- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
canım benim diyetin seninde süpermiş.yağ ve kas oarnın kaç çıktı senin.bende 13 gün sonra 3 kilo vermem gerekiyor.üf olurmu 2 kilo olsa gine çok sevinirim.
merak etme veririz inş destek olur kızlar bize çizelge evde kaldı canım oranları hatırlamıyorum.
canım benim boy 1.59 cıktı
ben sorun olacagını düşünmem sonucta hepımızınkı dıyet yemeği
inş seninde yağ oranın az cıkar canım
canım benim inşallah veririm banada zor geliyor ama bilmiyorum.bende bugün pilatese gideceğim.yarında dinlennirim. çarşambada evde yaparım.perşembe yürüyüş.cuma pilates.c.tesi kardiyo.pazar yürüyüş bu şekilde devam edeceğim dahada hırslandım bakacağım bu defada sonuç almazsam ben hangi dağdan atsam kendimi.
herkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız bakalım? umarım güzel geçmiştr hafta sonunuz benm güzeldi.cumartesi taksim galata civarı bayağı gezdik yürüdük.
dün de evden bağdat cad. ne kadar yürüdük birazda cadde de yürüdük.toplamda 1 saat i geçti..tabi kaçamaklarda var. mesela waffle yed,m kurtuldum.yoliiiiiiiiiiii
geleim kahvaltıma
1 kupa şekertsiz açık çay
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin
işte böööööle.
az ssoooona slim yapıcam ramp it up a geçiorum buı hafta inş.
bu arada karnım tok çıplakken 57. kilo yum. tickerımı bi yenileyim ozman.hedef fln yapıyım şöle .
canım benim tebrik ederim..:92::92:arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirganaondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di
pazar günü öğleden sonraya kadar evdeydik,, ütü, çamaşır derken öğlen oldu
arkadaşlarla pikiniğe gittik mangalda balık yapıp yedik
kaçamaklarım oldu tabi hafta sonu:18::18::18::18::18::18:
bugün tam gaz ileriiiiiii
kahvaltım
*2 dilim tam tahıllı ekmek
*1 kupa şekersiz siyah çay
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:
bu da bir başarı yaniiii
canım benim afiyet olsun.sen kilomu almışsın yaniherkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız bakalım? umarım güzel geçmiştr hafta sonunuz benm güzeldi.cumartesi taksim galata civarı bayağı gezdik yürüdük.
dün de evden bağdat cad. ne kadar yürüdük birazda cadde de yürüdük.toplamda 1 saat i geçti..tabi kaçamaklarda var. mesela waffle yed,m kurtuldum.yoliiiiiiiiiiii
geleim kahvaltıma
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin
işte böööööle.
bu arada karnım tok çıplakken 57. kilo yum. tickerımı bi yenileyim ozman.hedef fln yapıyım şöle .
bu arada hekese afiyet olsun
famir ve hugocuk cicşlerinizi güle güle kullanın
cimcime canım hadi bakalım ikimizde yeni bir serüvene başladık kontrol günümüzde aynıymış bakalım başımıza neler gelecek yalnız spor konusunda sana yetişmem imkansız benim
Günaydın kızlar,
ben geldim ama o kadar fenayım ki. reglimin ilk günü. tam bir kilo 100 gr fazla çıktım bugünanlicanız acayip ödem yapmışım
heryerim agrıyor sabah ta zor kalktım şimdi kahve içiyorum beni uyandırır diye. sabah canım hiçbişi yemek istemedi ama bişide yemem lazımdı sabah yayla çorbası vardı onu ısıtıp içtim ardından bir bardak şekersiz çay ve yarım dilim az yaglı ve şekerli ev keki yedim. bir sürü de iş var pazartesigeldi çattı..... bankaya gitmek için dışarı da çıkmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok kötüyüm
haftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
afiyet olsun ve de günaydın yecale kardeşim. ayy her sabah yazıyorsun ya böyle çarliston yada sivri biber yedim diye o kadar özeniyorum ki. keşke bende yiyebilsem ama benim mideme dokunuyor yeşil biber
herkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
geleim kahvaltıma
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin
işte böööööle.
arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirganaondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di
kahvaltım
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:
bu da bir başarı yaniiii
sabah mahmurluğumu üzerimden atamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. aslında uyumak istiyordum ama oğlum sağolsun yine uyutmadı buzdolabı için servis gelecekti hiç yapmadıkları şeyi yaptılar erkenden geliverdiler şaşırdım yaniiiçok kavga ederdik telefonda bir türlü gelmeyi bilmezlerdi..
sabah kahvaltımı yazayım ; kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez.
