canım benim ben tok karnına gittim bir güzel kahvaltımı yaptım.ama sen bilirsin.nasıl istersen öyle git.randevun kaçta önemli olan bu öğün atlalamak adına soruyorum.öğün atlamaki düzenin bozulmasın...
ah canım benim bende çok severdim senin dediğin zeytini yerdim.ama bak 6-7 siyah zeytin 2 tatlı kaşığı yağa denk, ayrıca 10 tane yeşil zeytin de 2 tatlı kaşığı yağa denk.bunuda bilmeni isterim diyetisyenim dedi..
salatalık gastrite dokukunur canımcım of of zeytini bende severim bi kere 40 tane ekmekle yedimdi hemide çok böle yerimmmbennbide böleeee:125::125::125::125::125::125::125:
ya kahvaltım az oldu sanırım 9 da bir hurma yememe rağmen midem kazıniiiiii
değiştirdim canım resmi kendi seksü resmimi koydum
sağolasın canım..çalışan bayan olarak hem işe hem eve yetişebilmek tahmin ediyorumki çok zordur..ama tempoya alışmışsınızdır biryandanda..hayatınızda belli bir plan program vardır..hele birde bebiş olunca dahada zorlaşabilir içinde bulunduğunuz durum..allah kolaylık versin hepimize...ben camları parlatmaya kaçıyorum..
Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
:92::92::92:
Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
inşallah canımmm aynıyız bende 1 59 um
insallah gecen sene ben tatım 65 gösteriyordu arkadaslar o kadar yoksun diyolardı diyetisyene gittim 60.9 çıkmıstım simdidde aynı seyi umuyorum inşallah sendede öle olmuşş ya- peki bu eti falan yapabilcekmisin hergün hem sana hem cimcimeye sorayım ben çalısıyorum ve zor gibi ondan peynir kolay dedim
EZOGELİN ÇORBA
KADINBUDU KÖFTE
KADAYIF
kızlar bunlar varmış öğle yemegı hastanede hangısınden nekadar yemeliyim?
senin için gelsin..:92::92::92:Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
hıııımmm ozaman dediğin gibi yap.saat 16.00 da randevum
üniversite de dersim var
ondan sonra gideceğim
öğle yemeğimi yerim saat 12 buçukta
aramı yapamayabilirim belkii
Kadayıfı hiç yemeyeceksin...
Kadayıfı hiç yemeyeceksin...
eyvallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:) yemeyiz evelallah
1 koccaaaaaaaaaaaa elmaa(kız cimi ben öle elmanın yarıısnı yiyip sonra yiyemem vallaahem kesildikten yarım saat sonra tüketmek lazımmış meyveleri vitamini gidiyomuşş
1 koccaaaaaaaaaaaa elmaa(kız cimi ben öle elmanın yarıısnı yiyip sonra yiyemem vallaahem kesildikten yarım saat içinde tüketmek lazımmış meyveleri vitamini gidiyomuşş
sabah mahmurluğumu üzerimden atamadım kendimi çok yorgun hissediyorum. aslında uyumak istiyordum ama oğlum sağolsun yine uyutmadı buzdolabı için servis gelecekti hiç yapmadıkları şeyi yaptılar erkenden geliverdiler şaşırdım yaniiiçok kavga ederdik telefonda bir türlü gelmeyi bilmezlerdi..
sabah kahvaltımı yazayım ; kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez.
