Kızlar bugün arkadaşım geldi ona bişeyler hazırladım. onun yanında malesef bende 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 tane elmalı pasta yedim aslında yemeyecektim ama ayıp olmasın diye yedim işte üff
amaanıın biri iskendermi dediiiallahhhhh ımmmm artıkk benimde bir ehliyetimm varrrr... ıslatalımm bunuuu hepinize bendenn iskenderrrrrr
bugünn kahvaltıdan sonra hiçbişi yiyemedim.. gittimm spora bide.. cnm cıktııı.. emniyetee gelmek üzereykenn farkettim kii saat 3 olmusss.. önüme ilk gelenn yerdenn yaga bandırtmadann tavuk ve domatesten olusan döner aldımm... bide ayrann.. ama yarım ekmektiiiii... sonra bide fırca yedimm kociştenn.. :95::95::95: sen zayıflayamıcaksınn didi... yaaa didimm sabahtan beri acımm dünya yoll yürüdümmm.. dünya spor yaptımmm... basım dönüodu gari didimm.. bogazıma dizdin didimm bende ona fırca attımm:95::95::95:
bugünn sporda da 6 dk bisiklett+ 6 dk kosu bandı+ 50 twist+ 50 mekik+ köpeklerimmm+ bide standart 3 tur alet egzersizz programını yaptımm... yarında bunları yapcamm ama persembe aerodans a gircemmm... enfess bişi yaa sabırsızlanıorummm
amaanıın biri iskendermi dediiibende ıslanmak istiyorum banane banaee
hayırlı olsun şekerciim..nasılsa sen arab sürme hevesi içindesin sen arabanı sür ben senin iskenderi de yerim bacuummm
bu arada o köpeklerim ne onu anlamadım ben :26: yeni bi spor çıktıda benmi duymadım kuşumm:26:
allahhhhh ımmmm artıkk benimde bir ehliyetimm varrrr... ıslatalımm bunuuu hepinize bendenn iskenderrrrrr
bugünn kahvaltıdan sonra hiçbişi yiyemedim.. gittimm spora bide.. cnm cıktııı.. emniyetee gelmek üzereykenn farkettim kii saat 3 olmusss.. önüme ilk gelenn yerdenn yaga bandırtmadann tavuk ve domatesten olusan döner aldımm... bide ayrann.. ama yarım ekmektiiiii... sonra bide fırca yedimm kociştenn.. :95::95::95: sen zayıflayamıcaksınn didi... yaaa didimm sabahtan beri acımm dünya yoll yürüdümmm.. dünya spor yaptımmm... basım dönüodu gari didimm.. bogazıma dizdin didimm bende ona fırca attımm:95::95::95:
bugünn sporda da 6 dk bisiklett+ 6 dk kosu bandı+ 50 twist+ 50 mekik+ köpeklerimmm+ bide standart 3 tur alet egzersizz programını yaptımm... yarında bunları yapcamm ama persembe aerodans a gircemmm... enfess bişi yaa sabırsızlanıorummm
akşam yemeğimi yedim
*çorbayı içemedim(yoğun olmuş biraz)
*karnabahardan 7 yk na denk gelecek kadar yemişimdir
*4 yk yoğurt yedim
*10 kadar da fınduk yedim
şimdi de sade soda içiyorum
kursa gitmeyeceğim bugün evdeyim yanii
canım dün yazmaya başladım özetle modem ile ilgili bir problemden dolayı netim yoktu ve de sınavlara hazırlanıyordum biliyorsun açıköğretim felsefe 1. sınıftayım ilk sınavım iyi geçti çok şükür ders çalışıyorum bu aralar diyetime devam ettim canım (arada kaçamak da yaptım malesef) her gün mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım ama şimdi artık spora da başlayacağım zaten biliyorsun yavaş kilo veriyorum neyseki artık burdayım şükür kavuştuk canım ben de çok özledim seni tatlımyasemincik nerelerdeydin çok özledim seni hep kontrol ettim ama bir gittin gidiş o gidiş bidaha siteye bile uğramadın nasılsın neler yapıyosun niye onca zaman yoktun nerelerdeydin kilo verebildinmi çok merak ettim seni ara ara profiline baktım ama hiç girmiyordun o yüzden özel mesaj atmadım girmediğin için
canım bayılırım baklaya afiyet olsun şimdiden tatlımişler hiç bitmiyor bakla yemeği koydum. yeni listeme başlayamadım daha tembelleştim bu ara. resgl olcam ama olmadım ağrım var ama olmadı. zayıflayınca regl düzenimde şaştı valla
