canım ben aynen listeme devam ettim arada kaçamaklarımda oldu ama etkilemedi düzenli spor olunca filan etkilemedi.
kuşlarım çok iyi ablası pek tatlılar. oyuncaklarıyla oynamaya devam
hiçbir sorunları yok ama yumak kızım kuluçkaya yattı ablası 4 yumurtası oldu muhtemen boş ama olsun zaten ben yavru istemiyorum bunlar yetiyo bana.
bugün daha çilek elma salatalık verdim yediler. ama taze olacak ablası herşeyi beyenmezler yerli olacak taze olacaklimonla şimdilerde beraber oyun oynamaya başladık bikaç gündür çok mutlu oluyo tepemde uçuyo bende yakalamaya çalışıyorum bayılıyo sürekli bu oyunu oynamak istiyor yaramaz sürekli gözü bende oturdummu yanımda tepemde yaramaz
sagol canım tşkler sende hoşgeldin canım
kızz tatlı şey sen, seviyorum niye kaçayım eşim ancak gitti ev toladım toz aldım cam sildim süpürdüm yarına silmesi kaldı yemekte yaptım ancak geldim kıss
hugomm dövcemm sini bahhhhh .....yine yok oldu yaaaaa:44::44::44:
hugomm dövcemm sini bahhhhh .....yine yok oldu yaaaaa:44::44::44:
ecrüüüün ehliyeti aldın dimek heeeçok sevindim
ehliyeti nirden aldın kasaptanmı
bu arada evimde hala tek bir resim ve tablo olmadıgı içinn puzzle mesaisine baslamaya kararr verdimm.. tesadüff indirimden 20 liraya 1000 parcalık puzzle aldımm... ismet birsel in kahvedeki ayna sı... cok datlu bişiii.. bunu koridora bitireyimmm dogmamıss hatta olmamıss bebişiminn odası içinn mutlulugun resmi ni yapıp saklıcammm.. o gelene kadar da giyinme odamıza asarım tabiii
hımm dimek tablo resim yok hemi
o zaman kendin çiz mutluğun resmini
tüm kanıtsamışlıkların yadırgamışlıkların
hayatı sorgulama algılama şeklin
geçmiş ve geleceğikombine bir şekilde kağıda dökerken yanında da sütlü kayfen olsun bebem
hayat seni çizmesinsen hayata çizik at renkli keçeli kalemlerinle
duyguların tuale dökülsün
ıslak arnavut kaldırımlarda toprak kokusunu içine çeke çeke yürürken her saniye biraz daha kederini yollara döküp dönüp ardındaki kedere bakmadan hızlı adımlarla uzaklaşan sen
fanii
beşer kişi
yaşadıkların tualde yaşamdan sonrada ibret versin
hayatı anlamaya çalışan mahsum gençlere
sen
faniii
tuvaline ruhunu yansıtki imzanı attığında o an neler yaşadığını
herkes anlasın
sen
faniii
ahenkle şiirin redif ve kafiyelerini tualine yansıtki insanlar seni anladıkça sen anlamsızlaş
sen
faniii
yaşadıkların kadar yaşayamadıklarınla yaşamak isteediklerinide verki tualine insanların hayalleri sayende genişlesin
sen
faniii
ucuz boya kullanmaki herkeş seni ressam sansınn
dayanamadım uyudum şiştim de geldimmmm
halimi görseniz 20 saat uyudum sanki her yanım ağrıyor
alt tarafı 1 buçuk saat uyudıumm
ben didim sana ama dimiiiiiiii
nerdeyse eşim gelir yarın görüşürüz kızlar çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?