60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sekerim o şukela kızlarda muhtemelen demır eksıklıgı vardır Ender Sarac da o yusden siyah cay yasak demıstr. cunkum kendısı tv de acık siyah cay ıcebılırsınız dıyor. demır eksıklıgı olanlara verılmes cunku demır eksıklıgı metabolizmayı yavaslatır.

bır de ben onların 5 haftada o dedıklerı kıloyu verdıklerını ınanmıyorum 4kılo falandır o en fazla.. dikkat cekmek ıcın sıkmıs olabılırler... amma gıcık oldum kızlara ha... -tatlicadiarzu-

elma çayı hıc denemedım dıyetteyken yanı..form ve yesıl cayı gec bence....bana sorarsan ya 5 i bır yerde ya da lahana...en cok bunlar hızlandırıo kılo vermeyı

canım ya sen lahana çayı kullanıyosun bugün biraz araştırdım günde 3defa yemeklerden önce için demiş nasıl bi etki yapıyo onu merak ettim yorum aradım ama bulamadım farkedilir bi etkisi varmı zayıflamakta

bu arada öğlen yedikerimizi yazayım unutmadan.
Onlar (yani ender saraçcılar) yeşil salata ve haşlanmış patates yediler
ben fırın mezgit 2 küçük dilim ve 1 haşlanmış patates yedim
ama şiştim neden böyle balon gibi hissediorum kendimi anlamadım ama patlicam sanki senağlama
Rezene çayı iç demeyin çünkü dün akşam 2 bu sabah da 2 fincan içtim şimdi yeşil çay içiyorum

canım baya baya anlaşılıyor kilo verdikleri herşeyi bol

bu arada hacerin de Ender Saraç deneyimi varmış. bizimle de paylaşabilir misin? neler yaptın ne yedin ne yemedin?

evet bendım lahana çayı kullanan..ilk ayda 2 kılo verırım her zmn..bu kes ilk hafta sonunda ıkı kılo verdım caya baglıyorum ben .bırde dıkkat ettım cayı ıcınce acayıp gaz cıkıo cok rahatlatıyo(agızdan yanı) bu arada ben gunde ıkı kere ıcıyorum ya 3 abartı bence...3 ıcsemm tıgı olurdum herhalde

ben sadece 10 tane mekik cektim yorldm yürüyüse cıkamadım 1 dilim ince kek yedim neyapayım kızlar hasretmi kalayım pastalara azda olsa alıyorm arada

eee kımse yaptıgı hareketlerden bahsetmıyoooo Çok üzgünüm çoook

ben 2günde bir yürüyüş yapıyorum 1-1,5saat yürüyüş yapmadığım günler de
kalça hareketleri yapıyorum. 2 sene önce spor salonuna gidiyordum oradaki hareketleri yapıyorum. Kiloluyum ama herkes kalçamı çok beğenio. ben beğenmiorum o ayrı

benmde basenlerım var ustten baksanız ay ne zayıfsın dersınız belım ıncecık..gordugunuz gıbı profıldekı benım...bıraz basen gıtse harıka olcam..jeneffer olcam :)))))

eee kımse yaptıgı hareketlerden bahsetmıyoooo Çok üzgünüm çoook

ben 25 seans pilates yaptım sımdı süper callanetics yapıyorum 5. seansım az önce bıtmıs bulunmakta..

ayrıca sabahları (haftada 6 gun) 1 saat 6.5 km yürüyorum kosu bandında ve kol ve kol altları ıcın ayrıca gunde 10dk falan agırlık calısıyorum.

bı tane de uzak dogu videom var aerobik icin 15 dk sürüyor. cok bos vaktım varsa ,canım cekerse onu da yapıverıyorum.

ya kızlar netten bana bı sıte adresın verın ya .. guzel bır yer ama şöyle orayı ızleyıp spor yapabılcegım bı yer..calıstıgım ıcın oyle ebru sallıyla beraber yapamıyorum spor felan..programını ızlemıs bıle değlım

nasıl bır tür istiyorsun kardıyo yapayım yag yakayım mı? yoksa kılom sabıt kalabılır sıkılasayım inceleyim mı dersın

istanbulu fıstıklaryaaa hava nasıl dısarı cıkcam da bırazdan trenckot falan almak hatta bogazı kapamak gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…