60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar

sporumu yaptım geldim

cimcimenin yazdığı fitnes et musculation diye birşey vardı ya onu denedim

heryanım yandı ama hiç terlemedim diğer yaptıklarıma göre

neden acaba

neruş şimdi

[slim and six pack] --> burdan
[Start it up] --> burdan
[Ramp it up] --> burdan
[Burn it up] --> burdan
[Slim & Limber] --> burdan

bunların ilkini yani slim and pack i yapacağım şimdi değil mi ilk başladığımda 6 gün bunu aralıksız yapacağım, 1 gün ara sonra diğerini 6 gün 1 ara diye devam edeceğim değil mi yoksa yanlış mı anladım

Bende şimdi yaptım o sporları 1millesliısınma için 25dakka slim 12dakkada karın sagol nerudacım inşşlah işe yararda gider kiloalr teşekkürler canım arkadaşım

tatlım slım and sıx pack 12dk lık karın egzersileri videosu onu geç, start ıt upla başlıyosun 6 gün yapıyosun 1 gün dinleniyosun tekrar 6 gün start ıt up bir gün dinlen sonra ramp ıt up...o slım and sıx pack ı de bu start ıt uptan sonra devam edebilirsin.

slm herkese üzülerek bende aynı gruptayım sizlerle.27 yaşında 64 kiloyum.sigarayı bıraktım 57 kilodan buraya 7 ayda sinsi sinsi geldim.alkol de kullanmıyorum neyse 10 gündür diyetteyim.ARADA KAÇAMAK yapmıyım diye yardımlarınızı bekliyorum gaz gaz gaz herkese gelsin

günaydın herkese
kahvaltı hazırlıyorum
2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,3 zeytin, domates salatalık, 2 yeşil köz biber,nane, maydanoz,1 kupa ıhlamur, 2 tatlı kaşığı zeytinyağı(domates ve salatalığın üzerine döküyorum,1kivi,1 ceviz,2 badem ,2 fındık

kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüşe çıkacağım 1 saat civarında yürüyorum sonra da ders çalışacağım hepinize sağlıklı ,mutlu, huzurlu günler dilerim inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde kurtulacağız bu fazla kilolarımızdan

hugocukcuğum nerelerdesin canım ,umarım iyisindir dün akşamda burada yazdım ama seni göremedim kendine iyi bak canım kal sağlıcakla

güne hapşırarak başladım ve halen hapşırıyorum.bahar allarjimden dolayı.ilaçlarda etki etm,iyor çokmu iler derece birşey oldu bu ya:26::26:gözlerim balon gibi oldu kaşımaktan.kaşınıyorlar felaket şekilde...
bu sabah uykuda kaldım maydanoz kürümü hazırlayamadım.ya birgün aradan birşey olmaz sanırsam.birgün fazla yaparım.hazırlamak istedim eşim hadi hadi diyip duruyordu bende ancak kahvaltılık birşeyler alıp çıktım...1 dakika bekleyecekti yaaa

bah kahvaltım:

4 kuru kaysı,
2 bardak ılık su,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu tuzsuz taze peynir,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 bardak süt,
1 domates,
1 salatalık, epeyce doydum...

Cimcimecim günaydın nasılsın ? sabah sabah ikimiz varız galiba.. kızlar akşam ben ne yedim menümü yazayım ;

1 kase mercimek çorbası
1 derisiz tavuk pirzola
közlenmiş patlıcandan salata
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği.

sabah kahvaltı öncesi 1,5 bardak ılık su ve 2 tatlı kaşığı pekmez.

1 karışık yağsız tost
dün akşamdan kalan 2 kaşık patlıcan salatası
biraz beyaz peynir
2 bardak açık tek esmer şekerli çay.

evet canım şimdilik sadece ikimiz varız.afiyet olsun gayet güzel bir menü..

Günaydın afiyet olsun..

Günaydın afiyet olsun..

bende bugün ders çalışacağım 28-29 mayısta açık öğretim sınavım var 3 ders kalmış bitirmem lazım biraz onlara çalışacağım tüm gün olmasada ara ara girip yazacağım.şu sababh mahmurluğunu üzerimden bir atayım da sonrası güzel olur inşallah..

bayılıyorum ya böyle sabahtan kahvaltısını yapıp yürüyüşe çıkabilen insanlara..

güzel kahvaltı ... sözde bende veviz falan yicem hergün ama unutuyorum

hoşgeldin canım evet sigara bırakanlarda kilo alımı oluyor malesef..

sende hoşgeldin canım en tehlikelisi akşam yemeği ve tatlı ne güzel çoluk çocuk derdin de yok her akşam yürü benim arayıp da bulamadığım şey.. mecbur artık evde yürüyorum. ne kadar spor yapsan da boğaza dur demeyince kilolar gitmiyor

Günaydın cici kızlar..
Dün acilen çıkmam gerekti, yazamadım da size bişey...
dr. da randevum vardı. Tiroid ve kollestrol için..
Tiroid bu sefer de dibe inmiş.. Yani şu anda çok çalışıyor...
İlacı azalttık bakalım 3 ay sonra kontrol var tekrar.. Kollestrol de düşmüş ama tiroid yüzünden olabilir dedi.. Kollestrol diyetine devam yani..
Dün öğlen yemek yiyemedim yoğunluktan, öğlen yemeğimi saat 5 te yedim..
Akşam yemeğini de yemedim... kocamla dışarı çıktık.. kahve içtim.. Düzensiz oldu dün çok.. bugün normale dönerim inşallah..

canım benim geçmiş olsun...ya senin tickera bkınca ben çok üzülüyorum.seninle aynı kilolardaydık ama şuan ben nerdeyim sen nerdesin.kendimi dövesim var

canım benim geçmiş olsun...ya senin tickera bkınca ben çok üzülüyorum.seninle aynı kilolardaydık ama şuan ben nerdeyim sen nerdesin.kendimi dövesim var

Ama şimdi ben tam emin olamadım, bu verdiğim kilo tiroidlerim çok çalıştığı için mi acaba...
Kısa zamanda geri gelir mi bu kilolar, hiç emin olamadım..
ayın 18 inde diyetisyene gideceğim..
Bakalım ona da soracağım.. ne diyecek..
Sen de şimdi sağlıklı ve kontrol altında kilo vereceksin, kısa zamanda bana yetişeceğini düşünüyorum canım benim..
Ben 2 kilo daha vereyim, seni beklerim...

ben de iiiym çok şükür,boğaz ağrım 2 kutu antibiyotikten sonra nihayet normale döndübu haftasonu spo yapabilirim inşalahh,çok özledim yaaaaaaaaa
akşam menümü yazim hmencik
1 kase mantar çorba(kremasız,sütlü yaptım)
7-8 yk kadar patlıcan salatası(kırmızı biber,maydanoz,patlıcan 1 yk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
yatmadan önce
3 yk ketentohumlu light yoğurt

sabahh
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
1 yumurta(1tk sıvıyağ ile)
maydanoz,nane
1 tk bal

sabah saçıma fön çektirdim geldimmmöğle arasıda manikir yaptiricimmm,bahar geldii kokoşluğum üstümde vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…