canım benim afiyet olsun...ayrıca kolay gelsin...öğle yemeaaaa
1 kase bulgurlu sebzeli çorba
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 orata boy közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
koca bir kase slata ( bir orduya yeter ...nie öle çok yaptysammm:44:)
2-3 yk light yooort
veee çok doyduuuuummmm:84:çok şükür elhamdülillah
bu arada 8 tane gömlek ütüledim heralde yarısına geldim ütününsırada switler masa örtüsü vs var
canım 1 karnı yarık yenilebilermiymiş
haftanın 3 günü ram da
bir günü okulda
diğer gün de üniversitede yüksek lisanstayım
canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak
09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin
12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur
15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem
18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek
21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu
1 köfte ölçüüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır. haftada 3 gün tavuk derisi alınmış yağsız pişecek 3 gün ton balığı yağı süzülmüş ve 1 günde kırmızı et olacak et yemeklerine yağ eklemek yok
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş istersen imkanın yoksa evde leslie filan veya dans edebilirsin ancak çok nefes nefese olmayaacak. salataya illa fesleğen koncak diye şart yok istersen koymayabilrisin zevkine kalmış sadece yağı önemli 1 kaşık yağlı yapabilrisin günlük 4 yemek kaşığı yağı geçmeyecek yağ o yüzden yağı ona göre ayarlarsın
evet hakikaten koşu bandı iyi bişeymiş iyi ki almışımyoksa basenlerim böyle kolay erimeye başlamazdı.
evet birde böyle bir dengesizlik oluyor insanlar arasında. kimi almak ister kimi vermek ister
hügocum senin bu mubişler konuşmuyor mu ? bende vardı bekarken küçüktü aldığımda cinsi de erkekti ben onu konuşturmuştum. kuşum çok şükür bile diyordu şaka değil Vallahi .. sonra dayanamadım öyle çok kıskançlık yapıp öyle çok konuşmaya başladı ki sattım onusonra çok üzüldüm hatta almak için geri gittiğimde satılmıştı. yavrularım da oldu bekarken çok besledim kuş - kedi.. şimdi gözüm yemiyor. aslında sürekli memlekete gidip gelme durumum olmasa yine kuş almak istiyorum oğlum çok seviyor. ilerde belki yine düşünüyorum almayı..
hayatım sen 40 kilo musunkeşke mümkün olsa da ben fazlalıklarımı sana verebilsem ... çok mutlu olurdum yaniiii
öğle yemeaaaa
1 kase bulgurlu sebzeli çorba
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 orata boy közlenmiş patlıcanlı karnıyarık
koca bir kase slata ( bir orduya yeter ...nie öle çok yaptysammm:44:)
2-3 yk light yooort
veee çok doyduuuuummmm:84:çok şükür elhamdülillah
bu arada 8 tane gömlek ütüledim heralde yarısına geldim ütününsırada switler masa örtüsü vs var
Tamam liste süper ama ben sabah domates yeşillikk biber yumurta yiyemem kiBi pazarları yiyorum yumurta o da sevdiğimden deil vücut alsın ihtiyaçtır die
Öğlen yemeği güzel tam uyarım... Akşam çorba pilav veya makarna yiyemem ki doyarım ben sebze yemeğiyle...Çok mu az olmuş olur bunları yemesem... Bi de akşam ki meyvayı saat 16.30 gibi yiyim diorum kuru incir yerine... Sizce nasıl olur?
rehberlikçimisin nazendeciğim?
ramdakılere görevlendirme yapmazlar kolay kolay zor olmuyor mu ya 1 gün zaten cok yogun olur ve cok ta verimli olmaz dıye düşünüyorum
yüksek lisans için tebrik ederim şu şevk banada gelse süper olacak yaniii
sabah 2 dilim ekmek
2 dilim ekmek
çat 4 bardak
öğle bir kase tavuk sulu çorba
yarım dilim ekmek
bahar temizliği yapanlara kolay gelsin
ben yaptım kurtuldum
evet canım benim çok haklısın kızlar burda en büyük örnek benim.yediklerime arkadaşlar az derdi ama ben doyuyordum.sadece doymak değil mesele doğru yerde ve zamanda yeterli kadar yemek önemli.bak ben 59 kiloya düştüm. son hafta birden 63 kiloya tekrar çıktım.düzensiz ve yetersiz.dengesiz beslenmekten tamamen kaynaklanıyor.emeklerinize yaık ben kaç aydır burda mücadele verdim ama boşuna kürek çekmişim.şimdi daha dikketli yiyeceğim.verilenleri geri almak istemiyorsanız sebze et,meyve ayrımı yapmadan her gıdadan tüketmek...cnm listeye harfiyen uyacak buna ek olarak hugonun ve bizim yaptığımz gibi spor yapacaksın yoksa tabiki olmaz ne anlamı var bu lsiteyi uygulamanın.ozman kafana göre ye yada başka bi liste yap bence.:44:
az olur tabi onları yemezsen.akşam deilde öğlen ye bi ksımını ama gün içinde bi günlk yenecekleri yemiş ol.
az yiosun dioruz muhtemelen kızıosun bize bana mesela kzıosundur içindeniyiliğin için kilo vermen için sölüorum.az yiince olmuo cnm bende baş ta ölew sanırdım sanki az yiince vericem kilo gibi gelrdi ama öle deilmiş işte burda anladım ben.
bide sende dioaun başkalarıda dio ya ot yemem onu yemem bunu yemem. mecburuz cnm ilaç gibi düşün hasta olunca mecbur çmiomusun ilaç iyileşmek için. bu da öle kilo vermek için yeşillk süt yoğurt çok önemli.
ben hemen her sabah nane dere otu veya maydonoz yiorum nie?
