60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bugün arkadaşım geldi ona bişeyler hazırladım. onun yanında malesef bende 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 tane elmalı pasta yedim aslında yemeyecektim ama ayıp olmasın diye yedim işte üff

geri ceviremeyecegimm ve yemektenn vazgecemeyecegim tek sey makarna maalesefff... asıgızz birbirimizee tutkuyla baglıyızzz

amaanıın biri iskendermi dediii bende ıslanmak istiyorum banane banaee
hayırlı olsun şekerciim..nasılsa sen arab sürme hevesi içindesin sen arabanı sür ben senin iskenderi de yerim bacuummm
bu arada o köpeklerim ne onu anlamadım ben :26: yeni bi spor çıktıda benmi duymadım kuşumm:26:

köpek işemesi adı aslındaaa... elleriinn ve dizlerinin üstünde duruosun masa vaziyetii.. bacakk ve kalca calısıosunn.. köpek işemesi yana, köpek işemesi arkaya ve caprazz.. basenn içinn birebirmişş.. bizde calısıoss işte

canım ehliyetin hayırlı olsun. bende de ehliyet var ama ek kimlik gibi oldu bana işime yaramıyor şu an. canım çok fazla aç kalmışsın tabii ki gözün döner.. ben bu küçük kutu sütlerden aldım artık dışarı çıktığımda yanıma alıyorum. ya da keşke küçük kase yoğurt alsaydın ya da ayran ve yarım simit yani ben bunları aklımda bulunduruyorum artık. ayy iskenderi çok severim bu ay içinde hüpletebilirim...

afiyet olsun canııım

canım dün yazmaya başladım özetle modem ile ilgili bir problemden dolayı netim yoktu ve de sınavlara hazırlanıyordum biliyorsun açıköğretim felsefe 1. sınıftayım ilk sınavım iyi geçti çok şükür ders çalışıyorum bu aralar diyetime devam ettim canım (arada kaçamak da yaptım malesef) her gün mutlaka 1 saat yürüyüş yaptım ama şimdi artık spora da başlayacağım zaten biliyorsun yavaş kilo veriyorum neyseki artık burdayım şükür kavuştuk canım ben de çok özledim seni tatlım
işler hiç bitmiyor bakla yemeği koydum. yeni listeme başlayamadım daha tembelleştim bu ara. resgl olcam ama olmadım ağrım var ama olmadı. zayıflayınca regl düzenimde şaştı valla
canım bayılırım baklaya afiyet olsun şimdiden tatlım

canım diyet listen gayet sağlıklı çok güzel bir liste canım

dün regl oldum geçmesini bekliyorum geçse de spora başlasam şimdiye kadar sadece yürüyüşle yetiniyordum yarın biraz ısınma hareketleriyle başlayacağım yavaş yavaş

hugocukcuğum dün yazdığımda sen yoktun geçmişi okudum şimdi sevindim canım bu gün burda olmana sağlıklı bir şekilde ne güzel kilolarını da vermişsin maşallah canım

senin küçüklüğünü yerim nen antebe gidince özlücem seni kızz pek ayrı kalmadıkya ayrılınca insan özlüyo valla

:86::86::86::86::86::86::86::86: annem göndermiş bu fotoyu bana küçüklüğüm diyeeee yiyebilirsin cınımmmmmmm mükünse üst kol üst bacaktan kırtlattt tatlım antebe gidicem ama orda da sizsiz yapamam girerim inşallah fırsat buldukça bizim aile teknolojik zaten gidip bir bilgisyarı kapmam lazımmm babamdan ve annemden bana düşmeyebilir

Tatlım o zaman kesinlikle öyle yap ama düzenli yapman lazım bir gün yürüyüş birgün ısınma ve karın olabilir

Kızlar bugün arkadaşım geldi ona bişeyler hazırladım. onun yanında malesef bende 1 kase yoğurtlu makarna ve 1 tane elmalı pasta yedim aslında yemeyecektim ama ayıp olmasın diye yedim işte üff

Tatlım bazen oluyor maalesef önemli olan sporla dengelemek yediklerin çok fazla değil ben ce yarın da güzel bir spor yapıp burada bolls ebze meyve ile beslenip hemencik dengelrsin ama tabii sık sık olmasınnn

dün regl oldum geçmesini bekliyorum geçse de spora başlasam şimdiye kadar sadece yürüyüşle yetiniyordum yarın biraz ısınma hareketleriyle başlayacağım yavaş yavaş

Yaseminciiiiiiiiiiiiiiimm canımmm sana bir tülü hoşgeldin diyemedimmmm iyi ki döndünnn senin muhhteşem kahvaltılarını çok özledimmmmm

Son düzenleme:
nerudacığım sen nasılsın tatlım? maşallah sen de çok güzel vermişsin kilolarını

canım benim iyiyim çokşükürrr özledik seniii ne güzel kahvaltılar yapardııınnnn sakın gitme tamam mı bizimle oll ben de evet çokşükür bir kısmını verdimmm aynen yola devammmmm inşallah kalanlar da gidenler gibi gidecekkk sağlıkla hepberaber kurtulalım inşallahh tüm fazla yağlarımızdan kilolarımızdan canımmm:13::13::13:

hugomm yokkk beni görünce kacıoo gari... :86: bennce uyuma bebbeeemm tecrübeyle sabittirr aksam ruh gibi oluon sonraa... gece uykusu da gece kalıoo.. müzik dinle hareketlii uykunu dagıtırr

kızz tatlı şey sen, seviyorum niye kaçayım eşim ancak gitti ev toladım toz aldım cam sildim süpürdüm yarına silmesi kaldı yemekte yaptım ancak geldim kıss

çok teşekkür ederim canım benim ben de çok özledim sizleri inşallah canım hep beraber kurtulacağız bu yağlarımızdan

dünden beri geçmişi okuyorum bitiremedim tabi okumayı
ne güzel sporlar hareketler yapıyorsunuz böyle ben de başlamayı düşünüyorum spora

dünden beri geçmişi okuyorum bitiremedim tabi okumayı
ne güzel sporlar hareketler yapıyorsunuz böyle ben de başlamayı düşünüyorum spora

Başla tabii tatlımm:13::13: valla ben bile iyice alıştım sporaaaa hguocukcuum sağolsun çok motive etti beni spor konusunda inşallah da hayatım boyunca allah sağlık versin devam etmek istiyorummm hem kilolar daha hızlı daha sağlıklı gidiyor sporlaaa

hugocukcuğum dün yazdığımda sen yoktun geçmişi okudum şimdi sevindim canım bu gün burda olmana sağlıklı bir şekilde ne güzel kilolarını da vermişsin maşallah canım

çok sağol canım benim
aramıza dönmene çok sevindim tatlım
evet canım sabırla azimle sporla verdim çok şükür yağlardan kurtuldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…