evet güzel fikir
valla meyveden kısamam ben yaaa,tamam kuru meyveler pek tatlı oluyoooo ama taze meyveyi yiyorum zati ne tatlı yiyoruz ne bişeyy, okadar lüxümüz olsun yaaa.bence yaniii
ye topiş ye yaaa,zati akşamki aranı yapmıyosun,yap işteeee ALlah Allahhhhh
sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
Fambuuuuuuuuuuuuummm cicimmmmm güle güle kulan canım benimmm iyi günlerde sağlıklaaa incecikkkgiy giy bol gelsin hepsi de inşallah en kısa zamandaaa (özellikle göbecik kısmından )
Kaçamakları sormeeyorum sen de bana sormaaaaaaa
Sormaaaaaaaa sen de bana sormaaaaaaaaaaaaaaa
:
kızlar ayıptır söylemesi karnımda bir hareketlenme varki sormayın...:78:bence yediğim kaysı ve hurmaların etkisinden.lavaboya gittim ama arkadaş içerde yarım saattir çıkmak bilmedi.belediyeyi çağıracağım gelim çekip çıkarsınlar diye..
Verdiğim 600 gr da kutlayalım bari...
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
:92::92::92:
evet canım zaten bende o yüzden zeytini azalttım :26:
son zamanlarda ben ne yesem dokunuyor sanırım dert yapıyorum kendime bitakım şeyleri hemmen mideme vuruyo haftasonu çok agrı çektim herşey dokundu yaa :26:
eferim kız
evet canım çok zor bazı haftalar yorgun oluyorum evi temizliyemiyorum tıpkı bu hafta gibi çamaşır filanda yıkıyorum çünkü h sonları. iki haftada bir komple temizlik yapıyorum cam filan silemiyorum çünkü zaten yagışlı bu aralar. havalar ısınsın da halıları yıkatiim diyorum bide salonuma bi halı bi kaçta koltuk almak istiyorum evlenirken koltuk takımı almamıştım iki çekyatım vardı idare etttim ama artık yetti yahu temizle temizle temiz görünmüyor hiç sevmiyorum bu tür eşyaları da :84:
Aslında dün sabah 300 gr daha eksiktim ama sanırım dün yediğim kaçamaklar bugün tartıda şakladı suratıma...
tatlım internette bir sürü spor videoları var leslie ile yürüş falan var
onları yapamaz mısın akşamları
evet güzel fikir
valla meyveden kısamam ben yaaa,tamam kuru meyveler pek tatlı oluyoooo ama taze meyveyi yiyorum zati ne tatlı yiyoruz ne bişeyy, okadar lüxümüz olsun yaaa.bence yaniii
ye topiş ye yaaa,zati akşamki aranı yapmıyosun,yap işteeee ALlah Allahhhhh
kabahatini de bilirmiş.
sabah kahvaltım :
1 bardak maydanoz kürü
4 gün kurusu kaysı,
2 su bardağı ılık su,
1 bardak yarım yağlı süt,
1 haşlama yumurta,
3 zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 hurma (kızımın elindeydi yemedi elime verdi bende yemek zorunda kaldım.)
1 domates,
1 salatalık,
1 bardak şekersiz çay.( çayı tek şekerli içiyordum ama artık şekersiz içiyorum)
gunaydın şekerler :)
uyanınca yarım bardak su
sabah kahvaltım:
iki dilim kepek ekmeği
bir kibrit kutusu kadar peynır
salatalık 2 adet
çarliston biber 1 adet
şekersiz çay :):):)
ve süper doydum :):)
hügoş nasıl gidiyorum
herkesciklere günaydın anne olanların anneler gününü kutluyorum.cumartesi günü gizli şekerimi ölçtürmeye gittim aç karna 75 ml glukoz aldırdılar.onu 2 plastik bardak suyla karıştırıp içirdiler bana baya bi şeker aldım yani baldan dahada kötüydü valla.neyse 1 saat sonra gelin kan alıcaz dediler neyse gittim kanı aldılar tekrar bir saat sonra yine gelin dediler bu sefer şekeri acaba vücut atıyomu yoksa atmıyomu diye yine kan alcaklarmış.yine bir saat sonra gittim kanı aldılar.sonuçları söyliyeyim size şekerim 86 çıktı yağ yok kolestrol yok gizli şekerim de yok .doktor tansiyona bağladı bu gözlerimin kararmasını ve baş dönmemi.tuzlu ayran için yada sizin yaptığınız gibi şekerli bişeyde alabilirsiniz ağzınıza dedi.bu arada cumartesi şeker yüklemesi yapıldığı için dikkat edilecek bişey kalmadı kaç kalori aldım acaba o yüklemeden :26: neyse işim bitince hemen başım döncek yine korkusuyla bir tane simit yedim.dünde yine pek dikkat etmedim kaçamağım sadece yoğurtlu ve sarmısaklı makarna yidimm.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim (tane ekmek)adı bu ekmeğin
dereotu maydanoz
günaydınnn kızlarrrrrrr....
