canım benim afiyet olsun...Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
annesindeymiş canım yarın burda olcakkmış dun yazmıştıkızlar hugocuk yok nerdekine bilen varmıı:26:
boy ve kilom.160-63 kg
yağ:%35.1
iç yağ:%5
kas:%28
BKI:24,6
BUoranlara göre diyet 1800 kal.diyet verdi.
sabah kalkınca:4 kuru kaysı 2 bardak ılık su,
kahvaltı saat 7 :00 da
1 su bardağı az yağlı süt,
1 kibrit kutusu peynir (dönüşümlü 1 gün peynir ,1 gün haşlama yumurta)
2 dilim esmer ekmek,
istediğim kadar şekersiz çay,
serbest salata
ara:meyve saat 9 da
ara:meyve saat 11 de
öğlen yemeği:12-13 saatleri arasında
3 köfte kadar et grubu (90 gr)
1 su bardağı yoğurt yada 2 su bardağı ayran,
1 kase çorba,
2 dilim esmer ekmek,
serbest salata,
ara : 15 : 00 da meyve,
ara: 17 : 00 da meyve,
akşam: 18- 19 saatleri arası:
1 su bardağı yoğurt az yağlı,
8 yemek kaşığı sebze yemeği,
orta boy kepçe çorba,
1 dilim esmer ekmek,
serbest salata,
ara : 8 de meyve ,
ara: 10 da da meyve
işte böyle bir diyet verdi meyve sayılarını da liste verdi.erik çilek muz vs ne kadar sayıda vede ölçüde yemem gerektiği konusunda bakalım inşallah işe yarar.bu defa diyetime uyacağım.haftanın 4 günü de spor yap dedi.bende türüyüş ve pilate yaptığımı bazen de evde kardiyo yaptığımı söyledim.mutlaka 4 günü 1 saat yap dedi.işte böyle...ben neden böyle oldum ki anlamadım.
21 mayıs ta kontrolüm var tekrar listemi değiştirecek birede 3 kilo vermem lazım bu diyetle olurmuki acaba...
saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.
canım benim günde 6 tane ara öğün ama oranları az.meyve sayıları felan.mesela bir arada bütün elma yemek yok küçükse tamamda büyükse yarısı bir arada yarısı diğer arada.bunun gibi. 2 ara sabah öğlen arası 2 öğlen akşam arası 2 tanede akşamla yatış arası...
Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
haftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
annesindeymiş canım yarın burda olcakkmış dun yazmıştı
bencede guzel ama canım sanki 21 mayısa 3 kilo zor gibi ya belkide ödem vs gitcekse ondan öle demiştir ki 11 gün var valla bende uycam senin listene ffaktan ufaktan
ara 9 =1 hurma
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
günaydın kızlar dayanamadım hafta sonu diyetisyene gittim bende
2.5 kılo yag fazlam varmış ve diyette buns yüklendi.
