60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence güzel afiyet olsun canımmm ben köyde öğretmenim ya mecburen getirmeliyim evden, biraz önce bir veli kısır yapmış gel dedi reddettim ayıp mı ettim bilmem

canım benim neden ayıp olsun.sonuçta sağlık önemli önce kilolarımızı verelim gerekirse günü gelince azar azar yeriz değil mi.bende yemekhaneden rica ettim kimseye liste veremiyoruz dediler.sağlık nedeninden dolayı yiyip yiyemediklerim var dedim aldım isteyi fotokopisini çekip vereceğim..başardım almayı en sonunda...

kızlar öğle yemeğimi yedim.

1 kase mercimek çorbası
7-8 kaşık tavuklu kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ay nasıl yorgunum Allah ım zor iş yapıyorum evde büyük. gideyim de evin geri kalanını süpüreyim. sonra yine dışarı çıkmak istiyorum canım evde durmak istemiyor hiç.. :84: :84:

öğle yemeğim

2 yk yagla pişirilmiş portakallı kereviz den 7 yk yedim
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 su bardağı yoğurt yedim

kadayıfı yedımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden adam olmıycak

lutfen bana baskı yapın psıkolojık sısko veçirin oldugumusoyleyın kocqa gobeklı oldugumu da soyleyn

Şişko hatun böyle devam edersen yuvarlanıcan bizi de labut yerine devirecen güm diye

başkaaaaaaaaa ne desem ne bulsam ki sana

poponda koltuk gibi olur iyiceeee yumuş yumuş

ayol yeme yeme yeme canımcım

boy 1,65.......................................................................................................................................

canım diger bilgiler sayfalar öncesinde kaldı hepsini birlikte rica edeyim sonra da hemen yaparım tşk

afiyet olsun canım benim..
ya kızlar birşey soracağım mesela diyetisyen 3 köfte büyüklüğünde et grubu demiş ama mesela karnı yarık var etli kızmını tek yesek,yada kıymalı menemen var onlarda et grubuna girmiyor mu yoksa birebir et mi olmalı ...tüh keşke sorsaydım bunu ben...

bence girer ama ara sor canım nolcak birebir et olsa çok masraflı olur ya mesela benim eski diyetisyenim et yoksa peynir demisti kaldıki ylc ninde öle ya ama mutlaka ar bence

cnm onlarıda 3 köfte kadar et die düşün çoğu listede öle köfte olcak illa die bişi yok köfte deilse 3 köfte kadar et.kaşığına gelen et miktarına bak muhtemelen yaklaşık 2 yk kıyma 1 köfte eder ona göre hesapla bence.yinede sor için rahat etmiycekse

İnternetim tcellin interneti ve sınırlı... açsa bile bi saatte açıo sonra da fatura çok fena gelıo.. Ben en iisi bugun dayıma gıdıyım laptopu alıp onun ınternetı sınırsız ondan ındırıyım... Nerden ındırebılırım videoları acaba bileniniz var mı?
Liste konusunda da kafama göre elimde ne varsa yiyorum... Hugocuk benim listemi yapabilirsin demişti listesini istedim ondan verirse onu uygulycam...

Bu arada öğlen yemeğimi yedim;
Bol yeşillikli salata(1yk sıvıyağlı) üzerinde mısırlarda vardı ama çoğunu bıraktm çatala denk gelenleri yedim
Izgara tavuk
ayran
2dilim kepek ekmeği (1 dilim yeterdi aslında ama çok güzeldi yemek istedim :78:)
Bu yediklerim normal midir?

kızlar öğle yemeğim
taze fasülye 6yk
salata evden getirdim
pilav almadım
2 dilim kepek ekmeği yidim
afiyet olsun.

bence girer ama ara sor canım nolcak birebir et olsa çok masraflı olur ya mesela benim eski diyetisyenim et yoksa peynir demisti kaldıki ylc ninde öle ya ama mutlaka ar bence

bende aryıp sorayım bakalım.gerçekten dışarıda yemek pahallı oluyor çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…