sabahh kahvaltımm 1 kase nesfitt( yarım yaglı süt ile)
1 fincan sekersiz nescafe
kocişisi işe göndereyimm dönücem kısa bir süre... öptümmmmm hepiciinizi
Kahvaltımı yazayım ben de..
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 çarliston biber
1 bardak çay..
Günaydın kızlar,
ben geldim ama o kadar fenayım ki. reglimin ilk günü. tam bir kilo 100 gr fazla çıktım bugünanlicanız acayip ödem yapmışım
heryerim agrıyor sabah ta zor kalktım şimdi kahve içiyorum beni uyandırır diye. sabah canım hiçbişi yemek istemedi ama bişide yemem lazımdı sabah yayla çorbası vardı onu ısıtıp içtim ardından bir bardak şekersiz çay ve yarım dilim az yaglı ve şekerli ev keki yedim. bir sürü de iş var pazartesigeldi çattı..... bankaya gitmek için dışarı da çıkmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok kötüyüm
haftasonu kaçamak günümdüüü(hügooooooooo)amaninnn neler yedim yedimmmmm
zorla kaçamak yapmakta pek zevkli değil heeeeekorka korka yiyo insannnn dermişimmmmmmmmm neyse fazla abartmadım yinedeee,ama öğünlerim pek dengesiz oldu yani saattleri değişti akşam yemeğini çok geç yediğim oldu falannn,cumartesiii 9a kadar dışardaydık,alışveriş yaptım(2 pantalon ,2de blüz aldım)pantalonlarım 38 beden,blüzlerim m idi şu pantalondan pörtleyen göbeğimide hallettim mii,iyi gözükücem inşallahhhh.pazar günüde akşam 6ya kadar sınavda görevliydikk,sabah,akşam,öğle menülerim pek bir karmaşık olduuu
neyse bakalım diyete kaldığım yerden devammmmmama sabah yine çok geç kalktım,bu nedenle ütü yaparken 1,5 dlm kadar esmer ekmeğin içine 2 zeytin koydum ancak onu yiyebildimmm:26:
arkadaşlar hafta sonu girdim ama yazamadım size
ara ara baktımmm
hafta sonum çok yoğunduuu, cumartesi günü evde biraz temizlik yapıp emirganaondan sonra da orta köye gittik ordan da arkadaşlara gittik eve geldiğimizde saat 1 di
pazar günü öğleden sonraya kadar evdeydik,, ütü, çamaşır derken öğlen oldu
arkadaşlarla pikiniğe gittik mangalda balık yapıp yedik
kaçamaklarım oldu tabi hafta sonu:18::18::18::18::18::18:
bugün tam gaz ileriiiiiii
kahvaltım
*2 dilim tam tahıllı ekmek
*1 kupa şekersiz siyah çay
*1 kk kadar peynir
*domates
*biberr
bu arada bugün tartıda 200 gr eksik çıktımmmmm:92::92::92::92::92::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92:
bu da bir başarı yaniiii
canım söle bişi var hareketlenmesi güzel ne kaadr çook çıkarsak çişeo kadar iyi doğru yoldasın kaaa
tebrikler senin kilo vermende çok güzelll gidiyo maşallhhh:92::92::92::92:
geçmiş olsun yolicimmmm. gecen sana yazcaktım çıkmışşın bende öbur pazar serdiğim camasırları bu cumartesi topladım ne zor gelıyo katlamak ve yerlestirmek , zaten bi ütü dolabım var utülencekler orda durur gerekince alıp utülerim, bitirdiğimde olur o dolabı herseyi yerleştirirm ama nadir
ütü yapmak ne zor aksam eşime gömlek utülüycektim hayatım çok geç oldu dedim sende makınadaki beyazları ser bende ütü yapım dedim, ok dedi, sonra çamaşır teline geçti odada seriyodu zor geldi berde tam o anda iştersen ütüyü sen yap bende çamaşırı seriyim dedim tamam dedi , sonra diyoki ne uyanıksın direk ütü yap desen yapmıycamı biliyosun secenekle sanki illa birini yapmam gerekiyo gibi oldum diyobu yolu deneyin tavsiyemdirrrr
