60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuklarının kumla taşla oynamasına izin veren annlere bayılıyorummmben de küçükken bayılırdım çamurdan pasta yapmaya üstüm başım kirlenirdi ama çokk eğlenirdim iyi ki izin vermil annecimmm

Son düzenleme:
ama güzell olan herseyy yasakkk mısırrr cokk güsel bişi yaff bende cikolata etkisi yapıoo... nesee mısrı her zamnn görmüomm zaten de asıl benimm dondurmayla aramöm nasıl bozulacakkk o asıl sorunn

2 haftada bir yersin sen de dondurmayıı kaçamak niyetineee donruma hafif bir tatlı 2 haftada bir yersin sadesinden

Son düzenleme:
akşm yemaaaami yazıp kaçıorum

1 kepçe mercimek çorba

1 dili,m tam buğpday ekmeği

4-5 kaşık etli bakla yemeği

1 çatal spagetti
( aslında kocişe yaptım ama almaszam olmaz şimdi çatlarım )

2 yk light yooort

bol limonlu slata
hepinizi öptümm yarın görüşrüzzz

ben bu boll limonlu salatayı limonata okudummmm diyorum ne alakaaa allahımm neler görüyorum yaaa

Son düzenleme:
kıssss bana daaa pişişrseneee yafffff....

canım buranın da bu kötülüğü var menünü yazıyorsun bazen insanın canı çekiyor değil mi... dün yolanda balık yemiş nassıl canım çekti güya bugün yapcaktım da vazgeçtim... gel buyur beraber yiyelim tatlı arkadaşım yanına közlenmiş patlıcandan salata da yaptım ayyy ne fenayım demi ben

çocuklarının kumla taşla oynamasına izin veren annlere bayılıyorummmben de küçükken bayılırdım çamurdan pasta yapmaya üstüm başım kirlenirdi ama çokk eğlenirdim iyi ki izin vermil annecimmm

bende toz toprak çamur kedi ve köpek yavruları ile alt üst alt üst gelirmişim
istanbul dogumluyum ama yazları hep köye giderdik yarı yarıya köylü çocuğuyum çok severim kedi köpek her türlü hayvan keçi kuzumuzu daaa
nerden nereye geldik yaaa hahahahah
geçen bi arkadaş hayvanlardan korkuyorum..çekinioyrum demiş ti deordan aklıma geldiydii
hee bende babişe çamurdan kül tablası yapmıştım canım babişim içinde sigara söndrüne çok haşuma gitmişti şimdi olsa kızarım sigaraya hayıll

ben bugğn de akşam yimeende ton paluklu salata yidim her gün tavuk paluk valla ya kanadım çıkçek ya yüzgecim ya boynuzum
hahah sonucu olmasında
ne diyorum ben yaa biri beni sustursun
giyim start it up yapayım ben

selam kızlar...daha akşam yemeğimi yemedim.eşimi bekliyorum dışarı kadar çıktı gelecek.

pilatesimi yaptım oh mis gibi karın kalça çalıştık yarım saat.öncesindede yarım saat kardiyo.ter içinde kalmıştım geldimduş aldım ve yemeği yaptım.daha doğrusu sebze yemeğini eşim ypıp fırına atmıştı..bende salata corba ve ayran hazırladım..arkadaşa gidecektik ama eşimin araba servisteymiş bugün iptal oldu yani yarın aksilik çıkmazsa yarın gideriz artık.

herkese merhabalar
nihayet uzunca bir aradan sonra tekrar buradayım
diyetimi hiç aksatmadan sürdürdüm
geç kilo veriyorum metabolizmam çok yavaş ama sağlıklı bir şekilde verdiğimi sanıyorum sizleri çok özledim şimdi tam gaz diyete devam

canım benim afiyet olsun...

