60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun tatlım kendini çok üzme olur böyle sıkıyönetim mi ilan ettik kızım yiyicen dabeee afiyet bal şeker olmasındaaaa kas olsun emi sonuçta kalsiyum aldın bittermiş magnezyum aldın güzelde tadını çıkarmışsın süpersin

saol yoliciğiimm.amiiiiiiiiiinnn.yok üzülmedim zaten. hem ben dedim dimi sanada yicem dedim. ve yedim arada olcak napalım.

Yolandacım senin hayvansever oluşun çocukluğundan belliymiş..bende hayvanları severim ama aynı zamanda korkarımda..

çok şeker oluyo hayvanlar ya. onlarsız hayat çok sıkıcı olur benim için. dün eşim öğleye kadar evdeydi bi ara uzundı kanepeye hemen limon çıktı üzerine yatan birisini gördümü artık üzerinden inmez. eşimin içi geçmiş bi baktım limon eşimin yüzüne çıkmış pat pat vuruyo bıcır bıcır uyan diye eşim uyandı tabee hemen kaçtı limon dün sardı bize kafamızda helikopter gibi uöup duruyo taciz ediyo heleki battaniyeye sarılıp uydunmu tamam artık bi dakika rahat vermezler. geçen gün uyuyodum battaniyede uyandım ama kalkmadım bi baktım battaniyenin altında bi kabartı var yavaş yavaş ilerliyo hiç kıpırdamadım geldi geldi çıkardı kafasını kim olaki tabiki yaramaz limon gülmekten öldüm battaniyenin altına girmiş ben uyurken. zaten tedbirli yatıyorum heran üzerimde olabiliyorlar çünkü. uyurken gelir burnumu yalar tık tık gagasıyla vurur. şimdide ona bi oyuncak almıştım böyle ufak anahtarlık bebekti. kendi rengi yeşil. yeşili pek sever kendi rengi olduğu için malumya onun gibisi yok en güzeli kendisi onu almış bebekle heryere gittiği heryere taşıyıp duruyo yine kafasını gagalıya gagalaya delmiş evdeki tüm bebeklerin kafasında delik oyuk var sağlam oyuncak yok

hayvan bakımı zor yanlarıda var tabiki. mesela ufak bunun bakımından ne olur demiceksin. limon gün aşırı taze sebze meyve yumurta ister. daldarı ister. sonra kumları olmalı yoksa kursak iltihabından ölüyorlar. kumlarına dövülmüş midye kabuğu koyuyorum çünkü dişleri yokya midye kırıntıları midelerinde diş görevi görüyo. sonra kalamar kemiği yemeleri lazım. deniz kenarında topluyoruz eşimle. sadece yem çok vitaminsiz dönüşümlü taze mevsimlik sebze ve meyveler veriyoruz protein için yumurta maması veriyoruz. sonra hergün salıklar kafeste çok mutsuzlar. kafese hapsetmemek lazım günah hayvancıklara onlar uçmak için yaratılmış hapsetmek günah olur uçunca mutlu oluyorlar. tabee ev batıyo hergün temizliyorum oturma odasıını. ,
hayvan küçük olsun büyük olsun farketmiyo bakımları epey vakit alıyo ama olsun yapıyorum allah onları benden almasın. allah herkesin minik yavrularına uzun ömürler versin mutlu olsunlar. bayılıyorum her hayvana hiç ayrım yapmam hepsini severim bikere insanlar gibi değiller. insana emek verirsin seversin gün gelir çeker gider yada arkandan vurur seni ama hayvanlar öylemi ömür boyu sever sahiplerini. limonumda beni başka türlü sever bikaç gün görmese gelince beni görünce gözleri parlar hepsi sever bizi. bizde onları.

