60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,
ben geldim ama o kadar fenayım ki. reglimin ilk günü. tam bir kilo 100 gr fazla çıktım bugün anlicanız acayip ödem yapmışım
heryerim agrıyor sabah ta zor kalktım şimdi kahve içiyorum beni uyandırır diye. sabah canım hiçbişi yemek istemedi ama bişide yemem lazımdı sabah yayla çorbası vardı onu ısıtıp içtim ardından bir bardak şekersiz çay ve yarım dilim az yaglı ve şekerli ev keki yedim. bir sürü de iş var pazartesigeldi çattı..... bankaya gitmek için dışarı da çıkmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok kötüyüm

kızlar hugocuk yok nerdekine bilen varmıı:26:
annesindeymiş canım yarın burda olcakkmış dun yazmıştı

bencede guzel ama canım sanki 21 mayısa 3 kilo zor gibi ya belkide ödem vs gitcekse ondan öle demiştir ki 11 gün var valla bende uycam senin listene ffaktan ufaktan

saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.

ara 9 =1 hurma

haftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmmneyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idişu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:

günaydın kızlar dayanamadım hafta sonu diyetisyene gittim bende

2.5 kılo yag fazlam varmış ve diyette buns yüklendi.
su mineral ve kas oranım cok iyi durumdaymış
bunun yanında tartıda sok oldum evde 61 gelen ben orda 59.3 geldim veeee cokkkkk mutlu oldum
1 aylık hedefimiz 4 kilo ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi zaten bende 55 olmak istiyordum :)

listem şöyle

güne ılık su ile başlıyoruz kabız olursak 2 kuru kayısı

kahvaltı:1 kk pynir veya 1 yumurta
2 ince dilim ekmek
bol yeşillik dometes salatalık
şekersiz çay,

ara: 1 kupa yaşil çay+ 1 galeta

öğle:

90 gr et
bol salata yğsız
2 ince dilim ekmek

ara: 1 meyve +2 tüm ceviz

akşam:

8 yk sebze yemeği(2 kaşık yağla pişirilmiş etli pişerse eti alınmayacak)
1 su bardağı yogurt+1 tk keten tohumu
2 dilim ekmek

ara: 2 meyve
1 kupa funda çayı
4 etı form

yatarken:1 su bardagı süt

hergün 30 dk yürüyüş yeterli
evde leslie ile yürüsem 25 dk yeterli ancak arkasından problemli bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapılacak

not:aşırı kaçmadan düzeni spor şart yoksa bırakınca daha fazla alırısn dedi

21 mayıs kontrol var aslında her hafta var ama şehir dışından geldiğim için 2 haftada bir kontrole gideceğim

benim notum:allahım ben bu kadar ekmeği yiyemiyorummmmmmmmmm yardımmm

canımcım günaydın
demek ki diyetisyen metonu hızlandırmaya çalışıyo. paso yiyceksin ki meto yakmak için paso çalışsın iyi taktik aslında.

Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..

afiyet olsun ve de günaydın yecale kardeşim. ayy her sabah yazıyorsun ya böyle çarliston yada sivri biber yedim diye o kadar özeniyorum ki. keşke bende yiyebilsem ama benim mideme dokunuyor yeşil biber

sabah maydonoz kürüm

1 dilim esmer ekmekle 1 kk peynirle yapılmiş tost
1 kivi 3 marul

saat 9 ara 1 hurma

süpersin. 38 bedene düşmen harika olmus famircim. giyisilerini güle güle giy. :)

canım benim inşallah veririm banada zor geliyor ama bilmiyorum.bende bugün pilatese gideceğim.yarında dinlennirim. çarşambada evde yaparım.perşembe yürüyüş.cuma pilates.c.tesi kardiyo.pazar yürüyüş bu şekilde devam edeceğim dahada hırslandım bakacağım bu defada sonuç almazsam ben hangi dağdan atsam kendimi.

