60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemegim
2kaşıktazefasulye yumurtalı
2kaşık ıspnak yemegi
bolsemizotu salatası
2kaşık yogurt

Afiyet olsun tatlımmm çok güzel şeyler yemişsinnn yeni evinde tekrar düzenine kavuşacaksın inşallahhhhh vee gidecek tüm fazla yağlar kilolarrrrr inşallah sağlıkla canım benimmm hepberaber kurtulucazzz

Ayy ben de bayılırım puzzle a ben de klımt ın kıss tablosunu yapmıştımm çokk severimmm sen yazınca hemen baktım gerçekten çokk güzelmiş kahvedeki ayna...geçenlerde pera müzesinde frıda sergisi vardı evreni kucaklayan kadın diye bir resm varmış onu da bulsam da yapsam çok biyendimmmmm ayyy mutluluğun resmi de çokk güzelll tam bebişin odasına uygunnn Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin inşallah cınımmmmm

ben didim sana ama dimiiiiiiii

hee didinnnn ben de gördümmmm didinnn demedinn miii didinnnn

start it up a başiladım

ilkini şimdi yaptım

yer yanım ağrıyor

duşa gireyim

extra üstüne birşeyler yapacaktım normalde ama olmadı neyseee

olsuuuun o tek başına da gayett etkili zatennnn tebrikler canımmmm

iyiki geldin neruda çok sıkılmıştımmmmmm

kimse yok bu akşam yaa, millet osmanı izliyor galiba, duşumu aldım kocişi bekliyommm

bacaklarım kollarım çok yandı şu start it up da yaaa, özellikle bacaklarımm

mrb larrr bende grubunuza katılmak istiormm. 2 ay boyunca 5 kilo verdim spor ve diyetle... vermeye devam etcem ama o azim kalmadı beni aranıza alıpp 5 li rakamlları görmeme yardım edermsnz? benim tekrardan zimli olup son 7 kiloyu vermem lazımm:2:

Demek ki işe yarıyor canımmm 6 gün aralıksı zyapmak lazım 1 gün dinleniceksin sonra yine 6 gün yapıcaksın bu videoyu vee sımsıkı oluciiz inşallah ohh yansın bacaklar kollar sıkılaşıyorr yağlar eriyorrrr

hoşgeldin canım aranıza, biz burda sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilo veriyoruz

hergün ne yediğimizi ne içtiğimizi ve sporumuzu yazıyoruzz

hep beraber vereceğiz bu yağları

uyku sesemi başladım yaaa direkt başladım,

normalde 2 mil leslie yapıp sonra yapmayı düşünüyorum

şu anda karın bel basen bacak kaslarım ağrıyor, hem de nasılll

inşallah gidecek şu yağlar

1 hazirana kadar 63 görebilsem keşke

tesekkür ediyorumm umut ediyorum veririm :2: ben suan üni öqrencisiyim yurtta kalıyorum haliyle yemeqimi ben deqil yurt yapıo aslında diyetisyenler hazırlıo günlük almam qereken her besini tam alıyorum ama sporr :2: hepp vizeler basladı ben saldım kendimi :2:

neruda birşey takıldı aklıma senin hiç akşam tartıldığın oluyor mu

kaç kilo fazla geliyorsun:26::26::26:

spor çok önemli canım yağ yakımı için

ihmal etme derim

neruda birşey takıldı aklıma senin hiç akşam tartıldığın oluyor mu

kaç kilo fazla geliyorsun:26::26::26:

Canım ben pek sık tartılmam genelde haftada bir sabahları tartılıyorum ama akşam da denemek için tartılmıştım 1kg falan farkediyor benim

Canım ben pek sık tartılmam genelde haftada bir sabahları tartılıyorum ama akşam da denemek için tartılmıştım 1kg falan farkediyor benim

kendimi çok şiş hissediyorum da biraz önce tartıldım 1 buçuk kiloya yakın fazla çıktım

canım sıkıldı o yüzden sordum teşekkürm ederimm

canım bunca zaman spor salonunda vakit geçirmişsin hiçbir faydası olmadımı canım değişim olmadımı. kilo olarak değil vücut bakımından faydasını hiç görmedinmi canım

gördüm görmedim dersem yalan olur. Fitness ve aerobic yaptım. Birinde dediğim gibi makineler kastı beni biraz, aerobikte hareketlerde düğüm olacağım sandım. Bazı hareketleri yapamayınca kendimi kötü hissettim. bu ikisini de yaparken sadece zayıflamak vardı aklımda ama yürüyüşte kendi hesaplaşmalarımdan zayıflama derdimi unuttum. hakkını yiyemem aerobikte çok sıkılaştım. Ama yürüyüş bana hem fiziksel hem de zihinsel olarak fayda sağladı.

Son düzenleme:
akşam yemeğim
kabak yemeği
yoğurt
salata
1 lt su
1 soda
dayanamadım oğlumun yumurtalı ekmeğinden iki ısırık aldım çok pişmanım:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…