havalar daha tam ısınmadı evler soğuk üşütmüşüm bugünde temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok valla üstünkörü yapıcam artık
günaydın canımm,soğukta insanın temizlik yapması zor canım
yatağın içinde oturup kaldım, :78::78::78:
bugün diyetisyene gidicem diye tartıya çıkayım dedim ne göreyim
görmez olaydım çok fena bir günde ne oldu ki bana:84::84::84::84::84:
1 kiloya yakın fazla çıktım düne göre:84::84::84:
halbuki ne kaçamağım oldu ne de sporumu eksik ettimm
panik yapma ölçümde çıkar nasılsa sonuç belkim kas miktarın artmıştır
regl olcam olmadım karnım şişti ağrım var kaç gündür
üşütmüşümde hepsi üstüste geldi şimdi bir c vitamini koydum suya onu içicem biraz uyur dinlenir kalkıncada yemek yapar evi süpürürüm hiç canım istemiyo valla soğukta
canım benim geçmiş olsun.aman dikkat et sensiz buralar olmuyor.hasta olma...regl olcam olmadım karnım şişti ağrım var kaç gündür
üşütmüşümde hepsi üstüste geldi şimdi bir c vitamini koydum suya onu içicem biraz uyur dinlenir kalkıncada yemek yapar evi süpürürüm hiç canım istemiyo valla soğukta
canım oluyor şişkinlik felan vardır canını hiç sıkma .tam gaz devam...günaydın canımm,soğukta insanın temizlik yapması zor canım
yatağın içinde oturup kaldım, :78::78::78:
bugün diyetisyene gidicem diye tartıya çıkayım dedim ne göreyim
görmez olaydım çok fena bir günde ne oldu ki bana:84::84::84::84::84:
1 kiloya yakın fazla çıktım düne göre:84::84::84:
halbuki ne kaçamağım oldu ne de sporumu eksik ettimm
günaydın herkese...
bende sabah yedide kalktım kahvaltı için sütümü ısıttım onu bir kaseye koyup 3 yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi ile ıslattım. kahvaltım yumuşarken mutfagı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim. telfon , plastik ve ahşap olanlar elde yıkadım... bugün yiyeceklerimi hazırlayıp çantama attım ...o arada kahvaltım yımışamıştı şimdi onu yiyorum giyindim birazdan çıkcam
günaydın herkese...
bende sabah yedide kalktım kahvaltı için sütümü ısıttım onu bir kaseye koyup 3 yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi ile ıslattım. kahvaltım yumuşarken mutfagı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim. telfon , plastik ve ahşap olanlar elde yıkadım... bugün yiyeceklerimi hazırlayıp çantama attım ...o arada kahvaltım yımışamıştı şimdi onu yiyorum giyindim birazdan çıkcam
günayydınnnnbende şimdii yemekhaneye kahvaltıya gidiormmm bugun benım için güzel bi başlangıç olur inss
regl olcam olmadım karnım şişti ağrım var kaç gündür
nasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
akşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?