bence güzel afiyet olsun canımmm ben köyde öğretmenim ya mecburen getirmeliyim evden, biraz önce bir veli kısır yapmış gel dedi reddettim ayıp mı ettim bilmem
canım bmi dan hesaplamak zor ya boy?
kadayıfı yedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden adam olmıycak
lutfen bana baskı yapın psıkolojık sısko veçirin oldugumusoyleyın kocqa gobeklı oldugumu da soyleyn
az oldu ama napım bide ligt süt içim bari yoort niyetine
kadayıfı yedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden adam olmıycak
lutfen bana baskı yapın psıkolojık sısko veçirin oldugumusoyleyın kocqa gobeklı oldugumu da soyleyn
boy 1,65.......................................................................................................................................
canım diger bilgiler sayfalar öncesinde kaldı hepsini birlikte rica edeyim sonra da hemen yaparım tşk
kızlar öğle yemeğimi yedim.
1 kase mercimek çorbası
7-8 kaşık tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ay nasıl yorgunum Allah ım zor iş yapıyorum evde büyük. gideyim de evin geri kalanını süpüreyim.sonra yine dışarı çıkmak istiyorum canım evde durmak istemiyor hiç.. :84: :84:
afiyet olsun canım benim..
ya kızlar birşey soracağım mesela diyetisyen 3 köfte büyüklüğünde et grubu demiş ama mesela karnı yarık var etli kızmını tek yesek,yada kıymalı menemen var onlarda et grubuna girmiyor mu yoksa birebir et mi olmalı ...tüh keşke sorsaydım bunu ben...
hemen yazıyorum yolandam
kilo 65
göbek :3642151252325656565 :):):):)
boy 1.65
bmı:23.6
hedef 55 kılo
öğle yemeğim
2 yk yagla pişirilmiş portakallı kereviz den 7 yk yedim
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 su bardağı yoğurt yedim
buyrun sayın medical
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJK5My3/weight.png
hemen yazıyorum yolandam
kilo 65
göbek :3642151252325656565 :):):):)
boy 1.65
bmı:23.6
hedef 55 kılo
cnm onlarıda 3 köfte kadar et die düşün çoğu listede öle köfte olcak illa die bişi yok köfte deilse 3 köfte kadar et.kaşığına gelen et miktarına bak muhtemelen yaklaşık 2 yk kıyma 1 köfte eder ona göre hesapla bence.yinede sor için rahat etmiycekseafiyet olsun canım benim..
ya kızlar birşey soracağım mesela diyetisyen 3 köfte büyüklüğünde et grubu demiş ama mesela karnı yarık var etli kızmını tek yesek,yada kıymalı menemen var onlarda et grubuna girmiyor mu yoksa birebir et mi olmalı ...tüh keşke sorsaydım bunu ben...
fambııııııııkkkkk senide o tatlı kıznın postasını ve fıdıklı lokumunu yerimmm.kızzzzzz söleme öle şeylerrrr...içimdeki çocuk sevgisi fena halde tavan yapıoooo dayanamıcam doğurcam vallaaa
fambikocan cicilerini güle güle giy bu arada....
cnm bi el at internetine yada bilgisayarına baktır yaptır ne işi var evde kullanılmayan internetin bilgisayarın :26:. di mi? çok güzel videolar var .
bide sana şunu söleim sen çok az yiosun hem o kadar az yiip bide üstüne spor yaparsan erirsin kas mas kalmaz yağlarınla kalırsın cnm:26: biraz daha düzenle beslenme lsiteni derim ben sonra da biligisayarını yaptır slim in 6 var leslie var jullian var bi sürü spor var kardio var yapılcak
yecaaaleeeeee ve nazende sizleride tebrk ediorummm sizin için salllıorummmm:92::92::92::92::92::92:
neruuşşşşşşş avatarındaki resmi göründe ded,im bu valla kendine benzettiği için koymuştur kesin diee
çok şeker yaaa ....süper valla sende öle çok şekersin zatiii tam uymuşşşzaten yakında o popo da kalmayacak eriyecekkk gidecekkk
afiyet olsun.kızlar öğle yemeğim
taze fasülye 6yk
salata evden getirdim
pilav almadım
2 dilim kepek ekmeği yidim
bence girer ama ara sor canım nolcak birebir et olsa çok masraflı olur ya mesela benim eski diyetisyenim et yoksa peynir demisti kaldıki ylc ninde öle ya ama mutlaka ar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?