ben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx
öğlen gayet güzel klasik menum 5 yk kabak 200ml yoort ve yesillik
haftasonumun inşallah ilk ve son kacamağı gözleme kurabiye vardı yemedimdi ama mis gibi kokan gözlemeye dayanamadım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet biraz komplekli ama kompleklerini benim üzerimde denemesin fena olurdamarıma biraz daha bassaydı görecekti.zaten birdaha asla görüşmem.gelincede işim var derim.ayyyyyyyyyy milletin komplekleriyle uğraşamam resmen dalga geçti benimle..
canım benim afiyet olsun....
ya evet bir yarın olsunda.ben eşime gideceğimi söylemedim inşallah problem çıkarmaz valla oturur bu defa ağlarım.ama gideceğim o işe gidince bende gizliden giderim artık sonradan gittim dersem sorun olmaz olay bittikten sonra denecek birşey kalmaz değil mi ama.
tamam canım sağolasın
ya kociş de boşver ankaraya gidince gidersin, niye şimdi ona para vercen diyoo(((((
ay canım kıyamam ya
walla sinir oldum arkadaşına
onu yumrutlamak istedim birden
o kendine baksın
92 kiloymuş ve hala lahmacun derdinde
yesin yesin de fil olsun emi, hıh
sen de hiiiiiiiiiiiç üzülme
bak ne güzel kilolar verdin
takma kafana
yarın da ak koyun kara koyun çıkacak nasılsa ama inşallah güzel sonuçlarla dönersin tatlım
bu arada neruuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana da yolla nen, aman eksik kalırım sonra biyerlerim şişer, mazallah
çok iyi yapmışsın teprikler :92:sonra derya gibi eşin olmaz demi ama
yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kır tak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.
etinizi butunuzu yerim sizin hammmm
katzi yine aramızdaaa,Alalhım yaaaaaaaaaaaaaaaaaben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx
git mematiiiiii sonunu düşünen kahraman olamazzz mematiiiii
yolladım bebemmmmm
fambık çok şanslısın valla eşin tatlı yapıyo yemek yapıyo benimki hayatta yapmaz suyunu bile eline ister masadan meyve tabağını almaz benden ister vermezsem küser
yaw fambık loxi nirde niye girmiyo napıyo bozdumu diyeti azcık dürt şu kızı dönsün aramıza yaw
konuştum bugün kzılar seni soruyo dedimm,dşleri rahatsız azcıkk,zati doğru düzgün bişey yiyemiyo,bide çocuklar bunaltıyo çokkhaftasonu buluşcazz sölerim yineee
benim eşimde öle diyo,çok şanslısın bak başka erkekler böle değil diyooo!!ee bende sen böyle olduğun için ben senle evlendim heralde,böyle olmasan senin gibi başka birini bulurdum diyorummmmöyle ama bu tür huyu hoşuma gittiği için evlendim heraldeee
merhabalar,
şu zayıflama çizelgesini imzaya nasıl ekliyoruz acaba bende ekliimde her gördüümde dahada bunalıma gireyim istiyorum
mrb cnm anlatması biraz zor ama eklerken 2.satırı koplayacaksın sadece hepsini deil. kopyaladığın şey internet adresi gibi olcak www. şeklnde başlayacak
evet biraz komplekli ama kompleklerini benim üzerimde denemesin fena olurdamarıma biraz daha bassaydı görecekti.zaten birdaha asla görüşmem.gelincede işim var derim.ayyyyyyyyyy milletin komplekleriyle uğraşamam resmen dalga geçti benimle..
canım benim afiyet olsun....
ya evet bir yarın olsunda.ben eşime gideceğimi söylemedim inşallah problem çıkarmaz valla oturur bu defa ağlarım.ama gideceğim o işe gidince bende gizliden giderim artık sonradan gittim dersem sorun olmaz olay bittikten sonra denecek birşey kalmaz değil mi ama.
git mematiiiiii sonunu düşünen kahraman olamazzz mematiiiii
yolladım bebemmmmm
eveeeet çok küsel oldu :86: işte bu çok küsel oldu :86:
amaaaan nasılda anladım nasıl küsel anlattın hemen anladımhayatımda bu kadan küsel anlatan birini daha gürmedim :86: :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?