mrb cnm anlatması biraz zor ama eklerken 2.satırı koplayacaksın sadece hepsini deil. kopyaladığın şey internet adresi gibi olcak www. şeklnde başlayacak
canım niye sorun olsun ki
sanki hacıya hocaya gidiyonr
sağlık için yapıyosun yani
ve ücreti de bence gayet makul, tabi gönül isterdi ücretsiz olsun ama neyse
senin kocişin seni beğenmiyo mu kız
walla benimki sık sık söylüyo sağolsun
gerçi ben senin kilolu halini de beğeniyodum ama böyle de çok güzelsin diyoo
sağol bebeeeemmmmmm
fambııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben sana cavep verdim ama gördün mü bilmiyorummmmms
öğlen gayet güzel klasik menum 5 yk kabak 200ml yoort ve yesillik
haftasonumun inşallah ilk ve son kacamağı gözleme kurabiye vardı yemedimdi ama mis gibi kokan gözlemeye dayanamadım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar ya bişi sorcam
ben pilatesi akşamları yapabiliyorum ya
yemekten önce yapıyorum
çünkü tok olunca karnımı içime çekemiyorum mafeles
onun bi zararı olmaz dimi
yemekten sonra da yapasım gelimyo tv izlemekten
Teşekkür ederim canımcım bende başardım sayendebakalım ibreyi sağa oynatmayı başarabilecek miyim
benim eşim kızacağın dan değil ama sürekli fazlan yok spor yapsan zaten dikkatlide yiyorsun ne gerek var diyip duruyor.ama bu hafta moralim bozulmuştu birşey demez ya.ama işte param kalmadı gizli gideyim dedim ama ondan isteyeceğim.açık vereceğim aman kızarsa borç ver derim. beni dövmezse iyidir.bormu olur der.ya işte kızmaz diyiyor tahlillerin temiz bir problem yok ne gerek var.amam temizde neden bu kadar çaba ve sonuç sağa kayan bir baskül olmaz ki ama gideceğim yani ..beni güzel görmek istiyorsa laf etmek yok.her halini seviyorum anlayışları yüzünden bu haldeyiz. acaba biz kendimizi her halimizle seviyormuyuz ki.
kııııısssss hugoooooyerim seni haaaa....
amma ben başta zor didim.dimedim mi? didim anlatması zor didim.
ancak okadar anlatabildim
yok cnm olmaz kanımca ama çok da aç olmasın miden.çünkü sabah yapıoruz ya ebru hep sıkı bir kahvaltı yapın pilates ten yarım saat önce der. sende çok aç ken yapma normal olsun karnın yada yemekten hemen sonrs deilde 2 saat sonra fln yap
fambık özel mesaj atcam sana şimdi mesaj kutun doluysa filan temizle hemen uğraştırma beni :86:
doluuuuuuuuuuuu ve boşaltamıyorummm,özel mailime yollllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet didin anlatması zor dedin :86: anlatması zor olmasına rağmen anlatmaya çalışman :86: fikrini zikrini kendi yorum ve düşüncelerini aklınla birleştirip analiz ve sentezden geçirerek karşındakine vermeye çalışman ve karşındakinin bunu anlaybilmesi için uğraşman bildiğin şeyi aynen karşındakine kendi zihninde olduğu gibi oluşmasını sağlamaya çalışman yidi bitirdi beni
tmm ozmn sorun yok bebişim istedğimn gibi yapabilrsnya canım gün içinde yediklerim oluyo işte
ya o öyle diyo da
ama akşam yemeği ile sabah kahvaltısı bir değil işte
yemekten sonra da canım istemiyo
aç karna da daha rahat spor yapıyorum ben ama spor yaptıktan sonra cozutup önüme geleni yiyenlerden değilim, açsam bile açlığım gider benim spor yaptığımda
ııhmm hımmkız anlattımya ay anlamadın dimek o zmana sana kukuleta anlatsın kukuletam fambıka nasıl boşaltacağını anlatsana mesaj kutusu çok dolmuş boşaltmayı bilmiyormuş
kız demez inşallah bişi
ben de merakını gidermiş olursun böylece
bence de başkasından ziyade insanın kendini beğenmesi en önemlisi
üstüne giydiğin i kıyafetin rehetçe üstüne olması ve güzel durması bence bi kadını çok mutlu eder
şahsen ben bundan çok mutlu oluyorum
özellikle de nerdeyse 1 yıldır dolapta atıl duran bütün pantalorım üstüme olduğu için
çünkü 3 pantalonla geçirdim kilo vermeye başlayıncaya kadarki süreyi ve sinir oluyodum kendime
herkes de senin boyun var sana gidiyo kilo diyodu ama bide bana sor, gitmiyodu işte
tombalak bi popo, kalın kollar, kocaman bi surat
ben her yerden alır her yerden veririm
o yüzden kollarım da kalınlaşır benim kilo aldığımda yüzüm de genişler, zaten yuvarlak
ama artık öyle dertlerim kalmadı tabe
sadece şekkilenmek istiyorum
inşallah onu da becericem
ebrunun sitesinden plates zımbırtılarını alıcam, kociş de tamam dedi zati :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?