1 tatlı kaşığı yağda pişmiş yumurta
bol yeşillikli - yeşil soğanlı - peynirli bol salata
2 dilim tahıllı ekmek
2 bardak esmer şekerli çay.
birazdan da kendime gelmek için Türk kahvesi içeceğim...
haftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
günaydın kızlar dayanamadım hafta sonu diyetisyene gittim bende
2.5 kılo yag fazlam varmış ve diyette buns yüklendi.
su mineral ve kas oranım cok iyi durumdaymış
bunun yanında tartıda sok oldum evde 61 gelen ben orda 59.3 geldim veeee cokkkkk mutlu oldum
1 aylık hedefimiz 4 kilo ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi zaten bende 55 olmak istiyordum :)
listem şöyle
güne ılık su ile başlıyoruz kabız olursak 2 kuru kayısı
kahvaltı:1 kk pynir veya 1 yumurta
2 ince dilim ekmek
bol yeşillik dometes salatalık
şekersiz çay,
ara: 1 kupa yaşil çay+ 1 galeta
öğle:
90 gr et
bol salata yğsız
2 ince dilim ekmek
ara: 1 meyve +2 tüm ceviz
akşam:
8 yk sebze yemeği(2 kaşık yağla pişirilmiş etli pişerse eti alınmayacak)
1 su bardağı yogurt+1 tk keten tohumu
2 dilim ekmek
ara: 2 meyve
1 kupa funda çayı
4 etı form
yatarken:1 su bardagı süt
hergün 30 dk yürüyüş yeterli
evde leslie ile yürüsem 25 dk yeterli ancak arkasından problemli bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapılacak
not:aşırı kaçmadan düzeni spor şart yoksa bırakınca daha fazla alırısn dedi
21 mayıs kontrol var aslında her hafta var ama şehir dışından geldiğim için 2 haftada bir kontrole gideceğim
benim notum:allahım ben bu kadar ekmeği yiyemiyorummmmmmmmmm yardımmm
herkeseee günaydıııııııııııııııııııınnnn
nasılsınız bakalım? umarım güzel geçmiştr hafta sonunuz benm güzeldi.cumartesi taksim galata civarı bayağı gezdik yürüdük.
dün de evden bağdat cad. ne kadar yürüdük birazda cadde de yürüdük.toplamda 1 saat i geçti..tabi kaçamaklarda var. mesela waffle yed,m kurtuldum.yoliiiiiiiiiiii
geleim kahvaltıma
1 kupa şekertsiz açık çay
2-3 yk light yoort
2 tk pekmez
2kk peynir
salatalık
domates
taze
nane dereotu
köy biberi
2 zeytin
işte böööööle.
az ssoooona slim yapıcam ramp it up a geçiorum buı hafta inş.
bu arada karnım tok çıplakken 57. kilo yum. tickerımı bi yenileyim ozman.hedef fln yapıyım şöle .
Küçük elma alacaksın Fambık.. yarım yarım yemek olmuyo hakikatten..
benim da ara öğünlerimde 1 minnak elma var
Ama ben pek sevmediğimden atlıyorum genelde..
Hiç iyi bişi yapmıyorum tabi...
Küçük elma alacaksın Fambık.. yarım yarım yemek olmuyo hakikatten..
benim da ara öğünlerimde 1 minnak elma var
Ama ben pek sevmediğimden atlıyorum genelde..
Hiç iyi bişi yapmıyorum tabi...
arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirganaondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di
pazar günü öğleden sonraya kadar evdeydik,, ütü, çamaşır derken öğlen oldu
arkadaşlarla pikiniğe gittik mangalda balık yapıp yedik
kaçamaklarım oldu tabi hafta sonu:18::18::18::18::18::18:
bugün tam gaz ileriiiiiii
kahvaltım
*2 dilim tam tahıllı ekmek
*1 kupa şekersiz siyah çay
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:
bu da bir başarı yaniiii
saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.
Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
ne tesadüf bendeee....bu hafta ütü temzilk çünkü haftaya yeni eşyalarım gelcek bu hafta temzlik yapayım temzi temiz oturalım inş.
bencede bebişm sporu çok abartmamak lazım. zaten uzmanlar hep söylüor çok spor yapmak çok kilo vernek deildir öle 1.5-2 saat spor yapmaya gerek yok öenmli olan düzenli olması .bende zman zman değişklik yapıorum sporumda ama bartmıorum hiç.en fazla 1 saat en az 45 dk tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?