oo süpersin yecale harika gidiyorsun canım maşalla
sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
senin için gelsin..:92::92::92:
tberikler canım benimmmm:92::92::92::92::92::92:
sorma nedennnnnnnnnnnnnnsorma nedennnnnnnnnn
kız senin avatarındakiiiii popo ne öleeee,Allah seniii bak o popoyu yirim heeeeeeeeeeee
kızımın pasta poposuna benziyyyyyyy aynıııı(poposuna pasta popo,göbüşüne fındıklı lokummmm )benim kızımı sevme şeklim bile yemek yaniiiii Allahım yaaa
neruda canım inş senın senın yagda az cıkar bır an once ıncecık oluruz
10.30 da ara öğünümü yaptım
1 kupa yeşil çay
1 tane eti form (galetayı bugün alacağım)
hee annem yollmaış onu banabaak küçüküğün diyeeee gerçi ben küçükken çok zayıftımmm emmeee bu şimdi için bir gönderme niteliğindeydiiii ben de koydum avatarımaaa gidecek küçülecek inşallahhh bir kısmı gitti kalan fazlalığı da gidecek inşallahhh
Annem de bana minik tarçınlı kurabiyem derrrrbayılıyorum annelerin sevgi sözcüklerineeee Allah hiçbirinin eksiklğini göstermesinnnn
:
sallıyorummmmmmm süppersin yeecaaaleciiimmm maşallahhhh devamı da böyle güzel gelsinn hepberaber kurtulalım inşallahhhh tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92:
canım benim süpersin ya.bende cuma akşamı bir dünya ütü yaptım ama bu akşam misafirliğe gitmezsek gene 1 sepet yapolacak ütüm var hiç bitmiyor.bende eşime seçenek sunuyorum.neden beni mecbur bırakıyorsun.ben yapmak istersem yaparım diyiyor.ona kalsa hiç yapmayacak.bende sen kızın karnını doyur.ben çamaşır asayım diyiyorum.yada uyut derim.kızımla uğraşmak herşeyden zor.o yüzden zoru ona bırakıyorum.
saat 11 20 ara 2 küçük yeşil elmaaa öncesinde yeşil elma içtim yeserdi içim iyicee500 ml suyuda içtimmmmm
canım söle bişi var hareketlenmesi güzel ne kaadr çook çıkarsak çişeo kadar iyi doğru yoldasın kaaa
geçmiş olsun yolicimmmm. gecen sana yazcaktım çıkmışşın bende öbur pazar serdiğim camasırları bu cumartesi topladım ne zor gelıyo katlamak ve yerlestirmek , zaten bi ütü dolabım var utülencekler orda durur gerekince alıp utülerim, bitirdiğimde olur o dolabı herseyi yerleştirirm ama nadir
ütü yapmak ne zor aksam eşime gömlek utülüycektim hayatım çok geç oldu dedim sende makınadaki beyazları ser bende ütü yapım dedim, ok dedi, sonra çamaşır teline geçti odada seriyodu zor geldi berde tam o anda iştersen ütüyü sen yap bende çamaşırı seriyim dedim tamam dedi , sonra diyoki ne uyanıksın direk ütü yap desen yapmıycamı biliyosun secenekle sanki illa birini yapmam gerekiyo gibi oldum diyobu yolu deneyin tavsiyemdirrrr
Evdeki İnternetim videoları açmıo maalesef... İş yerinde de girip bakamıorum, Çoğu siteler yasaklı...
Evde plates topum esneme lastiğim dumbellarım fılan var aslında... Ama ne yapıcagımı bılmıorum... Benım yag yakmam lazım o yuzden plates hareketlerını gectım de yag yakmak ıcın napsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?