60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, afiyet olsun...

Günaydın Fambık.. Çok yememişsin yahu, normal işte.. Afiyet olsun..
Ama sabah ki az olmuş mesela...

bugünlerde erken kalkamıyorum yecelaaaaacımmmmmsaat 7 de başlıyo çalmaya 20 geçe ancak kalkıyorum,50 geçede evden çıkmam gerekiyo işte ancak bu kadar oluyo benimde

Ben de yazayım menülerimi bari..
Akşam
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata

Sabah
1 dilim denge ekmek
2 ortaboy domates
1 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay

bugünlerde erken kalkamıyorum yecelaaaaacımmmmmsaat 7 de başlıyo çalmaya 20 geçe ancak kalkıyorum,50 geçede evden çıkmam gerekiyo işte ancak bu kadar oluyo benimde

Ben evde bunu bile yiyemiyorum canım.. sen gene iyisin. yanıma getirip burda yiyebiliyorum anca..

canım benim afiyet olsun.akşam çokta fazla yememişsin ama sabahı çok az yemişsin..
Günaydın cici kızlar..
sanada günaydın ciciş.

afiyet olsun canım benimmm

ben de yazayım kahvaltımı

*bir kk peynir

*domates

*saltalık

*bir kupa süt

*2 dilim tam tahıllı ekmek

bugün üniversitedeyim, şimdi çıkıyorum kadın doğum doktoruna gideceğim ilk ,para çekeceğim sonra sonra da üniversite,
yetiştirebilirsem de kuaföre uğrayacağım görüşürüxz akşam

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam siizn için artistik pozlar çekindimmmkızım çektiği için tabi biraz garip olduuu yani bir resimde belde aşağısı,bir resimde belden yukarısını görmek mümkünnnartık beyninizde birbütün oluşturup bakarsınız he miii
fahriyenin pozundan verdimm bide 25 farkı bulun deyüüüüüüüü
ama evde unuttum resimleriiiiii:26:yarın getiremde azcık gülekkkkkkk

Ben evde bunu bile yiyemiyorum canım.. sen gene iyisin. yanıma getirip burda yiyebiliyorum anca..

benim ortamım müsait değil canım yaa,zatii diyet yapıyorum diye uyuz uyuzz laflar ediyolar bide beslenme çantası getirisemm heptenn bana sarar bunlarrrrbide müfettişlerden giren çıkanlar ...ayıp olurrr deyüüüü getirmiyorummm.

Heyecanla bekliyoruz...

günaydın günaaaaayyyyydınnn günaydınlar herkesleeereeeeeeee balımmmmmm dünn koşu bandına bindim açılışı yaptım yani 20 dk ile bende bugün regli olicem bekliyorum bakalım.bugünde pembe etek ceket giymişim sabahtan beri iltifatlar bi görceniz naze değmesin diye arkadaştan nazarlık aldım taktımm.menülerime geçeyim
akşam
4-5 kaşık çorba(ama ne çorbasıydıki acaba:26:annemin karşı komşusu verdi böyle içinde nohut ve nohut büyüklüğünde minnak köfteler vardı ekşili köftemi acaba adı işte ondan içtim
5-6 yk ıspanak yemeği
ve bol domatizz salatası yidim
ara meyve olarak
6-7 tane erik yidim
sabah kahvaltı
1 bardak ılık su
2 dilim tane ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
dereotu -maydanoz-roka

canım benim afiyet olsun..
afiyet olsun canımmmm,böyle zengin menüler görmek ne güzell,azcık azcık yiyiodun yaaaa,böye güzel olduuu

evet daha çok doyuyorum hatta zorlanıyorum yerken eşim dün miğden küçülmüş diyiyordu..az yemeye alışınca zor oluyor.yemekten kalkınca karnım 9 aylık hamile kadın karnı gibi şişmişti.patlayacaktım.ama yediklerime bakınca sebze ve yağsız olunca rahatım yani çok yediğim için üzülmedeim hiç.

Evet ben şanslıyım bu konuda.. Burada hem destek oluyorlar, hem de ortam müsait sayılır...
Yoksa evde mümkün değil yiyemez aç kalırdım..
Sabah tiroid ilacı içiyorum ondan anca yarım saat sonra yemek yemek gerekiyor..
O kadra erken de kalkamam zaten gece doğru düzgün uyuduğum da yok..

afiyet olsun canımm,kaffaltın süperrrr
etsiz patlıcan yemeği neye benzerküneee:44:

oy pembeli pembeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pembeliiiiiiiiiiiiiiiiiiigönül istiyorrr seni öpmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yafffffrummmmmmm afiyet osssuuuunnnnnnnnnn,kız çorba içtiğini hatırlman bile mucizeee iken ismini hatırlamamışın çok muuuuyirim seni yirim yirimmmm:125::125::125:

amanda aman nazar değmesin güzelimizecanım benim o yemek adana usulü bir yemek analı kızlı oluyor yani...afiyet olsun...

günaydın herkese
günaydın şekerler
saat 7 de kahvaltı yaptım
kahvaltı menüm
2 dilim kepek ekmeği
domates- salatalık
2 yeşil köz biber
2,5 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 ceviz,2 badem, 2 fındık
nane, maydanoz
1 kupa ıhlamur
1 kivi

saat 7:30 da yürüyüşe çıktım 1 saat tempolu yürüdüm :82:
eve gelip duş aldım
şimdide sütlü türk kahvesi içiyorum

günaydın a dostlar nasılsınız bakalım bugün. erkenden kalktım salonu sildim havalandırdım şimdi ısıtıcıyı çalıştırdım azcık ısınsın yaramazlarımı salıciim
günaydın balım bugün kendimi çok iyi hissediyorum dün koşu bandına bindim diye nedense rahat hissediyorum kendimi
günaydın yolandacım afiyet olsun canım mutfağı topladım deyince bende kızı okula gönderdikten sonra giriyorum mutfağa bulaşık varsa onları hallediyorum kahvaltımı hazırlıyorum sonra giyiniyorum tabi işe doğruu
günayydınnnn bende şimdii yemekhaneye kahvaltıya gidiormmm bugun benım için güzel bi başlangıç olur inss
günaydın canım
havalar daha tam ısınmadı evler soğuk üşütmüşüm bugünde temizlik yapmam lazım ama hiç halim yok valla üstünkörü yapıcam artık
aman balım dikkat et bak sen zor atlatıyon hastalığı bi kerede dinlen yaff iş yapma kendini düşün birazcık uyu hadi sen
nazende günaydın canım merak etme fazlada çıkabilirsin ama yağ değildir korkma hemen bir günde yağ alınmazki kas olabilir su tutmuş olabilir moralini bozma canım hepimiz geçtik geçiyoruz bu evreden
Günaydın cici kızlar..

günaydın ycl cim

amanda aman nazar değmesin güzelimizecanım benim o yemek adana usulü bir yemek analı kızlı oluyor yani...afiyet olsun...

yarı adanalı olrak el koyuyorum durumaaaaaaaadıııııııııııııııııtttttttttttttttt yanlış cevapppppppppppppp
ana kızlı çorba,küçük içli köftelerin yer aldğı yani bulgurdan yaılan bir yemektirrr,nugi ise nohut büyüklüğünde köfteler demişşşşş,zannımca dediği gibi ya ekşili köfte ya da yuvalma olabiliyirrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…