şimddiiik gelelim ben naptım.
o kadar bağırdım çağırdım sıkıldım dedimm ilgilenn olmadı ( bunlar bahane)
soona markete gttim buz gibi havada. aldım kendime bir bitter magnum.bid e kocişe aldım tabi.
eve geldimm neruşun spor yazısını okudum bi yandan bi yandan yedim .
ohh..
miss gibi 314 kalori
3.6gr protein
20 gr.yağ
29.8 grkarbonhidrat aldım
pişman deilim.zaten yicektim daha saçma sapan bi günde yemekten se spor yaptım bu gün yiyeyim dedim.beni ancak magnum paklardı çünküü ve pakladı da
afiyet olsun tatlım kendini çok üzme olur böyle sıkıyönetim mi ilan ettik kızım yiyicen dabeee afiyet bal şeker olmasındaaaa kas olsun emi sonuçta kalsiyum aldın bittermiş magnezyum aldın güzelde tadını çıkarmışsın süpersin
anladım canım sende haklsıınn
ben küçüklükten beri kedi köpek yavruları ile düşüp kalkmışım annem öyle derdi daha 4 yaşındaymışım annem kedi köpek yavruları ile çamur çepek içinden alırmış beni şimdi gülyor da o zaman gülmüyordu eminim hahahhah
işte benim çocugum yok ama kedim var ileride çocukta olur eger hayırlı ise oda olsuın inşallah ama hayvan beslemenin çok faydaları var tabi sevene isteyene
işte ben de yolişi duş kabininin içinde yıkıyorum kaçamıyo ama kendim de ıslanmiim diye şorta kalıyorum yoksa sırılsıklam oluyorum. yıkarken çıkan sesleri duysan sanki kedi kesiyoruzkomşular duymasın apartman boşluundan diye banyo camını örtiyorum
ayy senin kociş te tam hayvan sever benim ki ben kedi sevmezdim hala sevmem yolimi severim diyo köpek severdi benim ki hatta bi ara tutturdu köpek diye aldırmadım eve köpek sokmam sokamam köpek dışarda beslenicek hayvan bence bakımı da çok zor neyse ben bunu zor vazgeçirdim izmiden gelince ilk iş kapıdan girişte önce bana sarılır sonra yoliiiişş kızıııım
oda koşar babasına mav maav ama böyle bütün hafta bana çıkarmadıı sesleri babişine çıkarır özlüyor bi hafta sanırım ayrı bi sever babişini ama bir arada isek önce bana annişine gelir benden yüz bulamazsa babişeçok şımarık çook
Yolandacım senin hayvansever oluşun çocukluğundan belliymiş..bende hayvanları severim ama aynı zamanda korkarımda..
hugoooş valla sana da mubişlerine de hastayız bu muhabbetlerinize de bitiyorummm valla takipçinizimhayvan bakımı zor yanlarıda var tabiki. mesela ufak bunun bakımından ne olur demiceksin. limon gün aşırı taze sebze meyve yumurta ister. daldarı ister. sonra kumları olmalı yoksa kursak iltihabından ölüyorlar. kumlarına dövülmüş midye kabuğu koyuyorum çünkü dişleri yokya midye kırıntıları midelerinde diş görevi görüyo. sonra kalamar kemiği yemeleri lazım. deniz kenarında topluyoruz eşimle. sadece yem çok vitaminsiz dönüşümlü taze mevsimlik sebze ve meyveler veriyoruz protein için yumurta maması veriyoruz. sonra hergün salıklar kafeste çok mutsuzlar. kafese hapsetmemek lazım günah hayvancıklara onlar uçmak için yaratılmış hapsetmek günah olur uçunca mutlu oluyorlar. tabee ev batıyo hergün temizliyorum oturma odasıını. ,
hayvan küçük olsun büyük olsun farketmiyo bakımları epey vakit alıyo ama olsun yapıyorum allah onları benden almasın. allah herkesin minik yavrularına uzun ömürler versin mutlu olsunlar. bayılıyorum her hayvana hiç ayrım yapmam hepsini severim bikere insanlar gibi değiller. insana emek verirsin seversin gün gelir çeker gider yada arkandan vurur seni ama hayvanlar öylemi ömür boyu sever sahiplerini. limonumda beni başka türlü sever bikaç gün görmese gelince beni görünce gözleri parlar hepsi sever bizi. bizde onları.
saol yoliciğiimm.amiiiiiiiiiinnn.yok üzülmedim zaten. hem ben dedim dimi sanada yicem dedim. ve yedim arada olcak napalım.