1 tatlı kaşığı yağda pişmiş yumurta
bol yeşillikli - yeşil soğanlı - peynirli bol salata
2 dilim tahıllı ekmek
2 bardak esmer şekerli çay.
birazdan da kendime gelmek için Türk kahvesi içeceğim...
afiyet olsun yclKahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
yolanda günaydın canım yarında ben regli olacam karnım patlamak üzere zaten.sıcak çorba iyi olmuş canım afiyet olsunGünaydın kızlar,
ben geldim ama o kadar fenayım ki. reglimin ilk günü. tam bir kilo 100 gr fazla çıktım bugünanlicanız acayip ödem yapmışım
heryerim agrıyor sabah ta zor kalktım şimdi kahve içiyorum beni uyandırır diye. sabah canım hiçbişi yemek istemedi ama bişide yemem lazımdı sabah yayla çorbası vardı onu ısıtıp içtim ardından bir bardak şekersiz çay ve yarım dilim az yaglı ve şekerli ev keki yedim. bir sürü de iş var pazartesigeldi çattı..... bankaya gitmek için dışarı da çıkmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok kötüyüm
günaydın fambık hafta sonlarımız hep kaçamaklı oliii artık yapcak bişey yok azucuk olsun dimi kaçamak yani afiyet ossun bebemhaftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
afiyet olsun canımsabah maydonoz kürüm
1 dilim esmer ekmekle 1 kk peynirle yapılmiş tost
1 kivi 3 marul
saat 9 ara 1 hurma
günaydın kukilatam afiyet olsunherkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
geleim kahvaltıma
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin
işte böööööle.
arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
kahvaltım
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu da bir başarı yaniiii
eslaaaaa hoşgeldin cnmgünaydın kızlarrr herkeese mutlu bir hafta diliyorum:) yıne geldim ben. hogucugum sagolsun bana yıne hatırlattı sizlerle motive olmayı:)
ayy geçmişo lsunnnn yoliicimmm bende olucam bu gümn yarın bekliorum tabi geçen ay umredeyken geciktrmk için doğum kontrol hapı kullanmıştım.inşallah düzeni bozulmaz eczacı arkadaşım bi kaç ay içinde düzene girer bozulsa bile demişti.inş. bende bi olayımda ağrılarıma razıyım kiiii benmkide çok fena ağrılı olurGünaydın kızlar,
hüplettim valla.yedim kurtuldum bununla baya giderim ben artık.çünkü kafaya takmıştım yicem die.
afiyet olsun kalançocum sonuda hüplettin heee
haftasonu ben de bi sürü şey hüplettim regl öcnesi karnımda kooccaman bi kurt oluyo zatenyedikçe yiyorum öyle bi his ki karnım şiş hissediyorum ama açlık hissi devam ediyo çok korkunçtu neyse bugün daha iyiyim
cnm almadım heralde çünkü önceden aç ve çıplakken tartılıodum ozman en düşük 56.3 geliodum.canım benim tebrik ederim..:92::92::92::92: afiyet olsun.
canım benim afiyet olsun.sen kilomu almışsın yaniama hastaydın vücut direncin düşmüştü.şimdi kendini toparladı ondandır.
yok canım benim yetişirsin.ben diğer seferlerde yaptım ama sonuç alamadım .bu defa inşallah alırım .ahadi bakalım iimizde kolay gelsin ozaman.
sabah mahmurluğumu üzerimden atamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. aslında uyumak istiyordum ama oğlum sağolsun yine uyutmadı buzdolabı için servis gelecekti hiç yapmadıkları şeyi yaptılar erkenden geliverdiler şaşırdım yaniiiçok kavga ederdik telefonda bir türlü gelmeyi bilmezlerdi..
sabah kahvaltımı yazayım ; kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez.
