60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim boy 1.59 cıktı
ben sorun olacagını düşünmem sonucta hepımızınkı dıyet yemeği

inş seninde yağ oranın az cıkar canım

inşallah canımmm aynıyız bende 1 59 um
insallah gecen sene ben tatım 65 gösteriyordu arkadaslar o kadar yoksun diyolardı diyetisyene gittim 60.9 çıkmıstım simdidde aynı seyi umuyorum inşallah sendede öle olmuşş ya- peki bu eti falan yapabilcekmisin hergün hem sana hem cimcimeye sorayım ben çalısıyorum ve zor gibi ondan peynir kolay dedim

kıslarrrrrrrrrr ben geldimm diyemiorumm cünküü gidiorummm.. önce gidipp ehliyetimi alıcamm.. sonra eve alısverişş yapıcammm.. sonra spora gidicemmmm... sonaaaa perdeciye gidipp adres vericemm gelip ölcü alsın diye... sonraa her tarafımı pörtletmesine ragmenn mecburenn aldıgımm pantolonu tadilattann alıcammm.. ( pörtletmesi bana feyz olcakk artıkın)).. ohooo eve dönn yemek yapp yarım ütüyü tamammlaa, camları silmeye bugün yetisememm artıkk... ne cokk işim var yaaaaa.... eskiden işe giderrr gelirdimmm.. bi de kendi kıyafetlerimi ütülerdimm... :97::97::97: neyse canlarımmm öptümm hepiciniziiiiiii gorüsmekk üzre

bende evde olsam ne guzel sporumu yapardım ah evde olanlar çok şanslı kızlar
sabah 7.30 da işbası yapıyorum 6 da evde oluyorum
ne zaman spor yapacam
her aksam cıkamıyorum yuruyuse
ama bu sefer dıyetı esımle beraber yapıyoruz
kanına girip yuruyuse ıkna edıcem:)

afiyet olsun kalançocum sonuda hüplettin heee
haftasonu ben de bi sürü şey hüplettim regl öcnesi karnımda kooccaman bi kurt oluyo zatenyedikçe yiyorum öyle bi his ki karnım şiş hissediyorum ama açlık hissi devam ediyo çok korkunçtu neyse bugün daha iyiyim

sabah mahmurluğumu üzerimden atamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. aslında uyumak istiyordum ama oğlum sağolsun yine uyutmadı buzdolabı için servis gelecekti hiç yapmadıkları şeyi yaptılar erkenden geliverdiler şaşırdım yaniii çok kavga ederdik telefonda bir türlü gelmeyi bilmezlerdi..

sabah kahvaltımı yazayım ; kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez.

1 tatlı kaşığı yağda pişmiş yumurta
bol yeşillikli - yeşil soğanlı - peynirli bol salata
2 dilim tahıllı ekmek
2 bardak esmer şekerli çay.

birazdan da kendime gelmek için Türk kahvesi içeceğim...

canım benim tebrik ederim..:92::92::92::92:afiyet olsun.
canım benim afiyet olsun.sen kilomu almışsın yaniama hastaydın vücut direncin düşmüştü.şimdi kendini toparladı ondandır.

yok canım benim yetişirsin.ben diğer seferlerde yaptım ama sonuç alamadım .bu defa inşallah alırım .ahadi bakalım iimizde kolay gelsin ozaman.

Günaydın yo yo yo...
geçmiş olsun canım. umarın biran önce kendine gelirsin.. zaten pazartesi çalışmak zor, bide regl olunca.. üffff.. ben de regliyim bu arada...

Günaydın.. Afiyet olsun... ben de sana uydum haftasonu.. Yidim de yidim..

afiyet olsun ve de günaydın yecale kardeşim. ayy her sabah yazıyorsun ya böyle çarliston yada sivri biber yedim diye o kadar özeniyorum ki. keşke bende yiyebilsem ama benim mideme dokunuyor yeşil biber

Ben de salatalık zeytin falan yiyemem.. Bütün gün midem ağrır..

Günaydın, afiyet olsun çıtır hatun.. Sen kaçamak yapabilrsin.. baksana biz şişko şişko yaptıktan sonra...

Günaydın, afiyet olsun.. Ve tebrik ederim.. 200 gr deyip geçmemek lazım... :92:

afiyet olsun canım bugün bende çok yorgun hissediyorum sanki dün bir araba sopa yemişim gibi

merhaba lar

5 gün ankardaydım kardeşimin nişanını yaptık
çok fazla yediklerime dikkat edemedim

bugünden itibaren kesintisiz devam inşallah

Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
afiyet olsun ycl
yolanda günaydın canım yarında ben regli olacam karnım patlamak üzere zaten.sıcak çorba iyi olmuş canım afiyet olsun
günaydın fambık hafta sonlarımız hep kaçamaklı oliii artık yapcak bişey yok azucuk olsun dimi kaçamak yani afiyet ossun bebem
sabah maydonoz kürüm

1 dilim esmer ekmekle 1 kk peynirle yapılmiş tost
1 kivi 3 marul

saat 9 ara 1 hurma
afiyet olsun canım
günaydın kukilatam afiyet olsun

afiyet olsun canım tebriklerr:92:

günaydın kızlarrr herkeese mutlu bir hafta diliyorum:) yıne geldim ben. hogucugum sagolsun bana yıne hatırlattı sizlerle motive olmayı:)
eslaaaaa hoşgeldin cnm nerelerdeydin çok bekledik seni. artık baktık yoksun bir daha gelmez diorduk hoşgeldin çok iyi olmuş

ayy geçmişo lsunnnn yoliicimmm bende olucam bu gümn yarın bekliorum tabi geçen ay umredeyken geciktrmk için doğum kontrol hapı kullanmıştım.inşallah düzeni bozulmaz eczacı arkadaşım bi kaç ay içinde düzene girer bozulsa bile demişti.inş. bende bi olayımda ağrılarıma razıyım kiiii benmkide çok fena ağrılı olur

hüplettim valla.yedim kurtuldum bununla baya giderim ben artık.çünkü kafaya takmıştım yicem die.