su mineral ve kas oranım cok iyi durumdaymış
bunun yanında tartıda sok oldum evde 61 gelen ben orda 59.3 geldim veeee cokkkkk mutlu oldum
1 aylık hedefimiz 4 kilo ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi zaten bende 55 olmak istiyordum :)
listem şöyle
güne ılık su ile başlıyoruz kabız olursak 2 kuru kayısı
kahvaltı:1 kk pynir veya 1 yumurta
2 ince dilim ekmek
bol yeşillik dometes salatalık
şekersiz çay,
ara: 1 kupa yaşil çay+ 1 galeta
öğle:
90 gr et
bol salata yğsız
2 ince dilim ekmek
ara: 1 meyve +2 tüm ceviz
akşam:
8 yk sebze yemeği(2 kaşık yağla pişirilmiş etli pişerse eti alınmayacak)
1 su bardağı yogurt+1 tk keten tohumu
2 dilim ekmek
ara: 2 meyve
1 kupa funda çayı
4 etı form
yatarken:1 su bardagı süt
hergün 30 dk yürüyüş yeterli
evde leslie ile yürüsem 25 dk yeterli ancak arkasından problemli bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapılacak
not:aşırı kaçmadan düzeni spor şart yoksa bırakınca daha fazla alırısn dedi
21 mayıs kontrol var aslında her hafta var ama şehir dışından geldiğim için 2 haftada bir kontrole gideceğim
benim notum:allahım ben bu kadar ekmeği yiyemiyorummmmmmmmmm yardımmm
günaydın kızlar dayanamadım hafta sonu diyetisyene gittim bende
bunun yanında tartıda sok oldum evde 61 gelen ben orda 59.3 geldim veeee cokkkkk mutlu oldum
1 aylık hedefimiz 4 kilo ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi zaten bende 55 olmak istiyordum :)
listem şöyle
2 ince dilim ekmek
şekersiz çay,
öğle:
90 gr et
bol salata yğsız
2 ince dilim ekmek
akşam:
2 dilim ekmek
1 kupa funda çayı
4 etı form
evde leslie ile yürüsem 25 dk yeterli ancak arkasından problemli bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapılacak
21 mayıs kontrol var aslında her hafta var ama şehir dışından geldiğim için 2 haftada bir kontrole gideceğim
fambukum güle güle giy canım sırtında paralansın
iki üç kilo verince bende geniş bedenli markaların 38'ına girerim rahatça diyorum ama dar kalıplı markaların 38'i için beş -yedi kilo filan gerekiyo çünkü onların ki acayip dar
sağol canımmmsüpersin. 38 bedene düşmen harika olmus famircim. giyisilerini güle güle giy. :)
canım sen istanbulda mıydınn
afiyet olsun canım benim..sabah maydonoz kürüm
1 dilim esmer ekmekle 1 kk peynirle yapılmiş tost
1 kivi 3 marul
saat 9 ara 1 hurma
9:
canımcım günaydın
demek ki diyetisyen metonu hızlandırmaya çalışıyo. paso yiyceksin ki meto yakmak için paso çalışsın iyi taktik aslında.
:
afiyet olsun ve de günaydın yecale kardeşim. ayy her sabah yazıyorsun ya böyle çarliston yada sivri biber yedim diye o kadar özeniyorum ki. keşke bende yiyebilsem ama benim mideme dokunuyor yeşil biber
canım benim diyetin seninde süpermiş.yağ ve kas oarnın kaç çıktı senin.günaydın kızlar dayanamadım hafta sonu diyetisyene gittim bende
listem şöyle
2 ince dilim ekmek
şekersiz çay,
öğle:
90 gr et
bol salata yğsız
2 ince dilim ekmek
akşam:
2 dilim ekmek
1 kupa funda çayı
4 etı form
canım benim inşallah veririm banada zor geliyor ama bilmiyorum.bende bugün pilatese gideceğim.yarında dinlennirim. çarşambada evde yaparım.perşembe yürüyüş.cuma pilates.c.tesi kardiyo.pazar yürüyüş bu şekilde devam edeceğim dahada hırslandım bakacağım bu defada sonuç almazsam ben hangi dağdan atsam kendimi.
arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirganaondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di
pazar günü öğleden sonraya kadar evdeydik,, ütü, çamaşır derken öğlen oldu
arkadaşlarla pikiniğe gittik mangalda balık yapıp yedik
kaçamaklarım oldu tabi hafta sonu:18::18::18::18::18::18:
bugün tam gaz ileriiiiiii
kahvaltım
*2 dilim tam tahıllı ekmek
*1 kupa şekersiz siyah çay
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:
bu da bir başarı yaniiii
canım senin listende güzel bende 21 mayısta gitcem diyetisyene inş senin gibi az yağ çıkar boy kaç senin. ya ben bule herkesten bi sey uyguluyorum bu kötümükü acaba mesela ylc nin peynirli öğle yemeği çok pratık onu aldım ve buna benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?