60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım benim bende çok severdim senin dediğin zeytini yerdim.ama bak 6-7 siyah zeytin 2 tatlı kaşığı yağa denk, ayrıca 10 tane yeşil zeytin de 2 tatlı kaşığı yağa denk.bunuda bilmeni isterim diyetisyenim dedi..

salatalık gastrite dokukunur canımcım of of zeytini bende severim bi kere 40 tane ekmekle yedimdi hemide çok böle yerimmmbenn bide böleeee:125::125::125::125::125::125::125:

ya kahvaltım az oldu sanırım 9 da bir hurma yememe rağmen midem kazıniiiiii

Son düzenleme:
afiyet olsun canım benim kolay gelsin...
bende yorgunum pazartesi ve gece kızım uyutmadı bugun eşim onu doktora götürdü o okula gitmemşti de canmı kızım boğazi çok kötü hava bi soğudu mahvoldu .. afiyet olsun canım
ah canım nedir bu çocuklardan çektiğimiz bende kızımı doktora götürdüm.c.tesi bademcikleri kızarmı ciğerleri ve bademcikleri hem iltihap hemde balgam tutmuş dedi.tam 1 poşat dolusu ilaç verdi. .kızım da diyiyorki anne ben nezaman ilaç içmeyeceğim.çok haklı bu yıl ilaç içmediği gün olmadı yavrucuğumun..sen nezaman üzerini gece açmazsan vede gündüz çok koşup terlemezsen ozamna içmeyeceksin dedim.hıııı iyi ozaman tamam diyiyor.sanki anladıda uyacakmış gibi.
cimcime öğlen et diyoya ne yapıcaksın hergün yapabilcekmisin ay ben böle sıkılıverıyorum ya sende çalışıyosun alternatifler ne
altarnatif yok güzelim 3 köfte büyüküğünde et gurubu 90 gr olacak şekilde ve çorbada iş yerinde çıkmazsa ya yanımda getireceğim tada.dışardan söyleyeceğm.ama uymak zorundayım.

hııııııııııııımmmmmmmmmm ozaman tamam..yapmayı hiç düşünmüyorum.yapacağım hepsini bakalım sonuç ne olacak.

değiştirdim canım resmi kendi seksü resmimi koydum

kızlar su an ara öğün yıyorum
1 armut

çarşamba saat 16 ya sema hastanesinden randevu aldım hadi bakalım hayırlısı

canım benim senin adına sevindim ...sorsaydın ölçüm cihazları varmı diye birde dandik bir baskülle tartıp yollamasınlar...benim başıma geldi o diyetisyen yüzünden bu haldeyim.adam gibi liste verseydi uy deseydi uyardım.

biz de sana merhaba diyoruz nursena cım kolay gelsin ne güzel evdesiniz evinizin işini yapıyorsunuz biz hem eve hem iş valla

ne tesadüf bendeee....bu hafta ütü temzilk çünkü haftaya yeni eşyalarım gelcek bu hafta temzlik yapayım temzi temiz oturalım inş.

bencede bebişm sporu çok abartmamak lazım. zaten uzmanlar hep söylüor çok spor yapmak çok kilo vernek deildir öle 1.5-2 saat spor yapmaya gerek yok öenmli olan düzenli olması .bende zman zman değişklik yapıorum sporumda ama bartmıorum hiç.en fazla 1 saat en az 45 dk tabi.

kızlar ayıptır söylemesi karnımda bir hareketlenme varki sormayın...:78:bence yediğim kaysı ve hurmaların etkisinden.lavaboya gittim ama arkadaş içerde yarım saattir çıkmak bilmedi.belediyeyi çağıracağım gelim çekip çıkarsınlar diye..

çok lüks bir hastanee canımm

hastanenin lüksü mü olur deme öyle denize nazır

kral dairesi bile var

sormadım ama olmayacağını sanmıyorum

biz de sana merhaba diyoruz nursena cım kolay gelsin ne güzel evdesiniz evinizin işini yapıyorsunuz biz hem eve hem iş valla
sağolasın canım..çalışan bayan olarak hem işe hem eve yetişebilmek tahmin ediyorumki çok zordur..ama tempoya alışmışsınızdır biryandanda..hayatınızda belli bir plan program vardır..hele birde bebiş olunca dahada zorlaşabilir içinde bulunduğunuz durum..allah kolaylık versin hepimize...ben camları parlatmaya kaçıyorum..

çok lüks bir hastanee canımm

hastanenin lüksü mü olur deme öyle denize nazır

kral dairesi bile var

sormadım ama olmayacağını sanmıyorum

hadi bakalım canım benim.inşallah iyi şeyler duyarsın.ama kötüde olsa üzülme.bende ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi daha iyiyim ve de dahada hırslandım..

Herkese günaydın ve afiyet olsunnn...
Bu ara doymak bilmiorum ya ama yine de bu h.sonu kaçamak yapmadım sayılır...
Biraz kısır yedim pazar, cumartesi de bulgur yemiştim...(Kaçamaklarım bunlar)
Sabah; sütle nesfit yedim evde kepek ekmeği yoktu
Şimdi de acıktım bi kayısı yedim ara öğün olarak ben de...
Limonlu y.çayımı da saat 9.30 gibi içtim...
Ben bu 5 kg yağı nası vericem ya
Spor yapmam şart şimdilik tek yaptığım sporda işten eve yürümek...

Senin listen nasıldı hugocuk ve günlük kaç kaloriydi? Bi de spor olarak sadece yürüyüş yeterli midir?

tatlım internette bir sürü spor videoları var leslie ile yürüş falan var

onları yapamaz mısın akşamları

inşallah iyi şeyler duyarım

aç mı gidiyoruz diyetisyene

3 sene oldu gitmeyeli unutmuşum

canım benim ben tok karnına gittim bir güzel kahvaltımı yaptım.ama sen bilirsin.nasıl istersen öyle git.randevun kaçta önemli olan bu öğün atlalamak adına soruyorum.öğün atlamaki düzenin bozulmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…