bi dahaki kaçmağımda unutmiyimde yiyim bariiikaçamak günümde bi popomun üstüne oturamadım kiii,ne yediğimide anlamdım zatii
afiyet olsun...canım sen önce almıyon sonradanda yiyiyon.yeme.bu kaçamağında tatlısız olsa olmaz mı yani..
işte ilkinde öyle olur sonra planlı progrmlı olursun liste falan yaparsın
yemedim tamma yaaaa
ama bu benim neredeyse ilk kaçamağım gibi bişeydi yaniiii,bilinçli yapılan ilk kaçamağım ,ama planladıklarımı yiyemedim ki,garip bişey oldu yaniiiii:44:
nese yaaaaaaa,2 hafta daha bekliyim napimmmm artıkkkk
kız öle deme valla önemli kızzz!kendine izin veriyon kaçmak yapcam diye,ama yapacak bişey bulamıyon ne kötü bişey düşünsene.
yani hani akşama kadar oruç tutmuşsun akşam iftarını açacaksın ama yiyecek bişey bulamıyon düşün,bide ertesşi gün yine oruçlu olman gerekiyor.
bu ne yaman çelişki anneee gibi bişeyyyy:44:
kızlar : 15:30 da
ara öğünümü yidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yeşil elmaaaaaaaaaaaaa
akşam ne yapayım
ban fıkır verın canıkom
çok güzel cnm meslektaşmışız ozman. ben çok severim rehber öğretmenler çok cici olurlar sende ölesindir eminimevet canım rehber öğretmenim
kızlar : 15:30 da
ara öğünümü yidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yeşil elmaaaaaaaaaaaaa
akşam ne yapayım
ban fıkır verın canıkom
canım benim 150 gr. yani bir porsiyon 347 kal.düşün halen yemek istiyormusun.:26::26:kızlar bişiy sorcam fırında sütlaçın kalorisi ne kadar yani fazlamı?şimdi yesem kötü bişeymi yaparım yarım yesem bile?lütfen cvvp verinnn
kızlar bişiy sorcam fırında sütlaçın kalorisi ne kadar yani fazlamı?şimdi yesem kötü bişeymi yaparım yarım yesem bile?lütfen cvvp verinnn
canım benim 150 gr. yani bir porsiyon 347 kal.düşün halen yemek istiyormusun.:26::26:
yemek tarifleri sitesine girdim,pastalara böreklere bakıyorummm
ruh hastasıpissskolocikkk deliiiiiiii
hügo ve nugi nerde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?