Ticker yaptım yuppi laylay yuppi laylay
canım benim gördüğüm bebegimiz dogdu tebrikler tarzı bi ticker ?
oohhhhh.. sporumu yaptım köpekler gidi dilim dışarda soluorum şu an
47 dk olan ramp it up ın 25 dk sını yaptım (ramp it up start it up a göre biraz daha hızlı ve uzun ama 25 dk.civarından sonra kol fln çalışıo benm kollarda sorun olmadığı için ben yine kalça karın çalıştım)
+ 8 dk. karın videosu
+ 10 dk topum göbüşüm ve ben yuvarlandık pilates yaptım. çok fena feci süper terledim duşa gidiorum sonrasında bir ara öğünü hakettim sankii
ya neden kabul etmıyo tıckerımıııııııııııııııııııııııııııııııııı
sen biliyosan bana da yaparmısın canım
kılo 65
hedef 55
bmı:23.9
baska bısey lazımmı
Annende yemek yemeyi seviyo anlaşılannaminnnnnnnnnnn cümlemizinkini inşallahhhhhhhhhhhh
neruşların yaptığı egzersiz var slim 6 diye onu yap bence
oohhhhh.. Sporumu yaptım köpekler gidi dilim dışarda soluorum şu an
47 dk olan ramp it up ın 25 dk sını yaptım (ramp it up start it up a göre biraz daha hızlı ve uzun ama 25 dk.civarından sonra kol fln çalışıo benm kollarda sorun olmadığı için ben yine kalça karın çalıştım)
+ 8 dk. Karın videosu
+ 10 dk topum göbüşüm ve ben yuvarlandık pilates yaptım. çok fena feci süper terledim duşa gidiorum sonrasında bir ara öğünü hakettim sankii
heee kimin annesiiiiieverrr ama az yiyo artıkkk
ben de onu diycektim ama evde videoları açmıyomuş interneti bence iş yerinde açıp indirip bir dvdye kaydedip evde yapabilirsin canımmmmm
fambııııııııkkkkk senide o tatlı kıznın postasını ve fıdıklı lokumunu yerimmm.kızzzzzz söleme öle şeylerrrr...sorma nedennnnnnnnnnnnnnsorma nedennnnnnnnnn
kız senin avatarındakiiiii popo ne öleeee,Allah seniii bak o popoyu yirim heeeeeeeeeeee
kızımın pasta poposuna benziyyyyyyy aynıııı(poposuna pasta popo,göbüşüne fındıklı lokummmm )benim kızımı sevme şeklim bile yemek yaniiiii Allahım yaaa
cnm bi el at internetine yada bilgisayarına baktır yaptır ne işi var evde kullanılmayan internetin bilgisayarın :26:. di mi? çok güzel videolar var .Evdeki İnternetim videoları açmıo maalesef... İş yerinde de girip bakamıorum, Çoğu siteler yasaklı...
Evde plates topum esneme lastiğim dumbellarım fılan var aslında... Ama ne yapıcagımı bılmıorum... Benım yag yakmam lazım o yuzden plates hareketlerını gectım de yag yakmak ıcın napsam ?
yeşil elma önecsinde yeşil elma :26:içmen iyi olmuşşşş
öğlen yimeee
1 kk peynirle 2 dilim kepek ekmekle yapılmiş tost bol bol marul nane
YEMEĞİMİ YEDİM...
önce yemek haneye gittim.yemekte 2 tane kırmızı biber dolması vardı etli,çorba yoğurt vede mandalina,
ben sadece çorbamı içtim.1 dilimde ekmeğimi yedim.çıktım yoğurt,portakal vede 1 dilim ekmeğimide alıp tabi.daha sonra gelip başımı örttüm. dışarı çıktım tavuk döner yaptırdım yanınada yeşillik salatası,
yani kısaca öğlen menüm şu aoldu,
1 kase mercimek çorbası,
3-4 kaşık tavuk döner,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
3-4 kaşık salata,
ayyyyy felaket dodum...
canım benim süpersin......oohhhhh.. sporumu yaptım köpekler gidi dilim dışarda soluorum şu an
+ 8 dk. karın videosu
evet öyle ama kızım babasını benden daha az görüyor.benim kızda biraz fazla babacı.ama istiyorumki kızıyla biraz vakit geçirsin.ben her akşam yeterince ilgileniyorum.birde hafta sonları evdeyim.ama babası çalışıyor.bende aynen öyle kızımla ilgili işleri ona bırakmıştım ama zaten acayip babacı olan kız çocukları bide babaları onlarla daha fazla ilgilenince anneyi unutuyolarrrr.şimdilerde kızıma daha fazla zamn ayırmaya çalışıyorumm,gerekirseev işide yapmıyorumm o uyurken falan yapıyorum işteee
öğlen yimeee
1 kk peynirle 2 dilim kepek ekmekle yapılmiş tost bol bol marul nane
canım benim süpersin......
evet öyle ama kızım babasını benden daha az görüyor.benim kızda biraz fazla babacı.ama istiyorumki kızıyla biraz vakit geçirsin.ben her akşam yeterince ilgileniyorum.birde hafta sonları evdeyim.ama babası çalışıyor.biraz vakit geçirmeleri lazım yani..
gülüm benim senin öğlen memün az olmamışmı sence ....:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?