canım sana verdiğim liste benim geçen ay uyguladığım liste. şimdi ben yağ oranımı yüzde 20ye düşürmeye çalışıyorum. 2.5 kilo yağım kaldı düşük ama ben en düşük seviyede olsun istiyorum. diyetisyenim bu ayda listemi yeniledi şimdi yeni listemi vereyim sana canım. birde bitkisel yağlar verdi onlarla sorunlu bölgelere duşta 5 dakika masaj uygulayacağım kan dolaşımı hızlansın yağlar daha kolay atılsın diye. birde birgün kardiyo diğer günde karın egzersizleri yapıcam alt karınımda kaldı benim çünkü başka yerimde sorun yok canım. sende sorunlu yerlerine duşta masaj yaparsın
yeni listem
sabah uyanınca: 1 bardak bitki çayı ardından
1 kabuklu yeşil elma, 1 adet hurma, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı lor, 1 dilim ekmek
öğlen: 3 köfte kadar et. haftada 3 gün beyaz et 3 gün yağı süzülmüş ton balığı 1 gün kırmızı et. et yağsız olacak ve ilave yağ konulmayacak
rokalı yeşilsoğanlı salata ve 1 dilim ekmek
1.ara: 3 adet yulaflı bisküvi, yeşilçay veya rezene çayı
2.ara: 1 adet yeşil elma
akşam yemeği: 5 kaşık sebze yemeği salata ve 1 dilim ekmek
ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt tarçın ve kakao ilaveli
spor aynen devam birgün kardiyo diğer gün pilates.
kabak lifiyle banyoda masaj yapılacak karına. eşit miktarda biberiye yağı susamyağı bademyağı karıştırılıp sürülecek kabak lifiyle masaj yapılacak 5 dakika ardından soğuk suyla yıkanacak
yemekler yine 1 er yemek kaşığı yağlı olacak
bitki çayı günde 2 bardak. yeşilçay rezene çayı veya karışık bitki çayı
senin küçüklüğünü yerim nenantebe gidince özlücem seni kızz pek ayrı kalmadıkya ayrılınca insan özlüyo valla
anladım canım aslında en güzeli böyle olur çünkü fazla yoruluyorum.
pepeticim afiyet olsun ne deyimben bugün arkadaşıma yoğurtlu makarna yapmıştım 1 kase de malesef ben yedim 1 tanecik de elmalı pasta yapmıştım ondan da yedim yine de benim ki senin kinin yanında çok masum kaldı gibi :44:
canım çok sevindim çoook... iyi bir insansın Allah yüzünü güldürüyor
çalışan birisi için hele de yemek verilmeyen bir iş yerinde rejim yapmak cidden zor olmalı. canımcım yanında küçük yoğurt - evde yaptığın salata saklama kabına koyabilirsin yağını tuzunu sonra ilave edebilirsin.. küçük kutu süt ara öğün için güzel olur. ton balığı alabilirsin.. :44: :44:
Kızlar bugün arkadaşım geldi ona bişeyler hazırladım. onun yanında malesef bende 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 tane elmalı pasta yedim aslında yemeyecektim ama ayıp olmasın diye yedim işte üff
dün regl oldum geçmesini bekliyorum geçse de spora başlasam şimdiye kadar sadece yürüyüşle yetiniyordum yarın biraz ısınma hareketleriyle başlayacağım yavaş yavaş
nerudacığım sen nasılsın tatlım? maşallah sen de çok güzel vermişsin kilolarını
hugomm yokkk beni görünce kacıoo gari... :86: bennce uyuma bebbeeemm tecrübeyle sabittirr aksam ruh gibi oluon sonraa... gece uykusu da gece kalıoo.. müzik dinle hareketlii uykunu dagıtırr
canım benim iyiyim çokşükürrr özledik seniii ne güzel kahvaltılar yapardııınnnnsakın gitme tamam mı bizimle oll ben de evet çokşükür bir kısmını verdimmm aynen yola devammmmm inşallah kalanlar da gidenler gibi gidecekkk sağlıkla hepberaber kurtulalım inşallahh tüm fazla yağlarımızdan kilolarımızdan canımmm :13::13::13:
dünden beri geçmişi okuyorum bitiremedim tabi okumayı
ne güzel sporlar hareketler yapıyorsunuz böyle ben de başlamayı düşünüyorum spora
hugocukcuğum dün yazdığımda sen yoktun geçmişi okudum şimdi sevindim canım bu gün burda olmana sağlıklı bir şekilde ne güzel kilolarını da vermişsin maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?