60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sağlıklı kilo vermede spor şart gerçekten ben de reglimin geçmesini bekliyorum ben de başlayacağım artık spora yarın biraz ısınma hareketleri ile alıştıra alıştıra başlarım artık
kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyorum normalde yürüyüşten önce yaparım sporumu artık hep beraber kurtulacağız bu yağlarımızdan canım

rica ederim canım senin içinde olmasaydı ben istediğim kadar iknaya çalışayım yinede olmazdı bikaç ay yapar en fazla bırakırdın.
şimdi kilo yağ için çalışıyoruz ama hele onlar gitsin artık güzellik genç kalmak için çalışırız çok zevkli olur o zaman

tatloşum sen zaten herzaman spor yapardın yürüyüşlerini aksatmazdın canım

evet canım benim ama senin desteğin ve motivasyonunun etkisi çok hatırlıyormusun ilk buraya yazdığımda karamsardım vermeyeceğim kilolarımı der dururdum ve gerçekten de veremediğim zamanlar oluyordu 1 ay hiç kilo vermediğim oldu ama sen pes etmemeyi söyledin canım manevi desteğin için çok teşekkür ederim canım

evet canım çok özlemişim seni çok iyi oldu çok mutlu oldum aramıza dönmene
insan uzun süre dostluk kurup bişeyler paylaşınca ayrı kalınca gerçektende özlüyor yaa

sen neler yaptın canım nasılsın canım en önemlisi muhabbet kuşların nasıl ıhlamur için boncukla oyunlar oynuyorlar mı hala

yasemincim günde 1 saatten fazla spor kilo vermede pek etkili sonuçlar yaratmıyor. şimdi sana tavsiyem birgün yürüyüş yap diğer günde egzersiz yap. mesela pilates olabilir canlı yayında pilates var her sabah tv 8 de ebru şallı yaptırıyor ona başla. ilk zaman zor olur ama 2 haftaya alışırsın. diğer gün yürüyüşlerine devam et fakat artık senin yürüyüşe vücudun alışmıştır epeyce oldu benimde alışmıştı kilo vermem durmuştu sonra ben ağırlıkla yürümeye başladım hemen kilo verme yine başladı canım. ben sırt çantama ağırlık koyuyorum onla yürüyorum canım sende bunu uygula fark olacaktır hemen. 3 kilo ağırlıkla yürümeye başla. bir yürüyüşünde 3 kilo ağırlıkla yürü diğer yürüyüşünde ağırlıksız yürü. maksat vücut yürüşüye vücudun alışıpta az kalori yakmasın
bu şekilde yap canım. bak nasıl fark edecek. hem egzersiz hem yürüyüş aynı gün yapma. birgün dediğim şekilde yürüyüş yap diğğer gün pilates veya başka egzersizler olabilir istedğin gibi onları yap canım

anladım canım ben tam da bu soroyu soruyordum canım yarın hafif egzersizler e başlarım öyleyse 1 saati aşmayacak şekilde yapayım

bende sizden destek alıyorum hergün düzenli spor yapınca sizler banada azim geliyor mutlu oluyorum bende
sende hiçbir zaman pes etmedin bu çok güzeldi. yoksa sen pes edecek olsan filan ben ne kadar desemde fayda etmezdi. spor konusunda çok güzel alışkanlık kazandın canım o en güzel oldu zaten

sagolcanım bititi bittide bende bittim kendşmi iyihisssetmiyorum çok yorgunum kendimi pek diyete veremiyorumya hayırlısı olsun seninde atama işin oluyomuş çoksevindim canım bana msn atsana sakıncası yoksa

sen neler yaptın canım nasılsın canım en önemlisi muhabbet kuşların nasıl ıhlamur için boncukla oyunlar oynuyorlar mı hala

canım ben aynen listeme devam ettim arada kaçamaklarımda oldu ama etkilemedi düzenli spor olunca filan etkilemedi.
kuşlarım çok iyi ablası pek tatlılar. oyuncaklarıyla oynamaya devam
hiçbir sorunları yok ama yumak kızım kuluçkaya yattı ablası 4 yumurtası oldu muhtemen boş ama olsun zaten ben yavru istemiyorum bunlar yetiyo bana.
bugün daha çilek elma salatalık verdim yediler. ama taze olacak ablası herşeyi beyenmezler yerli olacak taze olacak limonla şimdilerde beraber oyun oynamaya başladık bikaç gündür çok mutlu oluyo tepemde uçuyo bende yakalamaya çalışıyorum bayılıyo sürekli bu oyunu oynamak istiyor yaramaz sürekli gözü bende oturdummu yanımda tepemde yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…