Son düzenleme:

fambukum güle güle giy canım sırtında paralansın
iki üç kilo verince bende geniş bedenli markaların 38'ına girerim rahatça diyorum ama dar kalıplı markaların 38'i için beş -yedi kilo filan gerekiyo çünkü onların ki acayip dar

herkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız bakalım? umarım güzel geçmiştr hafta sonunuz benm güzeldi.cumartesi taksim galata civarı bayağı gezdik yürüdük.
dün de evden bağdat cad. ne kadar yürüdük birazda cadde de yürüdük.toplamda 1 saat i geçti..tabi kaçamaklarda var. mesela waffle yed,m kurtuldum.yoliiiiiiiiiiii
geleim kahvaltıma
1 kupa şekertsiz açık çay
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin

işte böööööle.
az ssoooona slim yapıcam ramp it up a geçiorum buı hafta inş.
bu arada karnım tok çıplakken 57. kilo yum. tickerımı bi yenileyim ozman.hedef fln yapıyım şöle .

arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size

ara ara baktımmm

hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirgana ondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di

pazar günü öğleden sonraya kadar evdeydik,, ütü, çamaşır derken öğlen oldu

arkadaşlarla pikiniğe gittik mangalda balık yapıp yedik

kaçamaklarım oldu tabi hafta sonu:18::18::18::18::18::18:

bugün tam gaz ileriiiiiii

kahvaltım

*2 dilim tam tahıllı ekmek

*1 kupa şekersiz siyah çay

*1 kk kadar peynir

*domates

*biberr

bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:

bu da bir başarı yaniiii

canım sen istanbulda mıydınn

bu arada hekese afiyet olsun

famir ve hugocuk cicşlerinizi güle güle kullanın

cimcime canım hadi bakalım ikimizde yeni bir serüvene başladık kontrol günümüzde aynıymış bakalım başımıza neler gelecek yalnız spor konusunda sana yetişmem imkansız benim

Son düzenleme:

canım senin listende güzel bende 21 mayısta gitcem diyetisyene inş senin gibi az yağ çıkar boy kaç senin. ya ben bule herkesten bi sey uyguluyorum bu kötümükü acaba mesela ylc nin peynirli öğle yemeği çok pratık onu aldım ve buna benzer

sağol yolicimmm,daha iyisii daha dar kalıplısı senin olsunnnncanım kesinlikle farkediyo ,hani 40 benden kotumvar demiştim ya,onun içine mesela ancak giriyorumm,ama bunlar sanırım kumaş pantalon olduğu için giymek kolay oluyo,bide benim basen ve popo problemim yok,işte düğmeyi kapatıyom ama göbek pörtüyoooooffff bu hafta biraz daha iyiyim çok şükür,spora azcık ağırlık vermem lazımmm,ozamn bu sorunum kalmaz umarım

süpersin. 38 bedene düşmen harika olmus famircim. giyisilerini güle güle giy. :)
sağol canımmm

Son düzenleme:
sabah maydonoz kürüm

1 dilim esmer ekmekle 1 kk peynirle yapılmiş tost
1 kivi 3 marul

saat 9 ara 1 hurma
afiyet olsun canım benim..
9: evet metobolizmam sürekli motor gibi çalışacak görünüyor.

canım benim diyetin seninde süpermiş.yağ ve kas oarnın kaç çıktı senin.bende 13 gün sonra 3 kilo vermem gerekiyor.üf olurmu 2 kilo olsa gine çok sevinirim.

canım benim ah ne güzel 38 beden olmaya başlamış.çok sevindim.darısı başımıza.hepimizin kaçamakları oluyor.sen eminim dengelersin hafta içi.afiyet olsunkolay gelsin.

canım mutlaka verirsin benim demek istediğim 3 olmaz 2.5 olur yani 3 olcak sartlama uzme sen uygula mutlaka fark eder
canım bide özel bişiler varmı dedinya elma buyukse aranın birinde yarım diğerinde yarımı diye

tebrikle bende yarın tartılcamm:92::92::92::92:

canım benim boy 1.59 cıktı
ben sorun olacagını düşünmem sonucta hepımızınkı dıyet yemeği

inş seninde yağ oranın az cıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…