60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok hayatım oğlum sadece sucuk yiyor onu da artık sürekli pişirmiyorum.. oğlum çay bile içmez kola bizim eve girmiyor ancak meyve suyu. birde her doğal çocuk gibi arada çikolata yiyor onu da canı açık havaya çıktığı zaman istiyor. yoksa ben karşıyım çocukları kolaya - sürekli abur cubur a yöneltmeyi hazır gıdaya yöneltmeyi doğru bulmuyorum. düşün yani pudingi bile evde nişasta ve kakao ile kendim yaparım.

kızlar akşam yemeğimi yedim...

6-7 kaşık fırında sebze yemeği,(biber,domates ,patlıcan,)
2 su bardağı ayran,
bol bol salta,
1 dilim k.ekmek,
1 kepçe şehriye çorbası,

canım afiyet olsun... ben fırında hiç sebze yemeği pişirmedim nasıl yaptın tarif etsen bana..

afferim kız sana demek pudingini de evde yaptınvalla ben hazır alıyorum çalışan kadın olunca böyle ama belki kendi çocugum olsa kendim yaparım ne bileyim
çikolata yesin kız çocuk o çocuk tabi ki yiyicek çuku muku canım benim çokta tatlı kıyamaz teyzesi ona
bu arada sporum da bitti hem size laf yetiştirdim hem aralarda tepindim kıvrandım hehee şimdi ara yapacam da ne yisem acabaa eve gelice aç hissediyordum kendimi spor yapınca geçti yahuu

canım benim benimde bugüb hiç halim yoktu ama bir başlayınca öyle rahatladım ki kendimi süper hissediyorum..

esw ciğimcanım benim çok geçmiş olsun.diş çok zordur allah sana sabır ve sağlık versin..

Kızlar sonunda slim in 6 indirdimmm
İlk baştaki Slim&six Pack ama bu sırf karın hareketleri ve ne ka zor yahuuu ama hatunun karın kaslarına bittim darısı başımıza
Start it up ı da indirdim... İkisini üst üste mi yapıcaz?
Bİ de her gün mü yapılıo?

canım afiyet olsun... ben fırında hiç sebze yemeği pişirmedim nasıl yaptın tarif etsen bana..

canım benim bak biber, patlıcan, ve domatesleri çok büyük olmayacak şekilde dğruyorsun.kuş başından küçükçe,

en alta patlıcanları üzeine domates sonra biber ve tekrar domates dizip tuz atıyorsun 1-2 diş sarımsakta doğrayıp koyabilirsin.birde kuru soğan seviyorsan en alta sogan söğüş şekilde koyabilirsin...sonra üzerine azıcık yağ gezdirip 160-170 derecede yanöayacak şekilde pişireceksin.bazen üstü bişiyor alt kısımlar tam pişmeye biliyor yarım saatten sonra bir iki karıştır tekrar koy pişsin çok lezzetli luyor biz çok seviyoruz.

e nihayet tebrik ederim canımcım
bu 3 lü bir seri start it up ile başlıyorsun haftanın 6 günü yapıp bir gün ara veriyorsun istersen slim in six pack karın hareketlerini de yapabilirsin biz öyle yapıyoruz
ama ben haftanın 6 günü yapamıyorum o yüzden haftanın 3 günü 3 hafta yapacam sonra da sırası ile ramp it up ve burn it up geliyor..

Teşekkür ederim bencede nihayet... Şükür kavuşturana
O zamaaaaaan taytımı giydim minderimi de aldım başlıorum artıııkkkkkk ilk önce start it up yapıorum halim kalırsa karın hareketleri tabi ilk önce bi ısınıyımmm.. Ay çok mutlu oldummmm

oo süpersin hemide pazartesi başlıyorsun. canımcım kendini sık karın hareketlerini de yap start it up zaten kısa bir program karın hareketleri ise başlangıçta zordur gerçi bazen ben bile ki 1 nisandan beri haftada en az 3 kez yapıyorum zorluyor arka arkaya. ama çok faydası var emin ol. 3 ay sonra neler olacak merak ediyorum dogrusu

spordan sonra ara olarak kakaolu tarçınlı süt içeyim didim iiçine 3 minnak kuru kayısı dogradım ve alıp daha paketini açmadıım yulaf ezmesinden yarım yk ilave ettim ı ıh pek güzel olmuyor yulaf ezmesini karıştırmayın kakaolu süte ben sevmedim böle hehehhe

süppersinnn ay taytını da giymiş minderini de almışşşş ne güzel de anlatmışşş:86::86::86::86: anlattığın gibi de yap gel bakalım bir dee ben asıl yarınki duygularını merak ediyorummmm

