60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 elma yiyorum uyumadan önce de 1 bardak süt içerim artık ben şimdi çıkıyorum biraz ders çalışmalıyım not ort. yüksek olursa örgün öğretime geçiş hakkım oluyor o yüzden yüksek not almalıyım öpüyorum kalın sağlıcakla

ay çok şekerlerdir şimdi mini minnacıktırlar onlarıda çok öpüyorum ben şimdi ders çalışmalıyım hugocuğum yarın sabah inşallah yazacağım tatlım kendine iyi bak öpüyorum

Iyi akşamlar hanımlar..akşam yemeğimi yazıyorum:8 y.k. Patlıcan yemeği,yanında sarımsaklı yoğurt,vede ekmek..ayy yemeği yeyince üstüme bir ağırlık çöktüü...

bu arada evimde hala tek bir resim ve tablo olmadıgı içinn puzzle mesaisine baslamaya kararr verdimm.. tesadüff indirimden 20 liraya 1000 parcalık puzzle aldımm... ismet birsel in kahvedeki ayna sı... cok datlu bişiii.. bunu koridora bitireyimmm dogmamıss hatta olmamıss bebişiminn odası içinn mutlulugun resmi ni yapıp saklıcammm.. o gelene kadar da giyinme odamıza asarım tabiii

ecrüüüün ehliyeti aldın dimek heee çok sevindim
ehliyeti nirden aldın kasaptanmı

kısımmmmmm hugonunn hastasıyımmm trafiginn ustasıyımmmmm diyetinde fiyaskosuyummm nese morall bozmak yokk..:44: bize direk trafikte ders verdilerrr.. hiçç zorlanmadımm valla yafff.. adamm enn iyi kullanann ögrencim sensin didiii... ama o kadar da ii degilmişim kii 90 aldımm... birr kere kitapp acmadann sınavı ilkinde gectimmm... kazanamamm die son derse girmemiştimm.. adamm beni görünce sok olduu kıss sen gectin mii didii... motoru nasıl verdin didiii... sonra kocam ve hocam zekamı kabull ettiler gariiibu arada kocam bana sınavdann bi gün önce ders verirkenn cöpp tenekesine carptımm az farkla kaldırıma cıkıodumm beceriksiz işte ama hocam didi kiii cokk asabi araba kullanıosunnn... bende cokk ciddii içimdeki bastırılmıss siddet egilimi trafikte ortaya cıkıo hocam didimmm... adamm kaldı öle

Son düzenleme:

hımm dimek tablo resim yok hemi
o zaman kendin çiz mutluğun resmini
tüm kanıtsamışlıkların yadırgamışlıkların
hayatı sorgulama algılama şeklin
geçmiş ve geleceğikombine bir şekilde kağıda dökerken yanında da sütlü kayfen olsun bebem
hayat seni çizmesin sen hayata çizik at renkli keçeli kalemlerinle
duyguların tuale dökülsün
ıslak arnavut kaldırımlarda toprak kokusunu içine çeke çeke yürürken her saniye biraz daha kederini yollara döküp dönüp ardındaki kedere bakmadan hızlı adımlarla uzaklaşan sen
fanii
beşer kişi
yaşadıkların tualde yaşamdan sonrada ibret versin
hayatı anlamaya çalışan mahsum gençlere
sen
faniii
tuvaline ruhunu yansıtki imzanı attığında o an neler yaşadığını
herkes anlasın
sen
faniii
ahenkle şiirin redif ve kafiyelerini tualine yansıtki insanlar seni anladıkça sen anlamsızlaş
sen
faniii
yaşadıkların kadar yaşayamadıklarınla yaşamak isteediklerinide verki tualine insanların hayalleri sayende genişlesin
sen
faniii
ucuz boya kullanmaki herkeş seni ressam sansınn

bi yerdenn sonrasınıı kacırdımm vallaa... algımm kapandıııı

dayanamadım uyudum şiştim de geldimmmm

halimi görseniz 20 saat uyudum sanki her yanım ağrıyor

alt tarafı 1 buçuk saat uyudıumm

ben didim sana ama dimiiiiiiii

didin didn de işte dayanamadım sanki taş taşıdım akşama kadar

sporum var onu yapmam lazım şimdik
sonrasında duş

koçiş 11 buçuk gibi gelirrr

o zamana kadar halledeyim işlerimi

uyanınca b,ir yeşil elma yedim söyleyeyim de unutmayayım

yarın saat 4 de diyetisyen randevum var

inşşallahhhh iyi geçer kötü haberler duymak istemiyorummm

yağlı yağlı piss pissss

slm kızzzlaaaarr

bişi yazamadan çıkmak zorunda kaldımm.kocişşş süprizz yapmış bana erkenden çıka geldiii 5 te. pizza yemeye götrcem seni die.bizde gttik
2 dilim pizza yedim portakal suyu içtim yanında da.

sonra bi cafe ye gttik orda da kakaolu süt içtim.şekersiz.

şimdi de eve geldik çay içiorum.

start it up a başiladım

ilkini şimdi yaptım

yer yanım ağrıyor

duşa gireyim

extra üstüne birşeyler yapacaktım normalde ama olmadı neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…