Yolandacım senin hayvansever oluşun çocukluğundan belliymiş..bende hayvanları severim ama aynı zamanda korkarımda..
hugoooş valla sana da mubişlerine de hastayız bu muhabbetlerinize de bitiyorummm valla takipçinizim
bendeee...bende öle korkmam ama uzaktan severim asla elimi dokunamam ne kediye ne köpeğe ne kuşa. :26:yanımdan da geçirtmem yani onların yanından geçmem. Ha olaki yanlışlıkla ( bugüne kadar oladı ama allah korusun:26:) üzerime kıyafetime değse bi daha o kıyafeti giyemem bile. Sevmiorum dokunmalarını.
Uzaktan çok severim bayılırım ohh bembeyaz yumuşacık kediler köpişler çok şekerler ama uzaktan.evde hele aslaaa
pepetiiiiiiiiiiii
duy beniiiiii.....
afiyet olsun cnm. dedimki konyalımısn beyşehrdesin die biliorum .ben konyalıyım 9 aydır istanbuldayım gelin geldim buraya
hiç sevmiorum burayıııı.. gitmek istiorum burdannnnn
çağır beni konyaya
yaaaaaa canım çok sıkıldı.arkadaşımın biri burdaydı öyle konuşuyordum.moralimi çok bozdu.sen istersen aç kal istersen haftanın 7 günü spor yap versende irisin dedi.ya irisin diyip duruyor iri felan değilim.zayıfken gayet hoştum yani.neden böyle diyip duruyorlar.kendimden nefret ettim.herşeyden vaz mı geçsem.zaten sinirlerim bozuktu tartı sola kayacağına sağa kayıp duruyor.şeytan diyiyor.git ne bulursan ye.ama biride kilolusun derse kafasını kır tak etti ya moral bozmakta birebirler.kendiside ayıptır söylemesi 92 kg.kendisini görmüyor.yada kendisi yapamıyor benden çıkarıyor acısını.beni del etti ya.
Gönderdim cnımmmm
pepetiii tatlı sen de 2. mesajı dikkate alll
evet yaa bende gözlemeyi malesef ki çok severim.
en son diyete başlamamdan 1 gün sonra yemiştim
daha da yemedim..
kukicm konylıyım 5 yıldır da beysehırdeyım buraya atandım inşlllh cnm istedıgın olur bellı mı olur beysehıre atanırsın konyayı ene cok sevıyorum ama antalyaya tayın ıstycez seneye
bendeee...
Hugocum aynı bebek bakar gibi bakıyosun hayvanlarına..bebeğin olunca ona nasıl bakacaksın kimbilir..maşallah sana..allah emeklerinin karşılığını versin..
bu arada bugünn hocam kızdı bize tartıya cıkmak yok dedii8 ayda aldıgın kiloyu 2 haftada mı vercen didi.. tartıya cıkmakk motivasyonu düsürür didi.. aybası ölcüm var zaten didi.. 3 hafta vermezsinn son 3 gün vermeye baslarsınn bünye bu didi.. cok istiyosanızz haftada bir cıkın didi.. sonaaa en sevdigim hareketii yaptıkkkk.. dizlerii hafif bükk parmöak ucunda durr, elleri omuz hizası öne uzat popişi sallayabildişginn kadarr hızlı salla ayaklareın yardımıyla anamm bahhhh nası sallıo didii.. özel getiridkk biz bu ikisini didii.. hocamm dedimm malzeme sagşlamm sallamasammda sallanır yanee brezilya halt itmişş beniimm asil popişimin yanında... yörükspor 1_ 0 brasil
ecrinn eşin doğru demiş devamlı tartılıp durma motivasyonun düşer. vücudundaki değişikliklere bak bende ayda kez diyetisyen kontrolunde tartılıyorum
ne şekersiniz ya süper anlatıyorsunuz.okurken çok hoşuma gidiyor.yaramaz şeyler.
neruşş kediler suyu sevmezler seninkinin suyla arası nasıl banyosunu senmi yaptıryorsun zor oluyormu.
benimkiler duş almaya bayılırlar sıcak havada suda yüzerler cıp cıp oynarlar suda sonrada perdelere kurulanıyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?