60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün okul çok karışık ve yoğunn

hemen yemeğimi yazayım

*7 yk patatesli bezelye

*5 yk yoğurt

*ekmek yok

ancak bunları yiyebildim yoğunluk içinde

1 lt suyumu ancak bitirdim

canım benim afiyet olsun...bende diyetisyenimi aradım sordum.karnı yarık yağ oranı biraz fazla olduğundan onun dışındakileri yiyebilirsiniz dedi.piriçli şeylerde ekmekten kesip, yiyin dedi.hepimizin bildiği gibi yani.

cimcimecim canım karnı yarığı kızartmıyorum ben içini aynen hazırlıyorum, patlıcanlarıda közlüyorum çok güzel oluya ya kızartmaya geek bile yok canım dene mutlaka

tatlım sana videoların linkini mesaj attım. Hugocuk bugün yok bende lisesi vardı fakat mesaj silinmiş. Yarın gelicek hugocuk ondan istersin listesini yardımcı olur zaten sana

çok nazıksın anacum cok mersı canım
ama kabul etmıyo bu tckerı sebebı ne olabılır sızve formata uygun deeldir deyyo

rica ederim de canım çıkmasa bu tıkır çıkmazdı çizelge bölümüne htp den png ye kadar hepsini yapıştır olmaslı lazım ya

anladım cnm naruda sana yaptığımız sporların linkini atmış. bende hugocuk un listesi bi yerlerde kayıtlı var onu bulayım yapıştrayım buraya
cimcimecim canım karnı yarığı kızartmıyorum ben içini aynen hazırlıyorum, patlıcanlarıda közlüyorum çok güzel oluya ya kızartmaya geek bile yok canım dene mutlaka

bende mikrodalgaya atıorum patlıcanları üstelik patlıcanlar hiç kararmıo.
normal fırında kapğkara oluodu patlıcanlar etinide 1 yk yağ ile kavurdum salçalı su döktüm üstüne tekrar mikro ya attım süper oldu hatta şimdi son kalanını yiorum

canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak

09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin

12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur

15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem

18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek

21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu

1 köfte ölçüüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır. haftada 3 gün tavuk derisi alınmış yağsız pişecek 3 gün ton balığı yağı süzülmüş ve 1 günde kırmızı et olacak et yemeklerine yağ eklemek yok
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş istersen imkanın yoksa evde leslie filan veya dans edebilirsin ancak çok nefes nefese olmayaacak. salataya illa fesleğen koncak diye şart yok istersen koymayabilrisin zevkine kalmış sadece yağı önemli 1 kaşık yağlı yapabilrisin günlük 4 yemek kaşığı yağı geçmeyecek yağ o yüzden yağı ona göre ayarlarsın

canım benim ben evde yaparken zaten kızartmıyorum fırında önce tepsiye diziyorum 15-20 dak piştikten sonra çıkarıp iç harcını koyuyorum çok yağsız vede lezzetli oluyor.ben iş yerininkinden bahsetmiştim..

canım 1 karnı yarık yenilebilermiymiş

öğle yemeaaaa

1 kase bulgurlu sebzeli çorba

1.5 dilim tam buğday ekmeği

1 orata boy közlenmiş patlıcanlı karnıyarık

koca bir kase slata ( bir orduya yeter ...nie öle çok yaptysammm:44:)

2-3 yk light yooort

veee çok doyduuuuummmm:84:çok şükür elhamdülillah

bu arada 8 tane gömlek ütüledim heralde yarısına geldim ütünün sırada switler masa örtüsü vs var

kızçeler ben çıkıyorum evde görusuruz
bi karnı yarık yapem de gelirimmm
sizi seviyoreee

ya bu kadın gene girmiş wc ye çıkmak bilmiyor 25 dakikadır içeride ne yapıyor ya.karnıma sancılar girdi valla.çıkınca döveceğim.

canım afiyet olsunnn

ütü bitmek bilmiyor yaaa

koçiş yaptı bı hafta sonu benim belim ağrıyordu

10 parça falan yaptı

bir o kadar daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…