çokmu seviorum yoooooooo
hele eskiden maydonzou ağzıma koymazdım içinde maydonoz olan bişiyi yemezdim ama mcburen yiorum şimdi.
sürekli ot yemekten inek gibi oldum iice
ıspanak pırasa evde piştiğinde annem bana başka yemek yaprdı. ahh salak kafam ahh. mis gibi o sebzeleri yemedim sonra aldım kiloları:26:
yani yiince aman hatanelik oldum yada alerjim varşunu yiyemiorum demiosanız yiyin bence herşeyi yiin.
ama hani olur bişi çok dokunur yada alerjiniz vardır tmm onu yemeyin.
benden sölemesi herkes kendi bilir kolay gelsn herkese ben ütüme dönüorum.
fambııııııııkkkkk senide o tatlı kıznın postasını ve fıdıklı lokumunu yerimmm.kızzzzzz söleme öle şeylerrrr...içimdeki çocuk sevgisi fena halde tavan yapıoooo dayanamıcam doğurcam vallaaa
fambikocan cicilerini güle güle giy bu arada....
cnm bi el at internetine yada bilgisayarına baktır yaptır ne işi var evde kullanılmayan internetin bilgisayarın :26:. di mi? çok güzel videolar var .
bide sana şunu söleim sen çok az yiosun hem o kadar az yiip bide üstüne spor yaparsan erirsin kas mas kalmaz yağlarınla kalırsın cnm:26: biraz daha düzenle beslenme lsiteni derim ben sonra da biligisayarını yaptır slim in 6 var leslie var jullian var bi sürü spor var kardio var yapılcak
yecaaaleeeeee ve nazende sizleride tebrk ediorummm sizin için salllıorummmm:92::92::92::92::92::92:
neruuşşşşşşş avatarındaki resmi göründe ded,im bu valla kendine benzettiği için koymuştur kesin diee
çok şeker yaaa ....süper valla sende öle çok şekersin zatiii tam uymuşşşzaten yakında o popo da kalmayacak eriyecekkk gidecekkk
5 yk etli türlü
2 dlm kepek ekmeeee
1 kase mercimek çorba
ne salata nede yoğurt
bide pahlava vardııııı,az öncede müfettişlerde biri evlenmiş bide o dağıttı pahvalaaaa
ama kaçamak günümde tatlu yemedüydümmm,hakkımı şimdi kullansam olmamı:26:
fambııııııııkkkkk senide o tatlı kıznın postasını ve fıdıklı lokumunu yerimmm.kızzzzzz söleme öle şeylerrrr...içimdeki çocuk sevgisi fena halde tavan yapıoooo dayanamıcam doğurcam vallaaa
fambikocan cicilerini güle güle giy bu arada....
:
bu arada ara öğünümmm
1 kırmızı elma
1 kupa kakaolu süt
bu arada bende meyveye bayılırım hiç kısamam meyveden fln yerim valla hele elma harika bir kış meyvesi.
gelecek zarar gelecek şeker meyveden gelsin valla.
(listelerini uygulayanlara öszüm yok tabi)
mesajları nekadr tikkatli okuyom anla yanii,es mi geçeydim yani
kız kuduruk fambik dilim sürçmüş işte
ayrıca hangi kafayla yazdıysam 1 küçük yeşil elma 1 küçük fincan yeşil çay diycektim
harbiden yeşlilenmiş kafammm
5 yk etli türlü
2 dlm kepek ekmeeee
1 kase mercimek çorba
ne salata nede yoğurt
bide pahlava vardııııı,az öncede müfettişlerde biri evlenmiş bide o dağıttı pahvalaaaa
ama kaçamak günümde tatlu yemedüydümmm,hakkımı şimdi kullansam olmamı:26:
bi dahaki kaçmağımda unutmiyimde yiyim bariii:
olmazzz dün dün de kaldıııı yeseydinnn bize neeeeeee
cnm listeye harfiyen uyacak buna ek olarak hugonun ve bizim yaptığımz gibi spor yapacaksın yoksa tabiki olmaz ne anlamı var bu lsiteyi uygulamanın.ozman kafana göre ye yada başka bi liste yap bence.:44:
az olur tabi onları yemezsen.akşam deilde öğlen ye bi ksımını ama gün içinde bi günlk yenecekleri yemiş ol.
az yiosun dioruz muhtemelen kızıosun bize bana mesela kzıosundur içindeniyiliğin için kilo vermen için sölüorum.az yiince olmuo cnm bende baş ta ölew sanırdım sanki az yiince vericem kilo gibi gelrdi ama öle deilmiş işte burda anladım ben.
bide sende dioaun başkalarıda dio ya ot yemem onu yemem bunu yemem. mecburuz cnm ilaç gibi düşün hasta olunca mecbur çmiomusun ilaç iyileşmek için. bu da öle kilo vermek için yeşillk süt yoğurt çok önemli.
ben hemen her sabah nane dere otu veya maydonoz yiorum nie?
çokmu seviorum yoooooooo
hele eskiden maydonzou ağzıma koymazdım içinde maydonoz olan bişiyi yemezdim ama mcburen yiorum şimdi.
sürekli ot yemekten inek gibi oldum iice
ıspanak pırasa evde piştiğinde annem bana başka yemek yaprdı. ahh salak kafam ahh. mis gibi o sebzeleri yemedim sonra aldım kiloları:26:
yani yiince aman hatanelik oldum yada alerjim varşunu yiyemiorum demiosanız yiyin bence herşeyi yiin.
ama hani olur bişi çok dokunur yada alerjiniz vardır tmm onu yemeyin.
benden sölemesi herkes kendi bilir kolay gelsn herkese ben ütüme dönüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?