2 dilim tahıllı ekmek
Günaydın yo yo yo...
geçmiş olsun canım. umarın biran önce kendine gelirsin.. zaten pazartesi çalışmak zor, bide regl olunca.. üffff.. ben de regliyim bu arada...
Ben de salatalık zeytin falan yiyemem.. Bütün gün midem ağrır.. [/B]
2 dilim tahıllı ekmek
canım benim bende çalışıyorum.bah 7:20 de evden çıkıyorum akşam 6:30 da evde oluyorum.mecburen artık bir yerlere sıkıştırıyoruz.iş çıkışı yürüyorum iş çıkışı pilatese gidiyorum.bazen hafta sonları işte erken yapabiliyorum ama pes etmek yok.devam tamam mı ..bende evde olsam ne guzel sporumu yapardım ah evde olanlar çok şanslı kızlar
sabah 7.30 da işbası yapıyorum 6 da evde oluyorum
ne zaman spor yapacam
her aksam cıkamıyorum yuruyuse
ama bu sefer dıyetı esımle beraber yapıyoruz
kanına girip yuruyuse ıkna edıcem:)
canım benim kolay gelsin bayağı işin varmış gerçekten..kıslarrrrrrrrrrben geldimm diyemiorumm cünküü gidiorummm.. önce gidipp ehliyetimi alıcamm.. sonra eve alısverişş yapıcammm.. sonra spora gidicemmmm... sonaaaa perdeciye gidipp adres vericemm gelip ölcü alsın diye... sonraa her tarafımı pörtletmesine ragmenn mecburenn aldıgımm pantolonu tadilattann alıcammm.. ( pörtletmesi bana feyz olcakk artıkın)).. ohooo eve dönn yemek yapp yarım ütüyü tamammlaa, camları silmeye bugün yetisememm artıkk... ne cokk işim var yaaaaa.... eskiden işe giderrr gelirdimmm.. bi de kendi kıyafetlerimi ütülerdimm... :97::97::97: neyse canlarımmm öptümm hepiciniziiiiiii gorüsmekk üzre
canım benim bende bugün yemekhanedekilerle konuşacağım yemek listesi verebilirlerse bende ona göre burda olanları burda yerim olmayanlarıda akşamdan hazırlar getiririm mecburen.inşallah canımmm aynıyız bende 1 59 um
insallah gecen sene ben tatım 65 gösteriyordu arkadaslar o kadar yoksun diyolardı diyetisyene gittim 60.9 çıkmıstım simdidde aynı seyi umuyorum inşallah sendede öle olmuşş ya- peki bu eti falan yapabilcekmisin hergün hem sana hem cimcimeye sorayım ben çalısıyorum ve zor gibi ondan peynir kolay dedim
yok canım işte ben 2 kiloya gene razıyım valla.aylarca gram bile veremeden geçti.2 kilo binim için mucize bile.canım mutlaka verirsin benim demek istediğim 3 olmaz 2.5 olur yani 3 olcak sartlama uzme sen uygula mutlaka fark eder
canım bide özel bişiler varmı dedinya elma buyukse aranın birinde yarım diğerinde yarımı diye
tebrikle bende yarın tartılcamm:92::92::92::92:
2 dilim tahıllı ekmek
yolanda günaydın canım yarında ben regli olacam karnım patlamak üzere zaten.sıcak çorba iyi olmuş canım afiyet olsun
ayy geçmişo lsunnnn yoliicimmm bende olucam bu gümn yarın bekliorum tabi geçen ay umredeyken geciktrmk için doğum kontrol hapı kullanmıştım.inşallah düzeni bozulmaz eczacı arkadaşım bi kaç ay içinde düzene girer bozulsa bile demişti.inş. bende bi olayımda ağrılarıma razıyım kiiii benmkide çok fena ağrılı olur
hüplettim valla.yedim kurtuldum bununla baya giderim ben artık.çünkü kafaya takmıştım yicem die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?