akşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
Günaydın Fambık.. Çok yememişsin yahu, normal işte.. Afiyet olsun..
Ama sabah ki az olmuş mesela...
bugünlerde erken kalkamıyorum yecelaaaaacımmmmmsaat 7 de başlıyo çalmaya 20 geçe ancak kalkıyorum,50 geçede evden çıkmam gerekiyo işte ancak bu kadar oluyo benimde
canım benim afiyet olsun.akşam çokta fazla yememişsin ama sabahı çok az yemişsin..nasılsınızzzz kızzzzzzllaaaarrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim çok şükür,yalnız bu pazar çalıştım ya valla günler geçmek bimiyo,daha bugün çarşamba olmuş yaaa
akşam ne yedimmmmm yazim hemencik
1,5 kase mantar çorba
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
8 fındık
2 hurma
4 yk pirinçli ıspanak yemeği
2 yk light yoğurt
sonra 1 hurma daha
anammm ne çok yemişim beaa:26:
sabah
1,5 dlm esmer ekmek
1 hurma
1 kk peynir
1 zeytin
sanada günaydın ciciş.Günaydın cici kızlar..
akşam menüm: 17 : 00
1 kaşık dünden kalan sebze yemeği,
6-7 dal salçalı suda haşlanmış karnıbahar.
1 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
1 kepçe şehriye çorbası,
bolca salata,1 bardak ayran,
ara: 8 : 30
yarım muz
ara: 10:00
yarım portakal,
sabah kahvaltım:
1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 haşlama yumurta,
1 domates,1 salatalık,
3 zeytin,
2 dilim üzüm çekirdeği ekmeği,
yarım yeşil acı biber,
1 bardak şekersi çay,
sabah kalktım saçlarımı düzleştirdim,kıyafetlerimizide ütüledim...havada bugün yağmurlu ama hava çok boğucu ve sıcak...
Ben evde bunu bile yiyemiyorum canım.. sen gene iyisin. yanıma getirip burda yiyebiliyorum anca..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam siizn için artistik pozlar çekindimmmkızım çektiği için tabi biraz garip olduuu yani bir resimde belde aşağısı,bir resimde belden yukarısını görmek mümkünnn artık beyninizde birbütün oluşturup bakarsınız he miii
fahriyenin pozundan verdimm bide 25 farkı bulun deyüüüüüüüü
ama evde unuttum resimleriiiiii:26:yarın getiremde azcık gülekkkkkkk
canım benim afiyet olsun..Ben de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
afiyet olsun canımmmm,böyle zengin menüler görmek ne güzell,azcık azcık yiyiodun yaaaa,böye güzel olduuu
benim ortamım müsait değil canım yaa,zatii diyet yapıyorum diye uyuz uyuzz laflar ediyolar bide beslenme çantası getirisemm heptenn bana sarar bunlarrrrbide müfettişlerden giren çıkanlar ...ayıp olurrr deyüüüü getirmiyorummm.
Ben de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ilebende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka
günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ilebende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka
sizler kahvaltı yapana kadar ben 1. aramı yaptım bile:
4 hurma ,1 kuru kaysı ,
500 ml su.
şimdide yeşil çayımı içeceğim.
günaydın balım bugün kendimi çok iyi hissediyorum dün koşu bandına bindim diye nedense rahat hissediyorum kendimigünaydın a dostlarnasılsınız bakalım bugün. erkenden kalktım salonu sildim havalandırdım şimdi ısıtıcıyı çalıştırdım azcık ısınsın yaramazlarımı salıciim
günaydın yolandacım afiyet olsun canım mutfağı topladım deyince bende kızı okula gönderdikten sonra giriyorum mutfağa bulaşık varsa onları hallediyorum kahvaltımı hazırlıyorum sonra giyiniyorum tabi işe doğruugünaydın herkese...
bende sabah yedide kalktım kahvaltı için sütümü ısıttım onu bir kaseye koyup 3 yk nesfit 1 yk yulaf ezmesi ile ıslattım. kahvaltım yumuşarken mutfagı topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim. telfon , plastik ve ahşap olanlar elde yıkadım... bugün yiyeceklerimi hazırlayıp çantama attım ...o arada kahvaltım yımışamıştı şimdi onu yiyorum giyindim birazdan çıkcam
günaydın canımgünayydınnnnbende şimdii yemekhaneye kahvaltıya gidiormmm bugun benım için güzel bi başlangıç olur inss
aman balım dikkat et bak sen zor atlatıyon hastalığı bi kerede dinlen yaff iş yapma kendini düşün birazcık uyu hadi senhavalar daha tam ısınmadı evler soğuk üşütmüşüm bugünde temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok valla üstünkörü yapıcam artık
nazende günaydın canım merak etme fazlada çıkabilirsin ama yağ değildir korkma hemen bir günde yağ alınmazki kas olabilir su tutmuş olabilir moralini bozma canım hepimiz geçtik geçiyoruz bu evredengünaydın canımm,soğukta insanın temizlik yapması zor canım
yatağın içinde oturup kaldım, :78::78::78:
bugün diyetisyene gidicem diye tartıya çıkayım dedim ne göreyim
görmez olaydım çok fena bir günde ne oldu ki bana:84::84::84::84::84:
1 kiloya yakın fazla çıktım düne göre:84::84::84:
halbuki ne kaçamağım oldu ne de sporumu eksik ettimm
Günaydın cici kızlar..
amanda aman nazar değmesin güzelimize canım benim o yemek adana usulü bir yemek analı kızlı oluyor yani ...afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?