60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eyveyi çok severim hele elmaya baılırım.diyetisyende sağolsun.altı ara meyve vermiş bana .

sorma nedennnnnnnnnnnnnnsorma nedennnnnnnnnn
kız senin avatarındakiiiii popo ne öleeee,Allah seniii bak o popoyu yirim heeeeeeeeeeee
kızımın pasta poposuna benziyyyyyyy aynıııı(poposuna pasta popo,göbüşüne fındıklı lokummmm)benim kızımı sevme şeklim bile yemek yaniiiii Allahım yaaa

Son düzenleme:

canım söle bişi var hareketlenmesi güzel ne kaadr çook çıkarsak çişe o kadar iyi doğru yoldasın kaaa

Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
:92::92::92:

tebrikler senin kilo vermende çok güzelll gidiyo maşallhhh:92::92::92::92:

geçmiş olsun yolicimmmm. gecen sana yazcaktım çıkmışşın bende öbur pazar serdiğim camasırları bu cumartesi topladım ne zor gelıyo katlamak ve yerlestirmek , zaten bi ütü dolabım var utülencekler orda durur gerekince alıp utülerim, bitirdiğimde olur o dolabı herseyi yerleştirirm ama nadir
ütü yapmak ne zor aksam eşime gömlek utülüycektim hayatım çok geç oldu dedim sende makınadaki beyazları ser bende ütü yapım dedim, ok dedi, sonra çamaşır teline geçti odada seriyodu zor geldi berde tam o anda iştersen ütüyü sen yap bende çamaşırı seriyim dedim tamam dedi , sonra diyoki ne uyanıksın direk ütü yap desen yapmıycamı biliyosun secenekle sanki illa birini yapmam gerekiyo gibi oldum diyo bu yolu deneyin tavsiyemdirrrr

neruda canım inş senın senın yagda az cıkar bır an once ıncecık oluruz

10.30 da ara öğünümü yaptım
1 kupa yeşil çay
1 tane eti form (galetayı bugün alacağım)

tatlım internette bir sürü spor videoları var leslie ile yürüş falan var

onları yapamaz mısın akşamları

Evdeki İnternetim videoları açmıo maalesef... İş yerinde de girip bakamıorum, Çoğu siteler yasaklı...
Evde plates topum esneme lastiğim dumbellarım fılan var aslında... Ama ne yapıcagımı bılmıorum... Benım yag yakmam lazım o yuzden plates hareketlerını gectım de yag yakmak ıcın napsam ?

Aman ya yiyeyim di mi.. zaten bi lokma bişey yiyorum...

kabahatini de bilirmiş.

saat 11 20 ara 2 küçük yeşil elmaaa öncesinde yeşil elma içtim yeserdi içim iyicee 500 ml suyuda içtimmmmm

canımcım afiyet olsun....

canım afiyet olsun.

canım geçmiş olsun.. benim de gözümde çok kararma oluyordu doktor tansiyonumu ölçtü çok düşük dedi iyi geziyorsun sen böyle dedi meyan kökü kaynat iç dedi yada bol bol tuzlu ayran iç dedi.
bu arada afiyet olsun canım..
günaydınnn kızlarrrrrrr....
sabahh kahvaltımm 1 kase nesfitt( yarım yaglı süt ile)
1 fincan sekersiz nescafe

kocişisi işe göndereyimm dönücem kısa bir süre... öptümmmmm hepiciinizi

günaydın canım .. bu nesfit buğday ve pirinç gevreği mi canım ? benim aldığımın üzerinde böyle yazıyorda. kaç çeşiti var alırken hangisi doğru bilemedim.
Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..

afiyet olsun canım..

günaydın canım.... evet bende regl in ilk gününden nefret ediyorum..

canım günaydın ... güle güle giy yeni kıyafetlerini . bende alıcam yeni şeyler ama biraz daha beklemek istiyorum

canım günaydın afiyet olsun.. ne güzel haftasonu bol bol gezmişsin ben evde pinekledim oğluşla... bir başıma nereye gideyim 200 gr. için çok tebrik ediyorum.

canım benim süpersin ya.bende cuma akşamı bir dünya ütü yaptım ama bu akşam misafirliğe gitmezsek gene 1 sepet yapolacak ütüm var hiç bitmiyor.bende eşime seçenek sunuyorum.neden beni mecbur bırakıyorsun.ben yapmak istersem yaparım diyiyor.ona kalsa hiç yapmayacak.bende sen kızın karnını doyur.ben çamaşır asayım diyiyorum.yada uyut derim.kızımla uğraşmak herşeyden zor.o yüzden zoru ona bırakıyorum.

oo süpersin yecale harika gidiyorsun canım maşalla

sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

senin için gelsin..:92::92::92:

tebrikler senin kilo vermende çok güzelll gidiyo maşallhhh:92::92::92::92:

tberikler canım benimmmm:92::92::92::92::92::92:

teşekkürler kızlar...

Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
:92::92::92:

sallıyorummmmmmm süppersin yeecaaaleciiimmm maşallahhhh devamı da böyle güzel gelsinn hepberaber kurtulalım inşallahhhh tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92:

hee annem yollmaış onu bana baak küçüküğün diyeeeegerçi ben küçükken çok zayıftımmm emmeee bu şimdi için bir gönderme niteliğindeydiiii ben de koydum avatarımaaa gidecek küçülecek inşallahhh bir kısmı gitti kalan fazlalığı da gidecek inşallahhh

Annem de bana minik tarçınlı kurabiyem derrrr bayılıyorum annelerin sevgi sözcüklerineeee Allah hiçbirinin eksiklğini göstermesinnnn

neruda canım inş senın senın yagda az cıkar bır an once ıncecık oluruz

10.30 da ara öğünümü yaptım
1 kupa yeşil çay
1 tane eti form (galetayı bugün alacağım)

canımmm inşallahhhhh sağolll

Annende yemek yemeyi seviyo anlaşılannaminnnnnnnnnnn cümlemizinkini inşallahhhhhhhhhhhh

bende aynen öyle kızımla ilgili işleri ona bırakmıştım ama zaten acayip babacı olan kız çocukları bide babaları onlarla daha fazla ilgilenince anneyi unutuyolarrrr.şimdilerde kızıma daha fazla zamn ayırmaya çalışıyorumm,gerekirseev işide yapmıyorumm o uyurken falan yapıyorum işteee

dün akşam yorgun argın kalktım dedim ben ütülerini yapim bari dedi ki bırak ben hazırlarım çantamı da ütülerimi de yaparım. bunu dediğinde saat 6 idi. sonra saat 10 a kadar oturdu oturdu ki hep son dakikaya bırakır işini bütün hafta giyeceği üç gömleğide bavula katladı koydu o akşam giyeceğini ütüledi ben hepsini ütüleyip itinal ile yerleştirirdim eşim böyle işte sora yaparımcı ama kendi çeksin eccük ögrensinler yaa karım hep arkamda destek alışmasın istiyorum

neruşların yaptığı egzersiz var slim 6 diye onu yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…