60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EVET CANIM BENİM ÇOK HAKLISIN.İNŞALLAH SİZLERİNDE DESTEĞİ VEDE BİLGİLERİNİZLE HEP BİRLİKTE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KURTULACAĞIZ..neyse güzeller ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar.allaha emanet olun..bay...:80::80::80::79::79::79::79::79:

olur tabikide tatlım. yanlız benim listelerim hep değişikti. her seferinde her ay değiştirdi bu seferde değiştirdi geçen gün yeni listemi verdim canım

Yeni listen nasıl hugocuk?
Sen bana benim listemi uygula demiştin ya ben ondan bunu uygulamaya çalışıorum... İkimizinde BMI si benzer demiştin sanırm.. Tam hatrlamıorm :/

İnsan her yaşta bir şeyler öğrenir...

Jackson Brown'ın "Şu Hayatta Neler Öğrendik Neler" adlı kitapçığından
okuyalım bazılarını...

...* Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini
neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim. Yaş:13

* Bir bebeğin evlilik sorunlarını çözemeyeceğini öğrendim. Yaş: 24

* Bir tartışmayı tatlıya bağlamadan yatağa gidilmemesi gerektiğini
öğrendim. Yaş: 29

* İnsanın kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiğini
öğrendim. Yaş: 31

* İşyerinde romantik ilişkiler aranmaması gerektiğini öğrendim. Yaş:31

* Çalıştırdığımız insanlara iyi davrandığımızda, onların da müşteriye iyi
davrandıklarını öğrendim. Yaş: 49

* Bir toplantıda zekâmı ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak
gerektiğinde sohbeti seçmemin daha iyi olacağını öğrendim. Yaş:53

* İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti olmadığını öğrendim. Yaş:66

* Gerçekten yaşamaya başlamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir
süre beklenilmiş olunacağını öğrendim. Yaş: 67

* İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu öğrendim.

* Bir kediye ve bir çocuğa istedikleri her şeyi verirseniz sonuçta çok
iyi bir kediniz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim. Yaş: 77

* Kiminle evleneceğin kararının hayatta verilen en önemli karar
olduğunu öğrendim. Yaş: 95​

yanlış yerde miyimmmmm:44:
neyse...
ara 200 ml süt içtim
herkese iyi akşamlaaaaarrrrrrrrrrrr,ben kaçar:79:

yemeğimi yaptım

sebze çorbası

beşamel soslu karnabahar

eşim de geldi

birazdan yeriz

akşam kurs var ama hiç gidesim yok

canım sana verdiğim liste benim geçen ay uyguladığım liste. şimdi ben yağ oranımı yüzde 20ye düşürmeye çalışıyorum. 2.5 kilo yağım kaldı düşük ama ben en düşük seviyede olsun istiyorum. diyetisyenim bu ayda listemi yeniledi şimdi yeni listemi vereyim sana canım. birde bitkisel yağlar verdi onlarla sorunlu bölgelere duşta 5 dakika masaj uygulayacağım kan dolaşımı hızlansın yağlar daha kolay atılsın diye. birde birgün kardiyo diğer günde karın egzersizleri yapıcam alt karınımda kaldı benim çünkü başka yerimde sorun yok canım. sende sorunlu yerlerine duşta masaj yaparsın

yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek

öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek

1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma

akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek

ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli

spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı

Teşekkür ederim hugo... Ben akşam et,öğlen sebze yesem nasıl olur acaba? Yani eti öğlen tüketmek daha mı iyi? Ben ortalama yine bu kaloride kendime göre bişeyler yapsam daha iyi olacak galiba... Günlük kaç kalori almalıyım?

neruşum minnak topalağım senin avatarını yerim nen çok özledim seni napıyosun bakem heee

hugocukcuuuummmmmmmm ben de seni özledim kuzummmmmmmm evett avatarıma küçüklüğümü koydummm iyiym benn aynen devam çokşükürrrrr sporrrrrr sağlıklı beslenmeee ufakkk pazar kaçamaklarııııı:82::82::82::82::82::82: cuma antebe gidicem inşallah bir hafta kalıcammm ama burayada uğrarım inşallah orda pc falan var zaten sizden ayrı kalmam

canım öğünler öğlenle akşam yer değiştirebilir. farketmez.
canım yağ oranın ne kas durumun ne metabolizma hızın ne filan bunları bilmediğim için kaç kalorilik yapman lazım ben bilemem birde spor düzenli hep olacakmı yapacakmısın bu da çok önemli. spor metabolizma hızını epey değiştiriyor çünkü. birde her ay verdiğin yağ durumuna göre liste değişiyor ççünkü hep aynı listeye vücut alışıyo kilo vermiyo o yüzden bunu diyetisyen bilebilir canım ben dersem yanlış olur belki kas kaybedersin filan o yüzden aslında en güzeli diyetisyene gşidip bidaha ölçüm yaptır ona göre kaç kalorilik beslenmelisin biliriz. hem her ay duruma göre değişiyo kalori alma oranında.

