dünden beri geçmişi okuyorum bitiremedim tabi okumayı
ne güzel sporlar hareketler yapıyorsunuz böyle ben de başlamayı düşünüyorum spora
merhaba kızlar nasılsınız? yemekten sonra yürüyüşe çıktık ama yağmura yakalandık
dünden beri geçmişi okuyorum bitiremedim tabi okumayı
ne güzel sporlar hareketler yapıyorsunuz böyle ben de başlamayı düşünüyorum spora
Başla tabii tatlımm:13::13: valla ben bile iyice alıştım sporaaaa hguocukcuum sağolsun çok motive etti beni spor konusunda inşallah da hayatım boyunca allah sağlık versin devam etmek istiyorummmhem kilolar daha hızlı daha sağlıklı gidiyor sporlaaa
Başla tabii tatlımm:13::13: valla ben bile iyice alıştım sporaaaa hguocukcuum sağolsun çok motive etti beni spor konusunda inşallah da hayatım boyunca allah sağlık versin devam etmek istiyorummmhem kilolar daha hızlı daha sağlıklı gidiyor sporlaaa
hugocukcuğuuuuuuum şükür kavuştuk canım
tatloşum sen zaten herzaman spor yapardın yürüyüşlerini aksatmazdın canım
hoşgeld,n ablacım nasılsın iyimisin blackandwhite nasıl oldu iyileştimi selam söyle ablacım
evet canım çok özlemişim seni çok iyi oldu çok mutlu oldum aramıza dönmene
insan uzun süre dostluk kurup bişeyler paylaşınca ayrı kalınca gerçektende özlüyor yaa
hoşbuldum canım teşekkür ederim iyiyim...misafirlerle uğraşıyorum işte kızım iyi oldu çok şükür bugün dikişlerini aldırdık onun da çok selamları var
yasemincim günde 1 saatten fazla spor kilo vermede pek etkili sonuçlar yaratmıyor. şimdi sana tavsiyem birgün yürüyüş yap diğer günde egzersiz yap. mesela pilates olabilir canlı yayında pilates var her sabah tv 8 de ebru şallı yaptırıyor ona başla. ilk zaman zor olur ama 2 haftaya alışırsın. diğer gün yürüyüşlerine devam et fakat artık senin yürüyüşe vücudun alışmıştır epeyce oldu benimde alışmıştı kilo vermem durmuştu sonra ben ağırlıkla yürümeye başladım hemen kilo verme yine başladı canım. ben sırt çantama ağırlık koyuyorum onla yürüyorum canım sende bunu uygula fark olacaktır hemen. 3 kilo ağırlıkla yürümeye başla. bir yürüyüşünde 3 kilo ağırlıkla yürü diğer yürüyüşünde ağırlıksız yürü. maksat vücut yürüşüye vücudun alışıpta az kalori yakmasın
bu şekilde yap canım. bak nasıl fark edecek. hem egzersiz hem yürüyüş aynı gün yapma. birgün dediğim şekilde yürüyüş yap diğğer gün pilates veya başka egzersizler olabilir istedğin gibi onları yap canım
evet canım benim ama senin desteğin ve motivasyonunun etkisi çok hatırlıyormusun ilk buraya yazdığımda karamsardım vermeyeceğim kilolarımı der dururdum ve gerçekten de veremediğim zamanlar oluyordu 1 ay hiç kilo vermediğim oldu ama sen pes etmemeyi söyledin canım manevi desteğin için çok teşekkür ederim canım
akşam yemegim
2kaşıktazefasulye yumurtalı
2kaşık ıspnak yemegi
bolsemizotu salatası
2kaşık yogurt
afiyet olsun cnmm.
naptınn sen taşınma işini taşındın bittmi?
amannn canım bizim bir tanıdık da o tarz bi ilaç kullanmış kız 10 gün fln yoğun bakımda kalmıştı ölümden döndü yani.biz sağlıklı sağlıklı sporlu kilo vermeye devam ederizz
bu arada altın çilek in zayıflamaya bir etkisi yokmuş.ibrahim sa...oğlu söyledi.
birde aç karnına sirkeli su içmenin de zayıflamaya etkisi yokmuş.bunuda dilara k..çak söledi bende sizlerle paylaştım.
bu arada bir adet buz gibi portkal yedim iyi gtti.
afiyet olsun canım sebzeli bol vitaminli gayet sağlıklı buluyorum bu yediklerini bence örnek menü tatlım :81:
sen neler yaptın canım nasılsın canım en önemlisi muhabbet kuşların nasıl ıhlamur için boncukla oyunlar oynuyorlar mı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?