tatlım yağ vermek kolay değil sende gördün o kadar ay çabaladın zayıfladın mama yağların gitmedi. nasılki yağ vermek kolay değilse almakta çok güçtür. şimdi sen diyetisyen kontrolunde uzun bir zaman benim gibi çalışacaksın ve vereceksin daha sonrasında diyetten sonra 3-5 ayda o kadar yağ alman mümkün olmayacak eskisi gibi yesen bile ancak 1 yıl dikkat etmezsen spor yapmazsan o zaman alırsın ama zaten sana kilo kotruma programınıda verecekler dolayısıyla zaten öğreneceksin arada kaçıırdığın spor yapamadığın zamanlar olur ama etkilemez seni nasılki kilo vermek kolay olmuyorsa yağ vermek almakta hiç kolay olmuyor uzun zaman gerekiyor
olur tabikide tatlım. yanlız benim listelerim hep değişikti. her seferinde her ay değiştirdi bu seferde değiştirdi geçen gün yeni listemi verdim canım
yanlış yerde miyimmmmm:44:
neyse...
ara 200 ml süt içtim
herkese iyi akşamlaaaaarrrrrrrrrrrr,ben kaçar:79:
canım sana verdiğim liste benim geçen ay uyguladığım liste. şimdi ben yağ oranımı yüzde 20ye düşürmeye çalışıyorum. 2.5 kilo yağım kaldı düşük ama ben en düşük seviyede olsun istiyorum. diyetisyenim bu ayda listemi yeniledi şimdi yeni listemi vereyim sana canım. birde bitkisel yağlar verdi onlarla sorunlu bölgelere duşta 5 dakika masaj uygulayacağım kan dolaşımı hızlansın yağlar daha kolay atılsın diye. birde birgün kardiyo diğer günde karın egzersizleri yapıcam alt karınımda kaldı benim çünkü başka yerimde sorun yok canım. sende sorunlu yerlerine duşta masaj yaparsın
yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek
öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek
1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma
akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli
spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı
neruşum minnak topalağım senin avatarını yerim nençok özledim seni napıyosun bakem heee
Teşekkür ederim hugo... Ben akşam et,öğlen sebze yesem nasıl olur acaba? Yani eti öğlen tüketmek daha mı iyi? Ben ortalama yine bu kaloride kendime göre bişeyler yapsam daha iyi olacak galiba... Günlük kaç kalori almalıyım?
canım öğünler öğlenle akşam yer değiştirebilir. farketmez.
canım yağ oranın ne kas durumun ne metabolizma hızın ne filan bunları bilmediğim için kaç kalorilik yapman lazım ben bilemem birde spor düzenli hep olacakmı yapacakmısın bu da çok önemli. spor metabolizma hızını epey değiştiriyor çünkü. birde her ay verdiğin yağ durumuna göre liste değişiyor ççünkü hep aynı listeye vücut alışıyo kilo vermiyo o yüzden bunu diyetisyen bilebilir canım ben dersem yanlış olur belki kas kaybedersin filan o yüzden aslında en güzeli diyetisyene gşidip bidaha ölçüm yaptır ona göre kaç kalorilik beslenmelisin biliriz. hem her ay duruma göre değişiyo kalori alma oranında.
hugocukcuuuummmmmmmm ben de seni özledim kuzummmmmmmmevett avatarıma küçüklüğümü koydummm iyiym benn aynen devam çokşükürrrrr sporrrrrr sağlıklı beslenmeee ufakkk pazar kaçamaklarııııı:82::82::82::82::82::82: cuma antebe gidicem inşallah bir hafta kalıcammm ama burayada uğrarım inşallah orda pc falan var zaten sizden ayrı kalmam
süppersin tatlımmmmbak şöyle yapabilirsin aslında bir gün 50dk lık yürüyüş bir gün önce 10-15dk koşu bandında ısınma ve karın çalışırsın. yürüyüş yaptığın gün 50dk nın üstüne karın da olur tabii bugünkü gibi ama toplamda 1 saati geçme 1 saatten sonra vücut yağ yakmıyor korumaya geçiyor çünkü en az 45dk en fazla 1 saat spor yapmamız gerekiyor
merkete gittim ve ara ögunum geçmesin deyi light sut hüplettim
eve geldim 3 finduk 3 bedem 2 kuru kaasii yedim
bir minik ısırık bitterli gofret yedim
bir ısırık metro fıstıklı yedim
5 yk patlıcan lı kılmalı bi yemek yaptım yedim
yoor yedim sadece marul salatası 2 dilim ekmek
aksam 1 ısırık daha metrodan aldım tezgahın ustünde durursa gördüçe ısırdım yane
2.5 lt su içtim
gece uyanip kalan metroyuda yemişimtü tü vallahi haberim yok
kızlarrrrr atama kılavuzu yayınlanmışşş..
ben galiba atanıorummmm.hala inanamıorum galiba diorumm.
ingilizceden 2500 küsür kişi alıncak ben 1474. kişiyimm....
kılavuzu indiremedim yoğunluktan istanbul a 229 kişi :)alınıo konya 9 kişi
heryerden karışık yazcaz heralde.
yarın tercihler başlıo.ilçeleri ve okullarıo rdan görebilioruz sizlerden bilgi alırım inş. Allah ım şükürler olsun sana
çok mutluyummm...
Selamlar,
Ben bu düzenli beslenme olayına adapte olamıyorum yaa...İşte yemek verilmediğinden malum ne yiceğimi şaşırıyorum aburcubur yemekten şiştim bu kiloya kadar. Akşamda geç çıkınca eve aç gidiyorum evde yapıyom yemekler benim gözler anında dönüveriyo rejim , kilo, yaz , deniz, kum hepsi yok oluveriyo... Tek önemli şey yemek yemek yemek....Kurabiye canavarı gibi oluveriyom. Biri beni duurduursuunn... Sırf motive olmak için gittim yerde spor için minder, plates bandı, 20 cm lik pilates topu aldım. Evde spor malzemesinden bol bişi yok. Sauna eşortmanda aldım. Sıra geldi kullanmaya. Hadi bakalım hayırlısı. Artık bahanemde kalmadı
çok yorulmuşum çok uykumvar ya
yatsam mı acaba
yemeği yiyeli yarım saati geçti ne yapsam ecrinn hugocukkk
akıl verin yahuuu
uyukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?