günaydın ecus afiyet olsunHatunlar hepinize günaydın ve afiyet olsunn
Dün akşam;
6 yk Z.yağlı ıspanak
2yk yogurt
2 dlm kepek ekmeği
Bi parça da b.peynir yedim
Üzerine sonunda indirmiş olduğum start it up yaptımm eve de yürüyerek gelmiştim sporumu tamamladımmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1 kivi
Çay (Hugonun listesine uymaya çalıştım)
Ben dün tutulmayı beklerken bugün sadece bacaklarımda hafif bi ağrı hissediorum(merdiven iner çıkarken)... Dün iyi ki kas gevşetici almamışım... Sıcak duş iyi geldi sanırım... Bu demek oluyo ki bu akşam da rahat rahat yapıcammm artıııı karın hareketlerini deee
gunaydın fıstıklar
dunku akşam yemeğim şöyle:
haşlanmış tavuk baget (iki adet)
lıght yogurt yarım kase
ıkı dılım kepek ekmeği
bol su
sonra uyumusum mutfagı toparladıktan sonra :)
sabah kahvaltım da bööle:
2 dılım kepek ekmegı
bir kıbrıt kutusu peynır
kocaman bi salatalık
bir bardak çay (tek şekerli)
canım benim ilk bir kaç gün ağrır ama vücut alışınca hiç ağrımıyor.ben fitnes ilk yaptığım zaman 3 gün boyunca yürüyemiyordum oturup kalkamıyordum.her yerim çok ağrıyordu.ama o ağrılara rağmen her gece yapardım.üç günden sonra ağrı mağrı kalmadı daha rahat yaptım...bende yarın fitnıs yapacağım.haftayada slim in 6 ya başlarım her hafta başka başka.Hatunlar hepinize günaydın ve afiyet olsunn
Dün akşam;
6 yk Z.yağlı ıspanak
2yk yogurt
2 dlm kepek ekmeği
Bi parça da b.peynir yedim
Üzerine sonunda indirmiş olduğum start it up yaptımm eve de yürüyerek gelmiştim sporumu tamamladımmm
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir
1 kivi
Çay (Hugonun listesine uymaya çalıştım)
Ben dün tutulmayı beklerken bugün sadece bacaklarımda hafif bi ağrı hissediorum(merdiven iner çıkarken)... Dün iyi ki kas gevşetici almamışım... Sıcak duş iyi geldi sanırım... Bu demek oluyo ki bu akşam da rahat rahat yapıcammm artıııı karın hareketlerini deee
afiyet olsun canımmmmmmmm
ecuşşş senin boyun kaçç:44:
hugocuk annesinden gelmedimiki acaba:26:
evet canım çok zor.sanada geçmiş olsun.geçmiş olsun canım benim
bahar alerjisi zor ya benim de gözlerime vuruyor iki haftadır gözlerim mohvoldu
gunaydın fıstıklar
dunku akşam yemeğim şöyle:
haşlanmış tavuk baget (iki adet)
lıght yogurt yarım kase
ıkı dılım kepek ekmeği
bol su
sonra uyumusum mutfagı toparladıktan sonra :)
sabah kahvaltım da bööle:
2 dılım kepek ekmegı
bir kıbrıt kutusu peynır
kocaman bi salatalık
bir bardak çay (tek şekerli)
Allah kolaylık versin attalımm,haftayada ben kampa girerim artıkkkkfinallerim 2 hafta sonra başlıyorrrrrr benimde
evet canım çok zor.sanada geçmiş olsun.
canım benim afiyet olsun....
canım benim ilk bir kaç gün ağrır ama vücut alışınca hiç ağrımıyor.ben fitnes ilk yaptığım zaman 3 gün boyunca yürüyemiyordum oturup kalkamıyordum.her yerim çok ağrıyordu.ama o ağrılara rağmen her gece yapardım.üç günden sonra ağrı mağrı kalmadı daha rahat yaptım...bende yarın fitnıs yapacağım.haftayada slim in 6 ya başlarım her hafta başka başka.inşallah hepimiz incecik hatunlar oluruz.... ayrıca afiyet olsun...hugonun listesine uyuyormuşsun kolay gelsin sana...
