya manyak beni okadar bozmuş birde onunla gezmeyemi gideceğim.üffffff ya.bütün deliler beni buluyor.şimdi gitti aynadan kendime baktım gerçekten irimiyim diye yok iri felan değilim.zayıflasam bu yağlar gitse azıcık sporlada sıkılaşsam fıstık olurum da ama nezaman.

gülüm benim kulak asmak istemiyorum ama ne yapayım bu günlerde canım sıkıltı taktım bu kilo meselesini kafama şimdi kim ne derse üzülüyorum.ama verirken kim ne derse takmıyordum göreceksiniz diyiyordum.evet bir yarın olsun akla kara çıkacak bakalım sonuca göre şekil vereceğim kendime..

ben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx

canımmm çooook tebrik ediyorum seniii

salla salla yağları vur kır parçala :92::92::92::92:

ee napim kızım hasta olduk, kurtulamadık bi türlü
ben de bakim o videolara
eksik kalmayım aman :)))
ya ben de hugoya gönderdiğim fotoları tuvalet aynasından çekmiştim, kociş hayatta yapmazdı çünkü :)))))))

canım ancak cevap yazıyorum, k.bakma
sen şartları taşıyosun
3 yıl orda çalışmışsın
e bide 1 yıldan fazla özelde çalışmışsın
sınava girmene bi engel yok gibi görünüyo
ama bu derece yükselmesi falan farklı bi konu olması lazım
idari meselerle ilgili çok bilgim açık söyleyim
memuriyette resen yapılan yükselmeler var ya
derece alınması, işte 1in 4ü falan denir, o maddelerde o kastediliyo sanırım

canım o sana şunu demek istemiş boşver diyeti gidelim lahmacunları güpletelim yiyelim içelim mutlu olalım dimek istemişte sen anlamışsın. diyorki diyet spor yapma veremezsin boşver yiyelim içelim diyor

selam gençler birazdan spor salonuna gideceğim. regl oldum ama 1 damlacık. peh. adam bi mallık var üzerimde. bi tuhaf baş ağrısı filan:S sonra da falcıya gidicez arkadaşla. işimiz fala kaldı sanki hah! :86:

sor bakem falcıya ne kadar zamanda zayıflıycakmışsın herşeyi biliyorlarya onuda bilsinler. kas oranını yağ oranını sor bakemmm

Canım benim yaaa sen hiç takma zaten halinden belli neden söylediği asıl bence onun için üzülelim allah bilir ne kompleksleri var da sana bunları söylüyo boşver kuzum sen doğru bildiğinden şaşma.

etinizi butunuzu yerim sizin hammmm

serserii manyakkkkkkkkkk

ben kaçar kızlar görüşürüzzzzz

öpüyorum hepnizi

200 ml meyvalı soda içtim biraz önce yazayım da çıkayım dimi:79::79::79::79::80::80::80:

öğle yemeeeeeeaaaam

1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
6 kaşık etli bakla yemeği
2 yk light yoort
1.5 dilim tam buğday ekmeği

ohh allah a şükür doymak ne güzel bir duyguu

esw ciiim sana yazdım gördünmüü kuzenimi aradım çıkmadı bsk yı sorcaktım soramadım

esw ciim kuzenimi aradım 2 kere çıkmadı.bsk yı sorcaktım cnm ama soramadım.

pepeti sen beyşehirdesin dimi cnm konyalımısın? ne kadar zmandır ordasın?

tamam canım sağolasın
ya kociş de boşver ankaraya gidince gidersin, niye şimdi ona para vercen diyoo (((((

ay canım kıyamam ya
walla sinir oldum arkadaşına

onu yumrutlamak istedim birden

o kendine baksın
92 kiloymuş ve hala lahmacun derdinde
yesin yesin de fil olsun emi, hıh

sen de hiiiiiiiiiiiç üzülme
bak ne güzel kilolar verdin
takma kafana
yarın da ak koyun kara koyun çıkacak nasılsa ama inşallah güzel sonuçlarla dönersin tatlım

bu arada neruuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana da yolla nen, aman eksik kalırım sonra biyerlerim şişer, mazallah

(fitness et musculation ) kızlar ben bunu yapıyordum bundan 6 ay önce çok güzel bu fitness bütün vücudu çalıştırıyor 62 dak.felan sürüyor.ter içibde kalıyorsun.yarın bundan yapacağım ben bunu 20 gün sürekli her akşam yapıyordum azıcık yediklerimide azaltmıştım 4 kg vermiştim.daha sonra belimi incitmiştim 15 gün yatağa mahkum olmuştum.tabi bu sırada evde yemek yapan yoktu sürekli hazır şeyler yiyip tekrar almıştım.tekrar pilates olmayan yürüyüş olmayan günlerimde bundan yapacağım netten bir bakın kafanıza yatarsa yapın emin olun çok etkili...bunu ben tamamen unutmuşum yeni aklıma geldi.

kız nugii,böle tatlı götürünce eşim eve tatlı almıyo işte,yoksa 1 kutu tatlıyı alıp geliyo,oda olmadı oturup tatlı yapıyo adamm,börek çörek ne çıkarsa götürüyom işte bende,nası fikirrr

öğlen gayet güzel klasik menum 5 yk kabak 200ml yoort ve yesillik

haftasonumun inşallah ilk ve son kacamağı gözleme kurabiye vardı yemedimdi ama mis gibi kokan gözlemeye dayanamadım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evet biraz komplekli ama kompleklerini benim üzerimde denemesin fena olurdamarıma biraz daha bassaydı görecekti.zaten birdaha asla görüşmem.gelincede işim var derim.ayyyyyyyyyy milletin komplekleriyle uğraşamam resmen dalga geçti benimle..
canım benim afiyet olsun....

ya evet bir yarın olsunda.ben eşime gideceğimi söylemedim inşallah problem çıkarmaz valla oturur bu defa ağlarım.ama gideceğim o işe gidince bende gizliden giderim artık sonradan gittim dersem sorun olmaz olay bittikten sonra denecek birşey kalmaz değil mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…