60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oohhhhh.. sporumu yaptım köpekler gidi dilim dışarda soluorum şu an

47 dk olan ramp it up ın 25 dk sını yaptım (ramp it up start it up a göre biraz daha hızlı ve uzun ama 25 dk.civarından sonra kol fln çalışıo benm kollarda sorun olmadığı için ben yine kalça karın çalıştım)
+ 8 dk. karın videosu
+ 10 dk topum göbüşüm ve ben yuvarlandık pilates yaptım. çok fena feci süper terledim duşa gidiorum sonrasında bir ara öğünü hakettim sankii

yazdıklarını okuyunca evde olup spor yapasım geldi valllaaa

Annende yemek yemeyi seviyo anlaşılannaminnnnnnnnnnn cümlemizinkini inşallahhhhhhhhhhhh

heee kimin annesiiiiieverrr ama az yiyo artıkkk

neruşların yaptığı egzersiz var slim 6 diye onu yap bence

ben de onu diycektim ama evde videoları açmıyomuş interneti bence iş yerinde açıp indirip bir dvdye kaydedip evde yapabilirsin canımmmmm

bravooooooo

heee kimin annesiiiiieverrr ama az yiyo artıkkk

ben de onu diycektim ama evde videoları açmıyomuş interneti bence iş yerinde açıp indirip bir dvdye kaydedip evde yapabilirsin canımmmmm

İş yeri de açmıoki
Acaba dvd olarak fılan bulabılır mııım?
Sirkecide filan sorsam mı ? Ya da bi arkadaşta fılan ındırıcem ordan kaydedıp evde yapıcam

fambııııııııkkkkk senide o tatlı kıznın postasını ve fıdıklı lokumunu yerimmm.kızzzzzz söleme öle şeylerrrr...içimdeki çocuk sevgisi fena halde tavan yapıoooodayanamıcam doğurcam vallaaa
fambikocan cicilerini güle güle giy bu arada....
cnm bi el at internetine yada bilgisayarına baktır yaptır ne işi var evde kullanılmayan internetin bilgisayarın :26:. di mi? çok güzel videolar var .
bide sana şunu söleim sen çok az yiosun hem o kadar az yiip bide üstüne spor yaparsan erirsin kas mas kalmaz yağlarınla kalırsın cnm:26: biraz daha düzenle beslenme lsiteni derim ben sonra da biligisayarını yaptır slim in 6 var leslie var jullian var bi sürü spor var kardio var yapılcak

yecaaaleeeeee ve nazende sizleride tebrk ediorummm sizin için salllıorummmm:92::92::92::92::92::92:

neruuşşşşşşş avatarındaki resmi göründe ded,im bu valla kendine benzettiği için koymuştur kesin diee
çok şeker yaaa ....süper valla sende öle çok şekersin zatiii tam uymuşşşzaten yakında o popo da kalmayacak eriyecekkk gidecekkk

bu arada ara öğünümmm

1 kırmızı elma
1 kupa kakaolu süt

bu arada bende meyveye bayılırım hiç kısamam meyveden fln yerim valla hele elma harika bir kış meyvesi.
gelecek zarar gelecek şeker meyveden gelsin valla.
(listelerini uygulayanlara öszüm yok tabi)

yeşil elma önecsinde yeşil elma :26:içmen iyi olmuşşşş

kız kuduruk fambik dilim sürçmüş işte

ayrıca hangi kafayla yazdıysam 1 küçük yeşil elma 1 küçük fincan yeşil çay diycektim

harbiden yeşlilenmiş kafammm

öğlen yimeee

1 kk peynirle 2 dilim kepek ekmekle yapılmiş tost bol bol marul nane

YEMEĞİMİ YEDİM...

önce yemek haneye gittim.yemekte 2 tane kırmızı biber dolması vardı etli,çorba yoğurt vede mandalina,

ben sadece çorbamı içtim.1 dilimde ekmeğimi yedim.çıktım yoğurt,portakal vede 1 dilim ekmeğimide alıp tabi.daha sonra gelip başımı örttüm. dışarı çıktım tavuk döner yaptırdım yanınada yeşillik salatası,

yani kısaca öğlen menüm şu aoldu,

1 kase mercimek çorbası,
3-4 kaşık tavuk döner,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,
3-4 kaşık salata,
ayyyyy felaket dodum...

bence güzel afiyet olsun canımmm ben köyde öğretmenim ya mecburen getirmeliyim evden, biraz önce bir veli kısır yapmış gel dedi reddettim ayıp mı ettim bilmem

canım benim süpersin......
evet öyle ama kızım babasını benden daha az görüyor.benim kızda biraz fazla babacı.ama istiyorumki kızıyla biraz vakit geçirsin.ben her akşam yeterince ilgileniyorum.birde hafta sonları evdeyim.ama babası çalışıyor.biraz vakit geçirmeleri lazım yani..
öğlen yimeee

1 kk peynirle 2 dilim kepek ekmekle yapılmiş tost bol bol marul nane

gülüm benim senin öğlen memün az olmamışmı sence ....:26::26:

kadayıfı yedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden adam olmıycak

lutfen bana baskı yapın psıkolojık sısko veçirin oldugumusoyleyın kocqa gobeklı oldugumu da soyleyn

az oldu ama napım bide ligt süt içim bari yoort niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…