canım benim ilk bir kaç gün ağrır ama vücut alışınca hiç ağrımıyor.ben fitnes ilk yaptığım zaman 3 gün boyunca yürüyemiyordum oturup kalkamıyordum.her yerim çok ağrıyordu.ama o ağrılara rağmen her gece yapardım.üç günden sonra ağrı mağrı kalmadı daha rahat yaptım...bende yarın fitnıs yapacağım.haftayada slim in 6 ya başlarım her hafta başka başka.inşallah hepimiz incecik hatunlar oluruz.... ayrıca afiyet olsun...hugonun listesine uyuyormuşsun kolay gelsin sana...
ecus fambık hep sorar hiç kendisi anlatmaz çok meraklıdırda kendisi
ben de iiiym çok şükür,boğaz ağrım 2 kutu antibiyotikten sonra nihayet normale döndübu haftasonu spo yapabilirim inşalahh,çok özledim yaaaaaaaaa
akşam menümü yazim hmencik
1 kase mantar çorba(kremasız,sütlü yaptım)
7-8 yk kadar patlıcan salatası(kırmızı biber,maydanoz,patlıcan 1 yk zeytinyağı)
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
yatmadan önce
3 yk ketentohumlu light yoğurt
sabahh
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1,5 dlm esmer ekmek
1 yumurta(1tk sıvıyağ ile)
maydanoz,nane
1 tk bal
sabah saçıma fön çektirdim geldimmmöğle arasıda manikir yaptiricimmm,bahar geldii kokoşluğum üstümde vallaaa
günaydın çıtır hanımlar nasılsınız bugün ben şu anda iyiyim şükür.ama akşam fambınnn dediği gibi dibine vurdum ama benim bu cumartesi başladı.olay şöyle oluyor (fambııkkk)şeker yüklemesi yapıldığından beri yani cumartesi günü boğazımı zor tutuyorum:18: reglimde bugün yarın gelecek sürekli şekerli birşeyler istiyorum.akşam eve gittim daha üstümü soyunmadan küçük bir kase sütlü kellogs yidim.sonra annemlere çıktım komşu kısır haşhaşlı çörek ve poğaça getirmiş.bende 2 yk kısır bir tane haşhaşlı çörek yidimsonra tereyağlı pilav yaptım salata yaptım sofrayı hazırladım patlıcan yemeğiyle pilav yidim pilavda dolu dolu 4 yk vardı yani iyide ben niye böyle oldum bu şeker yüklemesine bağlıyorum ben valla iki bardak baldanda tatlı şekerli su içirmişlerdi bana ama akşam vc ye çıktım sabahta çıktım bağırsaklar sürekli yememden dolayı iyi çalışıyor dimek ama ben pişman değilim bi yandanda vücut şaşırdı işte kilo veremiyorum ne zamandır belki faydası olur diyorum:44:
sabah kahvaltım
bir bardak ılık su
2 dilim (tane ekmek)
domates-salatalık
2 kk peynir
3 tane zeytin
dereotu-maydanoz.
3-4 yaprak roka
Günaydın kokoş fambığım.. afiyet olsun, erken kalkılmış bu sabah kahvaltı süper yapılmış.. ohhh..
[/B]
benimde 164,senin BMI ideal gibi göründüde gözüme,bu kız niye diyet yapiyyy diye düşünmüştüm bir an
mennnn geldimmmmm..... kahvaltımmm:
1 haslanmıs yumurta
1 pıncık salca
1 domates
3_4 zeytin
nesfittt yicektimm amaaa kırmızı meyvelii cok igrencmişş.. sanırımm cilegin tek kötü halii kurumuss halii... ay bide ekşiii bide ekşiii
günaaaaaaayyddııııınnnnnn
nasılsnız cicişlerrr
ben iyiyim şükür hemen kahvaltımı yazayım pilates yapıcam sonra vi sürü iş var beni bekler.
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğda ekmeği
2 zytin
2 kk peynir
dre otu
nane
domates
salatalık
köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoort
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?