mantar çorbasının tarifine bakarken,kendimi birden orda buldummm
yemek tarifleri sitesine girdim,pastalara böreklere bakıyorummm
önce 2 bütün tavuk göğsünü tuzla haşlayıp didikliyorsunuz. 3 kırmızı biberi közleyip, soyuyor, biraz soğuyunca da doğrayıp tavuğa ekliyorsunuz. gerisi 5-10 doğranmış kornişon turşu, dereotu, maydanoz, limon ve yağ.
bütün yollar romaya çıkarrrrrdervişin fikri neyse zikri odurrr yazın yediiin hurmalarrrrrr...
kurt kocayınca da kuzuların maskarası olurrrrrrrrrrrrrrrrr
böreklerden pastalardan buralara gelmen mucizevi tabiii
yok o öleee deeeellllll:82::82::82: fambıkkk cozutuncaaa neruşun maskarası oleeyooorrrr
eksik kiremit katziiii,zıbıtık ecrin nerde yaaaaa:44:
ben geldimmmm... cok yoruldummmm... kocişimm gittii tavla turnuvası var bugünn.. kacta gelirr kim bilirr:97: gerci benimde cok işim varrr... nese öglenn zar gibi bir peynirle simit yedim mecburenn... arada da 1 avuc nohut 1 bardak mısır yedimmm... aksama allah kerim
kızzzzzzzzz ecrüttttttsimit peynir meccbuuren dee o abrdak msır bana pek mecburii gelmediiiii akşama boll sebzee salata mesela ton balıklıııııı ya da toookluuuu güzel olur bence
kısss mısır da mı yasakk yoksaaaaaaa
tabüü küüü mısır nişasta ve şeker deposu hele de o abrdak mısırlara yağ koyuyolar bi dünya ki yağ koydurmasan bile yassssaaahhhhhh mısır-patates-prinç mümkün olduğunca az tüket cicimm hatta tüketmeeeeee illa yiyceksen az miktarda yağsız oldun ama o abrdak msırlar falan olmasssss
kızlar bende markete gittim oğluşla ondan sonra evin önünde oturduk oğluş kumla - taşla oynadı. benim ara öğün olarak aldığım minik kutu sütümü de afiyetle içti bende baktım öyleneyse eve geldim de 1 portakal yedim çamaşır topladım katladım. akşam ne yesem dediiiiiiim pirzola tavuk pişirecem derüsüz tabükü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?