60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi dahaki kaçmağımda unutmiyimde yiyim bariiikaçamak günümde bi popomun üstüne oturamadım kiii,ne yediğimide anlamdım zatii

işte ilkinde öyle olur sonra planlı progrmlı olursun liste falan yaparsın

afiyet olsun...canım sen önce almıyon sonradanda yiyiyon.yeme.bu kaçamağında tatlısız olsa olmaz mı yani..

yemedim tamma yaaaa
ama bu benim neredeyse ilk kaçamağım gibi bişeydi yaniiii,bilinçli yapılan ilk kaçamağım ,ama planladıklarımı yiyemedim ki,garip bişey oldu yaniiiii:44:
nese yaaaaaaa,2 hafta daha bekliyim napimmmm artıkkkk

işte ilkinde öyle olur sonra planlı progrmlı olursun liste falan yaparsın

kız öle deme valla önemli kızzz!kendine izin veriyon kaçmak yapcam diye,ama yapacak bişey bulamıyon ne kötü bişey düşünsene.
yani hani akşama kadar oruç tutmuşsun akşam iftarını açacaksın ama yiyecek bişey bulamıyon düşün,bide ertesşi gün yine oruçlu olman gerekiyor.
bu ne yaman çelişki anneee gibi bişeyyyy:44:

kızlar : 15:30 da
ara öğünümü yidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yeşil elmaaaaaaaaaaaaa

akşam ne yapayım
ban fıkır verın canıkom

alemsin ne süper örnek vermişsin.ya acıdımbak şimdi.

evet canım rehber öğretmenim
çok güzel cnm meslektaşmışız ozman. ben çok severim rehber öğretmenler çok cici olurlar sende ölesindir eminim

kızlar : 15:30 da
ara öğünümü yidimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir yeşil elmaaaaaaaaaaaaa

akşam ne yapayım
ban fıkır verın canıkom

evde sebze varsa herhangi bir sebze yemeği yap güzel bir slata yada tavuk mantar sote fln yada hiç bişi yapasım yok diosan ton balığını süz yağını salata yap kocman afiyet olsun

kızlar bişiy sorcam fırında sütlaçın kalorisi ne kadar yani fazlamı?şimdi yesem kötü bişeymi yaparım yarım yesem bile?lütfen cvvp verinnn

kızlar bişiy sorcam fırında sütlaçın kalorisi ne kadar yani fazlamı?şimdi yesem kötü bişeymi yaparım yarım yesem bile?lütfen cvvp verinnn

evde kend,n yaparsan şekerini az koayarsan pirinci az olursa çok canın isterse 3-4 kaşık yiyebilrsn malum diğer tatlılarınyanında en masumu şerbetliler ve çikolatalılar yerine tercih edilebilr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…