60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün pek bi sakiniz:44:

ara öğünüm
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demeleme yeşil çay
1 kırmızı elma
2kuru incir
2 kuru kayısı

zengin bir ara olmuş sanırsamm:44:

önce 2 bütün tavuk göğsünü tuzla haşlayıp didikliyorsunuz. 3 kırmızı biberi közleyip, soyuyor, biraz soğuyunca da doğrayıp tavuğa ekliyorsunuz. gerisi 5-10 doğranmış kornişon turşu, dereotu, maydanoz, limon ve yağ.

böreklerden pastalardan buralara gelmen mucizevi tabiii

böreklerden pastalardan buralara gelmen mucizevi tabiii

evde didklenmiş tavuk göğsüm var da o nenel yaniiii
valla midem kazındı he,siz siz olun böle sitelere girmeyin pek zararlı vallaaahügonun muhallebiye kivi koymayın açıklaması gibi oldu

KAHVALTI SAAT : 07.35
2 kepçe yayla çorbası
1 dilim ev keki
1 bardak şekersiz çay

09.30 : şekersiz türk kahvesi

ARA : '11:45
1 yeşilçay 10 badem 1 kayısı 1 incir

SAAT : 12.00
17 adet malta erigi

ÖGLE YEMEGİ 12.25
2 kepçe tutmaç çorbası
4 yk fırın türlü 2 yk yoort
1.5 dilim ekmek salata

ARA - SAAT: 14.35
1 türk kahves 1 hurma

AKŞAM YEMEGİ : 17:00
2 kepçe yayla çorba
ton balıklı salata
1 dilim ekmek

SU: 1,5LİTRE:
YEŞİLÇAY : 2 FİNCAN 68:
TÜRK KAHVESİ 2 ADET ŞEKERSİZ 68

SPOR :
START IT UP
12 DK KARIN HAREKETLERİ VİDEOSU

ben geldimmmm... cok yoruldummmm... kocişimm gittii tavla turnuvası var bugünn.. kacta gelirr kim bilirr:97: gerci benimde cok işim varrr... nese öglenn zar gibi bir peynirle simit yedim mecburenn... arada da 1 avuc nohut 1 bardak mısır yedimmm... aksama allah kerim

kızzzzzzzzz ecrütttttt simit peynir meccbuuren dee o abrdak msır bana pek mecburii gelmediiiii akşama boll sebzee salata mesela ton balıklıııııı ya da toookluuuu güzel olur bence

kısss mısır da mı yasakk yoksaaaaaaa

tabüü küüü mısır nişasta ve şeker deposu hele de o abrdak mısırlara yağ koyuyolar bi dünya ki yağ koydurmasan bile yassssaaahhhhhh mısır-patates-prinç mümkün olduğunca az tüket cicimm hatta tüketmeeeeeeilla yiyceksen az miktarda yağsız oldun ama o abrdak msırlar falan olmasssss

ama güzell olan herseyy yasakkk mısırrr cokk güsel bişi yaff bende cikolata etkisi yapıoo... nesee mısrı her zamnn görmüomm zaten de asıl benimm dondurmayla aramöm nasıl bozulacakkk o asıl sorunn

kızlar bende markete gittim oğluşla ondan sonra evin önünde oturduk oğluş kumla - taşla oynadı. benim ara öğün olarak aldığım minik kutu sütümü de afiyetle içti bende baktım öyle neyse eve geldim de 1 portakal yedim çamaşır topladım katladım. akşam ne yesem dediiiiiiim pirzola tavuk pişirecem derüsüz tabükü de

kıssss bana daaa pişişrseneee yafffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…