60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx

bu cx cx cx sanırım benim nç nç nç gibi ya da acaba kısaltma mıı:26: ama zürafa bacaklı s.. üün kısaltması bu olamazzzz:26::26::26::26:

pepetiiiiiiiiiiii
duy beniiiiii.....
afiyet olsun cnm. dedimki konyalımısn beyşehrdesin die biliorum .ben konyalıyım 9 aydır istanbuldayım gelin geldim buraya
hiç sevmiorum burayıııı.. gitmek istiorum burdannnnn
çağır beni konyaya

git mematiiiiii sonunu düşünen kahraman olamazzz mematiiiii

yolladım bebemmmmm

çok iyi yapmışsın teprikler :92: sonra derya gibi eşin olmaz demi ama

napim ya nihat olmaksa kaderi çekerim neddekkkkk:86:

kız takma sen onlarıııı,benim budada 45 kilo olan kadın vardııı bana boyna laf çakıyodu ukelaaa dümbeleeğğğeeeee,geçen işle ilgili başına olmadık şey geldii,bende azcık destek olayım dedimm şimdi bana ayyyy nekadar iyisinn,ne kadar samimisinnnn teşekkür ederimm falan diyoherkes ettiğini bi şekilde biçiyoda anlayana tabiii,ahları alıp duruyolar işte
etinizi butunuzu yerim sizin hammmm

ben o kaleyi alırım en tepesine dikerim o kızın. ayıp yaa valla billa ayıp. ne insanlar var. benim ev arkadaşım da böyle işte. cx cx
katzi yine aramızdaaa,Alalhım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak bu kızı ben keşşeffim ona göre hee,telif hakkı bana aittir

merhabalar,

şu zayıflama çizelgesini imzaya nasıl ekliyoruz acaba bende ekliimde her gördüümde dahada bunalıma gireyim istiyorum

fambık çok şanslısın valla eşin tatlı yapıyo yemek yapıyo benimki hayatta yapmaz suyunu bile eline ister masadan meyve tabağını almaz benden ister vermezsem küser

yaw fambık loxi nirde niye girmiyo napıyo bozdumu diyeti azcık dürt şu kızı dönsün aramıza yaw

fambık çok şanslısın valla eşin tatlı yapıyo yemek yapıyo benimki hayatta yapmaz suyunu bile eline ister masadan meyve tabağını almaz benden ister vermezsem küser

benim eşimde öle diyo,çok şanslısın bak başka erkekler böle değil diyooo!!ee bende sen böyle olduğun için ben senle evlendim heralde,böyle olmasan senin gibi başka birini bulurdum diyorummmmöyle ama bu tür huyu hoşuma gittiği için evlendim heraldeee

yaw fambık loxi nirde niye girmiyo napıyo bozdumu diyeti azcık dürt şu kızı dönsün aramıza yaw

konuştum bugün kzılar seni soruyo dedimm,dşleri rahatsız azcıkk,zati doğru düzgün bişey yiyemiyo,bide çocuklar bunaltıyo çokkhaftasonu buluşcazz sölerim yineee

tabee kendin yemek yapmayı sevmediğin için tabee yemek yapmayı seven yapan birine aşık olup evlenmen çok nurmall

merhabalar,

şu zayıflama çizelgesini imzaya nasıl ekliyoruz acaba bende ekliimde her gördüümde dahada bunalıma gireyim istiyorum

mrb cnm anlatması biraz zor ama eklerken 2.satırı koplayacaksın sadece hepsini deil. kopyaladığın şey internet adresi gibi olcak www. şeklnde başlayacak

ara öğünü mü yedim.

1 kocaman elma 500 ml.su.birde arkadaşın biri cuma niyetine salatalık dağıtıyordu.şimdide onu kütür kütür yiyiyorum. bir tanede sütüm var onuda pilatese gitmeden yarım saat -45 dak öncesinden içeceğim.protein için.neruşun yayınladığı bilgiler sağ olsun

Son düzenleme:
mrb cnm anlatması biraz zor ama eklerken 2.satırı koplayacaksın sadece hepsini deil. kopyaladığın şey internet adresi gibi olcak www. şeklnde başlayacak

eveeeet çok küsel oldu :86: işte bu çok küsel oldu :86:
amaaaan nasılda anladım nasıl küsel anlattın hemen anladım hayatımda bu kadan küsel anlatan birini daha gürmedim :86: :76:

kızlar benm canım çok sıkılıoooo...:84::84::84:
hava iyi olsa pazara gidicektim ama çok soğuk rüzgarlı..
:84::84::84:
gidip marketten çok fena şeyler alasım varr.yemek içinnnnnn:84::84::84:

Son düzenleme:

canım niye sorun olsun ki
sanki hacıya hocaya gidiyonr
sağlık için yapıyosun yani
ve ücreti de bence gayet makul, tabi gönül isterdi ücretsiz olsun ama neyse
senin kocişin seni beğenmiyo mu kız
walla benimki sık sık söylüyo sağolsun
gerçi ben senin kilolu halini de beğeniyodum ama böyle de çok güzelsin diyoo

git mematiiiiii sonunu düşünen kahraman olamazzz mematiiiii

yolladım bebemmmmm

sağol bebeeeemmmmmm

fambııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben sana cavep verdim ama gördün mü bilmiyorummmmms

eveeeet çok küsel oldu :86: işte bu çok küsel oldu :86:
amaaaan nasılda anladım nasıl küsel anlattın hemen anladım hayatımda bu kadan küsel anlatan birini daha gürmedim :86: :76:

kııııısssss hugooooo yerim seni haaaa....
amma ben başta zor didim.dimedim mi? didim anlatması zor didim.
ancak okadar anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…