yaa değil mi hehe bu konuda bende çok mutluyum gerçi eşim yine abur cubur aldırıyor haftasonları geldiğinde ama ben yine de süt yoort taşımayı seviyorum evime
ama oğlanı da alıştırma sucuk salam kola cips sucuk abur cubur valla benim görümcem alıştırmış kızı kola bile içmez çok takdir ettim valla alışmasın ileride sorun yaşamasın hiç bi faydası olmayanb yiyiceklere çocuklar
şantiye mi aman allahım
benim en nefret ettiğim o katır kutur sesler bide o minik matkabın iuuuggiiuuu sesleri beynimde yankılanması amanınnn dişçi korkumda yoktur benim ama sanırım bitane ediniyorum
kızlar akşam yemeğimi yedim...
6-7 kaşık fırında sebze yemeği,(biber,domates ,patlıcan,)
2 su bardağı ayran,
bol bol salta,
1 dilim k.ekmek,
1 kepçe şehriye çorbası,
yok hayatım oğlum sadece sucuk yiyor onu da artık sürekli pişirmiyorum.. oğlum çay bile içmez kola bizim eve girmiyor ancak meyve suyu. birde her doğal çocuk gibi arada çikolata yiyor onu da canı açık havaya çıktığı zaman istiyor. yoksa ben karşıyım çocukları kolaya - sürekli abur cubur a yöneltmeyi hazır gıdaya yöneltmeyi doğru bulmuyorum.düşün yani pudingi bile evde nişasta ve kakao ile kendim yaparım.
canım benim benimde bugüb hiç halim yoktu ama bir başlayınca öyle rahatladım ki kendimi süper hissediyorum..canım geçmiş olsun İnşallah kısa sürede iyileşirsin. ben diş çektirmekten çok korkuyorum daha 20 liklerim duruyor.
ohh cimcimem ne güzel bende bugün tık yok zaten yorgundum ev işi falan da yaptım yoruldum iyice spora hal kalmadı .. belki yarın yaparım
Hayatım doğru söylüyorsun ne yiyeceğimi şaşırıyorum. gerçi sebzeyi de çok pişiriyorum ben. oğlum eşime göreve gideceği gün baba işe gitme dedi .. eşim de ona dedi ki " oğlum işe gitmeyim de ne yapayım senin sucuğuna annenin ton balığına somon balığına kim yetişecek bu evde " dedihakikaten sağlıklı beslenmek güzel. artık abur cubur a verdiğim parayı balığa tavuğa yatırır oldum..
sorma canım yaa
ağzımın uyuşukluğu bi taraftan canımın acısı bi taraftan
inşallah yarına biraz daha iyi olurum
walla diş ihmale de gelmiyo, bençce bi an önce hallet kurtul, sonra daha zor olmasın senin içinn
ayrıca tşk ederimm
sana da geçmiş olsun, ben ilk gün pek spor yapmıyorum yoksa çok ağrıyo belim falan, kendime o kadar eziyet etmeye de lüzum yok bence
herkese merhabalar
bugün dişimi çektirdim ama zor oldu
alk çenede olduğu için sanırım kökü de kuvvetliydi normal yoldan çekilmedi, küçük bi operasyonla çektiler dişimi ve dikiş atıldı
dilim uyuşsun diye de 5 kez iğne yaptılar ağzımın içine
şimdi hem dişim hem iğne yerlerim acıyo
az önce çayın yanında bişiler atıştırdım ama acıktım, evde tavuk var da bişi yiyesim yok benim((((
canım afiyet olsun... ben fırında hiç sebze yemeği pişirmedim nasıl yaptın tarif etsen bana..
Kızlar sonunda slim in 6 indirdimmm
İlk baştaki Slim&six Pack ama bu sırf karın hareketleri ve ne ka zor yahuuu ama hatunun karın kaslarına bittim darısı başımıza
Start it up ı da indirdim... İkisini üst üste mi yapıcaz?
Bİ de her gün mü yapılıo?
Teşekkür ederim bencede nihayet... Şükür kavuşturana
e nihayet tebrik ederim canımcım
bu 3 lü bir seri start it up ile başlıyorsun haftanın 6 günü yapıp bir gün ara veriyorsun istersen slim in six pack karın hareketlerini de yapabilirsin biz öyle yapıyoruz
ama ben haftanın 6 günü yapamıyorum o yüzden haftanın 3 günü 3 hafta yapacam sonra da sırası ile ramp it up ve burn it up geliyor..
O zamaaaaaan taytımı giydim minderimi de aldım başlıorum artıııkkkkkk ilk önce start it up yapıorum halim kalırsa karın hareketleri tabi ilk önce bi ısınıyımmm.. Ay çok mutlu oldummmm
O zamaaaaaan taytımı giydim minderimi de aldım başlıorum artıııkkkkkk ilk önce start it up yapıorum halim kalırsa karın hareketleri tabi ilk önce bi ısınıyımmm.. Ay çok mutlu oldummmm
süppersinnn ay taytını da giymiş minderini de almışşşş ne güzel de anlatmışşş:86::86::86::86: anlattığın gibi de yap gel bakalım bir dee ben asıl yarınki duygularını merak ediyorummmm
canım buranın da bu kötülüğü var menünü yazıyorsun bazen insanın canı çekiyor değil mi... dün yolanda balık yemiş nassıl canım çekti güya bugün yapcaktım da vazgeçtim... gel buyur beraber yiyelim tatlı arkadaşım yanına közlenmiş patlıcandan salata da yaptımayyy ne fenayım demi ben
Anam bu nedir yahu? Bütün bacaklarım yandı.. Yarın kesin tutulmuş vaziyette işe gidicem.. Bence karın videosunu bugün yapmıyım benbi kas gevşetici alıyım sabaha belkı daha az tutulmuş olurum
allahımm yatagımıı yorganımmı silktim silktim yerlestirdimm... kıslıkları kaldırdımm yazlıkları cıkardımm.. kocişimm secsinn giymiceklerini yıkayıı p ütülücem kalanları... allahımm her tarafff her tarafta nasıl toplancakk bu evvv..kacc kişisinizzz burdaaa bi gelipp el atalım demionuss yaaaff... hugommmm famirimm nerdesinizzz.. el virinnn banaa neyse durmak yok işe devamm..
Anam bu nedir yahu? Bütün bacaklarım yandı.. Yarın kesin tutulmuş vaziyette işe gidicem.. Bence karın videosunu bugün yapmıyım benbi kas gevşetici alıyım sabaha belkı daha az tutulmuş olurum
e biz demiştik neruşla
tatlım bu hafta biraz zor geçecek valla ben geçen hafta yürüyememiştim kas gevşetici al bencede acı çekme benim gibi hahahah
hadi yatanzi kaçanzi hepiniz öpüldünüz tarafımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?