cnm almadım heralde çünkü önceden aç ve çıplakken tartılıodum ozman en düşük 56.3 geliodum.
şimdide tok ve çıplakken tartıldım 57. geldim yani aç olsam 56 küsür gelrdim heralde. ama ben tam 56 civarı olsam daha iyi olcak sanırsam.:44::44:die düşünüorum.
bu arada sen de d,iyetsyene gtimişsin listeni bende beğendim bire bir uyarsan verirsin bencede güzwl bir liste kaçamak fln yapmazsan verirsin. ben olsam kesin yapardım kaçamak uyamazdımtam olarakama bence sen uyarsın azimlisin.hadi kolay gelsn.

cimcime öğlen et diyoya ne yapıcaksın hergün yapabilcekmisin ay ben böle sıkılıverıyorum ya sende çalışıyosun alternatifler ne

Günümüz güzel geçsin güzel hanımlar..sabah kalkınca sirkeli ballı su
ardından 1 yumurta,biraz peynir,bir domatesten oluşan bir kahvaltı ile güne merhaba demiş bulunmaktayım..
Buarada bu haftayı temizlik yaparak geçireceğim..perdeler yıkanacak,camlar yıkanacak,haftaya misafirlerim gelecek..

bende yorgunum pazartesi ve gece kızım uyutmadı bugun eşim onu doktora götürdü o okula gitmemşti de canmı kızım boğazi çok kötü hava bi soğudu mahvoldu .. afiyet olsun canım

demek ki herkeste başka hassasiyet var. salatalık yiyorum ama tuhaf bir şekilde hafiften bana da dokunuyor. sanırım kabukları dokunuyor kabuksuz yiyince bişi yok. zeytini ise çok severim hele pembiş zeytin bi oturuşta 30-40 tane yerim yani çerez gibi öyle severim ama 4 tanesi bi dilim ekmege eşitmiş

ah canım benim çok üzüldüm.ama kahvaltını yap azıcıkta müziğin sesini aç bak kendine geleceksin.ayrıca hareketli bir müzik olsun...ya hiç söyleme bizde bu konuda çok dertliydik.haftalarca halı yıkamayı çağırmıştık. gelmek bilmiyorlardı.tam böyle acelemizin olduğıu ve evden çıkmamız gereken zamanda pat diye geliyorlardı kızıyordum valla.aaaaaaaaaaaa bu ne böyle hergün abla evde olun geleceğiz diyiyorsunuz beni eve mahkum ediyorsunuz neden gelmiyorsunuz diye.adamlarda hemen kusura bakmayın la geçiştiriyorlardı.dahada söyleyecek birşey kalmıyordu.serviste hep öyle yapıyordu.
canım benim bende çalışıyorum.bah 7:20 de evden çıkıyorum akşam 6:30 da evde oluyorum.mecburen artık bir yerlere sıkıştırıyoruz.iş çıkışı yürüyorum iş çıkışı pilatese gidiyorum.bazen hafta sonları işte erken yapabiliyorum ama pes etmek yok.devam tamam mı ..
canım benim kolay gelsin bayağı işin varmış gerçekten..
canım benim bende bugün yemekhanedekilerle konuşacağım yemek listesi verebilirlerse bende ona göre burda olanları burda yerim olmayanlarıda akşamdan hazırlar getiririm mecburen.
yok canım işte ben 2 kiloya gene razıyım valla.aylarca gram bile veremeden geçti.2 kilo binim için mucize bile.
canım benim muz mesela yarım olacak.kivi orta boy birtane,
erik 10 tane çilek 10 tane,
kırmızı erik 5 tane orta boy,
ayva yarım orta boy,
yeni dünya 6 adet,
kuru erik 5 tane,
kuru üzüm 1 yemek kaşığı gibi,

Son düzenleme:

afiyet olsun canım

yolanda günaydın canım yarında ben regli olacam karnım patlamak üzere zaten.sıcak çorba iyi olmuş canım afiyet olsun

günaydın nügücüm
yaa tam biraz tartı hareketlendi dedik araya önce h sonu sonra da regl girdi. napalım ondan sonra aynen devam. bende 19 mayısta 63 kilo hedefliyeyim bari
bu arada msn ye senin cimcimenin resmini koymuşsun maşallah çok tatlı kız koyma resim flan nazar deger tatlişkoya

sagol tatlım teşekkürler. inşalla biraz daha iyi olurum akşama çünkü spora ara verdim iki gün. ben kursa başladıım için haftanon 3 günü spor yapabileceim haftasonları da eşimden ve ev işlerinden fırsat kalmıyor hem de çok alışsın istemiyorum beden spora sonra böyle her zaman spor yapma şansımız olmayınca ileride sık sık o zaman beden kilo almaya meyilli olur diyorum çok dikkat etmek lazım sporu da abartmamak laızm en azından benim için :44:
waffle'ıda iyi etmisin canım aklına takılcaana midene takılsın beybiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…