60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim afiyet olsun...ayrıca kolay gelsin...
canım 1 karnı yarık yenilebilermiymiş

evet yenebilir ama yağsız olmak şartı ile şekerim.

haftanın 3 günü ram da

bir günü okulda

diğer gün de üniversitede yüksek lisanstayım

ramdakılere görevlendirme yapmazlar kolay kolay zor olmuyor mu ya 1 gün zaten cok yogun olur ve cok ta verimli olmaz dıye düşünüyorum
yüksek lisans için tebrik ederim şu şevk banada gelse süper olacak yaniii

Tamam liste süper ama ben sabah domates yeşillikk biber yumurta yiyemem ki Bi pazarları yiyorum yumurta o da sevdiğimden deil vücut alsın ihtiyaçtır die
Öğlen yemeği güzel tam uyarım... Akşam çorba pilav veya makarna yiyemem ki doyarım ben sebze yemeğiyle...Çok mu az olmuş olur bunları yemesem... Bi de akşam ki meyvayı saat 16.30 gibi yiyim diorum kuru incir yerine... Sizce nasıl olur?

ayyy cok guzel olurdu yaaa:80:

Afiyet olsun... Ayrıca liste için de çok teşekkür ederim

akşam sebze yemeğimi yiyemeceğim galiba....pilatesim var eve gidip bayo yapacağım.hemen çıkacağız.arkadaşımın eşi ümreden gelmiş ziyarete.eşime söyleyeyim sebze yemeği yapsın olmazsa.bakayım şimdi uyuyor.kızı almak için uyanacak.ozaman yapabilirse yapsın.yer öyle giderim hem ordada birşey yememiş olurum.ama birsürü hurma alacağım kilosu pahallı çünkü..zemzem suyumuda içer dönerim.haber vermedim.arkadaşım yoksa deli hemen kalker pastalar börekler hazırlar.akşam gitmeden önce arayacağım ki birşey hazırlamasın.birde yemeyince üzülüyor çünkü...

sabah 2 dilim ekmek
2 dilim ekmek
çat 4 bardak

öğle bir kase tavuk sulu çorba
yarım dilim ekmek

bahar temizliği yapanlara kolay gelsin
ben yaptım kurtuldum

cnm listeye harfiyen uyacak buna ek olarak hugonun ve bizim yaptığımz gibi spor yapacaksın yoksa tabiki olmaz ne anlamı var bu lsiteyi uygulamanın.ozman kafana göre ye yada başka bi liste yap bence.:44:
az olur tabi onları yemezsen.akşam deilde öğlen ye bi ksımını ama gün içinde bi günlk yenecekleri yemiş ol.
az yiosun dioruz muhtemelen kızıosun bize bana mesela kzıosundur içinden iyiliğin için kilo vermen için sölüorum.az yiince olmuo cnm bende baş ta ölew sanırdım sanki az yiince vericem kilo gibi gelrdi ama öle deilmiş işte burda anladım ben.
bide sende dioaun başkalarıda dio ya ot yemem onu yemem bunu yemem. mecburuz cnm ilaç gibi düşün hasta olunca mecbur çmiomusun ilaç iyileşmek için. bu da öle kilo vermek için yeşillk süt yoğurt çok önemli.
ben hemen her sabah nane dere otu veya maydonoz yiorum nie?
çokmu seviorum yoooooooo
hele eskiden maydonzou ağzıma koymazdım içinde maydonoz olan bişiyi yemezdim ama mcburen yiorum şimdi.
sürekli ot yemekten inek gibi oldum iice
ıspanak pırasa evde piştiğinde annem bana başka yemek yaprdı. ahh salak kafam ahh. mis gibi o sebzeleri yemedim sonra aldım kiloları:26:
yani yiince aman hatanelik oldum yada alerjim varşunu yiyemiorum demiosanız yiyin bence herşeyi yiin.
ama hani olur bişi çok dokunur yada alerjiniz vardır tmm onu yemeyin.
benden sölemesi herkes kendi bilir kolay gelsn herkese ben ütüme dönüorum.

slm sabah kahvaltım
1 bardak açok çay
1 dilim beyaz paynir (az yağlı az tuzlu)
bir dilim osmanlı ekmeği
bol domates salatalık tuzsuz
platesten sonra büyük bir bardak tarçınlı yeşil çay
ara 2 dilim elma,6 tane çilek
öğle yemeği yerine
bir tabak nesfit

evet canım benim çok haklısın kızlar burda en büyük örnek benim.yediklerime arkadaşlar az derdi ama ben doyuyordum.sadece doymak değil mesele doğru yerde ve zamanda yeterli kadar yemek önemli.bak ben 59 kiloya düştüm. son hafta birden 63 kiloya tekrar çıktım.düzensiz ve yetersiz.dengesiz beslenmekten tamamen kaynaklanıyor.emeklerinize yaık ben kaç aydır burda mücadele verdim ama boşuna kürek çekmişim.şimdi daha dikketli yiyeceğim.verilenleri geri almak istemiyorsanız sebze et,meyve ayrımı yapmadan her gıdadan tüketmek...

5 yk etli türlü
2 dlm kepek ekmeeee
1 kase mercimek çorba

ne salata nede yoğurt
bide pahlava vardııııı,az öncede müfettişlerde biri evlenmiş bide o dağıttı pahvalaaaa
ama kaçamak günümde tatlu yemedüydümmm,hakkımı şimdi kullansam olmamı:26:

inşallah cınımmmmmmm

olmazzz dün dün de kaldıııı yeseydinnn bize neeeeeee

sağol tatluşşşşşşşşşşşşkendini hazır hissettiğinde doğur inaşşllahhhah,çocuk pek güzel bişey yawwwwwwwwwwwbak benimkide tavan yapmaya başladı,bende yapcam bitandaaa

afiyet olsun topişşşşşş,bir koccaaa elma daha yiyem barii bende,baklavaları yiyemedim zatii

kız kuduruk fambik dilim sürçmüş işte

ayrıca hangi kafayla yazdıysam 1 küçük yeşil elma 1 küçük fincan yeşil çay diycektim

harbiden yeşlilenmiş kafammm
mesajları nekadr tikkatli okuyom anla yanii,es mi geçeydim yani

afiyet olsun...canım sen önce almıyon sonradanda yiyiyon.yeme.bu kaçamağında tatlısız olsa olmaz mı yani..

Hadi sabah yeşilliği filan yedim dielimde akşam menüsü çok fazla deıl mı? size kızmıorum aşkolsun ben zaten size soruyorum benden daha bilgili olduğunuz için bana yardımcı olmanız için ama bende size yerim harfiyen uygularım diye yalan söylemek istemıorum o yüzden soruyorum böyle yapsam olur mu diye? Her akşam pilav veya makarna yiyemem ben bi kere ya da çorba ama onun dışında harfiyen uymaya çalışacağim... Zaten ne yapıosam buraya yazıorum bi eksiğim olduğunda eminim siz yine bana yardımcı olacaksınızdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…