Yolandacım senin hayvansever oluşun çocukluğundan belliymiş..bende hayvanları severim ama aynı zamanda korkarımda..

bende öle korkmam ama uzaktan severim asla elimi dokunamam ne kediye ne köpeğe ne kuşa. :26:yanımdan da geçirtmem yani onların yanından geçmem. ha olaki yanlışlıkla ( bugüne kadar oladı ama Allah korusun:26:) üzerime kıyafetime değse bi daha o kıyafeti giyemem bile. sevmiorum dokunmalarını.
uzaktan çok severim bayılırım ohh bembeyaz yumuşacık kediler köpişler çok şekerler ama uzaktan.evde hele aslaaa

hugoooş valla sana da mubişlerine de hastayız bu muhabbetlerinize de bitiyorummm valla takipçinizim

ayrıyetten dönüşümlü sularına vitamin koyuyorum en güvenilir markadan. mineral koyuyorum hergün gagalarını ayaklarını kontrol ediyorum burnu akıyomu üşütmüşmü filan. üşüttüyse hemen ılık ıhlamur içiriyorum. popolarını kontrol ediyorum ishali varmı diye her akşam kontrol ediyorum onları rahatsız etmeden. hiç kolay değil yani küçükler ama işleri büyük. haftada bir kafesleri çamaşır suyula yıkarım havalandırıp kurutup tertemiz yapar hazırlarım. yoksa mikrop oluşur. hasta olur ölürler. saba onlar uyanmadan erkenden 6 da kalkıp eşimi yolcu edip hemen salonu toplar silerim havalandırırım. çünkü deterjan kokusu onları hasta ediyor solunum yolu hastalıkları oluyor. havalandırıp kapatıp camları onları alırım salona zati kafesin kapsında sırada bekliyorlar açar açmaz pırr o kadar sevmiyırlar kafesi yani.
anlayacağınız üzere evde hayvan bakmak epeyce zorlu bir iş
birde insanların eve gelen misafirlerin kuşlarımı rahatsız etmesine kızarım. hayvanlar hiç tanımadıkları birine nasıl gelsinler hemen almak istiyorlar ama benimkiler canavar gibi uçuyo mümkün değil ele almak hemen başka odaya alıyorum o zaman mecbur kalıyorum kafeste tutmaya. artık ciyak ciyak bağırıyorlar çıkar diye. misafir gelince çok zor oluyo. ama neyse yeni ev 3 oda bi salon misafirleri misafir odasında ağırlarım. birde kıskancım ben hayvanlarıma benden başka dokunan birini istemem bakalım eli pismi temizmi. hastamı değilmi ya limonuma mikrop bulaştırırsa. canını acıtırsa korkarsa limonum yüreğim dayanmaz o yüzden hayvanlarım benim için çok kıymetlidir kimselere dokundurmam

saol yoliciğiimm.amiiiiiiiiiinnn.yok üzülmedim zaten. hem ben dedim dimi sanada yicem dedim. ve yedim arada olcak napalım.

heee didindi didin di direct deel emmee indirect demiştin hee didindii

evet tatlım küçükten alışığım benim annem de hayvan besler kedimiz hep vardı anne eve sokmazdı ama çok severdi kapı önünde hep olurdu hayvanımız
annem tavuklarını bile kızlarımm kuşlarım diye sever düşün artık ailecek hayvan delisiyiz küçükken bozuluyordum onlar kızın da biz neyiniz diye hahahah

hugoooş valla sana da mubişlerine de hastayız bu muhabbetlerinize de bitiyorummm valla takipçinizim

valla bende seninkine ve neruşunkine bayılıyorum. seninkinin koyu renk burnunu gördümya bittim bittim eşimede gösterdim avatarındaki yolinin resmini anlattım o da pek sevdi zaten bayılır anlattım dedim sabaha kadar arkadaşın diyet sebze köftesiyle yerde oynamış dedim çok güldü

bendeee...
Hugocum aynı bebek bakar gibi bakıyosun hayvanlarına..bebeğin olunca ona nasıl bakacaksın kimbilir..maşallah sana..allah emeklerinin karşılığını versin..