Son düzenleme:
yememi yidimmmm yaklaşık yarım saat oleeeyoor malum ben bira geç yirimmm

5yk z.yağlı kereviz yemeee

1kaaase yoort

1pt yeşil salata

1kmek hakkımı saat 6 civarı yemiştim geç vakit yemiyim deyüüüü

sporumu da yapmıştım hemen yazayım adı geçmişken 10dk koşu bandından ısınma + 25dk start ıt up + 11dk karın vidooosuuu sanki bugün göbeem de bir küçülme var bi sindi sanki yeeaaawww

süppersinnn ay taytını da giymiş minderini de almışşşş ne güzel de anlatmışşş:86::86::86::86: anlattığın gibi de yap gel bakalım bir dee ben asıl yarınki duygularını merak ediyorummmm

bu hafta full olacak o allah kolaylık versin biz atlattık allahan

ölesinn vallaaaa

allahımm yatagımıı yorganımmı silktim silktim yerlestirdimm... kıslıkları kaldırdımm yazlıkları cıkardımm.. kocişimm secsinn giymiceklerini yıkayıı p ütülücem kalanları... allahımm her tarafff her tarafta nasıl toplancakk bu evvv..kacc kişisinizzz burdaaa bi gelipp el atalım demionuss yaaaff... hugommmm famirimm nerdesinizzz.. el virinnn banaa neyse durmak yok işe devamm..

Son düzenleme:
Anam bu nedir yahu? Bütün bacaklarım yandı.. Yarın kesin tutulmuş vaziyette işe gidicem.. Bence karın videosunu bugün yapmıyım ben bi kas gevşetici alıyım sabaha belkı daha az tutulmuş olurum

Anam bu nedir yahu? Bütün bacaklarım yandı.. Yarın kesin tutulmuş vaziyette işe gidicem.. Bence karın videosunu bugün yapmıyım ben bi kas gevşetici alıyım sabaha belkı daha az tutulmuş olurum

e biz demiştik neruşla
tatlım bu hafta biraz zor geçecek valla ben geçen hafta yürüyememiştim kas gevşetici al bencede acı çekme benim gibi hahahah
hadi yatanzi kaçanzi hepiniz öpüldünüz tarafımdan

kızlar siz olmasanız Vallahi evde vakit geçmez .. kociş de yok biliyosunuz sayenizde sıkıntım gidiyor.. hepinizi çooooook seviyorum yahu vazgeçemiyom sizden azcık çilek ve elma yeyip yatıcam.. Güzel rüyalar görün emi...

selam herkese..ben ömür boyu diyet ile tatlı arasında mekik dokuyan biriyiimm :))
23 yaşındayım katılan yarışmacılara başarılar

2 senedir ,senede max 5 ay spor salonuna gidiyorum
bu süreçte yemeğimi kesemiyorum nasılsa spora gidiyorum diyee :)
buarada çalışıyorum..
bütün gün merdiven in çık yaptıgım gıda lab. firmasındayımm:..asansör kullanmıyorum
her yemekten sonra en az 10dk yürüyorum..
yalnız kilo fln verdiğim yok haliyle
öğlenleri karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama ne yazıkki akşam yiyorum
tatlı severim..yerim
kahve çay çok içmem
sabah kahvaltısını kesinlikle atlamam
cumartesi pazarda geç uyanıp gece geç saatlerde atıştırmam ( nadiren olur )

kilomu korumanın sırrı
ha birde bazen evde içine taş koydugum 1.5ltlik şişeleri kaldırdığım olur
ama aöf bitsin
her akşam işten sonra sahile yürümeye gideceğiimm

fikri olan
eklemek isteyen?
:)

kolay gelsin cınımmmmmmhamarat hatunnn ellerine sağlıkkkk

biz dedikkk demedik miii yoliiii dedikkk bacakların yanar dedikkk yarın halin nice olur bilinmez dedikkk demedik mi yoliiii dedikkkk ama işte demek ki işe yarıyooo ki ağriiiiiiiii:86::86::86: bir de sen bizim gibi düzenli spor yapmıyosun biz uzun zamandır yaptığımızdan karın videsounu falan da yaptık ama normalde bu videoları yapıyolar zaten yalnızca 2 hafta bu sonra ramp ıt up sonra burn ıt up toplam 6 hafta

heee didikkkk demedik mi yoliiiiii dedikkkk:82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…