O zaman diyetisyene gitmem lazım en yakın zamanda :/ Bu böyle olmayacak neyse ayarlıcam bi ara artık araştırıyım bakiim nerde ne var ona göre gidiyim... Tekrar teşekkürlerr...

senin küçüklüğünü yerim nen antebe gidince özlücem seni kızz pek ayrı kalmadıkya ayrılınca insan özlüyo valla

akşam yemeğimi yedim

*çorbayı içemedim(yoğun olmuş biraz)

*karnabahardan 7 yk na denk gelecek kadar yemişimdir

*4 yk yoğurt yedim

*10 kadar da fınduk yedim

şimdi de sade soda içiyorum

kursa gitmeyeceğim bugün evdeyim yanii

allahhhhh ımmmm artıkk benimde bir ehliyetimm varrrr... ıslatalımm bunuuu hepinize bendenn iskenderrrrrr

bugünn kahvaltıdan sonra hiçbişi yiyemedim.. gittimm spora bide.. cnm cıktııı.. emniyetee gelmek üzereykenn farkettim kii saat 3 olmusss.. önüme ilk gelenn yerdenn yaga bandırtmadann tavuk ve domatesten olusan döner aldımm... bide ayrann.. ama yarım ekmektiiiii... sonra bide fırca yedimm kociştenn.. :95::95::95: sen zayıflayamıcaksınn didi... yaaa didimm sabahtan beri acımm dünya yoll yürüdümmm.. dünya spor yaptımmm... basım dönüodu gari didimm.. bogazıma dizdin didimm bende ona fırca attımm:95::95::95:

bugünn sporda da 6 dk bisiklett+ 6 dk kosu bandı+ 50 twist+ 50 mekik+ köpeklerimmm+ bide standart 3 tur alet egzersizz programını yaptımm... yarında bunları yapcamm ama persembe aerodans a gircemmm... enfess bişi yaa sabırsızlanıorummm

elim degmişkene aksam yemegimide yazayımmm... kabakk yemeeeeee

sogan, sarmısak, domatesve kabaktann meydanann gelioo.. üstünede yooort

çok yorulmuşum çok uykumvar ya

yatsam mı acaba

yemeği yiyeli yarım saati geçti ne yapsam ecrinn hugocukkk

akıl verin yahuuu

uyukluyorum

anladım canım aslında en güzeli böyle olur çünkü fazla yoruluyorum.

pepeticim afiyet olsun ne deyim ben bugün arkadaşıma yoğurtlu makarna yapmıştım 1 kase de malesef ben yedim 1 tanecik de elmalı pasta yapmıştım ondan da yedim yine de benim ki senin kinin yanında çok masum kaldı gibi :44:

canım çok sevindim çoook... iyi bir insansın Allah yüzünü güldürüyor

çalışan birisi için hele de yemek verilmeyen bir iş yerinde rejim yapmak cidden zor olmalı. canımcım yanında küçük yoğurt - evde yaptığın salata saklama kabına koyabilirsin yağını tuzunu sonra ilave edebilirsin.. küçük kutu süt ara öğün için güzel olur. ton balığı alabilirsin.. :44: :44:

çok yorulmuşum çok uykumvar ya

yatsam mı acaba

yemeği yiyeli yarım saati geçti ne yapsam ecrinn hugocukkk

akıl verin yahuuu

uyukluyorum

hugomm yokkk beni görünce kacıoo gari... :86: bennce uyuma bebbeeemm tecrübeyle sabittirr aksam ruh gibi oluon sonraa... gece uykusu da gece kalıoo.. müzik dinle hareketlii uykunu dagıtırr

Kızlar bugün arkadaşım geldi ona bişeyler hazırladım. onun yanında malesef bende 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 tane elmalı pasta yedim aslında yemeyecektim ama ayıp olmasın diye yedim işte üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…