kukicm konylıyım 5 yıldır da beysehırdeyım buraya atandım inşlllh cnm istedıgın olur bellı mı olur beysehıre atanırsın konyayı ene cok sevıyorum amaantalyaya tayın ıstycez seneye

canını hecc sıkma hepımızın basında var bu tiplerden

Gönderdim cnımmmm

pepetiii tatlı sen de 2. mesajı dikkate alll

tesekurler canımmm

evet yaa bende gözlemeyi malesef ki çok severim.
en son diyete başlamamdan 1 gün sonra yemiştim
daha da yemedim..

ayyy gözlemeyı ve bı cok seyı sevıyorum kendım yapsam saglıklı olurdu ammaaa köyden getırdıler bı velım sıcak sıcak koktuuyduu

bu arada bugünn hocam kızdı bize tartıya cıkmak yok dedii 8 ayda aldıgın kiloyu 2 haftada mı vercen didi.. tartıya cıkmakk motivasyonu düsürür didi.. aybası ölcüm var zaten didi.. 3 hafta vermezsinn son 3 gün vermeye baslarsınn bünye bu didi.. cok istiyosanızz haftada bir cıkın didi.. sonaaa en sevdigim hareketii yaptıkkkk.. dizlerii hafif bükk parmöak ucunda durr, elleri omuz hizası öne uzat popişi sallayabildişginn kadarr hızlı salla ayaklareın yardımıyla anamm bahhhh nası sallıo didii.. özel getiridkk biz bu ikisini didii.. hocamm dedimm malzeme sagşlamm sallamasammda sallanır yanee brezilya halt itmişş beniimm asil popişimin yanında... yörükspor 1_ 0 brasil

kukicm konylıyım 5 yıldır da beysehırdeyım buraya atandım inşlllh cnm istedıgın olur bellı mı olur beysehıre atanırsın konyayı ene cok sevıyorum ama antalyaya tayın ıstycez seneye

aaa hemşeriyizzz ozamn.

ayy çok istiorum hiç sevmiorum burayıı.zaten 2 yıl sonra eşim müdür yardmcısı olcak inş ozman tayini istemeyi düşünüoruz en geç ama daha erken gelirsek süper olur. konya nın puanları çok yüksek ama belli olmaz belkide atanırım ilçe dahi olsa razıyım hafta sonu gider gelirim annemlere fln.

siz nie antalyaya gidiosunuz?eşinmi oralı?

bendeee...
Hugocum aynı bebek bakar gibi bakıyosun hayvanlarına..bebeğin olunca ona nasıl bakacaksın kimbilir..maşallah sana..allah emeklerinin karşılığını versin..

amin canım 2 yıldır her sabah 6 da kalkıp salonumu temizler havalandırırım hasta bile olsam yaparım çok zor geldiğide oluyo ama yapıyorum sonra dediğim gibi vitaminli mineralli sularını hergün değiştirmek gerekiyo bunu yaparım yemleri tazelenir gün aşırı sebze meyve veya yumurta maması veririm bebek bisküvisi veririm düzen içinde tabiki. sonra daldarı veririm tombikler benimkiler zati uçmasalar sadece kafeste dursalar şişko olurlar kesin limon demin yemiş yemiş yumurta mamasını çok kaçırmış şimdi salmış göbeğini çıkmış önden pırtlamış kolumda uyukluyo
inşallah canım tek isteğim onlar mutlu mesut bir ömür geçirsinler sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil ben yaparım allah güç kuvvet versin yeterki. aldık onları en iyi şekilde bakmak vazifemiz ya almayacaksın yada aldınsa en iyi şekilde bakacaksın. görüyorum böyle evi pisletiyo diye kafese hapsediyorlar hayvan mutsuz filan yazık yani. zaten bizim kafeste kocaman dev gibi taşımakta güçlük çekiyorum rahat etsinler diye kocaman aldık
eşime liste verdim dün antalyadan kuşlarımız için daldarı vitamin mineral kuş kumu kuş kömürü filan ısmarladım alacak onları. kalitesiz yem vermiyorum gerçi azcık tuzlu oluyo ama deyiyor sağlıklı oluyorlar. ucuz vitamin almam faydası olmaz en iyisini aldırıyorum. valla ihtiyaçları kendilerinden daha pahalı tutuyo ama olsun içim rahat ediyo en azından. oyuncaklarıda öyle birsürü var. oyun parkı yaptım oklavaları zımparaladım birbirine çakıp astım üzerinde sayısız oyucak filan var orda çok mutlular kendilerine ait olduğunu biliyorlar öyle heryeri pisletmezler zati pisletselerde temizliyorum. allah hastalılarını göstermesin. çok çabuk cereyana kapılıyorlar onada çok dikkat ediyorum tabiki hemen hastalanabiliyorlar çok küçüklerya çok narinler.

