canım çayın tarfini yazdım, listeyi vermeyişlerine gelince kıskançlık böyle bişey işte en güzel kendileri olmalı, onlar ilgi odağı olunca mutlu oluyorlar ama beni yıldıramazlar, bütün ajanlık yeteneklerimi kullanıyorum valla kötükedihüso
Ender Saraç siyah çay yok demiş, zararı varmış yararı yok dencek kadar az mış. Kilonuzu verdikten sonra günde 2-3 çay bardağı içebilirsiniz demiş.
ben artık içmeyeceğim.
14 Haziranda kısmetse annemle babam geliorlar onlar gelene kadar içmicem. Beni eski fıstık halimle görmelerini istiorum çünkü sırnaşık şey
elma çayı hıc denemedım dıyetteyken yanı..form ve yesıl cayı gec bence....bana sorarsan ya 5 i bır yerde ya da lahana...en cok bunlar hızlandırıo kılo vermeyı
kızlar bende varım benide alın aranıza
kıslar ben bukadar çay muhabbeti üstüne siyah çay koydum bide patronum gelirken sıcacık leblebi almış küçük bi avuç aldım ohh sefam olsun kaydirigubbakcemile3
bır de ben onların 5 haftada o dedıklerı kıloyu verdıklerını ınanmıyorum 4kılo falandır o en fazla.. dikkat cekmek ıcın sıkmıs olabılırler... amma gıcık oldum kızlara ha... -tatlicadiarzu-
canım ya sen lahana çayı kullanıyosun bugün biraz araştırdım günde 3defa yemeklerden önce için demiş nasıl bi etki yapıyo onu merak ettim yorum aradım ama bulamadım farkedilir bi etkisi varmı zayıflamakta
eee kımse yaptıgı hareketlerden bahsetmıyoooo Çok üzgünüm çoook
ya kızlar netten bana bı sıte adresın verın ya .. guzel bır yer ama şöyle orayı ızleyıp spor yapabılcegım bı yer..calıstıgım ıcın oyle ebru sallıyla beraber yapamıyorum spor felan..programını ızlemıs bıle değlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?