herkese merhabalar

bugün dişimi çektirdim ama zor oldu

alk çenede olduğu için sanırım kökü de kuvvetliydi normal yoldan çekilmedi, küçük bi operasyonla çektiler dişimi ve dikiş atıldı

dilim uyuşsun diye de 5 kez iğne yaptılar ağzımın içine

şimdi hem dişim hem iğne yerlerim acıyo

az önce çayın yanında bişiler atıştırdım ama acıktım, evde tavuk var da bişi yiyesim yok benim ((((

merhaba canım hoşgeldin ve geçmiş olsun diş çok zordur bilirim benim de gitmem lazım aslında ama bi türlü fırsat bulamadım
ve geçmiş olsun bende spor yapıordum ama reglin ilk günü kalça bacak acayip sancıyor
yine de inatla yapıorumm
neruşş takdir et beniii

sorma canım yaa

ağzımın uyuşukluğu bi taraftan canımın acısı bi taraftan

inşallah yarına biraz daha iyi olurum

walla diş ihmale de gelmiyo, bençce bi an önce hallet kurtul, sonra daha zor olmasın senin içinn

ayrıca tşk ederimm

sana da geçmiş olsun, ben ilk gün pek spor yapmıyorum yoksa çok ağrıyo belim falan, kendime o kadar eziyet etmeye de lüzum yok bence

canım geçmiş olsun İnşallah kısa sürede iyileşirsin. ben diş çektirmekten çok korkuyorum daha 20 liklerim duruyor.

ohh cimcimem ne güzel bende bugün tık yok zaten yorgundum ev işi falan da yaptım yoruldum iyice spora hal kalmadı .. belki yarın yaparım

Hayatım doğru söylüyorsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. gerçi sebzeyi de çok pişiriyorum ben. oğlum eşime göreve gideceği gün baba işe gitme dedi .. eşim de ona dedi ki " oğlum işe gitmeyim de ne yapayım senin sucuğuna annenin ton balığına somon balığına kim yetişecek bu evde " dedi hakikaten sağlıklı beslenmek güzel. artık abur cubur a verdiğim parayı balığa tavuğa yatırır oldum..

canım çok sağol ama o dişler eninde sonnuda çekilecek, yaş ilerledikçe çekmek daha zor oluyomuş
bunu geçen sene üsttekileri çeken doktor söylemişti

aslında korkacak bişi yok
zaten uyuşturuyolar ama katır kutur sesleri duyuyosun tabi, o insanı tedirgin ediyo
birinin ağzını şentiyeye çevirmesi çok hoş değil tabi :)))

ama gerçekten işlerini bitirdiklerinde hiçbişi hissetmiyosun da sonrası zor yaa
inşallah bende de şişlik falan olmaz
gerçi bu saate kadar olmadı ama bundan sonra da olmaz sanırım

evet ya diş ihmal edilince insanın başına çok iş açıyo off bir an önce gideyim ben :18::18::18:
ya ben de genelde ara veriyorum ilk gün ama haftasonları yapamıyorum hafta için de üç günüm var sadece salı perşembe kursum var yapamıycam bari diger günleri kaçirmimm diyorum hem sporun regl döneminde faydası da var bence rahatlatıyo beni hem fiziksel hem psikolojik olaraktan...
ben gidem karın hareketlerini yapem aralarda hep burdayım

yaa değil mi hehe bu konuda bende çok mutluyum gerçi eşim yine abur cubur aldırıyor haftasonları geldiğinde ama ben yine de süt yoort taşımayı seviyorum evime
ama oğlanı da alıştırma sucuk salam kola cips sucuk abur cubur valla benim görümcem alıştırmış kızı kola bile içmez çok takdir ettim valla alışmasın ileride sorun yaşamasın hiç bi faydası olmayanb yiyiceklere çocuklar

şantiye mi aman allahım
benim en nefret ettiğim o katır kutur sesler bide o minik matkabın iuuuggiiuuu sesleri beynimde yankılanması amanınnn dişçi korkumda yoktur benim ama sanırım bitane ediniyorum

kızlar akşam yemeğimi yedim...

6-7 kaşık fırında sebze yemeği,(biber,domates ,patlıcan,)
2 su bardağı ayran,
bol bol salta,
1 dilim k.ekmek,
1 kepçe şehriye çorbası,

yok kız niye korkuyosun
dolguda falan oluyo o ses genelde dimi, dişi oyarken
beynini de oyuyolar sanki :)))))))))

dişim baya zorlu dişli çıktı ama doktor alt etti kendisini
kocamanmış yaa, çıkamadı bi türlü yerinden

bi tek sağ alt kaldı, onu da bi ara halledicem inşallah

aman kızlar dişlerinizi ihmal etmeyin

benim dişlerim zaen düzgün değildir ama önemsemedim ergenlikte falan, bu saatten sonra da tel takacak değilim zaten ve ağzımda süt dişim, gömülü bi dişim daha ve gizli çürük varmış 2 tane
o yüzden mutlaka gidin doktoroa
görünüşte olmasa bile filmde hepsi çıkıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…