akşam yemegim
2kaşıktazefasulye yumurtalı
2kaşık ıspnak yemegi
bolsemizotu salatası
2kaşık yogurt
bu arada evimde hala tek bir resim ve tablo olmadıgı içinn puzzle mesaisine baslamaya kararr verdimm.. tesadüff indirimden 20 liraya 1000 parcalık puzzle aldımm... ismet birsel in kahvedeki ayna sı... cok datlu bişiii.. bunu koridora bitireyimmm dogmamıss hatta olmamıss bebişiminn odası içinn mutlulugun resmi ni yapıp saklıcammm.. o gelene kadar da giyinme odamıza asarım tabiii
ben didim sana ama dimiiiiiiii
start it up a başiladım
ilkini şimdi yaptım
yer yanım ağrıyor
duşa gireyim
extra üstüne birşeyler yapacaktım normalde ama olmadı neyseee
Afiyet olsun tatlımmm çok güzel şeyler yemişsinnn yeni evinde tekrar düzenine kavuşacaksın inşallahhhhh vee gidecek tüm fazla yağlar kilolarrrrr inşallah sağlıkla canım benimmm hepberaber kurtulucazzz
Ayy ben de bayılırım puzzle a ben de klımt ın kıss tablosunu yapmıştımm çokk severimmmsen yazınca hemen baktım gerçekten çokk güzelmiş kahvedeki ayna...geçenlerde pera müzesinde frıda sergisi vardı evreni kucaklayan kadın diye bir resm varmış onu da bulsam da yapsam çok biyendimmmmm ayyy mutluluğun resmi de çokk güzelll tam bebişin odasına uygunnn Allah gönlüne göre gönlümüze göre versin inşallah cınımmmmm
hee didinnnn ben de gördümmmm didinnn demedinn miii didinnnn
olsuuuun o tek başına da gayett etkili zatennnn tebrikler canımmmm
evet biz de Osman ı izliyoruz nazende
iyiki geldin neruda çok sıkılmıştımmmmmm
kimse yok bu akşam yaa, millet osmanı izliyor galiba, duşumu aldım kocişi bekliyommm
bacaklarım kollarım çok yandı şu start it up da yaaa, özellikle bacaklarımm
mrb larrr bende grubunuza katılmak istiormm. 2 ay boyunca 5 kilo verdim spor ve diyetle... vermeye devam etcem ama o azim kalmadıbeni aranıza alıpp 5 li rakamlları görmeme yardım edermsnz? benim tekrardan zimli olup son 7 kiloyu vermem lazımm:2:
Demek ki işe yarıyor canımmm 6 gün aralıksı zyapmak lazım 1 gün dinleniceksin sonra yine 6 gün yapıcaksın bu videoyu vee sımsıkı oluciiz inşallah ohh yansın bacaklar kollar sıkılaşıyorr yağlar eriyorrrr
ben de izliyorum normalde de
bugün biraz uyudum spor falan yapacağım diye açmadım
artık yarın internetten izlerim
sen daha iyisini yapmışsın canımsporu ihmal etmemek en iyisi..
iyi geceler
tesekkür ediyorummumut ediyorum veririm :2: ben suan üni öqrencisiyim yurtta kalıyorum haliyle yemeqimi ben deqil yurt yapıo aslında diyetisyenler hazırlıo günlük almam qereken her besini tam alıyorum ama sporr :2: hepp vizeler basladı ben saldım kendimi :2:
neruda birşey takıldı aklıma senin hiç akşam tartıldığın oluyor mu
kaç kilo fazla geliyorsun:26::26::26:
Canım ben pek sık tartılmam genelde haftada bir sabahları tartılıyorum ama akşam da denemek için tartılmıştım 1kg falan farkediyor benim
spor çok önemli canım yağ yakımı için
ihmal etme derim
canım bunca zaman spor salonunda vakit geçirmişsin hiçbir faydası olmadımı canım değişim olmadımı. kilo olarak değil vücut bakımından faydasını hiç görmedinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?