Bu arada öğlen yemeğimi yedim;
Bol yeşillikli salata(1yk sıvıyağlı) üzerinde mısırlarda vardı ama çoğunu bıraktm çatala denk gelenleri yedim
Izgara tavuk
ayran
2dilim kepek ekmeği (1 dilim yeterdi aslında ama çok güzeldi yemek istedim:78:)
Bu yediklerim normal midir?
afiyet olsun canım benim
afiyet olsun canım benimkızlar bugün okul çok karışık ve yoğunn
hemen yemeğimi yazayım
*7 yk patatesli bezelye
*5 yk yoğurt
*ekmek yok
ancak bunları yiyebildim yoğunluk içinde
1 lt suyumu ancak bitirdim
kızlar bugün okul çok karışık ve yoğunn
hemen yemeğimi yazayım
*7 yk patatesli bezelye
*5 yk yoğurt
*ekmek yok
ancak bunları yiyebildim yoğunluk içinde
1 lt suyumu ancak bitirdim
TŞkr ederim canım sanada afiyet olsun bol bol yağ yaksın yediklerin durmasın çalışsın
canım benim afiyet olsun...bende diyetisyenimi aradım sordum.karnı yarık yağ oranı biraz fazla olduğundan onun dışındakileri yiyebilirsiniz dedi.piriçli şeylerde ekmekten kesip, yiyin dedi.hepimizin bildiği gibi yani.
İnternetim tcellin interneti ve sınırlı... açsa bile bi saatte açıo sonra da fatura çok fena gelıo.. Ben en iisi bugun dayıma gıdıyım laptopu alıp onun ınternetı sınırsız ondan ındırıyım... Nerden ındırebılırım videoları acaba bileniniz var mı?
Liste konusunda da kafama göre elimde ne varsa yiyorum... Hugocuk benim listemi yapabilirsin demişti listesini istedim ondan verirse onu uygulycam...
çok nazıksın anacum cok mersı canım
ama kabul etmıyo bu tckerı sebebı ne olabılır sızve formata uygun deeldir deyyo
tatlım sana videoların linkini mesaj attım. Hugocuk bugün yok bende lisesi vardı fakat mesaj silinmiş. Yarın gelicek hugocuk ondan istersin listesini yardımcı olur zaten sana
İnternetim tcellin interneti ve sınırlı... açsa bile bi saatte açıo sonra da fatura çok fena gelıo.. Ben en iisi bugun dayıma gıdıyım laptopu alıp onun ınternetı sınırsız ondan ındırıyım... Nerden ındırebılırım videoları acaba bileniniz var mı?
Liste konusunda da kafama göre elimde ne varsa yiyorum... Hugocuk benim listemi yapabilirsin demişti listesini istedim ondan verirse onu uygulycam...
cimcimecim canım karnı yarığı kızartmıyorum ben içini aynen hazırlıyorum, patlıcanlarıda közlüyorum çok güzel oluya ya kızartmaya geek bile yok canım dene mutlaka
cimcimecim canım karnı yarığı kızartmıyorum ben içini aynen hazırlıyorum, patlıcanlarıda közlüyorum çok güzel oluya ya kızartmaya geek bile yok canım dene mutlaka
canım benim ben evde yaparken zaten kızartmıyorum fırında önce tepsiye diziyorum 15-20 dak piştikten sonra çıkarıp iç harcını koyuyorum çok yağsız vede lezzetli oluyor.ben iş yerininkinden bahsetmiştim..
canım afıyet olsun sen RAM da çalışmıyor muydun
haftanın 3 günü ram da
bir günü okulda
diğer gün de üniversitede yüksek lisanstayım
öğle yemeaaaa
1 kase bulgurlu sebzeli çorba
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 orata boy közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
koca bir kase slata ( bir orduya yeter ...nie öle çok yaptysammm:44:)
2-3 yk light yooort
veee çok doyduuuuummmm:84:çok şükür elhamdülillah
bu arada 8 tane gömlek ütüledim heralde yarısına geldim ütününsırada switler masa örtüsü vs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?