60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saat 16.00 da randevum

üniversite de dersim var

ondan sonra gideceğim

öğle yemeğimi yerim saat 12 buçukta

aramı yapamayabilirim belkii

Öğün atlalmamak çok önemli ama ben gene ara öğünümü atladım..
meyveyi yemedim canım yemek de istemiyor hiç..
Yeşil çay içtim sadece...

Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
:92::92::92:

evet canım zaten bende o yüzden zeytini azalttım :26:

son zamanlarda ben ne yesem dokunuyor sanırım dert yapıyorum kendime bitakım şeyleri hemmen mideme vuruyo haftasonu çok agrı çektim herşey dokundu yaa :26:

değiştirdim canım resmi kendi seksü resmimi koydum

eferim kız

evet canım çok zor bazı haftalar yorgun oluyorum evi temizliyemiyorum tıpkı bu hafta gibi çamaşır filanda yıkıyorum çünkü h sonları. iki haftada bir komple temizlik yapıyorum cam filan silemiyorum çünkü zaten yagışlı bu aralar. havalar ısınsın da halıları yıkatiim diyorum bide salonuma bi halı bi kaçta koltuk almak istiyorum evlenirken koltuk takımı almamıştım iki çekyatım vardı idare etttim ama artık yetti yahu temizle temizle temiz görünmüyor hiç sevmiyorum bu tür eşyaları da :84:

bende sporumu yapmaya gidiorum ev buzzzzz gibi yapması deil ama duşu düşünüorum şimdidennnn
sonra yavaştan temziliğe başlıyım arada sizi de takip ediciiiiiim inş.

Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...

oo süpersin yecale harika gidiyorsun canım maşalla

sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:2:
canım bende çalışıyorum sebzeyı öğlen eti aksam yıyecegım ins

senin için gelsin..:92::92::92:
saat 16.00 da randevum

üniversite de dersim var

ondan sonra gideceğim

öğle yemeğimi yerim saat 12 buçukta

aramı yapamayabilirim belkii
hıııımmm ozaman dediğin gibi yap.

1 koccaaaaaaaaaaaa elmaa(kız cimi ben öle elmanın yarıısnı yiyip sonra yiyemem vallaahem kesildikten yarım saat içinde tüketmek lazımmış meyveleri vitamini gidiyomuşş

Son düzenleme:
1 koccaaaaaaaaaaaa elmaa(kız cimi ben öle elmanın yarıısnı yiyip sonra yiyemem vallaahem kesildikten yarım saat sonra tüketmek lazımmış meyveleri vitamini gidiyomuşş

Küçük elma alacaksın Fambık.. yarım yarım yemek olmuyo hakikatten..
benim da ara öğünlerimde 1 minnak elma var
Ama ben pek sevmediğimden atlıyorum genelde..
Hiç iyi bişi yapmıyorum tabi...

1 koccaaaaaaaaaaaa elmaa(kız cimi ben öle elmanın yarıısnı yiyip sonra yiyemem vallaahem kesildikten yarım saat içinde tüketmek lazımmış meyveleri vitamini gidiyomuşş

evet öyle bende elma elıken küçüklerinden alırım ozaman kesmek zorunda kalmam.
bende aramı yaptım 2. ara:
10 tane minnak erik (sağolsun eşim sanki seçmece miniklerini almış yenmiyor bile çok ekşiler.)

Afiyet olsun tatlımmm bende de bir uyuşukluk bir isteksizlik bir fincan sütlü türk kahvesi yaptım dirilmek umuduyla içtimmm

Fambuuuuuuuuuuuuummm cicimmmmm güle güle kulan canım benimmm iyi günlerde sağlıklaaa incecikkk giy giy bol gelsin hepsi de inşallah en kısa zamandaaa (özellikle göbecik kısmından)

Kaçamakları sormeeyorum sen de bana sormaaaaaaa

Sormaaaaaaaa sen de bana sormaaaaaaaaaaaaaaa

Canııııııııım tebrik ediyorum çok güzelmiş sonuçların inşallah 1 ayda kalan 4kg de giderrrr ve sağlıkla incecik devam edersin hayatınaaa benim de boyum 1.60 kilom 58 slında çok beziyoruz ben de yakınd aölçüm yaptırıcam umarım senin gibi yağ fazlam az çıkarrr hayırlısıylaaa

Günaydınnn cicimmmmmmm afiyet olsunnnnn waffle ı de hüpletmişsiiinnnn ohhh afiyet olsun canım benimm

Küçük elma alacaksın Fambık.. yarım yarım yemek olmuyo hakikatten..
benim da ara öğünlerimde 1 minnak elma var
Ama ben pek sevmediğimden atlıyorum genelde..
Hiç iyi bişi yapmıyorum tabi...

evet güzel fikir
valla meyveden kısamam ben yaaa,tamam kuru meyveler pek tatlı oluyoooo ama taze meyveyi yiyorum zati ne tatlı yiyoruz ne bişeyy, okadar lüxümüz olsun yaaa.bence yaniii
ye topiş ye yaaa,zati akşamki aranı yapmıyosun,yap işteeee ALlah Allahhhhh

afiyet olsun cicim ve deeeee tebrik ediyorummm tabii ki devamı da böyle güzel gelsinn gitsin tüm fazla yağlar kilolar inşallahhhh:92::92:92:

saat 9:00 birinci arayı yaptım:
4 tane hurma..
1 bardak yeşil çay.

ohh misss

Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..

afiyet olsun yeecaaleeeeeeeee

güel güle kullanın tatlımm sağlıkla mutlulukla sevdiklerinizle beraber eskitin inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…