anam beahhh haaa

ecrinn eşin doğru demiş devamlı tartılıp durma motivasyonun düşer. vücudundaki değişikliklere bak bende ayda kez diyetisyen kontrolunde tartılıyorum

ne şekersiniz ya süper anlatıyorsunuz.okurken çok hoşuma gidiyor.yaramaz şeyler.

şimdi ben eve girince hemen kapıya geldi uyandımmm okşanma zamanım geldiiii diiiiiiiiii:86::86::86::86::86: hemen yataarrr yerlerde yuvarlanırrrr göbeeni sevdirirrr hoşgeldin karışlaması

Ovvvvvvvvv kömür de hiç sevmezzzzz kıyaamet kopar banyo yaptırmak ne mümkün zaten senede 1 kez yaptırıyorum;kedilerin çok sık yıkanmasına gerek yok ama genelde veterinerde yıkanıyor çünkü yılda bir traş oluyor yazın hem sıcaklarda iyi oluyor hem tüyleri yenileniyorr çok sever traş olmayı sonra çok daha hareketli oluyooo işte traşa gidinceee yıkanıyoo aşıları yapılıyo tırnakları kesiliyoo ve eve yakışıklı yakışıklı dönüyoo ayrıca 3 ayda bir zaten veterinere götürüyorum çünkü düzenli aşıları var bebekliğinden beri olduğu. Ama her ay tırnaklarını kesiyorum ve işte yazın da 1 kez de ben yıkıyorum ama tabii çooooooookk maceralı oluyooo nefret eder sudan aynen yoli gibii(yoli derkeeen kedi olan) kedi kesiyoruz sanılabilir yani bir de kömür normalde çok kendini sevdiren öyle yumuş bir kedi değildir yeni yeni biraz yaşlandı da daha sırnaşık oldu yatarken benimle yatar falan erkek ya bi de bi artislik bir ağır başlılıkk canı isterse sevdirir öyle kucağına falan alıp oturamazsın yaniev onun biz misafirizzz bi eve geldiğimizde yatar okşatır ya da isterse gelir bi sürtünür ama asla kucak kedisi değilll artistt kömbikkkküçükken soğan yerdi bayılırdı soğana düşünün bi kere yazlıkta masanın üzerinde bi tabak kavrulmuşkıyma var ve soğan var annem yemek yapmak için çıkarmış biz de bi yere gittik ki kömür hiç masaya falan çıkmaz çok akıllı o konularda bi geldikk masanın üstünde kıyma aynen duruyo ama soğan yokk ama artık yemiyo sadece bir çeşit kuru mama ve su yemek saati gelince gelip psikolojik baskı uygular karşımda durur gözlerini dikerr bakarr hiçkıpırdamadan adamsan kalkıp amam verme 2dk bile geciktiremezsinn ahhh ahh çok seviyorum boncuğumbenim Allah uzun ömürler versinnn hayvancıklarımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…