60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın ecus afiyet olsun

günaydın canım maydanoz domates dereotu bunlardanda yiyebiliyosan ye canım iyi olur

canım benim ilk bir kaç gün ağrır ama vücut alışınca hiç ağrımıyor.ben fitnes ilk yaptığım zaman 3 gün boyunca yürüyemiyordum oturup kalkamıyordum.her yerim çok ağrıyordu.ama o ağrılara rağmen her gece yapardım.üç günden sonra ağrı mağrı kalmadı daha rahat yaptım...bende yarın fitnıs yapacağım.haftayada slim in 6 ya başlarım her hafta başka başka.inşallah hepimiz incecik hatunlar oluruz....ayrıca afiyet olsun...hugonun listesine uyuyormuşsun kolay gelsin sana...

geçmiş olsun canım benim

bahar alerjisi zor ya benim de gözlerime vuruyor iki haftadır gözlerim mohvoldu
evet canım çok zor.sanada geçmiş olsun.

canım benim afiyet olsun....

Yok allahtan spor yapamicak gibi deilim şuan.. hatta beklediğim gibi olmadı tutulmadım denebilir
Şimdi bi hafta bunu yapıcam... Pazar günü boş pazartesi yine buna başlıcam deil mi? Karın hareketleri videosu da dahil...İnşallah inceliriz valla... Popoşum gitse zaten üst kısmım bi lokma kaldı Teşekkür ederim canım evet hugonun listeye uymaya çalışıorum artılarıyla eksileriyle birebir uyamıorum maalesef... Hepimize kolay gelsinnn... Verelim yağları... Bu arada bişi sorucam start it up sadece bacak ağırlıklı bi video(Şuan sadece üst bacaklarım yandığı için öyle düşünüorum tabi) dier videoları denediniz mi siz? Orada diğer kasları çalıştıran hareketler var mı?

fıtness derken canım hangi videoyu yapacaksınn

mennnn geldimmmmm..... kahvaltımmm:

1 haslanmıs yumurta
1 pıncık salca
1 domates
3_4 zeytin

nesfittt yicektimm amaaa kırmızı meyvelii cok igrencmişş.. sanırımm cilegin tek kötü halii kurumuss halii... ay bide ekşiii bide ekşiii

ecus fambık hep sorar hiç kendisi anlatmaz çok meraklıdırda kendisi

eneeeeeeeeeeee ALALh kuru iftiradan saklasınnnnnnnnnn cümlemizi işşşaaallllllllllllllllllllaaaahhhhhhhhhhhh,AMİİİNNNNNnn!
kız ne sordunda dimedimmm
boyum 163,5tan 164
kilom
62,4ten 62,5
esmerimm,uzun siyah saçlı,koca göbekliii,dolgun göğüslüüüü,evli,çocuklu,az mutlu bir baaaaağğğğğyanımmmmmmm
çalışıyorum,maaşımmmmmmm .......
ne diyim daha ne öğrenmek istiyosan sor Allah Allahhhhhhhh
yediğimi içtiğimi bile yazıyom size daha neyimi bilceksiniz anlamadım ki

Günaydın kokoş fambığım.. afiyet olsun, erken kalkılmış bu sabah kahvaltı süper yapılmış.. ohhh..

Günaydın nugi..
Afiyet olsun..
Şeker yüklemesinden sonra açılmış olabilir iştahın, reglin de yakınmış.. E normal yani..
dediğin gibi belki şaşırtmaca olur vicudun için..

günaaaaaaayyddııııınnnnnn
nasılsnız cicişlerrr
ben iyiyim şükür hemen kahvaltımı yazayım pilates yapıcam sonra vi sürü iş var beni bekler.

kahvaltım

1 kupa şekersiz açık çay
2 dilim tam buğda ekmeği
2 zytin
2 kk peynir
dre otu
nane
domates
salatalık
köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoort

benimde 164,senin BMI ideal gibi göründüde gözüme,bu kız niye diyet yapiyyy diye düşünmüştüm bir an

Benım BMI yanlış mı yazılmış tickera? Bilemedim ki şimdi onu ben...
Bu arada Benim yağ sorunum var basen ve popoda birikme size de anlatmıştım ya patates kürdan hikayesi tabi eskiye göre küçüldü ama yukarıdan da gidince yine orantısızlık var
Belim çok ince basenim çok geniş bacaklarım çok ince beslenme uzmanı da dedi rejim yapıcak bi durumum yok aslında ama basenin erimesi lazım :/ Bütün kg lar popoş ve basende gitmiiiii hiç bi şekilde

kulimmmmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmm kumayaaaaaaaaaakulimmmmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmm kumayaaaaaaaaaakulimmmmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmmmm,kukkulimmmmmmmmmmmm kumayaaaaaaaaaa:118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…