demek ki herkeste başka hassasiyet var. salatalık yiyorum ama tuhaf bir şekilde hafiften bana da dokunuyor. sanırım kabukları dokunuyor kabuksuz yiyince bişi yok. zeytini ise çok severim hele pembiş zeytin bi oturuşta 30-40 tane yerim yani çerez gibi öyle severim ama 4 tanesi bi dilim ekmege eşitmiş
demek ki herkeste başka hassasiyet var. salatalık yiyorum ama tuhaf bir şekilde hafiften bana da dokunuyor. sanırım kabukları dokunuyor kabuksuz yiyince bişi yok. zeytini ise çok severim hele pembiş zeytin bi oturuşta 30-40 tane yerim yani çerez gibi öyle severim ama 4 tanesi bi dilim ekmege eşitmiş
afiyet olsun canım benim kolay gelsin...Günümüz güzel geçsin güzel hanımlar..sabah kalkınca sirkeli ballı su
ardından 1 yumurta,biraz peynir,bir domatesten oluşan bir kahvaltı ile güne merhaba demiş bulunmaktayım..
Buarada bu haftayı temizlik yaparak geçireceğim..perdeler yıkanacak,camlar yıkanacak,haftaya misafirlerim gelecek..
ah canım nedir bu çocuklardan çektiğimiz bende kızımı doktora götürdüm.c.tesi bademcikleri kızarmı ciğerleri ve bademcikleri hem iltihap hemde balgam tutmuş dedi.tam 1 poşat dolusu ilaç verdi. .kızım da diyiyorki anne ben nezaman ilaç içmeyeceğim.çok haklı bu yıl ilaç içmediği gün olmadı yavrucuğumun..bende yorgunum pazartesi ve gece kızım uyutmadı bugun eşim onu doktora götürdü o okula gitmemşti de canmı kızım boğazi çok kötü hava bi soğudu mahvoldu .. afiyet olsun canım
altarnatif yok güzelim 3 köfte büyüküğünde et gurubu 90 gr olacak şekilde ve çorbada iş yerinde çıkmazsa ya yanımda getireceğim tada.dışardan söyleyeceğm.ama uymak zorundayım.cimcime öğlen et diyoya ne yapıcaksın hergün yapabilcekmisin ay ben böle sıkılıverıyorum ya sende çalışıyosun alternatifler ne
eslaaaaa hoşgeldin cnmnerelerdeydin çok bekledik seni. artık baktık yoksun bir daha gelmez diorduk hoşgeldin çok iyi olmuş
ayy geçmişo lsunnnn yoliicimmm bende olucam bu gümn yarın bekliorum tabi geçen ay umredeyken geciktrmk için doğum kontrol hapı kullanmıştım.inşallah düzeni bozulmaz eczacı arkadaşım bi kaç ay içinde düzene girer bozulsa bile demişti.inş. bende bi olayımda ağrılarıma razıyım kiiii benmkide çok fena ağrılı olur
hüplettim valla.yedim kurtuldum bununla baya giderim ben artık.çünkü kafaya takmıştım yicem die.
cnm almadım heralde çünkü önceden aç ve çıplakken tartılıodum ozman en düşük 56.3 geliodum.
şimdide tok ve çıplakken tartıldım 57. geldim yani aç olsam 56 küsür gelrdim heralde. ama ben tam 56 civarı olsam daha iyi olcak sanırsam.:44::44:die düşünüorum.
bu arada sen de d,iyetsyene gtimişsin listeni bende beğendim bire bir uyarsan verirsin bencede güzwl bir liste kaçamak fln yapmazsan verirsin. ben olsam kesin yapardım kaçamak uyamazdımtam olarakama bence sen uyarsın azimlisin.hadi kolay gelsn.
günaydın nügücüm
yaa tam biraz tartı hareketlendi dedik araya önce h sonu sonra da regl girdi. napalım ondan sonra aynen devam. bende 19 mayısta 63 kilo hedefliyeyim bari
bu arada msn ye senin cimcimenin resmini koymuşsun maşallah çok tatlı kız koyma resim flan nazar deger tatlişkoya
sagol tatlım teşekkürler. inşalla biraz daha iyi olurum akşama çünkü spora ara verdim iki gün. ben kursa başladıım için haftanon 3 günü spor yapabileceim haftasonları da eşimden ve ev işlerinden fırsat kalmıyor hem de çok alışsın istemiyorum beden spora sonra böyle her zaman spor yapma şansımız olmayınca ileride sık sık o zaman beden kilo almaya meyilli olur diyorum çok dikkat etmek lazım sporu da abartmamak laızm en azından benim için :44:
waffle'ıda iyi etmisin canım aklına takılcaana midene takılsın beybiiiiiiii
canım benim inşallah veririm banada zor geliyor ama bilmiyorum.bende bugün pilatese gideceğim.yarında dinlennirim. çarşambada evde yaparım.perşembe yürüyüş.cuma pilates.c.tesi kardiyo.pazar yürüyüş bu şekilde devam edeceğim dahada hırslandım bakacağım bu defada sonuç almazsam ben hangi dağdan atsam kendimi.
