60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fambık özel mesaj atcam sana şimdi mesaj kutun doluysa filan temizle hemen uğraştırma beni :86:

Kızlar ben geldim..
temüzlük yaptım - yemek pişirdim.
duşa girdim , oğlumu uyuttum derken ancak gelebildim.

öğleden önce aramda ;

1 elma
1 kupa yeşilçay
1 fincan Türk kahvesi
1 bardak böğürtlenli çay içtim.

öğle yemeğim ;

1 kase yoğurt çorbası
6-7 kaşık tavuklu kabak yemeği
1 dilim tahıllı ekmek.

şu an keçi boynuzumu yiyorum..

kızlar ya bişi sorcam
ben pilatesi akşamları yapabiliyorum ya
yemekten önce yapıyorum
çünkü tok olunca karnımı içime çekemiyorum mafeles

onun bi zararı olmaz dimi

yemekten sonra da yapasım gelimyo tv izlemekten

mrb cnm anlatması biraz zor ama eklerken 2.satırı koplayacaksın sadece hepsini deil. kopyaladığın şey internet adresi gibi olcak www. şeklnde başlayacak

Teşekkür ederim canımcım bende başardım sayende bakalım ibreyi sağa oynatmayı başarabilecek miyim

yaw famir silsene mesajlarını kime diyorum bak mesajlarının n kısmında kutucuk var minik ona tıkla aşarıda seçilen mesajlar yazıyo ona tıkla sonra ve orda sil yazıyo sil de silinsin kızz hadi

benim eşim kızacağın dan değil ama sürekli fazlan yok spor yapsan zaten dikkatlide yiyorsun ne gerek var diyip duruyor.ama bu hafta moralim bozulmuştu birşey demez ya.ama işte param kalmadı gizli gideyim dedim ama ondan isteyeceğim.açık vereceğim aman kızarsa borç ver derim.beni dövmezse iyidir.bormu olur der.ya işte kızmaz diyiyor tahlillerin temiz bir problem yok ne gerek var.amam temizde neden bu kadar çaba ve sonuç sağa kayan bir baskül olmaz ki ama gideceğim yani ..beni güzel görmek istiyorsa laf etmek yok.her halini seviyorum anlayışları yüzünden bu haldeyiz.acaba biz kendimizi her halimizle seviyormuyuz ki.

evet yaa bende gözlemeyi malesef ki çok severim.
en son diyete başlamamdan 1 gün sonra yemiştim
daha da yemedim..

yok cnm olmaz kanımca ama çok da aç olmasın miden.çünkü sabah yapıoruz ya ebru hep sıkı bir kahvaltı yapın pilates ten yarım saat önce der. sende çok aç ken yapma normal olsun karnın yada yemekten hemen sonrs deilde 2 saat sonra fln yap

kız demez inşallah bişi
ben de merakını gidermiş olursun böylece
bence de başkasından ziyade insanın kendini beğenmesi en önemlisi
üstüne giydiğin i kıyafetin rehetçe üstüne olması ve güzel durması bence bi kadını çok mutlu eder
şahsen ben bundan çok mutlu oluyorum
özellikle de nerdeyse 1 yıldır dolapta atıl duran bütün pantalorım üstüme olduğu için
çünkü 3 pantalonla geçirdim kilo vermeye başlayıncaya kadarki süreyi ve sinir oluyodum kendime

herkes de senin boyun var sana gidiyo kilo diyodu ama bide bana sor, gitmiyodu işte
tombalak bi popo, kalın kollar, kocaman bi surat
ben her yerden alır her yerden veririm
o yüzden kollarım da kalınlaşır benim kilo aldığımda yüzüm de genişler, zaten yuvarlak

ama artık öyle dertlerim kalmadı tabe
sadece şekkilenmek istiyorum
inşallah onu da becericem

ebrunun sitesinden plates zımbırtılarını alıcam, kociş de tamam dedi zati :))))))))))

kııııısssss hugooooo yerim seni haaaa....
amma ben başta zor didim.dimedim mi? didim anlatması zor didim.
ancak okadar anlatabildim

evet didin anlatması zor dedin :86: anlatması zor olmasına rağmen anlatmaya çalışman :86: fikrini zikrini kendi yorum ve düşüncelerini aklınla birleştirip analiz ve sentezden geçirerek karşındakine vermeye çalışman ve karşındakinin bunu anlaybilmesi için uğraşman bildiğin şeyi aynen karşındakine kendi zihninde olduğu gibi oluşmasını sağlamaya çalışman yidi bitirdi beni

ya canım gün içinde yediklerim oluyo işte
ya o öyle diyo da
ama akşam yemeği ile sabah kahvaltısı bir değil işte
yemekten sonra da canım istemiyo
aç karna da daha rahat spor yapıyorum ben ama spor yaptıktan sonra cozutup önüme geleni yiyenlerden değilim, açsam bile açlığım gider benim spor yaptığımda

fambıka mesaj yazcam diye parmaklarım yakında dolama olcek bi mesaj kutusunu temizlemiyo. parmaklarım pembecik pembecik oldu devamlı tuşlaraa basmaktan :86:

doluuuuuuuuuuuu ve boşaltamıyorummm,özel mailime yollllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız anlattımya ay anlamadın dimek o zmana sana kukuleta anlatsın kukuletam fambıka nasıl boşaltacağını anlatsana mesaj kutusu çok dolmuş boşaltmayı bilmiyormuş

arkideşler bişey diyecem inanmayacaksınız ama nugya yine yok birazdan gelir hiçbişey olmamış sanki hep burdaymış gibi yazar dikkat edin bakın aynen böyle yapıyo hiç bozuntuya vermiyo sanki hep burdaymış gibi

tmm ozmn sorun yok bebişim istedğimn gibi yapabilrsn

kız anlattımya ay anlamadın dimek o zmana sana kukuleta anlatsın kukuletam fambıka nasıl boşaltacağını anlatsana mesaj kutusu çok dolmuş boşaltmayı bilmiyormuş
ııhmm hımm
şimdik şöle oluor fambıkkkkk
mesaj kutusunu boşalt diii orda bişicik var ona tıkla soona o emnmisnz kendinizdemsinz ?mesajları silioruz son kararınızmı hanfendi fln dio
sen de ona ısrarla evet de tıkır tıkır siler o

gerçekten insanın önce kendisini beğenmesi lazım kilo varken zaten birşey yakışmıyor diye ne bulsam üztüme giyip işe geliyordum.tamam belki çok fazla bir kilo vermedim ama kendime olan güvenim dahada yerine geldi.eşim pilatese yazdırdım kendimi birşey demedi.çünkü aylarca bende siteden almayı düşündüm ama hep aksilikler oldu .bende kurs işi bittikten sonra alacağım o zımbırtılardan artık ebcuğumla eve yaparım.benim de kilo alınca her yerim özellikle ama kalça ve karın bölgem alır.verir kende uüzüm ve bacaklarımdan gider.neyseki kalın bacaklarım yok.incedir vücuduma göre.hani kısa etek giysem çok güzel duruyorlar ama basenden kaybediyorum kemik olarak zaten geniş kilo alıncada allaha emanet duruyorlar.gidecekler inşallah.bir bakayım vücut analizinden sonrada daha farklı neler yapabilirim.içim rahat eder dediğin gibi.

fambık mesajlarına gir birsürü mesajın var tabiki aç tekini mesajın bitiminde altta sağ tarafta sil yazar onu tıkla silsin böyle böyle temizle barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…