kömür kaybolduuuuuuara ara deliye döndümmmmmm sonraaa bir baktımmm yatak odasında yorganda bir kabarıklık varrrrr sen giiiitttttttt yorganın altına usulca girrr yattt ohhhhh sıcakk ve yumuşakkkkk nasıl işini biliyor yaaa zaten bir evde kediler nerde yatarsa orası evin en sıcak ve rahat yeriymişş sessi sıcak ve korunaklı gitmiş yatmışşş accuk öptüm okşadım geldimmmm
yaramaz şeyler ya insanın yüreğini ağzına getiriyorlar benimde limon yok bigün ara ara delircem yok bi baktım terliğin iççinde bir çift kara göz bana bakıyo girmiş terliğin içine saklanmış bana bakıyo eşşek sıpası yakaladım gıdıkladım karnını nasıl bağırıyo yaramaz son oldu ama bidaha yapmadı sonra alışkanlık yapıyorlar anien biri terliği giyse gitt hayvan çok dikkat etmek lazım
kömür kaybolduuuuuuara ara deliye döndümmmmmm sonraaa bir baktımmm yatak odasında yorganda bir kabarıklık varrrrr sen giiiitttttttt yorganın altına usulca girrr yattt ohhhhh sıcakk ve yumuşakkkkk nasıl işini biliyor yaaa zaten bir evde kediler nerde yatarsa orası evin en sıcak ve rahat yeriymişş sessi sıcak ve korunaklı gitmiş yatmışşş accuk öptüm okşadım geldimmmm
kızlar ben her an çıkabilirm
haberiniz olsun canlar :)))))))))))
neruşş kediler suyu sevmezler seninkinin suyla arası nasıl banyosunu senmi yaptıryorsun zor oluyormu.
benimkiler duş almaya bayılırlar sıcak havada suda yüzerler cıp cıp oynarlar suda sonrada perdelere kurulanıyorlar ama
Ayy ben korkarım her türlü hayvandan..evin içinde falan hiç besleyemem sanırım..evin içinde sürekli dolaşan bir kedinin olduğunu bilmek tedirgin eder beni..
kıssss ecrinnnn bak içimdeki çocuk sevgimi kaldırma yinezaten zor tutuom kendimi çocuk yapmamk için(o nası bişi oluosa )
yani bende eşimde çok sevioruz çocukları ama daha çok yeni evliyiz ve benim bi işim yokkk:84::84::84::84:yani anlıycaan çocukmocuk sırası deil.ammmaa öle datluuuu sıpacıklar görüorum orda burda deliriorum resmen.bebek mağazalarının önünden geçemiorum resmen. durum çok vahimmm
sorma sekerim benimde bi işim yokk.. dahası henüz bi meslegim yok.. bilemedim napcagımııı.. bugünn ben tostt kemirirken karsımdda bi kadın kızına tost yediriodu.. allah ımm tursuyu yemeye calısmasınıı görmeliydinn.. sonra bana dil cıkardı gerci ama ossuunn
Benim yolim geldiği evde alıştırılmamış yıkanmaya ortalıı birbirine katıyo.bende onu kışın pek yıkamıyorum üşütüp hasta olur diye korkuyorum havalar ısınsın yıkıycam hiç şansı yok. çok pislendi çünkü. ne zamna balkonun kapısını açsam o leş gibi tozlu yerlere yatıp sırtını filan kaşıyo eşek gibi ağnanıyo bizim orda öle derlerde
o yüzden yıkancak hiç şansı yok
sorma sekerim benimde bi işim yokk.. dahası henüz bi meslegim yok.. bilemedim napcagımııı.. bugünn ben tostt kemirirken karsımdda bi kadın kızına tost yediriodu.. allah ımm tursuyu yemeye calısmasınıı görmeliydinn.. sonra bana dil cıkardı gerci ama ossuunn
sizler alışmışsınız canım,o yüzden öyle söylüyorsun..korkmam için yılan olması gerekmezki,yani korkunç olmasına gerek yok,tedirgin oluyorum..beslesem ancak kafesin içinde kuş beslerim herhalde,dışarı çıkmamak kaydıyla,korkuyorum elimde değil..sizin kedicikleriniz,kuşlarınız var,benimde oğluşum var bana güven veren..
ben hiç korkmam yılan değil ki bu kedicikk
O olmasa asıl korkardım eşimin olmadıı geceler onun evde olduğunu bilerek uyudum ben güven verdi onun varlığı bana
Içerden bi tıkırtı geliyorsa bilirim ki o yolidir
aahhh aahh benm mesleğim var ama işte ahhh..hele hiç söleme öle sahneleri görünce çıldırıorummmmm.
öle minnak eller ,bezli kocamn popo,paytak paytak yürüyüşlerr deliedio benii.
rabbim önce hayırlı bir iş sonra hayrlı sağlıklı bebişler nasip etsin sana bana hogoya sooona isteyen herkese
sizler alışmışsınız canım,o yüzden öyle söylüyorsun..korkmam için yılan olması gerekmezki,yani korkunç olmasına gerek yok,tedirgin oluyorum..beslesem ancak kafesin içinde kuş beslerim herhalde,dışarı çıkmamak kaydıyla,korkuyorum elimde değil..sizin kedicikleriniz,kuşlarınız var,benimde oğluşum var bana güven veren..
benim eşiminde kedisi varmış eşim anlatırdı yıkıcam su hazır derdi gelirmiş leğenin başına parmağını suya deyirip ardından pıt pıt silkelermişparmağını o kadar suyu sevmiyo yani. sonra eşimde bunu alıp suya atarmış artık diyo benmi onu yıkıyorum yoksa o mu beni belli değil diyor mav mav çırpınıp dururmuş suda. hatta eşim anlatırdı birgün yıkamış bu kaçmış elinden balkondan atmış kendini yere eşim koşmuş ara ara yok bi bakmış kömürlüğün orda bir çift göz eşime bakıyormuş ve geri geri gidiyomuş salınsıra saklanıyo eşimden almış eşim kapkara olmuş pislenmiş sonra tekrar bi banyo olayı daha mav mav sırılsıklam olmuşlar eşimle. sonra eşim kurulamış beraber uyumuşlar. eşim derki hep bana sarılırdı beraber uyurduk diyo. 10 sene beraber uyumuşlar eşimin göğsünde uyurmuş sarılırmış patisini eşimin yüzüne kayarmış
eşim derki gece artık ne rüya görüyorsa uykusunda bile mav mav mıkır mıkır mıkırdanıp duruyormuşhala o günleri özler. diyorki ilerde bahçeli evimiz olsun yine kedi alcam der. gerçi şimdi limongillerde var onların sevgisi yetiyo aramıyo eskiden hep kedi derdi imdi limonda limon başka bişey yok demin bile aradı limonu soruyo beni özledilermi nappıyo iyimi filan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?