çarşamba saat 16 ya sema hastanesinden randevu aldım hadi bakalım hayırlısı
zeytinle ilgili ben de bir ölçü vereyim bari 7 zeytin bir yumurta arkadşlarrrr
diyetisyen demişiti
Günümüz güzel geçsin güzel hanımlar..sabah kalkınca sirkeli ballı su
ardından 1 yumurta,biraz peynir,bir domatesten oluşan bir kahvaltı ile güne merhaba demiş bulunmaktayım..
Buarada bu haftayı temizlik yaparak geçireceğim..perdeler yıkanacak,camlar yıkanacak,haftaya misafirlerim gelecek..
ne tesadüf bendeee....Günümüz güzel geçsin güzel hanımlar..sabah kalkınca sirkeli ballı su
bencede bebişm sporu çok abartmamak lazım. zaten uzmanlar hep söylüor çok spor yapmak çok kilo vernek deildir öle 1.5-2 saat spor yapmaya gerek yok öenmli olan düzenli olması .bende zman zman değişklik yapıorum sporumda ama bartmıorum hiç.en fazla 1 saat en az 45 dk tabi.
günaydın nügücüm
yaa tam biraz tartı hareketlendi dedik araya önce h sonu sonra da regl girdi. napalım ondan sonra aynen devam. bende 19 mayısta 63 kilo hedefliyeyim bari
bu arada msn ye senin cimcimenin resmini koymuşsun maşallah çok tatlı kız koyma resim flan nazar deger tatlişkoya
sagol tatlım teşekkürler. inşalla biraz daha iyi olurum akşama çünkü spora ara verdim iki gün. ben kursa başladıım için haftanon 3 günü spor yapabileceim haftasonları da eşimden ve ev işlerinden fırsat kalmıyor hem de çok alışsın istemiyorum beden spora sonra böyle her zaman spor yapma şansımız olmayınca ileride sık sık o zaman beden kilo almaya meyilli olur diyorum çok dikkat etmek lazım sporu da abartmamak laızm en azından benim için :44:
waffle'ıda iyi etmisin canım aklına takılcaana midene takılsın beybiiiiiiii
canım benim senin adına sevindim ...sorsaydın ölçüm cihazları varmı diye birde dandik bir baskülle tartıp yollamasınlar...benim başıma geldi o diyetisyen yüzünden bu haldeyim.adam gibi liste verseydi uy deseydi uyardım.
sağolasın canım..çalışan bayan olarak hem işe hem eve yetişebilmek tahmin ediyorumki çok zordur..ama tempoya alışmışsınızdır biryandanda..hayatınızda belli bir plan program vardır..hele birde bebiş olunca dahada zorlaşabilir içinde bulunduğunuz durum..allah kolaylık versin hepimize...ben camları parlatmaya kaçıyorum..
biz de sana merhaba diyoruz nursena cım kolay gelsin ne güzel evdesiniz evinizin işini yapıyorsunuz biz hem eve hem iş valla
çok lüks bir hastanee canımm
hastanenin lüksü mü olur deme öyle denize nazır
kral dairesi bile var
sormadım ama olmayacağını sanmıyorum
hadi bakalım canım benim.inşallah iyi şeyler duyarsın.ama kötüde olsa üzülme.bende ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim ve de dahada hırslandım..
hayır canım o bazal metabolizma hızı ama aşarı yukarı aynıymış benle. sende o zaman 1500 ile 1600 kalori arası beslenebilrisn bence. bana öyle verdi sporda yapcan nasılsa düzenli. istersen benim listemi uygula
Herkese günaydın ve afiyet olsunnn...
Bu ara doymak bilmiorum ya ama yine de bu h.sonu kaçamak yapmadım sayılır...
Biraz kısır yedim pazar, cumartesi de bulgur yemiştim...(Kaçamaklarım bunlar)
Sabah; sütle nesfit yedim evde kepek ekmeği yoktu
Şimdi de acıktım bi kayısı yedim ara öğün olarak ben de...
Limonlu y.çayımı da saat 9.30 gibi içtim...
Ben bu 5 kg yağı nası vericem ya
Spor yapmam şart şimdilik tek yaptığım sporda işten eve yürümek...
inşallah iyi şeyler duyarım
aç mı gidiyoruz diyetisyene
3 sene oldu gitmeyeli unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?